Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 29 februarie 2012

Nokia Asha 302 - tastatură QWERTY şi servicii de mesagerie


Nokia Asha 302 este un telefon cu tastatură QWERTY şi ecran de 2.4 inch, adresat celor care comunică mult prin intermediul mesajelor text.
Terminalul bazat pe sistemul de operare Symbian Series 40 oferă unecran touch cu rezoluţie 320x240 pixeli şi cameră foto de 3.2MP, capabilă să filmeze doar la modesta rezoluţie de 176x144 pixeli. Totuşi, platforma hardware include un procesor destul de puternic, tactat la 1 GHz, respectiv 128MB memorie RAM.
Dacă memoria ROM pentru instalarea de aplicaţii totalizează 256 MB, cea rezervată pentru spaţiu de stocare este limitată la 100 MB, aşa că ataşarea unui card microSD este mai mult decât recomandată, extinzând astfel spaţiul de stocare până la un maxim de 32GB.
Accesul la internet este facilitat prin conexiune 3G HSDPA la 14.4 Mbps, respectiv Wi-Fi N pentru reţele locale.
Nokia Asha 302 - detalii tehnice:
  • Acces reţea: GSM / GPRS / EDGE (850/900/1800/1900 MHz), WCDMA / HSPA 14,4 Mbps (850/900/1700-2100/1900/2100 MHz)
  • Platformă software: Symbian Series 40
  • Ecran: touchscreen, 2.4 "320 x 240 pixeli, 256K culori
  • Camera: 3.2 MP, cu filmare la rezoluţie VGA şi 15fps
  • Procesor: single-core la 1 GHz
  • Memorie RAM: 128 MB
  • Memorie ROM: 256 MB
  • Spaţiu de stocare intern: 100 MB
  • Slot pentru card de memorie: microSD (maxim 32 GB)
  • Opţiuni conectivitate: Wi-Fi (802.11 b/g/n), Bluetooth 2.1 + EDR
  • Alte dotări: Radio FM stereo cu decodor RDS, conector microUSB 2.0, ieşire pentru căşti de tip jack 3.5-mm, tastatură QWERTY
  • Suport redare audio: AAC, AAC +, AMR-NB, AMR-WB, HE-AAC v2, MIDI Tones (poly 64), Mobile XMF, MP3, MP4, NRT, True tones, WAV, WMA
  • Suport redare video: H.263, H.264/AVC, MPEG-4, WMV
  • Formate imagine: BMP, GIF87a, GIF89a, JPEG, M3G, PNG, SVG-T, WBMP
  • Acumulator: BL-5J, 1430 mAh
  • Timp de convorbire: până la 9 ore în mod 2G sau 5.9 ore în mod 3G
  • Autonomie în mod Stand-by: până la 707 ore în mod 2G sau 830 ore în mod 3G
  • Autonomie la redare audio: până la 50 ore
  • Dimensiuni: 116,5x55,7x13,9 mm
  • Greutate: 99 g
Pe partea software, Nokia Asha 302 oferă integrare cu reţelele de socializare FacebookTwitterWhatsApp, dar şi un client email compatibil Microsoft Exchange, introdus în premieră pentru un telefon din categoria feature phone.
Nokia Asha 302 este disponibil în magazine chiar din această primăvară, la un preţ de aproximativ 95 euro.

sursa:go4it.ro

Un virus nemilos ataca utilizatorii de Yahoo! Messenger si de Facebook


Afla cum vrea sa te pacaleasca si cum te poti feri de el!
Un virus nemilos ataca utilizatorii de Yahoo! Messenger si de Facebook
Tot mai multi utilizatori de Facebook, de Yahoo! Messenger, de Facebook si de Skype au intalnit zilele acestea un malware pe nume "haha foto". El vrea sa te pacaleasca incercand sa iti trimita o poza, afisand mesajul:
"haha foto http://goo.gl/...?Facebook.com-IMG....JPG"
Evident, e vorba de un virus, pentru ca daca dai click pe link, ti se deschide in browser o pagina in care nu e nicio poza, dar pare ca se instaleaza ceva pe calculatorul tau.
Sfatul dat de specialistii in securitate este sa nu deschizi astfel de link-uri dubioase, chiar daca par sa vina de la prieteni de-ai tai. 
Un alt lucru pe care trebuie sa il faci este sa ai un antivirus instalat, care sa fie updatat la zi.



sursa:yoda.ro

FOTO Au aparut noi informatii despre caracteristicile mult asteptatului model Galaxy S III


Smartphone-ul Samsung ar putea avea un ecran imens si procesor quad-core, concorm site-ului BGR
FOTO Au aparut noi informatii despre caracteristicile mult asteptatului model Galaxy S III
Au aparut noi informatii despre mult asteptatul smartphone Samsung, Galaxy S III. Noul model este de asteptat sa aiba un ecran de 4,8 inch si procesor cu patru nuclee.
Site-ul BGR prezinta o noua fotografie care ar putea fi Samsung Galaxy S III, dar si o serie de caracteristici tehnice performante. Smartphone-ul va este de asteptat sa aiba un display Super AMOLED Plus de 4,8 inch cu un format 16:9 si o rezolutie Full-HD 1080p.
Samsung Galaxy S III va avea cel mai probabil cea mai recenta versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google Android 4 Ice Cream Sandwich. Smartphone-ul va avea conectivitate LTE (4G).
Noul model Samsung va fi echipat cel mai probabil cu un procesor quad-core Exynos cu frecventa de 1,5 GHz. Conform aceluiasi site, smartphone-ul ar putea avea o camera cu o rezolutie de 8 MP si o camera frontala de 2 MP.

Sursa: bgr.com

MWC 2012. Cu ce se lauda romanii la cel mai mare eveniment de comunicatii mobile, in Barcelona


George Buhnici a trecut pe la standurile romanesti, s-a jucat cu Motorola RAZR, dar si cu realitatea augmentata.
MWC 2012. Cu ce se lauda romanii la cel mai mare eveniment de comunicatii mobile, in Barcelona
Toate telefoanele nou lansate sunt extrem de puternice, insa puterea fara fler nu mai este de ajuns, cred cei de Motorola, care prezinta la Congresul de la Barcelona modelul RAZR.
O aplicatie interesanta la acest model este cea care, se pare, ca invata din felul in care iti desfasori ziua. Spre exemplu, sa zicem ca esti intr-o intalnire si observa ca ai respins cateva apeluri. O sa iti propuna sa trimita cate un SMS tuturor celor care te suna in perioada urmatoare, atata timp cat tu esti intr-o intalnire adaugata in calendarul telefonului.
Alte tablete si telefoane reusesc sa transpuna mintea utilizatorului in realitatea augmentata.
Romanii au fost si ei prezenti la congresul de comunicatii mobile. Singura companie de la noi care a venit cu gadget-uri la Barcelona e din Brasov. A venit cu un telefon care suporta 2 SIM-uri si tableta lor care suporta de acum Icecream Sandwich, cel mai nou sistem de operare. Foarte interesante sunt imbunatatirile de soft de pe telefonul mobil. In rest, ai nostri mizeaza pe softuri inspirate din nevoile de zi cu zi ale omului obisnuit.
O alta echipa de programatori a adus o idee noua, chiar in timpul congresului si a creat in pauza de masa un soft care va inlocui brosurile si cartile de vizita. Sebastian Vaduva, expozant: "Nimeni nu mai are pliante. Ne-a luat cateva minute si am construit o aplicatie in care participantii la WMC pot sa isi introduca datele, din ce tara sunt si ce functie au. Firmele participante la eveniment pot lua legatura cu acesti oameni interesati si in interfata platformei noastre vor avea acces la acesti oameni, pot lua legatura cu ei si isi pot programa intalniri foarte usor."
Un alt program apreciat este "trip-journal", premiat de Google, care recreaza pe calculator traseul din vacanta cu harti, poze si comentarii.
Sursa: StirilePROTV

Orange anunta un smartphone Android cu display de 4 inch si procesor Intel


Noul model este prezentat la Barcelona cu ocazia MWC 2012. GALERIE FOTO
Orange anunta un smartphone Android cu display de 4 inch si procesor Intel
Orange anunta Orange Santa Clara, un nou smartphone de inalta performanta, prevazut cu tehnologie Intel ce ofera cele mai noi caracteristici si experiente de divertisment. Noul model va fi disponibil in Europa in vara acestui an, pentru inceput in Marea Britanie si Franta.
Lansarea Orange Santa Clara marcheaza un progres semnificativ la nivelul strategiei Orange privind livrarea de telefoane sub marca proprie. Aflata in cel de-al zecelea an, aceasta strategie a contribuit la promovarea de noi parteneriate, la stimularea cresterii bazei de clienti Orange si a traficului mobil multimedia prin introducerea unor telefoane si smartphones mai accesibile, destinate tuturor clientilor. Acestea se remarca prin personalizarea lor cu aplicatii si servicii Orange, simple si inovatoare.
Cererea din partea clientilor a determinat dublarea portofoliului Orange de telefoane proprii in 2011, ducand la nivel de Grup la o crestere a volumului de la 7% la 15% din portofoliul total de dispozitive. Orange intentioneaza sa isi extinda portofoliul de telefoane proprii la 20% in 2012 pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor, astfel caracteristicile, serviciile si tehnologiile inovatoare vor fi accesibile tuturor.
 Astazi, Orange isi extinde portofoliul de terminale proprii cu ajutorul unui nou partener mobil, Intel, lider de talie mondiala in tehnologia procesoarelor cu siliciu si in inovatia tehnicii de calcul. in momentul lansarii, smartphone-ul Orange va functiona cu platforma Gingerbread de la Android, care urmeaza sa fie inlocuita curand de Ice Cream Sandwich, tot de la Android.
Orange Santa Clara se bazeaza pe modelul de referinta Intel pentru acest tip de aparate, este prevazut cu procesorul Intel Atom Z2460 si suporta o tehnologie HSPA+ cu platforma Intel XMM 6260. Impreuna, aceste solutii Intel ofera performanta de varf si eficienta energetica, facilitand in acelasi timp navigarea rapida si cea mai buna experienta pentru utilizatori.
De asemenea, functia video de inalta definitie (HD) va permite o oferta de divertisment bogata impreuna cu functia de voce HD pe mobil pentru o calitate audio remarcabila. Telefonul este dotat si cu o camera care poate face 10 fotografii in mai putin de o secunda, la o calitate de 8 MP.
"Expansiunea smartphone-urilor a adus o multitudine de noi experiente. Suntem convinsi ca toti clientii nostri ar trebui sa beneficieze de revolutia smartphones si ne angajam sa livram in continuare continut si servicii inovatoare prin intermediul unei largi game de terminale care sa permita clientilor sa ramana conectati si sa profite mai mult de propriul telefon" a declarat Yves Maitre, Vicepresedinte Mobile Multimedia and Devices in cadrul companiei Orange.
"Timp de zece ani, Orange a fost pionier in abordarea de succes a propriei marci menita sa ofere clientilor telefoane accesibile de inalta calitate, la toate categoriile de pret, prevazute cu numeroase servicii si caracteristici unice si adaptate specificului local. Suntem incantati de parteneriatul cu Intel care ne permite sa adaugam un terminal exceptional in portofoliul nostru" a mai adaugat Maitre.
Lansarea Orange Santa Clara are loc in contextul relatiei stranse si de lunga durata dintre Orange si Intel la nivelul portofoliului de calculatoare si tablete, iar Orange continua sa sustina activitatea Intel privind inovatia si dezvoltarea in domeniul platformelor convergente.
Santa Clara este prezentat la standul Orange din cadrul Mobile World Congress, ce are loc intre 27 februarie si 1 martie 2012 la Barcelona. Alte noutati de la MWC pe Yoda.ro, in sectiunea Mobile 2012.
Caracteristici tehnice:
  • Sistem de Operare: Android 2.3 Gingerbread
  • Display: 4 inch
  • Rezolutie display: 600 x 1024 pixeli
  • Procesor: Intel Atom Z2460
  • Frecventa procesor: 1,6 GHz
  • Camera: 8 MP
  • Video: 1080p
  • Camera frontala: 1,3 MP
  • Conectivitate: 3G, Wi-Fi, Bluetooth 2.1, NFC, GPS, HDMI
  • Dimeniuni: 63 x 123 x 10 mm
  • Greutate: 117 grame

Sursa: Orange

VIDEO LG Optimus 4X HD, cel mai tare telefon al momentului?


Smartphone-ul adus de LG la Mobile World Congress de la Barcelona are procesor quad-core si Android 4.0 ICS. GALERIE FOTO
VIDEO LG Optimus 4X HD, cel mai tare telefon al momentului?
LG a prezentat primul smartphone cu procesor Quad-Core, LG Optimus 4X HD. Imbinand procesorul quad-core NVIDIA Tegra 3 de 1,5 GHz cu display-ul IPS True HD, noul LG Optimus 4X HD ofera o performanta de PC.
Procesorul NVIDIA Tegra 3 este singurul procesor mobil Quad-Core 4-PLUS-1 din lume creat pentru o performanta multimedia avansata si care foloseste un al cincilea nucleu dedicat eficientizarii bateriei pentru functii cu un consum mai redus precum standby activ sau playback pentru muzica. In momentul functionarii la viteza maxima, unitatea de procesare grafica cu 12 nuclee (GPU) din Tegra 3 ofera o experienta vizuala extraordinara si o calitate a jocurilor asemenea consolelor.
Cu un disply IPS True HD, Optimus 4X HD ofera cea mai buna experienta de vizionare la o rezolutie ridicata, cu claritate si fara distorsiuni ale culorilor. Optimus 4X HD include o memorie interna de 16 GB si foloseste cea mai noua versiune Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Alaturi de performanta puternica si rapida, Optimus 4X HD incorporeaza o camera de 8 megapixeli, cu senzor BSI (Backside Illumination) si blit LED, precum si functii multimedia pentru a oferi utilizatorilor o experienta multimedia completa.
Designerii LG au lucrat astfel incat look-ul smartphone-ului sa nu fie mai prejos de performanta. Cu o grosime de doar 8,9 mm, terminalul are un design slim cu finisaje si materiale de calitate.

Specificatii tehnice LG Optimus 4X HD:
  • Procesor: quad-core NVIDIA Tegra 3
  • Frecventa procesor: 1,5 GHz 
  • Display: IPS True HD de 4,7 inch
  • Rezolutie display: 1280 x 720 pixeli
  • Memorie ROM eMMC: 16 GB
  • Memorie RAM DDR2: 1 GB
  • Camera: 8 MP cu senzor BSI si autofocalizare
  • camera frontala: 1,3 MP cu autofocalizare si blit LED
  • Sistem de operare: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • Capacitate baterie: 2150 mAh
  • Grosime: 8,9 mm
Optimus 4X HD este prezentat la standul LG din cadrul Mobile World Congress, ce are loc intre 27 februarie si 1 martie 2012 la Barcelona. Alte noutati de la MWC pe Yoda.ro, in sectiunea Mobile 2012.

Sursa: lgblog.ro

E (aproape) oficial! iPad 3 se lanseaza pe 7 martie VIDEO


Compania Apple le-a trimis jurnalistilor invitatii pentru un eveniment care va avea loc la San Francisco.
E (aproape) oficial! iPad 3 se lanseaza pe 7 martie
Apple a invitat jurnalistii americani la San Francisco, pe 7 martie, unde se presupune ca va avea loc lansarea tabletei iPad 3. Evenimentul va avea loc la Yerba Buena Center.
Pe invitatie scrie asa: "Avem ceva ce trebuie neaparat sa vezi. Si sa atingi". Imaginea infatiseaza un deget care trece deasupra unui ecran de iPad, aratand spre data de 7 martie.
Noul iPad 3 e de asteptat sa vina cu un ecran cu o rezolutie mai mare, Full HD. Potrivit Bloomberg si MacRumors, aparatul ar arata aproape identic cu iPad 2, insa ar trebui sa fie dotat cu un procesor in 4 nuclee, o decizie care ar pune produsul de la Apple in fata tabletei concurente Galaxy Tab 10.1 de la Samsung.
Pretul noului iPad 3 se crede ca va fi mai mare decat cel al modelului precedent, iPad 2.
Brian Cooley de la cnet a realizat un top al celor mai dorite lucruri pentru iPad 3:
Sursa: dailymail

Pull & Bear primavara-vara 2012


Pandesc de ceva timp campania de promovare Pull&Bear primavara-vara 2012 si in sfarsit o avem. Trebuie sa imi spun ca imi place tare mult vibe-ul de vara pe care il emana, iar daca hainele sunt pe gustul tau ramane sa vezi fotografiile de mai jos.
Pentru ca m-am entuziasmat, in galeria foto, pe langa fotografiile campaniei cu modelele Marlon Teixeira, Tom Lander, Florian Van Beel si Dorte Limkilde aveti si o mini-selectie de cateva haine care mi-au placut din ce am vazut pe site.
In sezonul primavara-vara 2012 se pare ca mintile creative din spatele companiei Pull&Bear s-au inspirat pentru a crea din stilul retro al plajei italiene, iar modelele chiar isi duc pana la capat acest rol, de „italiano vero”.
In colectie predomina elementele din denim pentru tinute casual si clasice, perfecte pentru a te simti confortabil in zilele toride de vara.
Daca vrei sa vezi la ce preturi sa te astepti, eu iti spun numai ca sunt tare avantajoase si ca le poti vedea pe site.


sursa:masculina.ro

Cel mai promitator brand romanesc. Pe vremea lui Ceausescu, produsele lor erau purtate de toti romanii


“Cel mai promitator brand romanesc”, competitia adresata companiilor si brandurilor autohtone, si-a desemnat marele castigator. Acesta este brandul cu traditie de peste 85 de ani in productia de sosete din Sebes, CISEROM.

Cel mai promitator brand romanesc. Pe vremea lui Ceausescu, produsele lor erau purtate de toti romanii
Premiul din partea organizatorilor este un program integral de rebranding, menit sa-l dezvolte si sa-l aduca la rangul de brand international.
 
Pe langa marele premiu au fost acordate si doua premii speciale: cel mai promitator brand de ONG - HOSPICE Casa Sperantei si cel mai promitator brand de personalitate - Ana Aslan Antiaging Resort. Cele doua branduri vor beneficia de servicii restranse de consultanta de brand.
 
“Cel mai promitator brand romanesc” este un demers initiat de Seed Consultants, partener exclusiv in Romania a Landor Associates, cea mai mare agentie de branding globala.
 
Obiectivul acestui program este sa creasca notorietatea industriei romanesti de consultanta de brand si a rolului semnificativ pe care branding-ul il are in succesul oricarei afaceri si sa sustina dezvoltarea brandurilor romanesti de valoare.



sursa:incont.ro