Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 5 noiembrie 2011

STUDIU. Arată-mi ce poze ai pe Facebook, ca să-ţi spun cine eşti


STUDIU. Arată-mi ce poze ai pe Facebook, ca să-ţi spun cine eşti
Un studiu realizat online de o firmă de management relevă cât de repede ne pot judeca oamenii pe reţelele de socializare şi în ce manieră îi influenţează pe aceştia pozele pe care le-am postat pe propriul profil. Dacă o poză de grup sau una în care cineva zâmbeşte lasă cu siguranţă o impresie pozitivă, fotografiile cu maşini sau cu trupuri îmbrăcate doar cu un bikini provoacă reacţii ironice sau de respingere din partea celui carevizitează profilul cuiva pentru prima dată, scrie Daily Mail.
Potrivit rezultatelor studiului, este suficient ca cineva să petreacă cinci minute şi jumătate pe profilul cuiva şi prin albumele foto ale acelei persoane pentru a-şi forma o părere despre aceasta.
În ce priveşte o întâlnire faţă în faţă, aici sunt necesare cam nouă minute şi jumătate pentru a se forma această primă opinie. "Este dificil să te abţii din a judeca pe cineva fie după fotografiile postate pe Internet, fie după prezenţa lor de spirit. Este foarte uşor să ajungi la concluzii după ce vizualizezi profilul unei persoane, mai ales dacă aceasta a postat poze sau şi-a exprimat anumite convingeri", a explicat unul dintre cei care a colaborat la realizarea studiului.
Şase din zece persoane intervievate în cadrul studiului au mărturisit că ajung repede la concluzii după ce au vizitat profilul cuiva de pe o reţea de socializare. În plus, 40% dintre intervievaţi au explicat că le este mult mai uşor să-şi formeze o părere despre cineva după ce i-au vizionat fotografiile decât după o întâlnire faţă în faţă.
În cadrul acestui studiu s-au examinat 18 categorii diferite de fotografii, acoperind cele mai comune tipuri de poze încărcate pe aceste site-uri de socializare. Printre fotografiile care creează o imagine pozitivă se numără pozele cu grupuri de prieteni sau portretele. Aici intră si fotografiile de la nunţi, cele cu bebeluşi sau pozele în care cineva zâmbeşte. La polul opus se află fotografiile în care cineva apare surprins lângă o maşină, asta în cazul băieţilor sau pentru fete - imaginile în care acestea apar acoperite doar de un costum minuscul de baie. Tot aici se numără şi fotografiile în care subiectul pare supărat sau mânios şi printre cele mai puţin plăcute sunt imaginile în care un cuplu apare surprins în momente intime şi mult prea explicite.

sursa:gandul.info

Ce fotografii să postezi ca să ai o imagine bună pe Facebook


Persoanele care apar în ipostaze mai mult sau mai puţin incitante sunt desconsiderate de majoritatea celor care le privesc
Persoanele care apar în ipostaze mai mult sau mai puţin incitante sunt desconsiderate de majoritatea celor care le privesc
"O imagine valorează cât o mie de cuvinte", spune un proverb chinezesc, care s-a dovedit real în toate situaţiile sociale, inclusiv în cele virtuale. Un studiu efectuat de o organizaţie din Marea Britanie arată că şansele de a fi plăcut de cât mai multă lume pe Facebook sunt influenţate de fotografiile pe care le postezi.
Studiul întocmit de organizaţia Reputation 24/7 a analizat 18 tipuri de imagini pe care internauţii pe postează pe reţeaua de socializare Facebook. Cercetarea arată că multe dintre ele, în loc să atragă apreciere din partea celor care le văd (după cum au impresia cei care le publică), atrag de fapt reacţii negative, de la ironii până la dispreţ, scrieAdevărul.
Aşa NU
Astfel, dacă aţi postat pe profil poze din vacanţe sau fotografii cu noua voastră maşină, aţi generat impresii negative chiar şi în rândul prietenilor apropiaţi, care au, la rândul lor, conturi de Facebook.
În aceeaşi categorie intră şi imaginile în costum de baie, cele în care apăreţi încruntat sau în care ţineţi un pahar sau o sticlă care conţine o băutură alcoolică în ea.
Nici fotografiile provocatoare nu generează reacţii pozitive. Chiar dacă imaginile sunt apreciate din punct de vedere artistic, persoanele care apar în ipostaze mai mult sau mai puţin incitante sunt desconsiderate de majoritatea celor care le privesc.
Nici cei care îşi pun personaje din desene animate la pozele de profil nu sunt bine văzuţi de ceilalţi "prieteni virtuali".
Aşa DA
În schimb, imagini la care oamenii zâmbesc sincer şi care generează reacţii pozitive sunt cele de familie, în care "protagoniştii" sunt însoţiţi de copii sau de la căsătorie. Totodată, fotografiile cu gaşca de prieteni, care nu dau impresia că aţi fost la un dezmăţ, sunt iarăşi bine privite.
Specialiştii de la Reputation 24/7 au atras atenţia că, indiferent ce rezultat doriţi să obţineţi prin postarea anumitor fotografii, să publicaţi pe internet imagini în care zâmbiţi. Acestea anihilează o parte din reacţiile negative.
Reputaţia virtuală contează
În mediul virtual, sunt suficiente cinci minute şi jumătate de vizionare a unui profil pentru ca privitorul să-şi formeze o părere exactă despre cel la care se uită.
"Prin vizionarea profilului de pe o reţea de socializare a unei persoane, vei afla destul de multe despre ea încât să-şi formezi o opinie - bună sau proastă", potrivit comunicatului Reputation 24/7, citat de publicaţia britanică "The Daily Mail".
Deşi mulţi nu pun prea mare preţ pe reputaţia online, aceasta cântăreşte mult în ochii celui care priveşte, el putând fi o rudă, un simplu cunoscut, un străin sau chiar un angajator care îşi evaluează candidaţii pentru un post liber sau chiar subalternii.
Potrivit rezultatelor studiului, şase din zece persoane judecă oamenii pe care nu îi cunosc faţă în faţă din prisma profilurilor lor de pe reţelele de socializare. Totodată, 40% din oameni îşi formează mai repede o părere generală despre o altă persoană dacă îi vizitează pagina de Facebook, decât dacă o cunosc în persoană.
Fotografiile cu familia, în care apar şi copii, sunt cele care lasă cele mai bune impresii privitorului


sursa:click.ro

Ce să port în iarna 2011?


costum tweed accesorizat
foto: gq.com
Am primit mai multe întrebări despre ”Ce să port iarna asta?”, răspunsul meu tipic fiind, de fapt, o serie de întrebări prin care le cer detalii:
”Câți ani ai? Ce constituție ai? Ce haine mai ai în garderobă? Ce haine îți plac? Ce haine nu îți plac?”
Și așa mai departe.
Cea mai bună soluție pe care o văd este să enumăr punctual câteva piese vestimentare esențiale pentru această iarnă. Urmează ca tu să ți le alegi pe acelea care îți plac cel mai mult. Ideal, nu vrei să te duci să le cumperi doar pentru că apar în articol ci trebuie să te gândești la ce mai ai prin dulap și la cum să le combini între ele.
Majoritatea acestor piese vestimentare arată bine în poze pentru că fac parte din ținute unde totul este perfect: coordonarea culorilor, fit-ul, restul peiselor vestimentare etc.
Așadar.. iarna aceasta îți recomand…
Ghete brogue maro
ghete brogue maro
foto: http://www.selectism.com
Iarna, cea mai potrivită încălțăminte sunt ghetele. Datorită succesului pantofilor brogue, designerii s-au gândit să extindă forma și textura și la ghete. Găsești un model foarte asemănător cu cel de mai sus în magazinele Clujana.
Acest tip de gheată merge foarte bine atât cu blugi cât și cu pantaloni mai groși din lână sau flanel. Îți garantez că vor atrage multe priviri pe stradă dacă le alegi în această culoare pentru că aduc un plus mare de masculinitate.
Evident… depinde de tine cum le asortezi mai departe. O curea maro din piele în aceeași nuanță de maro se impune. Apoi, poți merge spre exemplu pe o pereche groasă de blugi, un pulover turtleneck (pe gât) de culoare maro închis și un camel coat peste acesta. Combinația maro-albastru este una excelentă, mai ales atunci când începi să adaugi diferite nuanțe.
Poți să alegi și alte modele de ghete însă asigură-te că au o formă cât decât apropiată cu cele de mai sus. Forma este un factor decisiv când vine vorba de succesul încălțămintei. Spre exemplu, ce zici de…
Ankle boots
ankle boots
foto: about.com
Perechea de mai sus merge foarte bine inclusiv la ținute business.
Acum că ne-am lămurit cu încălțîmintea, să vedem ce șosete cu stil putem purta. Fiind vorba de iarnă, trebuie să purtăm doar șosete groase cum ar fi…
Șosete cu imprimeu Fair Isle
sosete cu imprimeu fair isle
Acestea sunt fie din lână simplă fie dintr-o lână mai scumpă care se numește cașmir. Imprimeul acesta va aduce un aer proaspăt ținutei și, dacă vrei să ieși foarte mult în evidență, îl poți asorta cu un pulover cu același tip de imprimeu.
Pantaloni din lână groasă
pantaloni de lana
Știu că ești obișnuit ca vara să porți blugi mai subțiri iar iarna blugi mai groși. Nimic rău în asta, doar că există alternative cu mai mult stil. Una dintre ele este reprezentată de pantalonii din lână, pe care ai ocazia să îi vezi în poza de mai sus.
Dacă te gândești că lâna s-ar putea să te irite, lucrurile nu trebuie să stea neapărat așa. Dacă ești atent când selectezi pantalonii din lână îi vei alege doar pe cei care au o textură moale la atingere. Poți stai liniștit că aceia nu îți vor creea probleme.
Costum din lână cu imprimeu herringbone
costum din lana cu imprimeu herringbone
Fie că îți place fie că ești forțat să mergi la costum, trebuie să fii atent la confortul tău termic. Un costum din lână îți va ține de cald în timp ce textura herringbone este perfectă pentru anotimpul geros.
Costumul din imaginea de mai sus are nasturii maro ce se asortează, în acest caz, cu servieta. Dacă, în schimb, nasturii și servieta ar fi fost negre, primul lucru pe care l-aș fi adăugat la această ținută este o eșarfă roșie, urmată imediat de o batistă de buzunar tot roșie. Roșu și gri este o combinație extrem de stilată.
Camel coat-ul
haina camel coat
Am prezentat aici camel coat-ul pe care mi l-am achiziționat pentru această iarnă. Avantajul acestui palton este că iese în evidență prin culoarea sa deschisă. Practic aduce un plus de stil oricărei ținute de iarnă. Poate fi purtat de la pulovăr și jeanși lacostum fără nicio grijă.
Ideal ar fi să cumperi unul într-o combinație de păr de cămilă și bumbac însă acestea sunt mai greu de găsit. În aceste condiții caută unul cu un procentaj cât mai mare de bumbac și un procentaj cât mai mic de fibre sintetice.
Pea coat-ul
pea coat
Am unul luat iarna trecută și intenționez să îl port alternativ cu camel coat-ul de mai sus. Purtatul paltoanelor prin rotație nu e necesar neapărat pentru a le oferi timp de odihnă și a le prelungi durata de viață, ci mai degrabă pentru a varia ținutele de zi cu zi.
Versatilitatea pea coat-ului este binecunoscută iar asta e în avantajul tău. Îl poți purta atât cu pulovere groase de lână cât și cu o simplă bluză V, dacă temperatura permite.
Jacheta de aviator
tom cruise purtand jacheta de aviator
Chiar dacă filmul Top Gun nu a fost preferatul tău, îți recomand să ”furi” jacheta de aviator a lui Tom Cruise. Dintre cele trei haine de iarnă prezentate, aceasta este de departe cea mai masculină, chiar dacă te îndepărtează de imaginea de gentleman.
Jacheta este îmblănită deci îți va ține foarte bine de cald în cele mai geroase zile ale anului. Poate fi purtată cu orice ținută casual însă nu merge la ținutele business șibusiness casual.
Fularul
fular rosu cu imprimeu burberry
Fularul poate fi o scuză excelentă să adaugi o culoare în ținuta ta de iarnă. Poți merge pe orice, de la roșu aprins la galben sau verde închis. Pentru a avea, totuși, un punct de plecare, trebuie să te întrebi: ce fel de palton port?
Dacă mergi pe un pea coat bleumarin, cum am eu, spre exemplu, o culoare deschisă va merge la fix. Dacă, în schimb, ai acel camel coat prezentat mai sus, un fular maro închis va merge cel mai bine pentru că va creea contrast exact acolo unde e nevoie: în zona feței.
Mănușile din piele clasice
manusi din piele
Deși arhi-cunoscut, acest articol vetimentar nu se va demoda niciodată. Îți va oferi din start un plus de eleganță pentru simplul motiv că prea puțină lume poartă mănuși.
Mănușile fără degete
manusi de lana fara degete
Dacă vrei mobilitate când folosești telefonul, tableta sau aparatul foto, o pereche de mănuși fără degete din lână îți vor permite asta și îți vor ține și de cald. În plus, textura lânii e mai interesantă decât eterna piele pentru că îți lărgește gama de culori și îți permite să găsești chiar și cu imprimeu.
În continuare te las cu câteva poze excelente făcute de Tommy Ton pentru GQ acum aproximativ un an. Ținutele sunt perfecte și pentru această iarnă pentru că incorporează numai piese vestimentare care ”rezistă” ani de zile.
sacou imprimeu herringbone, manusi si ceas
foto: gq.com
Mai sus putem vedea cum imprimeul herringbone se asortează cu o pereche de mănuși negre.
Iată și ghetele brogue maro prezentate la începutul articolului. În acest caz ele sunt elementul central într-o ținută formată în principal din nuanțe de gri.
ghete maro la o tinuta gri
foto: gq.com
Această ultimă poză este preferata mea pentru că arată foarte bine cum poți să te accesorizezi pe timp de iarnă.
costum tweed accesorizat
foto: gq.com
Băiatul din imagine poartă:
  • o cravată groasă din lână
  • ochelari de soare
  • batistă de buzunar
  • fular
  • o căciulă
  • și chiar o brățară
Vreau să te uiți foarte atent la asortare și la jocul discret de culori făcut de accesorii.
Care dintre articolele prezentate te atrag cel mai mult? Există altele pe care le-am omis și crezi că ar trebui incluse?


sursa:fiicustil.ro

Ceasul lui Nadal, un pariu stupid


Ceasul lui Nadal, un pariu stupid. Aşa şi-au caracterizat cei de la Richard Mille obsesia de a realiza cel mai uşor ceas mecanic din luAşa şi-au caracterizat cei de la Richard Mille obsesia de a realiza cel mai uşor ceas mecanic din lume - "un pariu stupid". RM027, un tourbillon care cântăreşte 18 grame cu tot cu curea şi al cărui mecanism nu e mai greu de 4 grame, a apărut după sute sau chiar mii de ore de muncă titanică şi după ce Richard Mille, forţa creatoare din spatele companiei, a acceptat să "arunce" cu banii în stânga şi-n dreapta pentru a face toată cercetarea şi toate experimentele posibile, asigurându-se astfel că rezultatul e perfect.
Şi chiar a fost perfect, mai ales că spaniolul Nadal a câştigat pentru a cincea oara Roland Garros purtând ceasul la fiecare meci şi, într-o performanţă de neaşteptat, necedând niciun set din toate meciurile jucate în cadrul turneului. Victoria lui Nadal a fost răzbunarea perfectă pentru Richard Mille, acuzat că, în plină criză, dă dovadă de prost gust făcând paradă, alături de Nadal, cu un ceas de jumatate de milion de dolari.
Ce nu au spus criticii sufocaţi de propria lor revoltă proletară a fost faptul că multe alte piese haute horlogerie se vând la preţuri similare şi nimeni nu se gândeşte să facă paralele cu revoluţia franceză.
 
Ceasul lui Nadal, un pariu stupid. Aşa şi-au caracterizat cei de la Richard Mille obsesia de a realiza cel mai uşor ceas mecanic din lu
Ce-i drept, majoritatea ceasurilor cu preţuri cuprinse între 500.000 şi un milion de dolari se vând fără tam-tam şi nici nu iscă vreo controversă referitoare la performanţa sportivă, dar poate că scandalul i-a facut bine lui Richard Mille care cu siguranţă va vinde rapid celelalte 49 de piese din serie, în primul rând datorită performanţei istorice a spaniolului, dar şi datorită faptului că, după cum bine spun americanii, "everybody loves a good scandal". Spre deosebire de scandalul iscat de RM027 şi decizia lui Rafa de a juca fără a se despărţi de ceas, opusul lui "good scandal" este Tiger Woods – şi el a purtat un ceas realizat de TAG Heuer special pentru a nu-i submina jocul de golf, dar aventurile lui Tiger în ţara animatoarelor de duzină şi a starurilor porno numai bune pentru vânzări nu au fost.
Revenind la Richard Mille şi Rafael Nadal, dacă tenismanul ar fi ratat Roland Garros, cred că RM027 era istorie. Acum, însă, e legendă. Şi chiar merită - deşi nu sunt absolut deloc fanul acestei marci, trebuie să recunosc că performanţa este de excepţie - iar ceasurile de acest calibru (da, ma refer şi la bani), sunt cumpărate, din fericire, şi pentru performanţă.  Altfel, sunt convinsă că domnului Richard Mille i-ar fi fost mult mai simplu să trântească vreo 3.000 de diamante pe unul dintre modelele sale, să-l boteze Calea Lactee sau ceva de genul asta şi să aştepte cumpărătorii – dacă a mers pentru Hublot, nu vad de ce nu ar fi fost la fel şi pentru Mille. Dar mi se pare cu atât mai mult de admirat că, în toiul crizei, Mille a ales performanţa. Şi un tourbillon cu rezervă de funcţionare de 48 de ore care nu cântăreşte nici 20 de grame este performanţă. Mecanismul a fost realizat dintr-un aliaj denumit Lital, folosit în industria aerospaţială, iar carcasa e pe baza de carbon, fiind în acelaşi timp foarte uşoară şi foarte rezistentă la orice şocuri sau presiuni. Asta pentru că jocul lui Nadal chiar supune ceasul la şocuri incredibile, ca viteză, presiune, unghiuri, vibraţii, lovituri etc.
Un ceas de jumatate de milion - de ce nu? Nimeni nu e obligat să-l cumpere, dar putem să ne bucurăm că încă există oameni care visează şi creeaza asemenea minunăţii tehnologice. Şi că există atleţi de talia lui Nadal, de-abia ieşit din adolescenţă, stângaci şi uşor caraghios în posturi "mondene" (vezi videoclipul Shakirei de la "Gipsy" ), dar care este pentru tenis ceea ce Nureiev a fost pentru balet.





sursa:despreceasuri.ro

Cum va pot ajuta ceasurile unisex sa economisiti?


In conditiile financiare actuale, un ceas unisex ar putea fi cea mai buna solutie pentru o familie pasionata de ceasuri. Pentru ca se spune ca in general femeile apreciaza designul si estetica, iar barbatii sunt mai degraba atrasi de functionalitate si precizie, un ceas care sa le aiba pe toate ar fi varianta cea mai economica. De exemplu, cele mai noi modele de la Panerai, un brand faimos pentru succesul pe care il are atat la femei cat si la barbati – Radiomir Chronograph din otel si Radiomir Oro Rosa din aur roz.
Cu un diametru de 42 de milimetri, ceasurile sunt putin mai mici decat modelele care au consacrat brandul, astfel incat au si nota de feminitate dorita de femei. Partea feminina va fi atrasa si de versatilitatea modelelor – datorita unui mecanism patentat cureaua poate fi schimbata usor, iar look-ul ceasului este complet transformat datorita curelelor colorate.
Cadranul ambelor modele este construit folosind modelul tipic de “sandvis” – numeralele si indecsii sunt taiati in stratul superior care este asezat pe un disc pe care a fost aplicata o substanta luminescenta. Astfel este obtinuta o lizibilitate sporita chiar si in intuneric.
Calibrul cu incarcare manuala al Radiomir Oro Rosa este manufacturat in atelierele Panerai, care in ultimii ani si-a extins capacitatea de productie si o obtinut statutul de manufactura. Si Radiomir Chronograph este echipat cu un calibrul automatic manufacturat Panerai si certificat COSC.

Cum va pot ajuta ceasurile unisex sa economisiti?. In conditiile financiare actuale, un ceas unisex ar putea fi cea mai buna solutie pentru o familie p


sursa:despreceasuri.ro

Vacheron Constantin Contemporaine Patrimony



Vacheron Constantin Contemporaine Patrimony . Vacheon Constantin a lansat versiunea feminina a ceasului Patrimony Contemporaine – un model cu diam
Vacheon Constantin a lansat versiunea feminina a ceasului Patrimony Contemporaine – un model cu diametrul de 36 mm echipat cu un calibru cu incarcare manuala 1400 care poarta insemnele Hallmark of Geneva. Profilul slim al ceasului (6,7 mm) este accentuat de o linie fina de briliante. Carcasa din aur incorporeaza un cadran cu tonuri de gri, iar indicatoarele orare alungite parcurg fluid indecsii punctati din material pretios.
Date tehnice
Patrimony Contemporaine Small Model
Referinta 81530/000R-9682 (18K 5N aur roz); 81530/000G-9681 (18 carate aur alb)
Calibrul 1400, dezvoltat si realizat de Vacheron Constantin care poarta insemnele Hallmark of Geneva
Incarcare manuala
Grosimea mecanismului 2,60 mm
Diametrul mecanismului 20,65 mm
Numar de pietre pretioase : 20
Numar de componente: 98
28.800 de vibratii pe ora
Rezerva de functionare aproximativ 40 de ore
Indica orele si minutele
Carcasa: diametru de 36 mm, trasparenta, cristal safir, decorate cu 62 de briliante de 0,39 carate
Etans la aproximativ 30 de metri
Curea: albastru inchis sau gri din piele de aligator vine la pachet cu o curea din satin


sursa:despreceasuri.ro

Perrelet Turbine a castigat premiul 'Ceasul anului' in cadrul Galei Dupa Afaceri Premium


La prima editie a Galei Dupa Afaceri Premium 2010, s-au premiat stilul si eleganta in afaceri. Alese in functie de rubricile revistei, distinctiile au fost acordate oamenilor de afaceri, managerilor, antreprenorilor, dar si obiectelor de business si fashion care si-au facut loc in paginile revistei de-a lungul celor doi ani de cand s-a lansat.
Perrelet Turbine a castigat premiul pentru "Ceasul anului", fiind recunoscut ca o piesa de referinta pe piata noutatilor orologere. Perrelet este pionier in dezvoltarea mecanismelor automatice inca din 1777 si este interesat de orice inventie capabila sa isi genereze propria energie, odata cu primirea unui impuls. Aruncand o privire in domeniul astronautic, au inceput sa curga ideile, axandu-se pe un element extern extrem de important pentru propulsie: turbina. Legatura cu calibrul unic Double Rotor era evidenta, iar colectia "Turbine" a inceput sa prinda forma imediat.
"Turbine" este cu siguranta cea mai interesanta interpretare a Rotorului Dublu. Proiectat sub forma unei turbine cu 12 lame din titan, acesta acopera in intregime cadranul. "Turbine", concept brevetat, uimeste fiecare privitor datorita unui efect vizual absolut spectaculos, prin intermediul cadranului inferior. Un efect care, doar pentru cadrul acestui model, a fost imbunatatit prin separarea celor doua rotoare. Una dintre cele mai frumoase variante este cea noua, cu negru si portocaliu, care pur si simplu va va opri respiratia!
Respectand standardele inalte de finisare, carcasele din otel inoxidabil tratate DLC sau titan, au inregistrat un real succes. Acordand o mare atentie detaliilor, carcasele adopta unele coduri aeronautice: forma concava 44mm, linii fluide si dinamice, incorporand un remontoar personalizat care practic dispare. Totusi, functionalitatea acestuia este garantata de catre o protectie care atunci cand este ridicata permite manevrarea in vederea intoarcerii ceasului si setarii orei.
Echipat cu o curea neagra de cauciuc si sistem de inchidere, modelul "Turbine" este atractia maxima la incheietura mainii purtatorului sau.
O creatie subtila ce demonstreaza maiestria prin intermediul calitatilor sale mecanice. Cu singuranta ii va oferi purtatorului sau senzatia de evadare din atractia gravitationala a rutinei zilnice.

A1047/3
Mecanism Automatic P-181 Double Rotor / Manufactura exclusiva Perrelet, rotor exclusiv Perrelet decorat.
Rezerva de energie 40 ore
Vibratii pe ora 28.800 (4Hz)
Rubine 21
Carcasa Ø 44mm
Material carcasa Otel inoxidabil tratat DLC Safir cristal anti-reflexie (geam si capac)
Rezistenta la apa 5 ATM
Cadran Negru, numerale si indecsi portocalii; Turbina titan; Dungi portocalii pe sub-cadran
Curea Neagra, cauciuc natural; Sistem de inchidere otel inoxidabil tratat DLC

LOCUL DE ONOARE PENTRU VALORILE TRADITIONALE
In varianta cu cadran negru sau alb-argintiu, noile creatii Perrelet evidentiaza structuri alternative. Decoratiile Guilloché, abrazive sau spiralate contrasteaza detaliile indecsilor polisati din otel. Fidel codului sau de estetica, Perrelet isi pastreaza lizibilitatea de o calitate superioara. Aceste interpretari diferite prezente pe carcasele canelate, o particularitate a brandului, sunt absolut unice.
Clasicul "Double Rotor" este interpretarea perfecta a acestui caracter aparte. Prin design-ul unic si brevetul Perrelet, Rotorul Dublu reprezinta, de fapt, identitatea brand-ului. Complexitatea mecanismului permite observarea functiei de incarcare automata direct pe cadran. Sincronizarea celor doua rotoare, inferior si superior, face posibila verificarea bunei functionari a mecanismului si imbunatateste eficienta la incarcare in comparatie cu modelele traditionale.
Ceasurile Perrelet sunt adevarate comori pentru cunoscatori, in context profesional sau personal, si sunt echipate cu curea din piele naturala de aligator si sistem de inchiere din otel inoxidabil.
Rafinata si elegenta, colectia Perrelet cu cadrane negre si argintii rezerva o serie de surprize placute pentru clientela sa.

Double Rotor: A1006/9
Mecanism Automatic P-181 Double Rotor / Manufactura exclusiva Perrelet, rotor exclusiv Perrelet decorat
Rezerva de energie 40 ore
Vibratii pe ora 28.800 (4Hz)
Rubine 21
Carcasa Ø 40mm
Material carcasa Otel inoxidabil; Safir cristal anti-reflexie (geam si capac)
Rezistenta la apa 5 ATM
Cadran Negru
Curea Neagra, aligator; Sistem de inchidere otel inoxidabil

Jumping Hour: A1037/6
Mecanism Automatic P-191 Manufactura exclusiva Perrelet, rotor exclusiv Perrelet decorat
Rezerva de energie 40 ore
Vibratii pe ora 28.800 (4Hz)
Rubine 27
Carcasa Ø 40mm
Material carcasa Otel inoxidabil; Safir cristal anti-reflexie (geam si capac)
Rezistenta la apa 5 ATM
Cadran Alb-argintiu
Curea Neagra, aligator; Sistem de inchidere otel inoxidabil

FERMECATOAREA COLECTIE „DIAMOND FLOWER” IN CERAMICA ALB SI NEAGRU
O carcasa noua, cu un profil impecabil, colectia "Diamond Flower" imbina materialele si transmite mai departe sarmul tehnologiei unice.
Extrem de chic, noul design Perrelet este radiant. Carcasa din ceramica, de un negru profund sau alb imaculat, acoperita de un bezel incrustat cu diamante, intruchipeaza eleganta si armonia perfecta.
Intensitatea culorii negre si cadranul iridescent sidefat emana sarm si seductie. In contrast, varianta cu cadran alb sidefat este luminoasa prin puritatea nuantei.
Imbinarea originala dintre arta orologeriei de lux si cea a fabricarii bijuteriilor accentueaza valoarea Rotorului Dublu metamorfozat intr-o floare de lotus sculptata ce se deplaseaza deasupra unor petale incrustate cu diamante asezate pe cadran, o entitate tehnologica de sine statatoare.
Conectat cu greutatea oscilanta si perfect sincronizat cu aceasta, Rotorul Dublu genereaza energie aditionala pentru mecanism, astfel incat fiecare femeie isi incarca ceasul multumita propriilor sale miscari.
Pintr-o privire admiram bezelul din otel, contempland liniile carcasei si imbinarea rafinata dintre ceramica si otel prezenta pe bratara.
Doamnele care vor alege sa poarte aceasta creatie delicata si senzuala , vor strani curiozitatea pritenelor si vor realiza imediat ca nu puteau face o alegere mai buna.

A2040/A
Mecanism Automatic P-181 Double Rotor / Manufactura exclusiva Perrelet, rotor exclusiv Perrelet decorat
Rezerva de energie 40 ore
Vibratii pe ora 28.800 (4Hz)
Rubine 21
Carcasa Ø 40mm
Material carcasa Ceramica alba cu bezel din otel inoxidabil incrustat cu diamante; Capac otel inoxidabil; Safir cristal anti-reflexie (geam si capac)
Rezistenta la apa 5 ATM
Setare diamante 64 diamante VS1, TW (1,30 ct)
Cadran MOP alb cu 54 de diamante
Bratara Ceramica alba cu otel inoxidabil; Sistem de inchidere otel inoxidabil

A2040/B
Mecanism Automatic P-181 Double Rotor / Manufactura exclusiva Perrelet, rotor exclusiv Perrelet decorat
Rezerva de energie 40 ore
Vibratii pe ora 28.800 (4Hz)
Rubine 21
Carcasa Ø 40mm
Material carcasa Ceramica neagra cu bezel din otel inoxidabil incrustat cu diamante; Capac otel inoxidabil; Safir cristal anti-reflexie (geam si capac)
Rezistenta la apa 5 ATM
Setare diamante 64 diamante VS1, TW (1,30 ct)
Cadran MOP negru cu 54 de diamante
Bratara Ceramica neagra cu otel inoxidabil; Sistem de inchidere otel inoxidabil




sursa:bbcollection.ro