Totalul afișărilor de pagină

joi, 18 august 2011

Andra - Telephone Official Videoclip 2011 HD

Fast.Five.2011.480p.BDRip.XviD.AC3-ELiTE

Pirates.of.the.Caribbean.On.Stranger.Tides.2011.DVDRip.XviD.RoSubbed-NNM-Club

Câţi prieteni ai pe Facebook? Ai putea suferi de singurătate


facebook, Sursa foto: Publimedia
Tinerii care îşi petrec foarte mult timp pe Facebook au din ce în ce mai multă nevoie de afecţiune şi simt nevoia unui contact fizic, arată un studiu realizat în Marea Britanie. Aceeaşi nevoie a fost sesizată şi în cazul vârstnicilor. Cercetarea, comandată de revista "Yours", a avut drept "public-ţintă" persoane cu vârsta cuprinsă între 18 - 80 de ani.
În ciuda faptului că un adolescent are în medie 243 de prieteni în reţeaua de socializare, tinerii se simt singuri. Pentru că stau foarte mult timp pe internet, ei nu mai au timp să iasă cu prietenii din "viaţa reală".
Studiul a mai arătat că adolescenţii activi pe Facebook au dificultăţi în a interacţiona cu cei de vârsta lor în afara lumii virtuale. 60 la sută dintre respondenţi au afirmat că e mult mai greu să-şi facă prieteni în viaţa reală, comparativ cu cea virtuală. De asemenea, aproximativ 70 la sută au catalogat Marea Britanie ca fiind un "loc neprietenos pentru a trăi", a mai arătat cercetarea.

"În loc să înlăture barierele sociale, tehnologia ne-a făcut mult mai retraşi şi această izolare afectează în special tinerii", crede expertul în comunicare interrelaţională Julie Peasgood, citată deDaily Mail. De altfel, mai mult de o treime din oamenii petrec mai mult timp pe chat decât să iasă cu prietenii, a mai a arătat studiul.
"Nu poţi îmbrăţişa un prieten pe Facebook. Atingerile ne calmează, ne vindecă şi ne permit să avem un contact cu alte persoane", a adăugat aceasta. Adolescenţii care îşi petrec foarte mult timp pe Facebook dezvoltă manifestări de tip "skin hunger" / "foamea de piele", afecţiune observată la copiii proveniţi din orfelinate, din timpul celui de-al doilea Război Mondial.
Singurătatea nu caracterizează doar generaţia tânără, care încearcă să substituie socializarea din viaţa de zi cu zi prin chat. Persoanele de 50 de ani îşi petrec jumătate din săptămână singuri, cele de 60 ani cresc "norma" la patru zile şi jumătate. Septuagenarii au parte de cinci zile de singurătate pe săptămână, în timp ce vârstnicii de peste 80 de ani trăiesc în mare parte singuri, a mai arătat studiul.


sursa:gandul.info

Analiză: Topul celor mai profitabile bănci la jumătatea anului - VIDEO

De ce petele de cafea formează aureole - VIDEO

Care este parazitul care se hrăneşte cu creierul uman? Doi copii au fost ucişi în SUA

Topul celor mai bine plătiţi scriitori din lume


Topul celor mai bine plătiţi scriitori din lume (Imagine: Shutterstock)

James Patterson, în vârstă de 64 de ani, reprezintă o figură dominantă pe piaţa romanelor de ficţiune şi a publicat pe parcursul carierei sale peste 80 de romane, fiind un autor prolific, care profită din plin de ajutorul oferit de colaboratorii săi.
Scriitoarea Danielle Steel, în vârstă tot de 64 de ani, ocupă locul al doilea, cu venituri de 35 de milioane de dolari.
Pe locul al treilea s-a clasat scriitorul american de romane horror şi suspans Stephen King, cu venituri de 28 de milioane de dolari.
Locul al patrulea i-a revenit autoarei de romane de dragoste şi de aventuri Janetz Evanovich, cu 22 de milioane de dolari, iar Stephenie Meyer, autoarea romanelor care stau la baza francizei cinematografice "Amurg/ Twilight", ocupă locul al cincilea, cu venituri de 21 de milioane de dolari.
Potrivit Forbes, scriitorii din fruntea acestui top au integrat cu succes domeniul e-book, care reprezintă sectorul cu cel mai mare ritm de creştere în universul publicaţiilor, în timp ce vânzările în print prezintă o tendinţă de scădere pe termen lung.
Cifrele au fost furnizate de Nielsen BookScan, iar editorii revistei Forbes au alcătuit acest top ţinând cont de vânzările anuale publicate în Publishers Weekly şi de o serie de alte informaţii furnizate de agenţii, managerii şi editorii scriitorilor.


sursa:mediafax.ro

David Letterman a fost ameninţat cu moartea de al-Qaida

Declinul Wall Street se accentuează, iar euro scade faţă de dolar şi franc

Work and Travel sau cum sa fii sclav pe plantatiile SUA

Aproximativ 40% dintre romani vor o schimbare de cariera

Pretul aurului continua sa creasca. Petrolul scade puternic

Eşarfe şi cravate pe gustul tău

Ce varsta are de fapt Luna?

Cine este fata cu cei mai mari sani naturali din Romania?

Parisul nu mai e capitala modei! Ce oras l-a detronat?

Corectitudine incredibila: Japonezii au returnat toti banii gasiti sub daramaturi

Studiu demografic: Se schimba "culoarea" populatiei globale

Cum sa iti faci un testament

Iti pasa ce nationalitate are seful tau?

Cum vrea reprezentanta României să câştige coroana la Miss Universe - VIDEO

Femeia care vrea să cântărească o tonă. Câte kilograme are acum şi ce mănâncă în fiecare zi - FOTO

Ce nu ştiai despre industria internetului

Bursele din Asia închid în scădere

Topul celor mai scumpe 10 orase din lume

Angajatii "grosolani" castiga mai bine decat cei amabili