Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 24 septembrie 2011

Taylor Lautner nu vrea sub nicio formă să cânte sau să danseze în filme! Vezi aici de ce


Actorul din saga Twilight a mărturisit recent că atunci când va dansa sau va cânta într-un film va şti cu siguranţă că aventura sa actoricească a luat final.

taylor
Taylor, fost campion la arte marţiale, le promite fanilor multe proiecte viitoare, dar niciunul în care acesta să cânte sau să danseze.
"Dacă încep vreodată să cânt într-un film, cariera mea va luat sfârşit. Sunt groaznic, groaznic, groaznic!", a ţinut actorul să sublinieze.











sursa:cancan.ro

Ce observa prima data barbatii la o femeie

O  intrebare pe care femeile si-o pun destul de des este . Se uita la tine pentru zambetul frumos? Sunt atrasi de modul in care stau hainele pe tine? Lucrurile par destul de superficiale la prima vedere, dar se pare ca sunt mult mai complicate.
Ce observa prima data barbatii la o femeie
Potrivit Dr. Paul Dobransky, psiholog si autor al cartii „The Secret Psychology of How We Fall in Love", "In primele cinci minute in care te vede un barbat frumusetea fizica este cea care il atrage. Acesta este de fapt primul pas in care se hotaraste daca este ineresat sau nu de tine, dar asta nu inseamna ca toti barbatii sunt atrasi de supermodele. Fiecare barbat are un gust personal si poate sa ii placa, sau sa nu ii placa un anumit gen de femeie. In aceste prime cinci minute nu este vorba despre personalitate, intelect, cariea sau orice alte lucruri esentiale care alcatuiesc o relatie. La Inceput, este doar sex appeal  si atat", explica psihologul.

Suntem fiinte vizuale si imaginea este cea care conteaza, chiar daca ne ferim sa recunoastem acest lucru.

I-am intrebat pe cativa colegi de-ai nostri despre cum functioneaza lucrurile in cazul lor, ce observa ei prima oara la o femeie.

"Primul lucru pe care il vad la o femeie este chipul ei. Daca fata ei nu ma atrage in niciun fel, nu voi incepe o conversatie si o voi ignora "- Marian, 22 ani.

"Observ in primul rand gesturile unei fete, cum se poarta si cum vorbeste, ce fel de atmosfera si ce fel de energie emana in jurul ei” -  Ioan, 23 de ani.

"Prima data imi atrag atentia picioarele, asta mai ales daca poarta sandale. Oricum parul si picioarele unei femei arata cat de multa grija are de ea”. - Alex, 39 de ani.

Parul natural si lung, lasat liber mi se pare ca exprima foarte multa feminitate si este un lucru esential pentru mine”  - Claudiu, 25 de ani.

Un piept mai dezvoltat este foarte important pentru mine.  Este ceea ce imi atrage imediat privirea si este un lucru pe care pot sa il ignor cu greu” – Calin, 30 de ani.

Cred ca partea cea mai atractiva a unei femei este reprezentata de buze” – Dan, 31 de ani.

Dupa o varietate atat de larga de raspunsuri este clar ca nu exista o reteta perfecta si ca lucrurile difera enorm de la persoana la persoana. Voi ce parere aveti?




sursa:acasatv.ro

Cum se vede apusul Soarelui de pe Marte

Cum se vede apusul Soarelui de pe Marte

Nu e nicio gluma, nu e o poza facuta in Photoshop, e o imagine cat se poate de reala.

A fost facuta in 2005 in timpul unei expeditii pe Marte conceputa de NASA - Mars Expedition Rovers.


Sursa foto: nasa.gov


sursa:protv.ro

Satelitul american de marimea unui microbuz a intrat in atmosfera Terrei. Unde au cazut resturile?

Satelitul american de marimea unui microbuz a intrat in atmosfera Terrei. Unde au cazut resturile?

Upper Atmosphere Research Satellite (UARS) a cazut pe Pamant sambata, intre 03.23 si 5.09 GMT 

(06.23 - 08.09 ora Romaniei), a anuntat Agentia spatiala americana (NASA), care nu a determinat inca locul si nici momentul exact al prabusirii.


In caderea sa, satelitul se indrepta inspre est vizand Canada, Africa, precum si parti importante din oceanele Pacific, Atlantic si Indian, scrieMEDIAFAX.

Se pare ca satelitul a ars in cea mai mare parte, fragmentele ramase nereprezentand un pericol pentru siguranta publica.

NASA estima ca ramasitele satelitului nu s-ar putea imprastia pe mai mult de 500 de mile (circa 800 kilometri). De asemenea, potrivit estimarilor Agentiei spatiale americane, cea mai mare bucata din UARS, care avea 6 tone, nu ar fi depasit greutatea de 136 de kilograme.

sursa:protv.ro

Tendinte in moda masculina in sezonul toamna-iarna 2011

Fie ca te preocupa de obicei actualitatea stilului tau vestimentar sau vrei sa-i faci o surpriza iubitei tale cu o imagine nou-nouta si in tendinte, iata ce scoate in prim-plan moda masculina in sezonul toamna-iarna 2011.

Nu-ti mai alege hainele la intamplare sau doar sub imperiul confortului pe care ti-l ofera, ci selecteaza-le in functie de culori si textura materialelor. In cazul in care nu esti prea familiarizat cu arta cromaticii si a textilelor, roaga o amica sa te ajute.

Ce se poarta

Toamna aceasta se poarta culorile tari, puternice si impunatoare. Materialele in voga sunt cele care inspira lux si rafinament, precum stofa, catifeaua sau pielea naturala.

Nuantele-vedeta sunt cele neutre si tonurile de gri pentru ocaziile speciale, la polul opus fiind culorile aprinse pentru tinutele casual.

Stilul militaresc

Trendul stilului militaresc este si anul acesta la mare cautare, asa ca orienteaza-te dupa jachete, accesorii sau paltoane care sa aminteasca de uniformele armatei (din orice patrie iti doresti), cu butoni, curele si guler de brav luptator.

Salvatore Ferragamo, Alexander McQueen si Versace au propus acest look masculin si curajos pentru sezonul rece de anul acesta.



Stilul Preppy

Stilul Preppy sau “old school”, cum mai este numit, ti se va potrivi manusa daca esti mai degraba adeptul hainelor lejere si confortabile in nuante deschise. Variantele acestui stil sunt disponibile in colectiile actuale ale caselor de moda Vivienne Westwood, Tommy Hilfiger, Junya Watanabe, D&G, Acne si Etro.



Orice nuanta de gri

Gri-ul nu trebuie sa-ti lipseasca din tinutele zilnice. Poate fi purtat cu orice alta culoare, la orice eveniment – fie el sportiv sau business.



Tonurile neutre

Alege costume sau haine groase de iarna in tonuri neutre, la care sa adaugi un accesoriu intr-o culoare puternica (esarfa, basca, manusi etc).



Tricotaje si pulovere nordice

Puloverele tricotate in nuante deschise, cu gat si cele cu motive nordice sunt la modain acest sezon. Sunt calduroase, comode si usor de purtat.



Pantalonii cu manseta, buzunarele externe si esarfele infasurate in jurul gatului sunt alte elementele de actualitate pentru moda masculina in sezonul rece.

Combinatia dintre albastru si gri reprezinta pentru toamna anului 2011 o alta culoara clasica incontestabila, asa ca poart-o cu incredere in acest sezon.




sursa:askmen.ro