Totalul afișărilor de pagină

luni, 24 octombrie 2011

Şi tu ai putea fi clarvăzător! Cum să-ţi afli viitorul cu ajutorul minţii


Nu toţi oamenii care au capacitatea de a prevesti viitorul s-au născut aşa. Unii îşi dobândesc abilităţile de clarvăzători în urma unor evenimente tragice, cum ar fi accidentele rutiere devastatoare, a unor traume psihice puternice sau a unor boli grave. Majoritatea însă îşi dezvoltă clarviziunea prin exerciţii mentale persistente, pe care le poţi face şi tu dacă vrei să-ţi afli viitorul. Iată ce paşi trebuie să urmezi pentru a-ţi schimba viaţa în bine, ştiind din timp ce-ţi rezervă viitorul.


astro
Etapele pe care trebuie să le urmezi
În primul rând, trebuie să ştii că tu cu mintea ta, prin diviziunea ei superioară şi cea inferioară - supraconştientul şi subconştientul, poţi face foarte multe lucruri la care nici nu te gândeşti. Poţi produce sau opri cursul unor evenimente, poţi combate sau agrava evoluţia unor boli etc. De aceea, clarvăzătorii nu sunt cu nimic mai deosebiţi în comparaţie cu tine. A vedea cu ajutorul minţii înseamnă să parcurgi următoarele etape: 
să accepţi ideea că întreaga ta capacitate de cunoaştere este fragmentară şi iluzorie;
să deschizi un canal de comunicaţie cu spiritele în fiecare zi, la aceeaşi oră şi într-un loc liniştit, unde să nu te deranjeze nimeni;
să te concentrezi asupra unui punct situat în partea frontală a capului şi să-ţi imaginezi că poţi să vezi partea frontală a creierului;
să-ţi imaginezi că eul tău real este închis în corpul fizic şi încearcă să sară în altă dimensiune din partea frontală;
să meditezi şi să te concentrezi ca să poţi înţelege realitatea nouă şi ciudată pe care o vizionezi prin mintea ta;
să aplici ceea ce înţelegi în sfera fizică (de exemplu, să participi la vindecarea ta sau a unui bolnav despre care obţii informaţii).

Imaginile vizualizate cu mintea
Nu te descuraja dacă nu reuşeşti din prima încercare. Pentru început este posibil să nu experimentezi nicio senzaţie specială şi să nu vezi nimc. După numeroase repetări, concentrându-te foarte bine asupra punctului din regiunea frontală a capului vei ajunge să-ţi "adormi" mintea conştientă şi să vezi, puţin câte puţin, unele indicii. Raze de lumină, stele colorate sau figuri geometrice. Imaginile se vor derula în mintea ta ca atunci când ai călători printr-un tunel la capătul căruia te întâmpină o lumină puternică. În final, vei reuşi să-ţi revezi trecutul, locuri inundate, războaie, vei ajunge să comunici cu spiritele celor trecuţi în nefiinţă din familia ta, prieteni, cunoscuţi sau necunoscuţi etc.
De ce e bine să ai astfel de viziuni?
poţi să găseşti remediul pentru o boală care-ţi macină trupul şi căreia medicii nu-i găsesc niciun leac;
ai putea afla cine intenţionează să-ţi facă ceva rău şi, astfel, vei şti să te fereşti;
poţi să descoperi când îţi vei întâlni sufletul pereche şi poţi să vezi cum arată el înainte să-l întâlneşti;
ai putea găsi soluţii pentru problemele financiare cu care te confrunţi sau ai putea şti ce să faci pentru ca afacerea ta să prospere.

sursa:cancan.ro

10 sfaturi despre cum să-ţi ţii bărbatul aproape


În zilele noastre e din ce în ce mai greu să găseşti fericirea, iar atunci când simţi că ai găsit-o, trebuie să faci tot posibilul pentru a o menţine. Aşadar, ai un bărbat grozav acasă? Ţine-l bine, deoarece iubirea nu iese în cale în fiecare zi.

dana savuica bun
sh
Dana Săvuică îţi spune cele zece secrete care fac un bărbat să stea la casa lui, alături de femeia lui.

1. Nu uita să fii cochetă tot timpul, indiferent de starea pe care o ai, atât în comportament, cât şi în înfăţişare. Fă-l puţin gelos şi ţine-l prins într-o lesă a seducţiei.

2. Trezeşte-te cu puţin timp înaintea lui şi aranjează-te: puţin lip-gloss, puţin roşu în obraji, un parfum discret după ureche, apoi te bagi înapoi în pat şi îl trezeşti cu şoapte de iubire.

3. Sau "Breakfast in Bed" - trezeşte-l cu aroma de cafea şi un croissant cald. O bucăţică de ciocolată pe care s-o împărţiţi ar da dulceaţă momentului.

4. Igiena intimă, cea corporală, este un "Must do": duşul de dimineaţă şi baia în uleiuri parfumate seara, creme şi lapte de corp care să dea supleţe pielii.

5. Schimbă-ţi imaginea din când în când. De ce să nu încerci un stil nou de coafură, o manichiură french sau o culoare de păr cu câteva şuviţe aurii?

6. Lenjeria intimă şi ciorapii cu portjartier sau... fără lenjerie! Îl va excita la maximum; un SMS în miezul zilei sau un sexchat pe telefon îi va da speranţe şi îi va arăta că eşti într-o formă excelentă.

7. Nu-l agasa cu problemele cotidiene. În lumea voastră intimă trebuie să fiţi imuni la orice şi să vă concentraţi doar pe a face dragoste.

8. Nu te comporta ca o babă care se plânge de orice; nici ca o soacră căreia nu-i convine nimic; nu-l certa când crezi că face vreo prostie, nu ridica tonul, nu ţipa - fii calmă, drăgălaşă şi rezolva totul cu tact.

9. Nu îi bârfi prietenii, caută să te împrieteneşti cu ei, să le fii amică; lasă-l să iasă la bere; nu îi controla telefonul mobil sau e-mailurile, are dreptul la spaţiul intim.

10. Bărbaţilor le place să fie răsfăţaţi; încearcă să furi câteva dintre secretele mamei lui - felul preferat de mâncare, alintatul, mângâierile.

sursa:cancan.ro

Preview exclusiv pentru NFS: The Run


Cu o lună înainte de lansarea oficială, Electronic Arts a oferit o versiune demo a jocului NFS: The Run. Din nefericire, jucătorii pe PC, majoritari în ţara noastră, nu vor putea să se bucure de ea. Demo-ul a fost oferit doar celor care dispun de consolele Sony PS3 şi Xbox 360. Go4games.ro vine cu o avanpremieră în exclusivitate a acestui titlu foarte aşteptat. Dacă doriţi să aflaţi ce bolizi pot fi pilotaţi în versiunea demo a lui NFS: The Run şi de ce acest arcade are potenţial, accesaţi link-ul de mai jos.
Preview exclusiv pentru NFS: The Run pe Go4games.roPreview exclusiv pentru NFS: The Run pe Go4games.ro

Sursa: Go4games.ro

Nokia Sabre ne face cu ochiul, neoficial


Nokia Sabre este unul din telefoanele producătorului finlandez, aşteptate pe piaţă până la sfârşitul anului. Pentru cei care se sperie puţin de numele terminalului sau nu sunt familiari cu această taxonomie, trebuie să precizăm că este vorba de un smartphone cu sistem de operare Windows Phone 7.5 Mango . Dacă Nokia Sun va fi modelul de top şi va fi aproape identic cu Nokia N9 , Sabre se vrea a fi un model ceva mai accesibil.
Nokia Sabre - prototip, similar cu 603Nokia Sabre - prototip, similar cu 603

Ecranul ar putea avea o diagonală de 3.7" sau 3.5" şi ne aşteptăm la o matrice LCD şi nu AMOLED . În carcasă vor fi incluse un procesor la 1,4 GHz şi 1 GB RAM. Nu cunoaştem detalii despre memoria internă, însă slot-ul microSD va lipsi. Pe spatele aparatului se găseşte o cameră foto de 5 MP, cea frontală lipsind. Zonele din stânga difuzorului frontal corespund senzorului de lumină şi celui de proximitate.
Nokia Sabre - sunt vizibile butoanele fiziceNokia Sabre - sunt vizibile butoanele fizice

Sunt voci care spun că telefonul din imagini nu ar fi Nokia Sabre. Construcţia este foarte similară cu cea a lui Nokia 603 şi terminalul ar putea să arate diferit la anunţul oficial de la Nokia World de săptămâna viitoare. Se cunoaşte însă faptul că zona de preţ în care Nokia Sabre se va poziţiona va fi 300-350 €.

Models Wanted - Sprider Stores si Look! te vor pe coperta!


Models Wanted - Sprider Stores si Look! te vor pe coperta!
Sprider Stores si Look te invita la cea mai tare provocare fashion a anului! Daca vrei sa faci cunostinta cu lumea modei, participa la concursul ?Sprider Stores si Look te vor pe coperta? si revendica-ti portia de celebritate! Demonstreaza stilistilor ca ai atitudinea potrivita unui fashion-star: vei straluci pe coperta revistei Look si vei avea parte de haine cat sa-ti ajunga pentru un an intreg de celebritate, de la Sprider Stores.
Vino in oricare dintre magazinele Sprider Stores din tara, pozeaza intr-o tinuta aleasa de stilistii Sprider Stores si roaga-ti prietenii sa te voteze in topul modelelor de pe Facebook. In final, un juriu format din stilistii Sprider Stores si Look! va alege noul Sprider Star, care va primi haine pentru un an intreg de celebritate si va straluci pe coperta de ianuarie-februarie a revistei Look!. Totul va culmina cu cea mai stylish petrecere a anului, in care alesii vor face cunostinta cu stilistii din juriu si cu alte personalitati din lumea modei.

Asadar, daca ai peste 18 ani, te asteptam in magazinele Sprider Stores! Alfa mai multe detalii despre concurs si premii pe



http://www.facebook.com/photo.php?fbid=227578960639206&set=a.226606430736459.60466.117450641652039&type=1&theater




sursa:e-look.ro

Fularul din caşmir


Toamna, continuăm cu purtarea materialelor care ne asigură confortul termic. Acest confort termic poate fi asigurat în zona gâtului de către un fular din caşmir sau lână.
Produsul pe care vreau să ţi-l prezint astăzi, este unul care te ajută să ai un plus de stil. Fularul este o declaraţie de stil şi dacă are ciucuri,  accesoriul este mai elegant.
Caşmirul este un material moale şi plăcut la atingere.
El, nu se poate niciodată compara cu acrylicul sau poliesterul.
Fularul şi eşarfa au rolul de a servi şi ca o pată de culoare în ţinută.
Mai jos, am câteva propuneri pentru tine:
Ţinuta 1

tinuta 1
ESTE ALCĂTUITĂ DIN:
-cămaşa gri cadrilată cu dungi verzi;
-fular bleumarin (are o lungime de 180 cm şi o lăţime de 25 cm);
-pantaloni chino bleumarin (acea manşetă îşi merită toţi banii, având în vedere detaliul pe care-l scoţi în valoare atunci când îţi rulezi pantalonii).
COMPOZIŢIA ŞI ALTE INFORMAŢII:
1) Cămaşa este 100% bumbac.
Preţ: 70 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
2) Fularul este 60% caşmir şi 40% lână.
Preţ: 70 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
3) Pantalonii chino sunt 100% bumbac
Preţ: 100 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
Ţinuta 2

tinuta 2
ESTE ALCĂTUITĂ DIN:
-cămaşa gri cadrilată cu dungi bleumarin;
-fular gri cadrilat (are o lungime de 180 cm şi o lăţime de 25 cm);
-pantaloni chino bleumarin (acea manşetă îşi merită toţi banii, având în vedere detaliul pe care-l scoţi în valoare atunci când îţi rulezi pantalonii).
COMPOZIŢIA ŞI ALTE INFORMAŢII:
1) Cămaşa este 100% bumbac.
Preţ: 70 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
2) Fularul este 60% caşmir şi 40% lână.
Preţ: 70 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
3) Pantalonii chino sunt 100% bumbac
Preţ: 100 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
Ţinuta 3

tinuta 3
ESTE ALCĂTUITĂ DIN:
-cămaşa albă cu dungi roz şi maro;
-fular gri cadrilat (are o lungime de 180 cm şi o lăţime de 25 cm);
-cravată houndstooth;
-pulover în V albastru;
-pantaloni chino bleumarin (acea manşetă îşi merită toţi banii, având în vedere detaliul pe care-l scoţi în valoare atunci când îţi rulezi pantalonii).

tinuta 3
COMPOZIŢIA ŞI ALTE INFORMAŢII:
1) Cămaşa este 100% bumbac.
Preţ: 70 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
2) Fularul este 60% caşmir şi 40% lână.
Preţ: 70 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
3) Cravata este 100% mătase
Preţ: 60 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
4) Puloverul este 100% bumbac
Preţ: 90 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
5) Pantalonii chino sunt 100% bumbac
Preţ: 100 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
Ţinuta 4

Tinuta 4
ESTE ALCĂTUITĂ DIN:
-cămaşa albastră cadrilată;
-fular maro cadrilat (are o lungime de 180 cm şi o lăţime de 25 cm);
-cravată în dungi orizontale;
-pulover în V bej cu dungi albe orizontale;
-pantaloni chino bleumarin (acea manşetă îşi merită toţi banii, având în vedere detaliul pe care-l scoţi în valoare atunci când îţi rulezi pantalonii).
COMPOZIŢIA ŞI ALTE INFORMAŢII:
1) Cămaşa este 100% bumbac.
Preţ: 70 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
2) Fularul este 60% caşmir şi 40% lână.
Preţ: 70 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
3) Cravata este 100% mătase
Preţ: 60 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
4) Puloverul este 100% bumbac
Preţ: 90 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
5) Pantalonii chino sunt 100% bumbac
Preţ: 100 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
Ţinuta 5

tinuta 5
ESTE ALCĂTUITĂ DIN:
-cămaşa albă cu dungi albastre şi maro;
-fular mov (are o lungime de 180 cm şi o lăţime de 25 cm);
-cravată maro cu dungi mov;
-pulover în V bej cu dungi orizontale albe;
-pantaloni chino bleumarin (acea manşetă îşi merită toţi banii, având în vedere detaliul pe care-l scoţi în valoare atunci când îţi rulezi pantalonii).

tinuta 5
COMPOZIŢIA ŞI ALTE INFORMAŢII:
1) Cămaşa este 100% bumbac.
Preţ: 70 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
2) Fularul este 60% caşmir şi 40% lână.
Preţ: 70 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
3) Cravata este 100% mătase
Preţ: 60 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
4) Puloverul este 100% bumbac
Preţ: 90 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
5) Pantalonii chino sunt 100% bumbac
Preţ: 100 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
Ţinuta 6

tinuta 6
ESTE ALCĂTUITĂ DIN:
-fular negru cadrilat (are o lungime de 180 cm şi o lăţime de 25 cm);
-pulover în V bej cu dungi orizontale colorate;
-pantaloni chino bleumarin (acea manşetă îşi merită toţi banii, având în vedere detaliul pe care-l scoţi în valoare atunci când îţi rulezi pantalonii).
COMPOZIŢIA ŞI ALTE INFORMAŢII:
1) Fularul este 60% caşmir şi 40% lână.
Preţ: 70 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
2) Puloverul este 100% bumbac
Preţ: 90 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
3) Pantalonii chino sunt 100% bumbac
Preţ: 100 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
Ţinuta 7

tinuta 7
ESTE ALCĂTUITĂ DIN:
-fular albastru (are o lungime de 180 cm şi o lăţime de 25 cm);
-pulover în V bej cu dungi orizontale colorate;
-pantaloni chino bleumarin (acea manşetă îşi merită toţi banii, având în vedere detaliul pe care-l scoţi în valoare atunci când îţi rulezi pantalonii).
COMPOZIŢIA ŞI ALTE INFORMAŢII:
1) Fularul este 60% caşmir şi 40% lână.
Preţ: 70 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
2) Puloverul este 80% lână, 20 % nylon
Preţ: 90 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
3) Pantalonii chino sunt 100% bumbac
Preţ: 100 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
Alte fulare:
1. Fularul gri

fular casmir gri
Fularul este 60% caşmir şi 40% lână (are o lungime de 180 cm şi o lăţime de 25 cm).
Preţ: 70 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
2. Fularul negru

fular negru
Fularul este 60% caşmir şi 40% lână (are o lungime de 180 cm şi o lăţime de 25 cm).
Preţ: 70 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
3. Fularul negru cu dungi albe.

fularul negru cu dungi albe
Fularul este 60% caşmir şi 40% lână (are o lungime de 180 cm şi o lăţime de 25 cm).
Preţ: 70 de lei (transportul gratuit prin Poşta Română).
Aici poţi vedea ce au zis clienţii Stil Masculin.
Alte produse, pot fi văzute aici şi aici.
Pentru comenzi, te rog să mă contactezi la nr de tel : 0742150705 sau pe adresa de e-mail: laci@stilmasculin.ro.

sursa:stilmasculin.ro