Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Primele imagini din single player-ul lui Battlefield 3

Primele imagini din single player-ul lui Battlefield 3
sursa:go4games.ro

Google Chrome – cel mai rapid web browser din ”lumea reală”

Google Chrome – cel mai rapid web browser din ”lumea reală”
Google Chrome a ieşit din nou învingător, de această dată în cadrul unui testce a avut drept scop măsurarea 
vitezei de încărcare a website-urilor din perspectiva utilizatorilor obişnuiţi.
Testul a luat în considerare numai rezultatele obţinute de la utilizatori care beneficiază de conexiuni la internet broadband . La alcătuirea clasamentului au contribuit nu mai puţin de 1.86 miliarde de măsurătoriindividuale, colectate pentru mai mult de 200 website-uri, pe perioada unei luni calendaristice. Rezultatele deloc surprinzătoare dau drept câştigător detaşat browser-ul Google Chrome 12, versiunea oficială la momentul desfăşurării studiului, cu un timp mediu de încărcare a paginilor web de3,433 secunde (coloana albastră din grafic).
Codaşii clasamentului sunt Apple Safari 4, cu un timp de încărcare mediu de 6,149 secunde şi Internet Explorer 7, cu un timp mediu de 6,006 secunde.
Timpul de aşteptare măsurat până la apariţia pe ecran a primelor porţiuni din pagina web (coloana verde în tabel), este de această dată mai redus în cazul lui Firefox 5, cu o medie de 2,18 secundeGoogle Chrome 12urmează la mică distanţă cu 2,374 secunde, iar Internet Explorer şi Apple Safari rămân în coada clasamentului.
Ceea ce dă relevanţă acestui studiu, este faptul că ia în considerarestatistici obţinute de la utilizatori reali şi nu măsurători obţinute în teste de laborator, care nu reflectă întodeauna performanţele resimţite de utilizatori.

Review pentru Hard Reset - un FPS reuşit cu accente SF şi RPG

Hard Reset - un FPS reuşit cu accente SF şi RPGRoboţii ameninţă omenirea. Intri în pielea unui soldat al corporaţiei umane care trebuie să apere oraşul Bezoar de invazia lor. Aceasta este pe scurt povestea jocului Hard Reset, al cărui review îl puteţi citi acum pe Go4games.ro. Dacă vreţi să aflaţi ingredientele care au stat la bazaverdictului Reuşit pe care l-a primit acest FPS, accesaţi link-ul de mai jos. Hard Reset este recomandat celor care apreciază genurile SF şi FPS.


sursa:go4it.ro

«Plimbările» pe net vă pot lăsa fără serviciu şi fără partener


Pare greu de crezut, însă tot mai mulţi oameni, imediat după ce se trezesc, deschid calculatorul pentru a-şi citi e-mailurile sau pentru a se juca. Specialiştii cotidianului german Bild susţin că acesta este un semn clar al dependenţei de internet şi vă spun cum să scăpaţi de acest “flagel”.
  • Adesea,
dependenţii
de internet se
izolează social
Începând cu anul 2002, timpul zilnic pe care oamenii îl petrec pe internet a crescut de la 30 la 95 de minute, iar domeniile de interes variază acum de la jocuri online la mesaje pe Facebook, discuţii pe chat, cumpărături sau doar… navigare în derivă.
Câţi oameni sunt afectaţi. Pe plan mondial, între 3% şi 9% dintre tinerii cu vârste cuprinse între 16 şi 30 de ani sunt dependenţi de internet. Un studiu britanic, la care au participat 1.000 de persoane cu vârste între 18 şi 65 de ani, a arătat că unul din doi oameni nu se simte în largul lui şi are un comportament asemănător cu cel al dependenţilor de droguri, dacă nu intră o zi pe internet.
Când începe dependenţa. Problemele încep atunci când vă aşezaţi la calculator, d e ş i ştiţi că tocmai v-aţi ridicat din faţa lui, sau atunci când vă neglijaţi familia pentru a sta pe chat, pentru a da SMS-uri ori pentru a posta pe Facebook. Tot semne de dependenţă sunt şi dormitul pe fugă, cauzat de dorinţa de a fi online cât mai mult timp sau problemele de la muncă, provocate de faptul că nu vă mai puteţi concentra la activităţile zilnice, deoarece staţi prea mult timp conectat.
Cum recunoaşteţi o persoană dependentă.
  • După factorii psihologici: în cazul în care dependentul e împiedicat din diverse motive să fie online, devine furios şi agitat.
  • După factorii sociali: persoana este izolată, se exprimă mult mai bine în faţa monitorului, în mediul online, decât cu oamenii de lângă ea.
  • Biologice: dependenţii de internet sunt nervoşi, iritaţi şi deseori somnoroşi, din cauza timpului prea lung petrecut online.
Care sunt cele mai mari pericole.
  • Pierderea locului de muncă, după ce navigarea în timpul orelor de lucru v-a răpit prea mult din timpul programului.
  • Izolarea socială - dependenţii de internet riscă să aibă doar prieteni virtuali.
  • Eşecul unei relaţii - partenerul de cuplu vă poate părăsi, sătul de faptul că petreceţi mai mult timp pe net decât cu el.
Cum puteţi scăpa de dependenţă.
  • Primul pas este să luaţi o pauză totală de şase săptămâni, în care să uitaţi că există internetul. În tot acest timp, practicaţi un sport, ţineţi un jurnal zilnic, notând tot ceea ce faceţi.
  • Dependenţii de SMS-uri sau de net mobil trebuie să-şi schimbe contractul de telefonie mobilă, ca să nu mai poată intra pe net.
  • Dacă nici unul dintre aceste remedii nu dă rezultate, programaţi-vă o şedinţă de consiliere la un psihoterapeut.

Cât lăsaţi copiii în faţa calculatorului

Nouă din zece adolescenţi, cu vârste cuprinse între 12 şi 19 ani, sunt zi de zi online. Acest lucru ar trebui să reprezinte un semnal de alarmă pentru părinţi, specialiştii fiind de părere că micuţii pot petrece cel mult 30 de minute pe zi în faţa calculatorului, dar numai după ce învaţă să scrie şi să citească, şi că trebuie feriţi de reţelele de socializare, cel puţin până la 13 ani. Iată cât ar trebui lăsat copilul la calculator, în funcţie de vârstă:
  • între 6 şi 7 ani - până la 20 de minute/zi;
  • între 7 şi 10 ani - până la 45 de minute/zi;
  • între 11 şi 13 ani - până la o oră/zi;
  • la 14 ani - până la 1,5 ore/zi.

Faceţi-vă testul de dependenţă!

1. Aveţi o dorinţă irezistibilă de a fi online? 
2. Puteţi controla momentul de început şi de sfârşit al activităţii dv. pe internet? 
3. Încercările de a limita activităţile online sau de a renunţa la ele au eşuat până acum? 
4. Activităţile online sau jocurile pe calculator au efectul dorit în viziunea dv. (de exemplu, reducerea stresului)? 
5. Dacă nu puteţi utiliza computerul, vă simţiti ca un om bolnav, fără chef de nimic? 
6. Neglijaţi, din cauza activităţilor online, obligaţii educaţionale, profesionale sau sociale? 
7. Continuaţi să petreceţi mult timp online, conştient fiind de influenţa negativă pe care o are calculatorul asupra comportamentului?
Rezultat: Dacă la trei sau mai multe întrebări răspunsul e DA, trebuie să consultaţi un doctor sau un psiholog, fiindcă sunteţi dependent de internet sau de chat şi aveţi nevoie de consiliere.


sursa:Libertatea.ro 

Foto | Internetul atacat de funduri! Fotografii nud, după modelul Scarlett Johansson


Zilele trecute, pe internet a făcut senzaţie o fotografie cu actriţa Scarlett Johansson, în care acesteia i se vedea fundul, pozat într-o oglindă. Acum, după modelul vedetei, tot mai mulţi tineri pun pe Twitter poze cu ei nud.
Fenomenul ce a luat amploare este denumit ScarlettJohanssoning şi se bucură de popularitate, mulţi oameni fără inhibiţii fotografiindu-şi fundurile şi postându-le fie pe Twitter, fie pe bloguri sau alte site-uri.
Mai mult, anumite publicaţii online au preluat ideea şi au postat fotografiile preluate de pe internet sau primite de la cititori. Mai sus, aveţi câteva exemple.
Surse foto: Twitter, tush.tumblr.com buzzfeed.com



sursa: Libertatea.ro