Totalul afișărilor de pagină

luni, 20 februarie 2012

Bauturi "rele", cu efecte benefice asupra organismului


Cateodata, pana si bauturile si alimentele "rele" pot avea efecte benefice asupra organismului. Pentru aceasta, este indicat un consum moderat si, pe cat posibil, nu constant. Iata ce bauturi considerate rele au o actiune buna asupra organismului tau.

Berea

Blonda, bruna, rece si spumoasa, berea este intotdeauna binevenita in zilele toride de vara. Uneori, ai tendinta de a pierde numarul halbelor, iar apoi consideri ca berea este principala vinovata in relatia ta defectuoasa cu abdomenul perfect.

Recent, cercetatorii au descoperit ca berea are efecte benefice asupra inimii. Studiul intreprins de specialisti releva faptul ca daca bei moderat bere (aproximativ 500 de mililitri pe zi) ai cu 30 la suta mai multe sanse de a evita problemele cardiovasculare, precum atacul cerebral, atacul de cord sau alte boli cardiace.

Cafeaua

Cafeaua are efecte benefice asupra organismului tau, daca nu este consumata in exces. S-a demonstrat ca proprietatile cafelei diminueaza sansele de a suferi de Alzheimer, dar stiai ca pot preveni si cancerul de piele?

Potrivit cercetatorilor din Boston, barbatii care consuma cel putin trei cesti de cafea pe zi au mai putine sanse de a dezvolta carcinomul, o tumora maligna a tesuturilor epiteliale. Studiile au demonstrat ca efectul benefic al cafelei este dat de antioxidantii pe care ii contine.

Vinul rosu

Vinul rosu contine foarte multi antioxidanti si, baut in mod rational, ajuta la incetinirea deteriorarii muschilor. De asemenea, vinul rosul poate ajuta la prevenirea arsurilor solare. Datorita continutului de flavonoizi, strugurii tonifica si intineresc inima si actioneaza impotriva radicalilor liberi.

Bonus: ciocolata neagra

Daca vrei un rasfat, dar in acelasi timp nu doresti sa-ti strici dieta sanatoasa, ai voie sa consumi ciocolata neagra. Aceasta contine mai putine calorii decat ciocolata cu lapte si iti da mai multa energie. In plus, ciocolata neagra iti va da senzatia de satietate si va amana momentul in care ti se va face foame din nou.


sursa:askmen.ro

4 barbati de care se feresc femeile


Exista barbati care par ca au magnet pentru sexul opus si atrag femeile intr-un mod de care nu sunt nici ei constienti. Dar exista si barbati de care femeile fug si nu stiu cum sa scape mai repede. Iar daca unii spun ca exista numai mici diferente de personalitate intre cele doua tabere, adevarul este cu totul altul.

1. Barbatul - liana

Este mult prea emotiv si vorbeste despre sentimentele lui imediat ce a facut cunostinta. Cand ajunge sa aiba o relatie, va avea nevoie constant de confirmari in viata privata, cariera, relatiile cu prietenii.

De ce il evita femeile: Increderea in sine si independenta sunt doua trasaturi considerate sexy la un barbat, iar majoritatea femeilor cauta un partener pe care sa se poata baza, nu caruia sa-si stearga lacrimile de cate ori da de greu.

2. Barbatul previzibil

Viata lui pare fixata dupa un ceas elvetian si nimic nu-i poate perturba ritmul. Daca i se propune sa plece peste zece minute la mare, nu exista nicio sansa sa-l pentru a fi "corupt".
De ce il evita femeile: Femeile cauta o anumita cantitate de imprevizibil si aventura la un barbat. Surprizele pot fi sarea si piperul intr-o relatie si, daca ignori constant nevoia de noutate, nu reusesti decat sa te afunzi in rutina.

3. Barbatul superior

Are un ego imens si aroganta lui este un scut care tine pe toata lumea la distanta. Chiar daca isi trateaza frumos iubita, felul superior in care se comporta cu toti ceilalti este o trasatura de personalitate care nu poate fi trecuta cu vederea la nesfarsit.
De ce il evita femeile: Aerul sau superior poate fi teribil de nesuferit uneori si nimanui nu-i place sa fie constant analizat si criticat. Respectul si consideratia pentru ceilalti arata ca esti impacat cu tine insuti si nu simti nevoia sa demonstrezi nimic.

4. Barbatul zgarcit

Invita o femeie la restaurant, dar comenteaza nemultumit preturile din meniu si ii propune la final sa imparta nota de plata. Nu cumpara niciodata flori, in schimb, aduce cel mai ieftin vin si ii vorbeste despre planul sau de economii pentru vremuri de criza. Iti suna cunoscut?
De ce il evita femeile: Pentru ca ajung inevitabil sa-i plateasca masa si sa se simta vinovate daca ar vrea sa iasa doua seri la rand in oras.
Nu e nevoie sa cheltuiesti o avere cu o femeie, dar evita sa faci mare caz pe tema banilor sau a lipsei lor pentru ca nu este deloc politicos.


sursa:askmen.ro

Top 17 cele mai bune fraze de agatat


Daca intrebi o femeie, cele mai bune fraze de agatat femeile nici n-ar trebui sa existe. Vestea buna este, insa, ca orice femeie va reactiona daca inveti sa ai o atitudine calma si degajata, iar primele replici nu au deloc substrat sexual. Iata care este topul celor mai bune fraze de agatat, care pot sa si functioneze.

1. Esti atat de frumoasa, incat m-ai facut sa uit cele mai bune fraze de agatat.
2. Este ceva in neregula cu telefonul meu. Nu are numarul tau de telefon.
3. Prietenii mei stau mai incolo si spun ca nu sunt capabil sa incep o conversatie cu cea mai frumoasa fata din bar. Vrei sa cumparam niste bauturi cu banii castigati in urma acestui pariu?
4. Dupa luni de urmarire a profilului tau de pe Facebook, nici n-am visat ca te voi vedea vreodata de aproape.
5. Ai niste alune la tine? Nu? Atunci ce zici daca iesim la o intalnire?
6. Nu-ti spun asta doar ca sa te impresionez, dar eu chiar sunt Batman.
7. Fir-ar sa fie! Ai mai multe linii curbe decat un traseu de Formula 1.
8. Am avut o zi foarte proasta. Dar mereu ma simt mai bine cand vad o femeiesuperba care-mi zambeste. Vrei sa-mi daruiesti un zambet de-al tau?
8. Nu este ilegal sa fii atat de frumoasa?
9. Vai ce caine simpatic! Are si un numar de telefon unde il pot gasi?
10. Nu ne-ar sta bine cand mancam impreuna din tortul nostru de nunta?
11. Buna! Numele meu este X. Sunt haios, stabil financiar si am o structura ADN foarte interesanta.
12. Am fost atat de uimit de frumuseta ta, incat am intrat in zidul de acolo. Asa ca voi avea nevoie de numele si numarul tau de telefon pentru compania de asigurari.
13. Scuza-ma! Tie nu ti se pare ca tequila asta are un gust ciudat?
14. Ar trebui sa zambesc pentru ca vom fi prieteni sau sa plang pentru ca asta nu se va intampla niciodata?
15. Scuza-ma, dar cred ca ai ceva in ochi! Ah, era numai stralucire.
16. Cred ca este ceva in neregula cu ochii mei. Nu-i pot lua de pe tine.
17. Buna! Am nevoie de ajutorul tau! Mama mi-a zis ca, daca nu ies la o intalnire pana maine, ma da spre adoptie.


sursa:askmen.ro

3 lucruri fundamentale pe care femeile le cauta intr-o relatie


In momentul in care o femeie decide sa aiba o relatie de lunga durata cu un barbat, in cele mai multe cazuri, ea cauta un partener care sa corespunda din anumite puncte de vedere, importante pentru ea. Daca exista lucruri care se pot regla pe parcursul unei relatii, nevoi cum sunt cele de stabilitate, siguranta si integritate sunt primele la care ea va fi receptiva, chiar din prima faza a relatiei.

1. Siguranta

Orice femeie va cauta un partener care o poate proteja, nu doar fizic, dar si financiar si emotional. Asta inseamna ca un barbat ar trebui sa fie capabil sa-i asigure siguranta unei femei pe toate fronturile, indiferent ca se ofera sa plateasca facturile, sa-i apere onoarea intr-o confruntare sau sa-si demonstreze nivelul de fidelitate in relatie.

In plus, barbatul ideal nu va fugi niciodata din fata unei probleme neprevazute, ci va incerca sa gaseasca o solutie si sa fie dispus la compromisuri. Chiar si in momentele de cumpana, femeia vrea sa stie ca se poate baza pe partener, chiar si pentru incurajare.

2. Increderea

Femeile vor sa simta ca se pot baza pe cuvantul barbatului cu care au o relatie. Asta inseamna ca, atunci cand promiti sa faci ceva, exista foarte putine situatii cand nu a fost posibil sa-ti tii promisiunea.

Cand este implicata intr-o relatie, femeia are pretentia ca partenerul ei sa-i fie si cel mai bun prieten. Ea vrea sa poata fi capabila sa se bazeze pe partener in momentele dificile si sa stie ca poate avea incredere totala in el. Pentru ea, increderea este cuvantul cheie, temelia unei relatii de viitor.

3. Integritatea

Poate parea un cuvant prea profund, insa el are stransa legatura cu increderea, de fapt.

Fii deschis si sincer in legatura cu persoana ta, cu ce te caracterizeaza, ce-ti doresti si ce gandesti, astfel incat femeia de langa tine sa te poata cunoaste asa cum esti. Numai astfel ea va reusi sa detecteze ce o deranjeaza la tine si sa-ti semnaleze.

Falsitatea, minciuna si rolurile jucate la nesfarsit nu vor imbunatati deloc relatia de cuplu, chiar daca ti se poate parea o varianta mai usoara de a te confrunta cu realitatea.


sursa:askmen.ro

7 greseli capitale la prima intalnire


La prima intalnire, intotdeauna incerci sa faci o impresie buna, altfel ce rost ar mai avea sa o inviti in oras pe cea care ti-a atras atentia? Presiunea momentului te poate face sa comiti tot felul de stangacii, insa acestea pot fi trecute cu vederea. In schimb, nicio femeie nu-ti va ierta greselile capitale.

1. Spui minciuni

Orice ar fi, nu spune minciuni la prima intalnire, nici macar minciunele. In eventualitatea in care legi o relatie cu persoana respectiva, toate infloriturile tale vor iesi la iveala la un moment dat si te vei face de rusine. Uneori ai fi surprins sa afli cate lucruri minore pot retine femeile. Odata ce vei fi prins cu minciuna, partenera ta nu va mai avea incredere in tine, iar viitorul relatiei va fi compromis.

2. Intarzii

Intarzierea este cea mai penibila greseala la prima intalnire. Inevitabil, vei simti nevoia sa gasesti o scuza pentru a-ti explica gestul, dar un adevarat gentleman nu ar face niciodata asa ceva.

La prima intalnire, este indicat sa ajungi cu cel putin 5 minute inainte. Ia-ti o marja de eroare, in cazul in care traficul este mai aglomerat decat crezi sau nu gasesti un loc de parcare.

3. Vorbesti despre fosta

In sfarsit, esti la prima intalnire cu femeia la care visezi de ceva timp. In general, acum este momentul in care dezbateti generalitati si nu intrati in detalii personale. Cu toate acestea, uneori te poate lua gura pe dinainte si, fara sa vrei, o aduci in discutie pe fosta.

Nu doar ca o vei pune pe femeia din fata ta intr-o postura jenanta, dar vei da dovada ca esti total lipsit de maniere.

4. Nu ai bani la tine

Uneori, este aproape imposibil sa eviti situatiile jenante de la prima intalnire. Intr-un moment de neatentie, poti varsa paharul de apa pe masa sau iti poti pata camasa cu sos. Insa, este inacceptabil sa ajungi la intalnire fara bani la tine sau, si mai rau, sa nu te oferi sa platesti nota la final.

5. Dai din casa

Printre cele mai frecvente greseli la prima intalnire sunt si dezvaluirile personale. Nu este indicat sa-i spui partenerei ca nu iti place sa te speli pe dinti sau ca ai avut o relatie gay.

6. Ii uiti numele

Uitarea numelui pe care il poarta cea pe care ai invitat-o la intalnire este o greseala de neiertat si denota faptul ca esti dezinteresat de persoana ei.

7. Vorbesti la telefon

La prima intalnire, atentia ta ar trebui sa fie strict asupra partenerei. Raspunde de telefon doar daca este realmente urgent, altfel vei da dovada de lipsa de respect.


sursa:askmen.ro

Cum sa o inviti in oras prin Facebook


Cine mai are nevoie de siteurile de matrimoniale cand are deja un cont de Facebook si acces la o gramada de tipe interesante? Indiferent ca este prietena unui prieten sau doar o persoana pe care ai remarcat-o intamplator pe Facebook, invata cum sa te folosesti de aceasta oportunitate pentru a o invita in oras.

1. Fa-ti curat printre fotografii

Daca ai intentia de a gasi femeia ideala pe Facebook, ai face bine sa te preocupi de imaginea care reiese din profilul tau. Fotografiile sunt primul lucru la care o cunostinta noua va fi atenta, deci ar trebui ca acestea sa creeze o impresie cat mai placuta. Scoate toate pozele care nu te avantajeaza, fotografiile prea explicite, compromitatoare si indecente sau cele in care formezi cuplu cu alta femeie.

2. Fa ordine printre postarile de pe wall

Daca stii ca ai obiceiul sa postezi tot ce-ti trece prin minte intr-un moment sau altul, numai de dragul de a-ti face prietenii sa rada sau sa comenteze, fa ordine printre postari inainte sa le vada femeia pe care vrei s-o cuceresti. Sterge remarcile rautacioase, gandurile negative sau aluziile sexuale evidente. Gandeste-te ca acestea sunt primele indicii dupa care ea te va judeca.

3. Fa-ti mereu prieteni noi

Cu cat mai multi prieteni ai, cu atat mai mare este posibilitatea sa gasesti o femeiecare-ti place. Chiar daca este bine sa fi un pic suspicios fata de cei care-ti cer prietenia, fii deschis mereu la oportunitati de a cunoaste persoane noi.

Folosete optiunea Friend Finder si cauta bine printre fostii colegi de facultate sau de munca ca sa vezi cine mai are profil pe Facebook, pentru a-l adauga la lista ta.

4. Verifica-i pe prietenii prietenilor

Daca gasesti fotografii sau comentarii interesante pe conturile prietenii prietenilor tai, nu ezita sa intri in vorba cu ei si sa-i adaugi in lista de prieteni. Nu se stie niciodata cefemeie senzationala si disponibila se ascunde printre colegele de munca ale celui mai bun prieten al tau si tu n-ai realizat pana acum.

5. Trimite-i o cerere de prietenie

Este primul pas real pe care-l poti face cand intalnesti o femeie interesanta. De aici incolo, depinde de fiecare daca doreste ca relatia sa avanseze si in viata reala sau ramaneti doar prieteni virtuali.


sursa:askmen.ro

6 cele mai nepotrivite locuri pentru flirt


Pentru orice barbat, o noua iesire din casa reprezinta o noua posibilitate de a-si testa aptitudinile de "vanator". Reprezentantii sexului tare sunt genetic structurati pentru a vedea in orice femeie o posibila prada. Flirtul este prima legatura dintre un barbat si o femeie, insa nu ar trebuit experimentat oriunde si oricand. Iata, asadar, care sunt cele mai nepotrivite locuri pentru flirt, conform unui top intocmit de CNN.

1. In sala de asteptare a unui spital

Zinic, salile de asteptare din spitale sunt pline de oameni. Daca din intamplare ajungi vreodata acolo, evita sa-i faci ochi dulci uneia dintre paciente, oricat de frumoasa ar fi. Exista o regula a bunului simt care spune ca atunci cand o persoana se afla intr-o stare de nervozitate, de agitatie sau este foarte emotioanta, nu este frumos sa-i bati apropouri din priviri.


2. La sala de fitness

Daca mergi la sala de fitness doar pentru a flirta cu fetele, sa stii ca intentiile tale nu sunt nici pe departe atat de apreciate pe cat ai putea crede. Femeile sunt fiinte foarte cochete, le place sa fie vazute aranjate pana in cel mai mic detaliu. De aceea, nu apreciaza apreciaza barbatii care se dau la ele cand sunt asudate dupa o sesiune de alergare pe banda.


3. La un interviu de angajare

Sa flirtezi in timpul unui interviu de angajare poate fi o decizie foarte proasta. Daca chiar ai fost atat de cucerit de angajatoare, trimite-i un e-mail dupa interviu si multumeste-i pentru timpul pe care ti l-a acordat. Daca ii arati calitatile tale de cuceritor din prima, te va intelege gresit.


4. La o intalnire cu iubita

Fie ca sunteti de foarte putin timp impreuna, fie ca aveti un trecut comun, nu este indicat sa flirtezi cu altcineva atunci cand iubita ta este de fata. Motivele sunt destul de lesne de inteles.


5. La serviciu

In general, ar trebui sa delimitezi foarte clar chestiunile profesionale de cele personale. Daca iti place o colega de serviciu, nu este indicat sa flirtezi cu ea de fata cu alti colegi. Cel mai bine este sa o contactezi dupa ce terminati programul de lucru si sa o inviti la o cafea.


6. La o nunta

Daca mergi neinsotit la o nunta, probabil te vei simti liber sa flirtezi cu cele mai frumoase fete de la eveniment. Cu atat de multi ochi atintiti asupra ta, gestul ti-ar putea crea probleme, mai ales daca una dintre fete are iubit. Nu vrei sa ajungi de la bal la spital, nu?




sursa:askmen.ro

Video LG anunta Optimus VU, un hibrid telefon-tableta Android cu diplay de 5 inch


Primul smartphone-tableta LG, o alternativa pentru Galaxy Note. GALERIE FOTO
Video LG anunta Optimus VU, un hibrid telefon-tableta Android cu diplay de 5 inch
LG anunta oficial modelul hibrid telefon-tableta, Optimus VU, ce va fi prezentat la MWC 2012. Smartphone-ul are un display IPS de 5 inch cu o rezolutie de 1024 x 768 pixeli. Aparatul are o greutate de 168 grame si dimensiuni de 139,6 x 90,4 x 8,5 mm. Telefonul poate fi folosit si cu creionul capacitiv Rubberdium.
"LG Optimus VU a fost conceput pentru a maximiza posibilitatile unui smartphone" a declarat Dr. Jong-seok Park, CEO si Presedinte LG Mobile Communications. "Avand un display de 5 inch format 4:3 si un transfer de date foarte rapid LTE (4G), Optimus VU este doar un exemplu din ceea ce putem realiza atunci cand combinam cele mai bune tehnologii cu nevoile utilizatorilor" a mai adaugat Park.
Smartphone-ul este echipat cu un procesor dual-core cu o frecventa de 1,5 GHz, o memorie DDR2 de 1 GB si o memorie eMMC de 32GB. Gadgetul are o camera cu o rezolutie de 8 MP cu blit LED si autofocalizare, si o camera frontala cu o rezolutie de 1,3 megapixeli. Telefonul mai disune de un port HDMI si o baterie cu o capacitate de 2080 mAh.
LG Optimus VU are instalat sistemul de operare Android 2.3 Gingerbread, dar este in lucru si un update Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Noul model are vine cu o serie de aplicatii preinstalate precum Polaris Office pentru documente si prezentari, si QuickClip, ce permite utilizatorilor sa realizeze capturi de ecran sau note cu o singura apasare.
Smartphone-ul va fi prezentat la standul LG (Hall 8) din cadrul Mobile World Congress, ce va avea loc la Barcelona intre 27 februarie si 1 martie 2012. LG Optimus VU va disponibil incepand cu luna martie in Coreea de Sud.
          

Marni pentru H&M, colectia masculina


Dupa ce ne-am entuziasmat acum ceva timp cu teaser-ul colectiei masculine Marni pentru H&M, acum ne putem bucura si mai mult ca se incalzeste afara, asta deoarece au aparut fotografiile cu intreaga colectie.
Disponibila incepand cu 8 martie – oare o fi un semn ca dupa zilele dedicate sexului feminin, H&M ne ofera aceasta colectie? – piesele din acest sezon vin intr-o larga varietate de preturi in asa fel incat toata lumea va putea intra in „lumea Marni”.
Inainte sa te las cu lookbook-ul colectiei, trebuie sa iti spun ca desi designerii au creat hainele cele mai optimiste in sezonul primavara-vara 2012, Marni pentru H&M este o gama eclectica, ciudata, insa cu piese de rezistenta care vor fi apreciate si in urmatoarele sezoane.
Culorile nu predomina in aceasta colectie, insa regasim cateva accente bleo, galben si rosu – iar simt o coincidenta, oare mintea creativa din spatele brand-ului Marni stie ca aceste culori fac parte din steagul nostru?
Colectia este ceva mai eleganta, demna de creatoarea Consuelo Castiglioni, sofisticata si chiar minimalista. Croielile sunt insa usor sport, perfecte pentru o tinuta casual in parc sau de ce nu, pe faleza.
Ce as pune eu pe „wishlist”?
  1. Camasa alba cu romburi
  2. Cravata maro cu negru
  3. Pantalonii bej
  4. Esarf

sursa:modamasculina.ro

Bucuresti: Strada – episodul XIII
















































sursa:domnideromania.ro