Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 4 aprilie 2012

Tendinte primavara-vara: pantofii colorati


In sezonul primavara-vara, pantofii colorati ocupa un loc privilegiat pe rafturile magazinelor. Nu este un secret faptul ca designerii au o slabiciune pentru pantofii barbatesti colorati sau cu imprimeuri. Aceste modele de pantofi prezinta o serie de avantaje, dar si de dezavantaje. Descopera de ce merita sa investesti intr-o pereche de pantofi colorati.
1. Pantofii colorati sunt un accesoriu statement

Pentru orice barbat, pantofii colorati reprezinta un accesoriu statement. Daca iti doresti sa iesi in evidenta intr-un grup si iti place sa te imbraci mai nonconformist, atunci pantofii colorati sunt ideali pentru tine.

2. Pantofii colorati sunt greu de asortat la tinuta

Pantofii ar trebui sa completeze o tinuta, sa ii ofere definire. In general, intai iti cumperi hainele si abia apoi pantofii.�

Cu pantofii coloratii, lucrurile stau putin invers. Daca iti face cu ochiul o pereche de incaltari galbene, dar tu nu ai nicio piesa vestimentara in aceasta nuanta, atunci esti obligat sa-ti achizitionezi o camasa sau un tricou care sa se potriveasca la nuanta pantofilor.

3. Se poarta culorile vibrante

Designerii propun pentru acest sezon pantofii in culori vibrante: albastru electric, verde crud, galben, albastru azur, rosu, portocaliu si turcoaz.�

Daca vrei sa alegi astfel de culori, este indicat sa porti cel putin o piesa vestimentara in acelasi ton sau, mai usor, poti alege haine in nuante neutre. Iata 3 exemple de tinute cu pantofi colorati.


4. Unde porti pantofii colorati?

Deoarece pantofii colorati te scot in evidenta, este indicat sa nu-i porti chiar in fiecare zi. Alege sa-i porti atunci cand iesi cu prietenii in oras, de preferat seara, la petreceri si in club. Specialistii spun ca acesti pantofi nu sunt potriviti in excursii si nici la serviciu.

5. Pantofi in doua nuante

Daca nu esti suficient de indraznet sa porti culori vibrante sau stilul tau este mai conservator, atunci poti opta cu incredere pentru o pereche de pantofi in doua tonuri - in general tonuri neutre: maro cu negru, gri deschis cu caramiziu, gri inchis cu bleumarin.

Aceste nuante se poarta mai usor si nu iti dau batai de cap atunci cand vine vorba de asortarea la tinuta.



sursa:askmen.ro

Facebook timeline: 6 sfaturi pentru a-l invata mai usor


Facebook Timeline este noua fata propusa de designerii celei mai populare retele de socializare. La inceput, multa lume s-a intrebat care este scopul acestui timeline, care pare ca-ti da peste cap toate postarile. Timeline-ul de pe Facebook a fost creat pentru a-ti putea organiza mai bine informatiile, in ordine cronologica. Iata cateva sfaturi utile, care te vor ajuta sa intelegi mai repede ce inseamna timeline.

1. Cum alegi Timeline

Daca vrei sa beneficiezi si tu de timeline, intra in cont si selecteaza butonul "Get Timeline" care iti apare in partea de sus a paginii. Daca nu gasesti butonul, poti accesa facebook.com/about/timeline. Odata intrat pe aceasta pagina, gasesti butonul de timeline in coltul dreapta jos.

Deocamdata, Facebook te lasa sa decizi singur cand vrei sa-ti schimbi vechiul design cu cel nou. Daca nu iti updatezi singur profilul, iti va fi schimbat automat de Facebook, mai devreme sau mai tarziu.

2. Facebook Timeline iti deapana viata

Facebook timeline pune la dispozitia utilizatorilor toata activitatea ta pe site, din momentul in care ti-ai creat un cont. Daca te-ai intrebat vreodata de ce Facebook iti cere atat de multe informatii personale, sa stii ca are un scop bine definit: acela de a targeta cat mai bine reclamele.

3. Vizualizeaza postarile ascunse de Timeline

Uneori, Timeline-ul ascunde anumite postari care nu se potrivesc formatului. Pentru a putea vedea informatiile ascunse, da click pe punctul de pe linia cronologica. Daca doresti, poti adauga o postare pe timeline dand click pe linia cronologica in punctul in care doresti sa fie afisata.


4. Ascunde postari din timeline

Atunci cand vrei sa ascunzi postari de pe profilul tau, poti da click pe butonul in forma de creion, din coltul dreapta sus al postarii. Alege optiunea "hide from timeline".


5. Adauga o poza pentru coperta

Cover image-ul este o imagine care functioneaza ca o coperta, ce va aparea in partea de sus a profilului. Pentru aceasta selecteaza "Add a Cover".

6. Activity log

Optiunea Activity Log iti permite sa revizuiesti si sa alegi ce si cine sa vada ce ai postat tu pe Facebook. Aici vei putea sa vezi absolut toate postarile tale din vechiul profil, mai putin cele sterse.



sursa:askmen.ro

GQ:The Ones to Watch from Baselworld

Baselworld, the annual trade show held in the Swiss watch-making Mecca, brings out the biggest names showing off their best new timepieces. This year's show brought new styles and updates on the classics. Here, take a look at 2012's best and biggest trends

Read More http://www.gq.com/style/wear-it-now/201204/best-mens-swiss-watches-baselworld#ixzz1r96IAi8g

13 adevaruri despre viata care ne fac mai puternici


Fiecare persoana este incercata de viata intr-un fel sau altul. Important este sa acceptam provocarilece ne ies in cale si sa nu ne lasam dezamagiti de situatiile greleAdevarurile dure despre viata ne vor ajuta sa devenim mai puternici si sa luam lucrurile asa cum sunt. Iata cele 13 adevaruri care ne vor face viata mai usoara, potrivit garbo.ro:

1. Viata nu este usoara.

Putem sa avem noroc in viata si sa ne transformam visele in realitate doar daca avem capul pe umeri si suntem dispusi sa muncim din rasputeri. Ideal ar fi daca am putea san e incepem fiecare dimineata cu dorinta de a ajunge mai departe decat in ziua anterioara si cu dorinta de a ne lupta cu situatiile si oamenii ce ne ies in cale.

2. Nu putem evita esecurile din viata.

Cu cat acceptam mai usor ca putem avea parte de esecuri, cu atat vom deveni mai creativi. Nu putem sti niciodata daca ideile noastre vor functiona, insa putem fi siguri ca daca nu incercam, nu vom avea rezultate. Orice am incerca, putem doar sa avem success sau sa invatam o importanta lectie de viata. In fiecare dintre situatii avem de castigat!

3. In viata nu trebuie sa ne oprim niciodata din invatat.

Ziua in care incetam sa mai invatam ceva este ziua in care incetam sa ne traim viata frumos si eficient. Sa asimilam deci mereu informatii noi, sa le digeram si sa le folosim in propriul avantaj pentru a evolua si a ne simplifica viata.

4. Nu putem sa controlam anumite lucruri din viata noastra.

Daca ne pierdem timpul, talentul si energia emotionala incercand sa rezolvam lucruri ce sunt peste puterile noastre nu vom face decat sa ne suparam si sa ne oprim evolutia in viata. Sa ne investim deci timpul in lucrurile pe care le putem controla, care au o rezolvare logica si importanta pentru noi ca persoane.

5. Informatia nu inseamna cunoastere.

Cunoasterea vine din experientele pe care le avem in viata. Putem discuta de mii de ori despre un lucru, insa prin comunicare putem doar sa ne formam o intelegere filosofica asupra acestuia. Pentru a il intelege cu adevarat trebuie sa il experimentam, sa ne confruntam cu el, sa faca parte din viata noastra.

6. In viata nu poti avea succes daca nu ai valori.

Majoritatea dintre noi ne petrecem timpul incercand sa avem succes in cariera sau viata personala, insa nu avem stability un set clar de valori. Doar atunci cand lumea din jur ne va percepe in functie de valorile noastre vom putea avea succes.

7. Cineva va avea intotdeauna mai mult decat tine.

Fie ca este vorba de prieteni, bani sau lucruri pe care le colectionezi, intotdeauna va exista o persoana care va avea mai mult decat tine. Tine minte totuusi ca important in viata nu este cat de multe lucruri palpabile detii, ci cat de bogat esti din punct de vedere intelectual si spiritual.

8. Nu poti schimba trecutul.

Nu poti schimba ce s-a intamplat in trecut in viata ta, insa poti invata din intamplarile care au avut un impact major asupra ta, fie ca este el pozitiv sau chiar negativ. Nimeni nu se poate intoarce in trecut pentru a avea parte de un nou inceput, insa fiecare dintre noi poate incepe astazi o noua poveste ce va avea finalul dorit.

9. Singura persoana care iti poate face viata fericita esti tu.

Samburele fericirii incolteste prin relatia pe care o avem cu propria persoana. Desi persoanele din viata noastra ne pot afecta pozitiv starea de spirit, pe termen lung nu conteaza altceva decat cum ne simtim in interiorul nostru si cat de impacati suntem cu propriul eu.

10. In viata nu primesti intotdeauna ce iti doresti.

Dupa cum puncta si Mick Jagger, in viata nu primim intotdeauna ceea ce ne dorim, insa daca incercam putem descoperi ca avem ceea ce ne trebuie. Sa apreciem asadar lucrurile pe care propria viata ni le ofera deoarece alte persoane din lumea in care traim nu au nici pe jumatate din ce avem noi.

11. In viata primesti ceea ce dai.

Daca ai nevoie de iubire, ofera iubire. Daca doresti sa fii inconjurat de prieteni, fii prietenos. Daca vrei sa ai bani, pastreaza-ti valorile. Viata ne ofera cai simple de a fi fericiti si de a capata ceea ce ne dorim.

12. In viata pierdem prieteni vechi si castigam prieteni noi.

Majoritatea prietenilor din liceu nu vor fi alaturi de noi in facultate. La fel, acei prieteni pe care ni i-am facut in facultate nu ne vor urma pe drumul nostru professional. Cei mai multi prieteni din anii nostri de tinerete nu vor fi langa noi atunci cand ne casatorim sau dam nastere unui copil. Totusi, unii dintre prieteni (foarte putini la numar) ne vor fi alaturi in cele mai importante momente din viata, fie ele mai grele sau fericite. Ei sunt cei care conteaza.

13. Intotdeauna va exista o persoana care nu te va placea.

In viata, nu putem multumi pe toata lumea. Indiferent ce facem, intotdeauna va exista o persoana cu o gandire diferita de a noastra. Asadar, important este sa ne concentram pe ceea ce ne dicteaza inima, nu pe ce cred sau spun ceilalti despre noi. Ideal este sa ne simtim bine in pielea noastra si sa nu incercam sa ne schimbam pentru altcineva.

Daca vrei sa obtii un loc de munca, evita urmatoarele capcane

ANALIZA: Daca vrei sa obtii un loc de munca, evita urmatoarele capcane

Iti cauti de munca? Nu esti singurul. Pe piata muncii, concurenta este acerba. Ai grija sa nu iti sabotezi propriile eforturi. Iata 8 modalitati care ti-ar putea compromite sansele de a obtine un job.




A. Nu ai aplicat la niciun job, deoarece esti sigur ca nu-l vei obtine - Daca simti intr-adevar ca buturuga este "prea mare", cauta alte oportunitati. Pe de alta parte, daca ai incredere in tine, nu ar trebui sa te lasi descumpanit, crezand ca restul candidatilor ar putea fi mai calificati. Pentru unele joburi, managerii HR prefera sa angajeze candidati mai neexperimentati, care au anumite calitati. N-o sa gasesti un loc de munca, daca nu indraznesti sa-l cauti.

B. Esti prea preocupat de CV-ul tau si scrisoarea de intentie, pana la punctul in care nu reusesti sa le depui la timp - Nu conteaza cat de ordonata este scrisoarea ta de intentie, daca n-o vizualizeaza niciun angajator. Daca tinzi sa "agonizezi", in procedura de trimitere a CV-ului, stabileste-ti un deadline: Nu investi mai mult de 30 de minute intr-o scrisoare de intentie si odata ce ai scris-o, trimite-o, nu astepta ziua de maine.



C. La ce-mi trebuie mie scrisoare de intentie? Daca aplici la un job fara sa trimiti si o scrisoare de intentie, o sa pierzi una din cele mai bune oportunitati de a atrage atentia angajatorului. Scrisoarea de intentie iti ofera sansa de a te descrie, ca si candidat, dincolo de CV. Unii candidati sunt ferm convinsi ca angajatorii nu citesc scrisoarea, dar unii chiar mizeaza pe un asemenea document. In aceste vremuri de competitie acerba pe piata muncii, o scrisoare de intentie va poate garanta biletul spre un loc de munca.

D. Ti-e rusine sa le spui celorlalti ca iti cauti un job - Daca eziti sa vorbesti cu familia, prietenii si reteaua ta profesionala despre faptul ca iti cauti un loc de munca, n-o sa castigi mare lucru. Nu ai de ce sa iti fie rusine. Mai mult, unii te vor ajuta cum pot ei mai bine. Nu stii de unde poate sa sara "iepurele"!

E. Ai o pledoarie defensiva, pentru a justifica plecarea de la ultimul job - Daca esti intrebat de ce ai plecat de la ultima companie, nu e nevoie sa spui o poveste de fratii Grimm. Cei mai multi angajatori vor sa auda de la tine doar cateva detalii, legate de acest aspect. Fii scurt si la obiect, nu vorbi cu manie despre ultimul tau loc de munca.

F. Te-ai lasat cuprins de pesimism - Este usor sa devii pesimist, cand observi ca tot aplici la joburi si nu te cauta nimeni (cu totii am fost, suntem sau vom fi (in cel mai rau caz) in aceasta situatie nefericita). Pesimismul tau va fi sesizat insa de angajatori si iti poate ucide sansele de obtinere a unui job. Angajatorii nu sunt interesati de o mima sumbra sau raspunsurile tale acide la intrebarile de la interviu.

G. Nu ai manifestat niciun entuziasm pentru jobul respectiv - Uneori, angajatorii se confrunta cu o situatie jenanta, in care candidatul nu mai stie daca doreste jobul pentru care a batut atata drum. Daca esti incantat de perspectiva noului loc de munca, nu te ascunde! Managerii HR pot fi si umani (uneori) si vor sa faci dovada unui interes pentru jobul vanat.

H. Te-ai grabit sa iesi din cursa, deoarece ai crezut ca totul s-a terminat pentru tine - Dupa un interviu de angajare, te intrebi unde ai gresit? Dupa un esec, unii oameni renunta sa mai mearga la alte interviuri, se plafoneaza. Urmatorul interviu reprezinta insa o noua sansa de a-ti urma visul!




sursa:manager.ro