Totalul afișărilor de pagină

luni, 5 septembrie 2011

YOHJI YAMAMOTO MEN FW 2011-2012 PFW


sursa:youtube.com

YOHJI YAMAMOTO FEMME PRÊT-À-PORTER FW 2011-2012


sursa:youtube.com

Dolce & Gabbana - Fall Winter(Woman) 2011/2012 Full Fashion Show (Exclusive)



sursa:youtube.com

Dsquared2 - Fall Winter(Woman) 2011/2012 Full Fashion Show (Exclusive)


sursa:youtube.com

Emporio Armani Men's Collection Fall/Winter 2011-2012


sursa:youtube.com

Giorgio Armani Men's Collection Fall/Winter 2011-2012



sursa:youtube.com

D&G Dolce & Gabbana Fall Winter 2011/12 Menswear Full Show.


sursa:youtube.com

Ce se va intampla cu Europa daca Zona Euro s-ar destrama?

Ce se va intampla cu Europa daca Zona Euro s-ar destrama?Zalm si-a castigat in Europa o reputatie de conservator fiscal si a fost unul dintre proponentii reglementarilor pe buget la nivelul UE. El a fost cel mai longeviv ministru de finante al Olandei, ocupand functia timp de 12 ani.

"Vom avea o recesiune care va face anii '30 sa para nimic. Intreaga Europa se va faramita"
, a aratat el la o emisiune televizata, intrebat ce s-ar intampla daca zona euro s-ar destrama.

Fostul ministru a aratat ca nu este de acord cu eliminarea Greciei din zona euro, idee inaintata de unii politicieni care nu sunt de acord ca toate guvernele din zona euro sa foloseascabani publici pentru a sprijini state cu deficite si datorii prea ridicate, scrie MEDIAFAX.

"Nu cred ca aceasta este solutia. Urmatorul pas va fi sa ceara ca Italia sa iasa din zona euro, apoi Irlanda, apoi Portugalia. Daca se continua asa ramai doar cu Olanda si Germania. Nu cred ca ar fi o evolutie buna", a spus Zalm.

Politicianul olandez Frits Bolkestein, fost comisar european pentru Piata Interna, a declarat sambata la o emisiune televizata ca Grecia ar trebui sa primeasca ajutor numai cu conditia sa iasa din zona euro si sa revina la drahma. 





sursa:9am.ro

(VIDEO)Masoneria demascata - ADEVARUL DESPRE MASONERIE


sursa:youtube.com

Tiësto - Maximal Crazy (Original Mix)


sursa:youtube.com

ATB feat. JanSoon - Move On (Official Music Video)


sursa:youtube.com

Andy Moor feat. Sue McLaren - Fight The Fire (Official Music Video)



sursa:youtube.com

Gaia - Tuvan (Official Music Video) [High Quality]




sursa:youtube.com

Apariţie bizară: Isus fotografiat în curcubeu, deasupra unui vulcan

Fotografia a fost facuta pe 10 iulie in insula ReunionLuc Perrot, fotograf amator, căuta unghiuri interesante să fotografieze frumoşii nori de deasupra vulcanului Cirque of Mafete, din insula Reunion, când a văzut minunea.

Din jocul de lumini şi umbre de pe cer, format sub un curcubeu, se conturează un Isus cu mâinile ridicate a binecuvântare, iar lumina îi străluceşte deasupra capului. Luc Perrot a făcut fotografia pe 10 iulie, anul acesta, iar dailzmail.co.uk o publică în ediţia sa de luni.








sursa:realitatea.net

Diferenta ca de la cer la pamant: asa arata vedetele nemachiate! GALERIE FOTO


Pe covorul rosu arata impecabil, iar in reviste sunt perfecte. In viata de zi cu zi insa, vedetele au riduri, cosuri si cearcane, de care nu reusesc sa scape oricat de multi bani ar cheltui pe tratamente de infrumusetare. Cum reusesc ele totusi sa arate bine in zilele evenimentelor importante din viata lor? Cu niste simple trucuri de machiaj!
Diferenta ca de la cer la pamant: asa arata vedetele nemachiate! GALERIE FOTO
Fondul de ten ascunde cosurile si cearcanele de zici ca nici n-au existat vreodata, fardurile si rimelul le evidentiaza privirea, rujul le pune in evidenta buzele, iar blush-ul le da un aer fresh. Doar de atat ai nevoie pentru a arata ca vedetele tale preferate.

E drept, iti trebuie si putina indemanare, dar asta se obtine cu timpul. Cele mai sexy celebritati din lume demonstreaza ca sunt in primul rand femei si ca au si ele, ca noi toate de altfel, si zile mai proaste.

Solutia pare a fi mai la indemana decat credeai, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca ai in trusa de machiaj fardurile de baza. Afla de la Dana Argesan care sunt cosmeticele de care ai cu adevarat nevoie.

Intra in galeria foto ca sa vezi cum arata Eva Longoria, Cameron Diaz, Britney Spears, Katy Perry, Kim Kardashian, Kylie Minogue si Madonna. 

Foto: Getty/Splash





sursa:perfecte.ro
Galerie Foto:

Castigatoarele titlului de Miss Universe din 1952 pana in prezent. GALERIE FOTO



Castigatoarele titlului de Miss Universe din 1952 pana in prezent. GALERIE FOTO
Castigatoarele titlului de Miss Universe din 1952 pana in prezent. GALERIE FOTO

In fiecare an, tari din intreaga lume isi trimit cele mai frumoase fete in competitia Miss Universe, unde este aleasa cea mai superba fata din lume.

Si pentru ca data show-ului din acest acest an se apropie, ne-am gandit sa-ti prezentam o galerie foto cu fetele care au castigat prestigiosul titlu din 1952 pana in prezent.

Asadar, in acest an Miss Universe 2011 are loc pe data de 12 septembrie in Sao Paulo. In acest deceniu Brazilia gazduieste trei dintre cele mai vizionate evenimente ale lumii: World Cup, Jocurile Olimpice si Miss Universe (2011).

Urmareste galeria foto de mai jos!


sursa:protv.ro