Totalul afișărilor de pagină

marți, 1 mai 2012

Aplicaţia care face furori în Silicon Valley


Skout este o aplicaţie pe telefonul mobil care face furori în zona Silicon Valley, San Francisco. Skout este de fapt un chat, al cărui rol este acela de a-i ajuta pe oameni să se întâlnească, să comunice sau să flirteze. Business Insider ne prezintă o scurtă introducere a acestei aplicaţii.
1. Aşa arată interfaţa aplicaţiei.
2. Trebuie să menţionezi locul în care te afli.
3. Primeşti o notificare ori de câte ori cineva încearcă să flirteze cu tine.
4. Te poţi conecta cu ajutorul contului de Facebook sau prin intermediul adresei de mail.
5. Va trebui să răspunzi la câteva întrebări simple despre tine.
6. Poţi căuta persoane de acelaşi sex sau de sex opus cu care să flirtezi. Ele pot fi în apropierea ta sau oriunde în lume.
7. Poţi alege cu ce fel de persoane vrei să flirtezi, inclusiv din punctul de vedere al etniei.
8. Aşa arată pagina principală a aplicaţiei. Poţi găsi persoane cu care să flirtezi dacă apeşi pe tasta ’’find flirts’’.
9. Îţi poţi modifica profilul, prin adăugarea de detalii care să îi ajute pe ceilalţi să te cunoască mai bine.
10. Şi în acelaşi timp să afle ce te interesează.
11. Poţi controla toate conversaţiile foarte uşor, cu ajutorul unei taste situată în partea de sus a ecranului.
12. De aici începe flirtul.
13. Există o componentă premium care îţi va ajuta profilul să iasă în evidenţă.
14. Îţi poţi îmbunătăţi oricând versiunea premium. Aceasta costă 4 dolari.
15. Poţi include persoanele cu care vrei să flirtezi într-o listă denumită ’’hot list’’.
16. De asemenea, poţi vedea dacă cineva te-a inclus pe tine într-o astfel de listă.
17. ’’Priveşte-mă’’(’’Look at me’’) este o modalitate prin care îţi poţi face profilul mai vizibil pentru ceilalţi.
18. În secţiunea ’’Find flirts’’, vei găsi persoane cu care să vorbeşti.
19. Când vei naviga pe pagina altcuiva vei vedea cât de mult te potriveşti cu persoana respectivă şi dacă este on-line sau nu.
20. Pe profilul respectiv vei găsi mai multe informaţii despre acea persoană.
21. Secţiunea ’’Flirt buzz’’ este un time-line cu ultimele activităţi ale utilizatorilor cunoscuţi de tine.
22. Poţi conversa cu o persoană direct de pe profilul ei.
23. Îi poţi face şi un cadou.
24. Sau îi poţi face cu ochiul, dacă eşti mai timid.

Cat de periculoasa este periuta de dinti


In cavitatea bucala se gasesc sute de microorganisme. Majoritatea acestor bacterii sunt benefice. Problemele apar atunci cand se produce un dezechilibru, iar bacteriile nocive invadeaza organismul.

Este important sa tinem cont ca placa bacteriana contine bacterii care sunt transferate pe periuta de dinti de fiecare data cand o folosim.

Periuta de dinti ne imbolnaveste? Cel mai adesea, periuta de dinti nu produce afectiuni severe. Indiferent de cate bacterii se afla in cavitatea bucala, organismul uman este capabil sa se apere in fata infectiilor.

Insa, in anumite cazuri, bacteriile de pe periuta de dinti pot duce la infectii serioase. Este astfel important sa ai grija de modul in care folosesti periuta de dinti, cum o depozitezi si cat de aproape este de toaleta.

Nu lasa periuta de dinti in apropierea toaletei. Majoritatea bailor au dimensiuni mici, iar toaleta este in imediata apropiere a chiuvetei, deasupra careia se afla si periuta de dinti.

De fiecare data cand tragi apa la toaleta, bacteriile se amana in aer si apoi se depoziteaza pe obiectele din apropiere. Este astfel indicat sa asezi periuta cat mai departe de toaleta. De asemenea, atunci cand folosesti periuta de dinti, ai grija sa te speli pe maini inainte.

Cum sa pastrezi periuta de dinti. Daca vrei ca periuta ta de dinti sa aiba cat mai putine bacterii, este indicat sa o pastrezi curata si uscata. De asemenea, periuta de dinti trebuie sa stea vertical, intr-un suport special. Evita sa o lasi pe orizontala.

Si nu in ultimul rand, periuta nu trebuie folosita de mai multe persoane. Cea mai buna masura prin care poti limita bacteriile de pe periuta de dinti este sa o inlocuiesti regulat. Specialistii recomanda ca periuta de dinti sa fie inlocuita la fiecare 3 luni.

Daca parul periutei este uzat, esti bolnav sau ai sistemul imunitar slabit, periuta trebui schimbata chiar si mai des. Acelasi lucru se aplica si in cazul periutelor electrice.



sursa:askmen.ro

Renunta la fumat in 5 pasi!


Fumatul este un viciu cu care multi fumatori se lupta in zadar si un fenomen in plina expansiune, din ce in ce mai greu de tinut in frau de specialistii care incearca prevenirea acestui obicei mortal. Renuntarea la tigari este un demers cu suisuri si coborasuri, foarte greu de dus la capat. Chiar si asa, exista mai multe metode de succes care reduc din "travaliul" greoi si simptomele neplacute asociate lipsei portiei zilnice de nicotina din corp!

1. Fii optimist si ai incredere in tine!

Primul pas de succes in renuntarea la fumat consta intr-o vointa puternica, amplificata si sustinuta de o gandire optimista si de increderea de sine Inarmeaza-te cu o atitudine pozitiva si ai incredere in fortele tale, ca vei reusi sa renunti la acest viciu.

2. Convinge-te pe tine insuti ca este timpul sa renunti la fumat!

Este important sa crezi ca trebuie sa renunti la fumat, nu doar sa dai curs sfaturilor sau incurajarilor specialistilot.

Fa o lista cu toate motivele pentru care este indicat sa renunti la a fi fumator si cu riscurile la care esti supus cu fiecare tigara fumata.

3. Stabileste obiective realiste si un plan de bataie!

Cand ai hotarat ca este momentul sa renunti la acest viciu, stabileste un plan de bataie - informeaza-te cu privire la ce te asteapta, ia in calcul greutatile cu care te vei confrunta, vorbeste cu medici sau specialisti si stabileste o data clara de la care sa renunti, apoi elimina tot ce tine de tigari din calea ta - pachete noi, brichete etc.

4. Cere ajutor la medic si inlocuieste tigarile cu terapii de inlocuire a nicotinei!

Stii bine ca nu va fi usor si ca renuntarea brusca la nicotina (deoarece calea renuntarii treptate la tigarii, prin reducerea numarului lor, nu functioneaza), va avea efecte neplacute asupra organismului tau - vei intra in sevraj nicotinic, descris prin simptome de oboseala, senzatie de foame, ameteli, tulburari de somn etc.

Pentru a evita aceste simptome, care ingreuneaza efortul de renuntare la fumat, este indicat sa vorbesti cu un medic pentru a substitui aportul nicotinic din tigari prin tigari electronice, medicamente sau plasturi care contin aceasta substanta.

Nu nicotina din tigari are efecte dezastruoase asupra corpului, ci toxinele adaugate acestora si emanate prin arderea hartiei in timpul fumatului.

5. Tine-ti mintea mereu ocupata cu cate ceva!

Este foarte important sa incerci sa iti distragi atentia cu activitati diverse, astfel incat sa nu ai prea mult timp sa te gandesti la tigari.



sursa:askmen.ro

Bucuresti: Strada – episodul XXI











































































































































































sursa:domnideromania.ro