Chiar dacă majoritatea bărbaţilor sunt mândri foc de ei insisi cand vine vorba de sexualitatea lor, problemele de sex pot aparea si la ei. Urmaşii lui Adam au descoperit electricitatea, au inventat automobilul, trenul, avionul sau a mers pe lună, însă unora le este greu să înţeleagă ce trebuie să facă în preajma femeilor.  Multi bărbaţi repetă la nesfârşit aceleaşi greşeli când este vorba despre femei.
Răspunsul poate fi găsit în diferenţele dintre ceea ce spun femeile că vor şi cum reacţionează ele la aceste lucruri. Iată doar câteva dintre cerinţele femeilor pe care care acestea le rostesc cu voce tare iar bărbaţii le iau de buna, incercand sa fie conform asteptarilor:

Îmi doresc un bărbat sensibil.
Vreau un bărbat care să-mi spună mereu ce simte cu adevărat.
Iubesc bărbatul care îmi spune mereu:  „Te iubesc”.
Niciodată nu voi avea o aventură de o noapte.
Urăsc bărbaţii care încearcă să mă agaţe.
Urăsc când un bărbat încearcă să fie o provocare.
Vreau un bărbat drăguţ.
Nu-mi place sexul dur.
Vreau un bărbat care să-mi arate cât de mult îi pasă de mine.
Vreau un bărbat care să petrească fiecare clipă cu mine.

Toate aceste cerinţe par o adevărate mină de aur pentru bărbaţii care încearcă din răsputeri să le mulţumească pe femei. Însă, dacă analizezi comportamentul femeilor vei descoperi că sunt mai degrabă atrase de opusul celor dorite.
Acest paradox intre ce declara ele ca asteapta de la un barbat si ce asteapta cu adevarat la pat conduce la comportamente gresite ale barbatilor si deci la rezultate confuze pentru ei.

Iata un top al greselilor barbatilor cand vine vorba de a cuceri sexual o femeie.

 Cumperi prea multe cadouri
În cazul în care îi oferi iubitei tale foarte multe cadori, de fapt îi transmiţi că eşti nevoit să-i cumperi afecţiunea pentru că nu te consideri destul de bun ca bărbat. Unele femei pot interpreta bunele tale intenţii ca fiind o încercare grosolană de manipulare.
Păstrează cadourile romantice pentru viaţa de familie. Dacă nu-ţi oferă nimic de ce să-ţi cheltui banii cu ea. Nu uita, o relaţie implică atât primire cât şi oferire.

Ai un complex de inferioritate
Ai vrea s-o abordezi însă nu te consideri genul ei. În plus, pare că este interesată doar de bărbaţii cu bani. Este adevărat că dacă arăţi bine şi ai şi un portofel bine garnisit vei atrage atenţia femeilor. Însă, nu uita că în acest mod ai câştigat numai o luptă. Cu alte cuvinte, tot ai nevoie de o personalitate încântătoare pentru a trece cu bine stadiul introducerii.
Unii dintre bărbaţii artoşi şi cu buzunarele pline uită că o conversaţie interesantă este rezultatul unui creier bine lucrat. Tocmai de aceea se întâmplă ca, la câteva minute după ce au deschis gura, să rămână singuri. Uneori, o abordare originală şi un stil unic pot obţine potul cel mare.


 Faci presupuneri false
O femeie superbă trebuie cucerită. Iar presupunerile sunt cauza eşecurilor. Nu de puţine ori femeile frumoase s-au plâns de faptul că foarte puţini bărbaţi au curajul să le abordeze. De fiecare dată când faci o presupunere despre o femeie, nu faci decât să-ţi pui singur beţe în roate şi pierzi o mare oportunitate de a ieşi cu o femeie superbă.  Riscă şi urmează motto-ul bărbaţilor bogaţi: „La naiba, trăiesc o singură dată”.


 Faci dragoste 24/7
Să faci dragoste este romantic şi original mai ales comparativ cu alţi bărbaţi care consideră că singura modalitate de a face amor este cea din filmele pentru adulţi. Însă, crezi sau nu, sunt femei care uneori preferă ultima variantă. Cele mai multe dintre femei preferă bărbatul care le oferă dragoste în pat, dar şi o partidă dură şi rapidă din când în când. Mai exact atunci când doamnele au dispoziţia necesară.


 Îi învinovăţeşti pe alţii şi refuzi să te schimbi
Poate că nici ea nu are cel mai frumos caracter, însă problema s-ar putea să vină de la tine dacă te trezeşti că suni fiecare femeie cu care ai ieşit o singură dată. În cazul în care observi că faci acelaşi lucru cu orice femeie indiferent de modul în care s-a comportat cu tine, atunci sunt şanse foarte mari ca tu să greşeşti.
Soluţia este să accepţi că faci greşeli şi să încerci să le îndrepţi.