Totalul afișărilor de pagină

duminică, 18 septembrie 2011

Capricornii sunt atrasi de confortul financiar in mariaj

Interesant. Chiar daca iubitul tau Capricorn pare un romantic incurabil, este pasional si delicat in relatia cu tine, nu te lasa impresionata prea usor. Inainte de a ajunge la bratul sau la altar, ar fi bine sa-l analizezi din toate punctele de vedere. Nativul Capricorn este un tip ingamfat caruia, in general, ii ia mintile situatia financiara si economica a consoartei. Ca orice barbat materialist, in viata de familie pune accent mai mult pe confortul financiar, sentimentele ocupand un loc secund in mariajul sau.






sursa:cancan.ro

Super Test: Ai capacitatea de a intra in contact cu lumea de dincolo?

Chiar daca nu crezi foarte mult in viata dupa moarte sau in spirite, e imposibil sa nu fi trait senzatii ciudate sau intamplari bizare. Chiar si un vis poate fi o premonitie trimisa de un protector de dincolo. Afla din testul nostru daca ai capacitatea de a intra in contact cu lumea celor morti si daca ai abilitatea de a observa fenomenele paranormale. 
Imagineaza-ti ca stai la malul unei ape. Ce vezi in jurul tau?
a) flori si nuferi; 
b) un sarpe; 
c) pasari; 
d) nimic. 
Cum stai cu memoria?
a) este cea mai puternica abilitate a mea. Am memorie fotografica; 
b) atentia mea este mereu pe detalii, pe care le tin minte multa vreme; 
c) uneori tin minte in detaliu, alteori nu; 
d) am o memorie destul de slaba. 
Ce este mai uimitor?
a) sufletul; 
b) universul; 
c) corpul uman; 
d) stiinta. 
Daca ai putea alege, ai fi...
a) un parapsiholog; 
b) un vrajitor; 
c) un clarvazator; 
d) un personaj de poveste. 
Visezi?
a) da, in fiecare noapte; 
b) deseori, dar nu mereu; 
c) visez doar dupa o zi obositoare; 
d) nu visez niciodata. 
Cimitirul iti lasa un sentiment:
a) linistitor, deoarece acolo se odihnesc sufletele; 
b) trist, de dorul unor persoane; 
c) de frica, ma inspaimanta; 
d) niciun sentiment, e un loc ca oricare altul. 
Ti se intampla des sa ai senzatia de deja vu?
a) mereu; 
b) des; 
c) din cand in cand; 
d) niciodata. 
Consideri ca exista un al 6-lea simt in cazul unora?
a) da, chiar si eu il am; 
b) ma mai bazez pe intuitie din cand in cand si bine fac; 
c) s-a intamplat de cateva ori sa regret ca nu am mers pe intuitie; 
d) sunt o fire cerebrala, deci nu cred. 
Ai simtit vreodata ca se petrece ceva paranormal in jurul tau?
a) da, am trecut prin cateva situatii ciudate; 
b) uneori se mai intampla sa am vise care apoi se adeveresc; 
c) mi s-a intamplat sa am o zi aglomerata de coincidente; 
d) nu. 
Daca ai putea sa vorbesti cu un om cu puteri paranormale, ce l-ai intreba?
a) ce fac cei dragi mie, care nu mai sunt printre noi; 
b) ce imi rezerva viitorul; 
c) cum sa ma imbogatesc; 
d) nimic, pentru ca nu cred. 
Rezultatul testului
Majoritatea A:
Esti o fire deschisa spre nou si ai avut foarte multe trairi inexplicabile. Esti o persoana care stie sa deosebeasca lumile si asta te-a ajutat in viata - prin premonitii sau mesaje incurajatoare. Cei care au aceasta capacitatea beneficiaza si de sprijinul spiritelor. Credeai ca norocul este pur si simplu... noroc? 
Majoritatea B:
Esti o fire misterioasa, inclinata spre filosofie. Nu excluzi posibilitatea unei vieti de dupa moarte, dar nici nu ai curajul de a merge mai departe in cercetari legate de asta. Ai trait cateva experiente mistice, dar acestea te-au cam intimidat. 
Majoritatea C:
Esti o fire care crede mai mult in iubire si placeri lumesti decat in lumea de dincolo. O coincidenta bizara este ceva ce ti-ar atrage atentia, dar capacitatile paranormale iti lipsesc sau le blochezi. 
Majoritatea D:
Esti o fire rationala si nu crezi in ceea ce nu poate fi vazut. Ai o minte care functioneaza mai mult matematic, iar acesta este si domeniul care te atrage cel mai mult. Daca nu ai o dovada palpabila, nu vei crede niciodata in lumea de dincolo si deci nu ai abilitatea de a intra in legatura cu spiritele. 





sursa:cancan.ro

Romgaz: Romania are resurse de gaze pentru cel putin 20-30 de ani

Romgaz: Romania are resurse de gaze pentru cel putin 20-30 de aniResursele de gaze ale Romaniei vor ajunge pentru o perioada cel putin dubla, respectiv 20-30 de ani, fata de cea vehiculata de aproximativ 11-15 ani, a declarat, joi, pentru AGERPRES, directorul general al Societatii Nationale de Gaze Naturale - Romgaz, Marcel Piteiu.
Seful Romgaz a precizat ca Romania are inca resurse de gaze pentru cel putin 20-30 de ani si ca la acestea se vor adauga si cantitatile care vor fi importate prin proiectele internationale mari, la care participa Romgaz si Transgaz. 


sursa:9am.ro

Desert boots încălţămintea de toamnă




Desert boots, au fost concepuţi în 1950 de Nathan Clark, care s-a inspirat de laîncălţămintea soldaţiilor  care au 
fost în al doilea război mondial. Denumirea lor vine de la faptul că au fost purtaţi de soldaţii care erau în misiune pe deşertul Sahara. În ziua de azi, designul lor, este aproape neschimbat.
Unul dintre cele mai importante aspecte este că desert boots sunt de calitate şi te vor ţine foarte mult. Un plus, este că sunt din piele întoarsă.
Aceştia mai au avantajul, de a putea fi purtaţi când temperaturile sunt mai scăzute sau ridicate oferind un confort termic.
Ei merg foarte bine la o pereche de jeanşi, kakişi de ce nu cei chino.
Pentru a te familiariza cu acest model, îţi prezint câteva idei de purtare a lor.
http://sunshineandfeelingfine.tumblr.com/
http://www.dough-nut.com
http://www.t-t-l-g.com/
http://sunshineandfeelingfine.tumblr.com/
Reclama de la Desert Boots.
http://phantomwick.tumblr.com/
http://www.manifestoshoes.com/
Dacă te-ai plictisit de nuanţele de maro şi negru, îţi recomand să încerci verdele, bleumarinul, griul, albatrul, etc.
http://lavishlivez.tumblr.com/
Mai jos, îl avem pe inventatorul Nathan Clark.
http://binkloves.tumblr.com/

http://dropdeadprep.tumblr.com/
sursa:stilmasculin.ro

FOTO SOC! Lindsay Lohan si mama ei s-au sarutat ca doua lesbiene


Lindsay Lohan a reusit sa socheze zilele trecute mai puternic ca niciodata, indreptandu-si inclinatiile sexuale de ordin lesbian asupra propriei sale mame.

lohan
Dupa nenumarate scandaluri sexuale, Lindsay Lohan a reusit sa stabileasca un nou record in materie de comportament socant.
Inclinatiile sale catre sexul lesbian au fost indreptate spre propria mama, cele doua blonde ajungand sa se giugiuleasca si sarute pe gura in vazul tuturor, precum doua femei indragostite una de cealalalta.
Momentele fierbinti s-au petrecut intr-un club din New York, acolo unde Dina Lohan a sarbatorit alaturi de fiica ei implinirea a 49 de primaveri.
Foto:Rumorfix.com

Lady Gaga a recunoscut, din nou, că este bisexuală


Excentrica Lady Gaga a recunoscut, din nou, că este bisexuală. Ea a declarat că, deşi este atrasă din punct de vedere sexual de femei, nu a fost niciodată îndrăgostită de o reprezentantă a sexului frumos.
"Da, aş putea să spun despre mine că sunt bisexuală", a recunoscut artista. Răspunsul, care deja nu mai surprinde pe nimenim, a fost la întrebarea designerului Jean Paul Gaultier dacă este "lesbiană, bisexuală sau trisexuală".

"Totuşi simt că nu e drept să spun asta pentru că nu am fost niciodată îndrăgostită de o femeie. Îmi plac femeile, sexual vorbind, dar am gravitat către bărbaţii homosexuali", a mărturisit artista.
Excentrica divă a mai făcut această mărturisire, în urmă cu doi ani, când nu s-a sfiit să recunoască acest lucru.
 "Sunt foarte deschisă în această privinţă. Sinceră să fiu nu prea fac diferenţa dintre persoanele hetero, homo sau bisexuale. Pentru mine este un lucru extrem de normal ca fiecare să poată fi liber să iubească, aşa cum poate sau vrea", declara ea.  


sursa:Libertatea.ro 

VIDEO INCREDIBIL Vezi garajul bărbatului care are 1.932 de maşini!


Sultanul din Brunei nu poate să spună că se plictiseşte când are chef să dea o raită cu maşina. În fiecare oră poate să aibă o alta din propriul garaj!


1
Sultanul Haji Sir Hassanal Bolkiah Mu'izzaddin Waddaulah a îngrămădit în colecţia sa privată, bine inventariată, 1.932 de autovehicule. Are 531 de Mercedes-uri Benz, 367 de Ferrari-uri, 362 de Bentley-uri, 185 de BMW-uri, 177 de Jaguar-uri, 160 de Porsche-uri, 130 de Rolls-Royce-uri şi 20 de Lamborghini.
Domnul are o avere de peste 20 de milioane de dolari şi e al doilea în clasamentul celor mai bogaţi prinţi.




sursa:cancan.ro

Mărmureanu: "Un seism de 6-6,5 pe Richter se poate produce oricând"


Numai de la începutul lunii septembrie, în Vrancea s-au produs 20 de cutremure, iar directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului, profesorul Gheorghe Mărmureanu, explică acest fenomen.

marmureanu
Cutremurele au avut o magnitudine între 2 şi 4,2 grade pe scara Richter. Profesorul Mărmureanu nu este înspăimântat de ceea ce se întâmpla în România şi susţine că ţara noastră ar fi scutită de un cutremul catastrofal până prin 2040.
"În Vrancea este o activitate banală, una clasică. Acum Vrancea toarce. Cutremurele care s-au produs nu sunt importante. În Vrancea 3,5 e vax. Acestea au fost puse în evidenţă datorită aparaturii extrem de puternice şi sofisticate pe care o avem. Pentru mine un cutremur important este peste 7 grade pe Richter. De la 3,5 până la 7 este o diferenţă foarte mare. Un seism de 6-6,5 pe Richter se poate produce oricând. Avem analize care arată că nu poate fi vorba de un cutremur catastrofal în România decât peste mult timp, prin 2040, dar până atunci să trăim noi",a declarat Gheorghe Mărmureanu pentru "Gândul".

sursa:cancan.ro

VIDEO Trist de ziua lui! Pe Marc Anthony l-a buşit plânsul pe scenă!


După o vară dificilă, Marc Anthony a avut parte de un aniversare emoţionantă la Miami, în faţa a mii de spectatori.


441603 marcoantonio
La concertul de vineri noaptea din Miami, Marc Anthony a fost luat prin surprindere de fanii care au început să îi cânte "La mulţi ani!", acompaniaţi de orchestră, imediat ce a urcat pe scenă.

Cântăreţul a căzut în genunchi, în lacrimi, şi le-a mulţumit tuturor, apoi şi-a continuat concertul.
Şi nu a fost singura surpriză. În aceeaşi seară, fiica lui Marc cu fosta iubită, Debbie Rosado, i-a adus un tort pe scenă, iar mulţimea i-a cântat din nou "Happy Birthday". Concertul a fost urmat de o petrecere la care au luat parte 150 de invitaţi. Cântăreţul nu a vrut să sufle în lumânări, pentru că "deja îşi pusese o dorinţă".
Marc a împlinit 43 de ani şi e proaspăt divorţat de Jennifer Lopez, cu care are doi copii.


sursa:cancan.ro

Stilista Dana Budeanu dă verdictul! Cum s-au îmbrăcat vedetele la RMA


Corina - Corina a fost considerată cea mai spectaculoasă apariţie şi a fost premiată ca Fashion Icon.

Cel mai important eveniment muzical al anului, Romanian Music Awards 

(RMA), s-a desfăşurat aseară în Piaţa Sfatului din Braşov. Unul dintre momentele speciale ale serii a fost defilarea artiştilor pe covorul roşu. Cu toţii au investit sume importante, au apelat la designeri renumiţi sau doar excentrici şi au făcut tot ce le-a stat în putinţă ca să strălucească şi să iasă în evidenţă în marea de vedete aflate la Braşov. A fost bine, a fost rău, a fost trendy, a fost demodat, a fost prea clasic sau exagerat, ne spune specialista Dana Budeanu. Aceasta le-a analizat ţinutele şi iată verdictul!





Anda Adam - Nu înţeleg obsesia generală de a veni şi de a cânta obligatoriu în
chiloţi pe scenă. Mai mult, în cazul Andei Adam, de a insista până şi pe covorul roşu.
Anda Adam - Nu înţeleg obsesia generală de a veni şi de a cânta obligatoriu în chiloţi pe scenă. Mai mult, în cazul Andei Adam, de a insista până şi pe covorul roşu.
Andreea Bănică - Culori urâte, rochia nu te avantajează. Vrei foarte mult să urmezi stilul Innei şi îi copiezi hainele şi opţiunile vestimentare. Este greşit.
Andreea Bănică - Culori urâte, rochia nu te avantajează. Vrei foarte mult să urmezi stilul Innei şi îi copiezi hainele şi opţiunile vestimentare. Este greşit.
Andreea Bălan - Aceasta a fost cea mai penibilă şi de prost gust apariţie a unei
artiste din ultimii ani. N-am mai văzut asemenea mascaradă vestimentară de mult. Aţi
greşit adresa, fetelor.
Andreea Bălan - Aceasta a fost cea mai penibilă şi de prost gust apariţie a unei artiste din ultimii ani. N-am mai văzut asemenea mascaradă vestimentară de mult. Aţi greşit adresa, fetelor.
Anna Lesko - Superbă. A fi sexy şi a avea atitudine, fără a fi urcată pe platforme de 15 cm, este o performanţă. Părul superb.
Anna Lesko - Superbă. A fi sexy şi a avea atitudine, fără a fi urcată pe platforme de 15 cm, este o performanţă. Părul superb.
Puya - Vestimentaţia şi atitudinea artistului merg împreună perfect.
Puya - Vestimentaţia şi atitudinea artistului merg împreună perfect.
Inna - Rochia este greşit accesorizată, coafura exagerată, urâtă. Decolteul
stă strâmb.
Inna - Rochia este greşit accesorizată, coafura exagerată, urâtă. Decolteul stă strâmb.
Antonia - Ai vrut să fii Rihanna... Nu eşti OK, pantalonii sunt prea lungi, cad
greşit pe pantof.
Antonia - Ai vrut să fii Rihanna... Nu eşti OK, pantalonii sunt prea lungi, cad greşit pe pantof.


sursa:cancan.ro

Covorul roşu RMA a arătat pestriţ, ca în fiecare an. Artiştii, care mai de care mai "inventivi" şi mai "pregătiţi", au ţinut să arate tot ce pot din punct de vedere vestimentar şi le-a ieşit. Au reuşit şi de această dată să surprindă neplăcut, din păcate.