Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 6 iunie 2012

Si-a tinut respiratia sub apa 22 de minute si 28 de secunde!


record
Un scafandru din Germania intrat in Cartea Recordurilor.
Tom Sietas (35 de ani) si-a tinut respiratia sub apa timp de 22 de minute si 28 de secunde. Recordul apartinea brazilianului Ricardo Bahia -20 de minute si 21 de secunde, scrie Daily Mail.
Tom a declarat ca nu mananca nimic cu cinci ore inainte de fiecare incercare pentru a incetini metabolismul.

TOP 10 cei mai mari cuceritori: Mii de femei au cedat in fata lor.


Charlie Sheen
Revista Maxim din Spania a facut topul celor mai seducatori barbati din lume. Romania are un reprezentant.
Ilie Nastase a fost mereu apreciat pentru ce a facut in tenis iar multe femei au cedat in fata lui. Maxim l-a plasat pe locul 6, cu 2500 de femei la activ. Jack Nicholson, unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood a facut sex cu 2000 de femei.
Baschetbalistul Magic Johnson are acum 52 de ani, dar are amintiri cat au toti prietenii lui la un loc. A avut 1000 de femei.

1) Warren Beatty, actor (74 ani) – 12.775 femei

2) Charlie Sheen, actor (46 ani) – 5000 femei

3) Gene Simmons, muzician (62 ani) – 4600 femei

4) Julio Iglesias, cantaret (68 ani) – 3000 femei

5) Engelbert Humperdink, cantaret (75 ani) –3000 femei

6) Ilie Nastase, tenisman (65 ani) – 2500 femei

7) Jack Nicholson, actor (74 ani) – 2000 femei

8) Lemmy Kilmister, muzician (66 ani) – 1200 femei

9) Magic Johnson, baschetbalist (52 ani) – 1000 femei

10) Bill Wyman, muzician ( 75 ani) – 1000 femei


sursa:debarbati.ro

10 motive pentru care femeile sunt INFIDELE!


inselat
Exista mitul asta potrivit caruia barbatii inseala mai mult decat femeile. Ultimele studii facute de cercetatori arata contrariul. Motivele sunt multe. Noi ne-am gandit la cateva.
1.Singuratatea. Te simti singura pentru ca partenerul te ignora. Nu mai are timp de tine, este mereu ocupat cu alte lucruri si femeia ajunge pe planul 2. Femeile implicate in astfel de relatii care nu le satisfac se simt mult mai singure decat femeile fara partener. Si sunt sanse foarte mari sa caute la alt barbat ce nu gasesc acasa.
2. Razbunarea. Sunt cazuri in care nu este arma prostului. O femeie care a fost inselata poate insela la randul ei ca sa se razbune pe sotul ei. Razbunarea poate fi un motiv puternic pentru ca o femeie sa calce stramb.



3. Prea putin sex. La inceputul relatiei toate mergeau bine. Sexul era si el foarte important. Intre timp munca, problemele de zi cu zi devin mult mai importante. El este mai interesat de somn, de meciul de diseara, de o bere cu prietenii. Si se poate ajunge la situatia in care un barbat sa considere sexul mai putin important decat meciul Steaua - Dinamo. O aventura e poate calea cea mai directa de a termina o relatie care nu merge prea bine.
4. Plictiseala. Rutina care s-a asternut in relatie. In acest caz femeile recurg la o aventura in speranta retrairii excitatiei pe care au simtit-o in primele luni ale relatiei stabile.



5. Fata rea. Femeia din aceasta categorie nu apreciaza barbatul bun care are mereu grija de ea si se poarta frumos. I se pare ca in relatia asta poate sa faca orice iar el o sa fie mereu acolo. Femeia vrea sa fie stimulata, sa traiasca intens. Are nevoie de un alt barbat. Ala care o ignora. Care nu ii raspunde la telefon. Fructul oprit.
6, Ai uitat sa ii spui "te iubesc". Femeia are foarte mare nevoie de sprijin afectiv.Nu este suficient sa ii platesti nota la masa. Trebuie sa o faci sa se simta dorita. Ca la inceput cand nu te opreai din complimente. Daca ai atipit in ghete este posibil sa gaseasca in alta parte un tip care sa ii spune ce nu a mai auzit din gura ta de multa vreme.




7. Isi retraiesc trecutul. Daca relatia a ajuns la punctul mort este posibil ca femeia sa apeleze la un fost iubit. cu care a avut momente frumoase. Si pe care vrea sa le retraiasca. Iar cu tine in momentul de fata are in minte doar amintiri neplacute.
8. Jucati in filme diferite. Nu ii mai face placere mergeti in oras, incetati sa aveti activitati comune. Universul barbatului este complet diferit de cel al femeii. Aproape ca numeri pe degetele activitatile comune. Femeia observa ca are mai multe lucruri in comun cu colegul cu care face cursuri de spaniola sau cu colegul de birou.




9. Pentru a atrage atentia. Femeia are nevoie de atentie. Mereu vrea sa fie miezul. La inceput flirteaza cu alti barbati si nu considera ca acest lucru inseamna o aventura. Cand relatia stabila inbcepe sa scartaie, complimentele si amabilitatile cu alt barbat pot deveni serioase.
10. Vor sa fie prinse. Femeile care se afla in relatii nefericite pot folosi infidelitatea ca o modalitate de a scapa din relatia de lunga durata.


sursa:debarbati.ro

Nokia lanseaza trei noi modele Asha cu ecran tactil


Asha 305, Asha 306 si Asha 311 ofera o incarcare de pana la trei ori mai rapida a paginilor web
Nokia lanseaza trei noi modele Asha cu ecran tactil
Producatorul finlandez isi extinde seria Asha cu trei noi telefoane: Nokia Asha 305, Nokia Asha 306 si Nokia Asha 311. Primele modele Asha au fost lansate anul trecut in octombrie, in prezent numarul telefoanelor din aceasta serie ajungand la 10. Asha 305, Asha 306 si Asha 311 au ecran tactil si o autonomie sporita a bateriei.
Asha 306 este unul dintre cele mai accesibile telefoane cu conectivitate Wi-Fi. Terminalul are un display de 3 inch si o camera de 2 MP. Telefonul are o autonomie de redare video de pana la 40 de ore si de 9,5 ore pentru redare video. Aparatul are o greutate de 98 de grame si este disponibil de culoare neagra, rosie si albastra. Nokia Asha 306 este varianta dual-SIM a acestui model.
                      
Noul browser Nokia Browser 2.0 ofera o economie cu pana la 90% a bateriei si o incarcare de pana la trei ori mai rapida a paginilor web. Cele trei telefoane vin cu 40 de jocuri Electronic Arts preinstalate, printre care Tetris, Bejeweled, Need for Speed The Run si EA SPORTS FIFA 12. Sunt disponibile peste 10.000 de aplicatii. Nokia Asha 311 vine si cu 15 niveluri Angry Birds.
Nokia Asha 311 ofera un transfer rapid de date prin tehnologia 3.5G si procesorul cu frecventa de 1 GHz. Telefonul are un display de 3 inch si o camera de 3,2 MP, mai buna decat a modelelor Asha 305 si 306. Telefonul are o autonomie de 4 ore si jumatate de convorbiri, de 781 ore in stand-by si de 40 de ore pentru redare muzica. Aparatul are o greutate de 95 de grame si este disponibil de culoare neagra, albastra, neagra, roz si maro.
   
"Prin introducerea pe piata a telefoanelor Asha Touch, acceleram angajamentul nostru de a conecta urmatorul miliard de utilizatori", a declarat Mary T. McDowell, vicepresedinte executiv pentru telefoane mobile in cadrul companiei Nokia." Aceste telefoane ofera ceea ce tinerii din mediul urban doresc: un telefon care arata bine, este intuitiv si accesibil pentru conectarea la Internet, comunicarea cu prietenii si accesul la continut si aplicatii web din intreaga lume", a mai adaugat Mary T. McDowell.
Sursa: Nokia

Americanilor li se mareste capul


Americanilor li se mareste capulAsa suna concluzia unui studiu facut de cercetatorii de la Universitatea Tennessee.
Americanii au capul din ce in ce mai mare, spun cercetatorii de la Universitatea Tennessee, care inca nu au reusit sa afle cauzele acestei situatii.
Oamenii de stiinta spun ca e adevarat ca americanii sunt acum mai inalti, insa chiar si luand in calcul acest aspect, craniul pare sa fi crescut disproportional.
Cel mai probabil, fenomentul ar putea fi un efect "al hranei mai bune, al mortalitatii mai scazute in randul copiilor si mamelor, al muncii fizice mai scazute ori al depasirii barierelor care impiedicau casatoriile etnice", spune coordonatorul Centrului de Antropologie, Lee Jantz. El a mai spus ca nu poate preciza care dintre aceste aspecte au avut un rol in marirea craniului americanilor si care nu.
Echipa omului de stiinta a examinat 1.500 cranii care dateaza din jurul anului 1850. Ei au descoperit ca distanta de la baza craniului pana in punctul cel mai inalt s-a marit cu 8 mm.
In ansamblu, la barbati, volumul craniului este acum mai mare cu 200 centimetri cubi, cam cat o minge de tenis. In cazul femeilor, diferenta este de 180 de centimetri cubi, scrie TgDaily.

Realitatea Augmentata in aplicatii pentru smartphone si tableta. La ce foloseste, cum o vezi


Cand realitatea de zi cu zi nu mai este suficienta, ar fi o idee buna sa incerci sa o imbunatatesti. Cand intervin tehnologia si internetul, realitatea devine augmentata.
iLikeIT: Realitatea Augmentata in aplicatii pentru smartphone si tableta. La ce foloseste, cum o vezi
Vasile Hodorogea este Country Manager la ARworks - Augmenting Reality - o companie de aplicatii pentru Realitate Augmentata (AR) in Romania.
Si pentru ca numai maine nu-i poimaine si mergem la noaptea muzeelor, ajuta sa stii unde poti folosi un telefon mobil ca sa afli mai multe despre mamuti spre exemplu. Sau poate vreti sa vedeti o expozitie de grafitti la metrou fara geamuri vopsite.
Si Jocurile Olimpice sunt asteptate cu inovatii AR. Hai sa le vedem pe mascotele Londrei cum isi fac de cap Iata cateva aplicatii cu marker-recognition:
Ranibizumab - arata intr-o frumoasa si realista animatie 3D un procedeu medical pentru complicatii diabetice (Diabetic Macular Edema).
SparFoto - Este o aplicatie funny, in care poti sa iti faci/ii faci cuiva poze cu diversi "Garfielzi".
Fitness Bike sau C-Klasse Mercedes Sport - sunt alte doua aplicatii interesante.


sursa:yoda.ro

Gorilla Glass 2, cea mai rezistenta sticla din lume! Sari pe ea si nu se sparge


Vezi la ce greutate rezista
Gorilla Glass 2, cea mai rezistenta sticla din lume! Sari pe ea si nu se sparge VIDEO
Multe dintre ecranele smartphone-urilor de astazi vin echipate cu asa-numita Gorilla Glass, o sticla rezistenta la zgarieturi si la socuri puternice. Producatorii au adus acum pe piata Gorilla Glass 2, o versiune mult imbunatatita, care suporta pana la 50 kg. Demonstratia a fost facuta la CES, targul de tehnologie de la Las Vegas la care participa si Corespondentul PRO TV, George Buhnici.
Gorilla Glass 2 are o grosime de doar 0.8 mm, fata de 1 mm cat avea varianta precedenta.
Dedicata tabletelor si smartphone-urilor, noua versiune este proiectata in asa fel incat sa pastreze calitatile primului model: este rezistenta la zgarieturi si la impact. Pentru cei care isi fac griji pentru mediu, ecranul este eco.
In acest moment nici un gadget nu are ecran Gorilla Glass 2, dar cum toti vrem tehnologii care sa nu ne incomodeze, deci mai subtiri si mai rezistente, se va ajunge in scurt timp aici.
Surse: gizmodotheverge

Surpriza de proportii pentru gameri: Star Wars va fi gratis


Electronic Arts ofera acces gratuit la primele 15 niveluri ale jocului online Star Wars: The Old Republic 
VIDEO Surpriza de proportii pentru gameri: Star Wars va fi gratis
Electronic Arts are in plan distribuirea gratuita a unei mari parti din celebrul joc online Star Wars: The Old Republic. Incepand cu luna iulie, primele 15 niveluri ale jocului vor putea fi gratuite.
Desi Star Wars: The Old Republic a inregistrat peste un milion de utilizatori pe an, in utima luna a pierdut 400.000 dintre acestia. Promotia gratuita pentru primele 15 niveluri ar putea fi o strategie buna pentru Electronic Arts, scrie agentia de presa Reuters.

Internetul s-a schimbat astazi pentru totdeauna. Cum iti va influenta viata in urmatorii ani


Internetul s-a schimbat astazi pentru totdeauna. Cum iti va influenta viata in urmatorii ani6 iunie 2012. Poate parea o zi ca oricare alta, insa astazi e ziua cand Internetul pe care il stim cu totii va fi inlocuit de o noua versiune. Companii ca Googe, Facebook, AT&T si Akamai vor participa.
Noul internet este cunoscut ca Internet Protocol version 6 (IPv6). Daca totul merge bine (si ar trebui), utilizatorii nu vor observa nimic diferit imediat. Insa in urmatorii 5 ani si dupa aceea, IPv6 va avea un efect profund asupra vietilor noastre, scrie Business Insider.
Este o oportunitate uraisa de afaceri pentru companiile care vand echipament pentru retele, cum ar fiCisco, Infoblox, SolarWinds si multi altii.
Aveam nevoie de noul Internet pentru ca vechiul aproape ramasese fara adrese IP. Fara noi adrese, n-am fi putut avea noi smartphone-uri, centre de date sau site-uri web. Inca exista miliarde de oameni si zeci de miliarde de gadgeturi care urmeaza sa intre pe internet.
Noul internet este "de trilioane si trilioane de ori mai mare" decat cel actual, spune bunicul Internetului, Vint Cerf, in prezent oficial Google.
Dar IPv6 nu functioneaza cu vechiul Internet, IPv4. (Da, a existat un IPv5, dar s-a renuntat la el pentru IPv6). Cele doua Interneturi nu pot "vorbi" unul cu celalalt".
Deci, site-urile si gadget-urile sunt deja pe noul internet. Nu te vei mai putea conecta la ele decat daca ai calculatorul, reteaua/router-ul de acasa si providerul de internet pe IPv6. Dar probabil ca nu va trebui sa schimbi nimic, pentru ca tehnologiile ajuta la conectarea vechiului cu noul.
Acum urmeaza partea buna. Toate aceste noi adrese inseamna ca, practic, nu exista nicio limita la lucrurile pe care le putem adaugat direct pe Internet. Expertii, cum este Cerf, prezic ca acest lucru va crea "Internetul lucrurilor", unde orice detinem are propria adresa de Internet si poate fi controlate de la distanta printr-o aplicatie. Iar lista include electrocasnicele, cheile, pivnita de vinuri si zgarda cainelui - totul.