Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 1 octombrie 2011

Toţi utilizatorii primesc acum acces la Facebook Timeline


Veşti bune pentru cei care aşteptau noua interfaţă Facebook TimelineEa va fi în curând disponibilă pentru toţi utilizatorii reţelei socilale.Momentan este disponibilă o pagină pe care vă puteţi înregistra pentru a primi această interfaţă. Nu suntem siguri că mai ajută la ceva această inregistrare, dar nu cred că strică să încercaţi dacă sunteţi interesaţi.
Facebook Timeline pentru toţi!Facebook Timeline pentru toţi!

Pentru cei care nu sunt familiari cu subiectul, Facebook Timeline reprezintă o înşiruire cronologică a evenimentelor asociate contului. De la încărcarea de imagini, până la comentarii şi Like-uri, acestea sunt grupate în câte o sub-categorie ce acoperă o lună sau un an.
Facebook Timeline a fost considerată o facilitate care înlesneşte urmărirea activităţii unei persoane . Este foarte uşor să vezi spre exemplu momentele în care cineva a confirmat pe Facebook intrarea într-o relaţie sau schimbarea locului de muncă. Dacă doriţi, puteţi să ne spuneţi în căsuţa de comentarii cât de repede aţi primit acces la Facebook Timeline şi ce părere aveţi despre ea.

Cum a fost la GQ Trends


GQ Trends a fost unul dintre evenimentele pe care  bărbatul stilat nu ar trebui să le rateze, având în vedere că lumea s-a adunat să discute despre un subiect comun și anume STIL. Din discuțiile pe care le-am avut cu o parte dintre participanții evenimentului, am înțeles că a fost cel mai reușit eveniment GQ Trends.
Îmi pare nespus de rău că nu am putut participa având în vedere evenimentul în sine și persoanele care au fost invitate, dar cu următoarea ocazie voi face tot posibilul. Fotografiile de la eveniment au fost furnizate de fotograf Cristian Glodeanu, www.fb.com/f28ro.
Ce ai ratat la acest eveniment care a avut loc la Silver Church:
Alex D.(cel din dreapta) a participat la două ediții de street style București aici și aici.
Florin Dobre a fost surprins de Valentin Niculescu pe străzile din București. În plus, am ratat și ocazia de a fi prezent la prezentarea acestuia din cadrul festivalului de la Pasarela.
Alex D. si Florin Dobre
Nu știu cine este personajul din fotografia de mai jos, dar mi-au plăcut combinațiile alese. Frumoase accente de culoare date de batistă, ceas, mărgele și pantofi.
batista si ceas
Denis Radu, cu care am avut niște discuții pe Facebook, evident la subiect.

Denis Radu
Sava Ionuț Daniel, a fost prezent alături de sw Florin Dobre în street style-ul mai sus menționat.
Sava Ionut Daniel
Prezentatorul, Dragoș Plăcintă, redactor-șef GQ, a avut o ținută îndrăzneață.
prezentatorul
Dragoș Plăcintă, redactor-șef GQ
Model Alex Stanciu, și el prezentator
Prezentarea Adinei Buzatu:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Cred că am rezolvat misterul acestor pantofi și unde se pot găsi ei.
Detaliu
O parte din mulțimea prezentă.
Invitați
Invitați
Dacă ar fi avut pereche, aș fi plecat cu toți acasă.
Pantofi
Multe dintre persoanele prezente au refuzat să fie fotografiate, neștiind despre ce este vorba.

sursa:stilmasculin.ro