Totalul afișărilor de pagină

vineri, 6 iulie 2012

Cele mai bune parfumuri barbatesti in 2012


Alegerea unui parfum poate fi un moment foarte dificil, mai ales daca nu te pricepi foarte bine la modul si momentul in care acesta se poarta. Iata cateva recomandari, pentru a face mai usor o alegere.

F by Ferragamo

Compania producatoare sustine ca acest parfum este perfect pentru seara, insa impatimitii parfumurilor stiu cu siguranta ca F by Ferragamo poate fi purtata atat seara, in cantitati mai mari, dar si ziua, la birou, daca se pulverizeaza o singura data. Mirosul proaspat de lavanda este ideal chiar si pentru o intalnire, cu o femeie. Aceasta va fi imediat atrasa de parfumul tau proaspat, dar in acelasi timp masculin.


Kenzo Homme Woody

Kenzo Homme Woody este un parfum de zi, si se numara printre cele mai bune ale anului 2012. Aceasta are la baza miresme de lemn, iar notele mijlocii sunt de menta si busuioc.

Acesta este un parfum foarte fresh, ideal chiar si pentru un barbat foarte modern, intr-o zi caniculara.

Jack Black "JB"

Daca iti place aroma de aftershave, subtil, dar in acelasi timp de o calitate superioara, Jack Black JB este alegerea potrivita pentru tine. Daca lucrezi ai intalniri cu clientii si obisnuiesti sa te imbraci la costum, acesta este cel mai bun parfum pe care il poti cumpara. Parfumul este suficient de puternic incat sa transmita un mesaj, insa incredibil de subtil, astfel incat sa nu provoace senzatia de greata in timpul unei mese de afaceri.

Gucci Guilty Intense

Incerci sa cuceresti o femeie? Impresioneaz-o cu mirosul tau irezistibil, cu ajutorul parfumului Gucci Guilty Intense. Aromele puternice de lamaie si lavanda de la baza, dar si notele de coriandru si patchouli de la mijloc, echilibreaza aroma si te vor ajuta sa seduci orice femeie care are simturile ascutite.

Narciso Rodriguez Limited Edition

Cu note de mosc la baza, Narciso Rodriguez Limited Edition este un alt parfum excelent pentru seara, indiferent ca mergi in club sau la o intalnire cu o femeie.



sursa:askmen.ro