Totalul afișărilor de pagină

joi, 22 martie 2012

Angry Birds Space are liber la download


Angry Birds Space are liber la downloadCu greu poţi găsi un posesor de smartphone care să nu fi jucat măcar odată Angry Birds. Jocul a propulsat Rovio, studioul care l-a produs, în topul dezvoltatorilor de jocuri pe platformele mobile. Angry Birds Space este ultimul titlu lansat şi poate fi acum descărcat pentru o serie întreagă de platforme. Jocul a fost promovat inclusiv cu un clip realizat pe Staţia Spaţială Internaţională.
Angry Birds Space poate fi acum descărcat pentru iPhone, iPad, Mac OS, Windows şi Android. Mai jos găsiţi link-urile pentru aceste platforme. Preţurile variază între 0,99 $ pentru iPhone şi 5,95 $ pentru Windows. Pentru Android, jocul este gratuit, însă vine cu reclame incluse. Dacă doriţi să descărcaţi versiunea demo pentru PC, accesaţi butonul Download de mai jos.


sursa:go4it.ro

Cum sa te imbraci la un interviu de angajare










Modul in care te prezinti la interviul de angajare este vital pentru obtinerea job-ului la care visezi. In aceasta etapa, toate detaliile sunt importante, de la mimica si gesticulatie, pana la vestimentatie, manichiura si cuvinte. Ajuta-ti angajatorul sa-si formeze o prima impresie buna despre tine, abordand stilul vestimentar potrivit job-ului.




De obicei, la interviul de angajare barbatii se imbraca in cel mai elegant costum pe care il au in casa. Este buna ideea, insa, in acelasi timp, poate fi rea. Unele costume nu sunt destinate purtarii la o intalnire atat de importanta, cum este interviul.

Sunt costume de seara, poate putin lucioase, care se potrivesc unui alt mediu, cum ar fi o nunta sau un botez. De aceea, daca vrei sa porti costum, trebuie sa fii foarte atent ca alegerea ta sa nu te traga in jos.

Anumite joburi nu necesita prezenta la interviu in costum. Poti opta pentru un look casual spre elegant.

Interviu pentru un job intr-un magazin de haine

Daca vrei sa te angajezi intr-un magazin de haine, evita sa porti costum la interviu. O poti face, insa poti fii indraznet, prezentandu-te intr-o tinuta casual, care reflecta gustul tau estetic in materie de haine.

Spre exemplu, poti crea un ansamblu vestimentar alegand o pereche de pantofi bej, din piele intoarsa, o pereche de pantaloni casual, in aceeasi nuanta si un pulover mov, sub care poti purta o camasa.


Interviu pentru un job la o firma

Daca vrei sa te angajezi pe un post care nu presupune interactionarea cu publicul, spre exemplu la departamentul financiar sau la cel de IT, atunci angajatorul nu are niciun motiv sa vrea sa te vada cum arati imbracat in costum. Il intereseaza mai mult ce stii sa faci.

Totusi, la interviul de angajare nu te poti duce in blugi. Alege o tinuta casual, precum cea prezentata anterior, sau una in care asortezi o camasa cu o pereche de pantaloni (eventual la dunga) inchisi la culoare.


Interviu la o companie multinationala

Corporatistii au un stil vestimentar destul de strict, respectiv stilul office. De aceea mai sunt numiti si "gulerele albe". Daca vrei sa obtii un job la o companie multinationala, la interviu este musai sa porti costum.

Alege o camasa de calitate, alba, o cravata neagra sau bleumarin si o pereche de pantofi eleganti. Este indicat sa alegi un costum in nuante neutre, de preferat negru, gri inchis sau bleumarin, cu sacou cambrat si pantaloni slim fit.







sursa:askmen.ro

Greseli pe care barbatii le fac intr-o relatie


Uneori, din prea mult zel, barbatii comit greseli in relatia cu persoana iubita. De cele mai multe ori, greselile nu sunt voite, insa repetarea lor in mod frecvent poate duce la racirea relatiei sau chiar la despartire. Iata cateva dintre greselile pe care le poti face neintentionat intr-o relatie.

Crezi ca nu ai nicio slabiciune

Daca pleci de la premisa ca nu ai nicio slabiciune si esti facut din otel, cel mai probabil o vei face sa creada ca esti lipsit de emotii si sensibilitate. Femeilor le place sa stie ca cel alaturi de care traiesc are trairi umane, adica sufera cand este cazul sau are dureri cand se loveste.

O intimidezi

Gasirea unui echilibru intr-o relatie poate fi o chestiune destul de dificila. In timp ce unii barbati incearca sa-si faca iubitele fericite prin gesturi mici, afectiune si dragoste, altii incearca sa le intimideze. Aceasta intimidare poate fi perceputa de iubita ca o incercare de a o pune pe plan secund, de a o face sa creada ca nu este egala cu tine sau ca opiniile ei diferite sunt o dovada a faptului ca vrea sa te manipuleze.

Nu-i spui cat de mult o apreciezi

Femeile isi doresc sa fie alintate, vor sa aiba parte de o relatie armonioasa, in care grija pentru iubit le este recompensata prin vorbe dulci. Aprecierea efortului ei de a-ti oferi dragoste si afectiune trebuie, uneori, rasplatita, insa nu prin lucruri materiale, ci prin cuvinte.

Multumeste-i de fiecare data cand ai ocazia pentru dragostea pe care ti-o poarta, spune-i ca este frumoasa si ca te bucuri sa o ai alaturi de tine.

Nu tii cont de parerile ei

Ca barbat, te pricepi sa faci diverse reparatii, stii cum sa schimbi o roata la masina si, in general, poti face o multime de lucruri la care femeile nu sunt maestre.

Cu toate acestea, nici femeile nu trebuie neglijate, pentru ca si ele sunt as in felul lor: stiu cum sa fie diplomate in relatia cu alti oameni si sa gestioneze un conflict. Daca ea vine cu o propunere sau o parere diferita de a ta, nu-i taia elanul si nu-i spune din prima ca nu are dreptate.

In anumite situatii, trebuie sa tii cont si de parerea ei, poate chiar este mai buna decat a ta. Barbatii inteligenti stiu cand sa le asculte pe femei si cand sa faca asa cum spun ele.




sursa:askmen.ro

Lee Cooper, blugi pentru primavara 2012


Daca esti in cautarea unor blugi simpli, in tendinte ce-i drept – in campania foto am vazut blugi suflecati si blugi “vintage look”, atunci brand-ul Lee Cooper este pentru tine.
Nu te speria de fotografiile de mai jos, eu nu stiu cum au ajuns ei la unele dintre combinatii, si uita-te direct la blugi pentru ca merita. Majoritatea modelelor sunt clasice, insa sunt ceea ce ai nevoie daca nu esti indraznet cand vine vorba despre acest obiect vestimentar sau esti genul care il poarta rar, in timpul liber. Fie ca sunt scurti sau lungi, colorati sau diferite nuante ale faimosului albastru clasic, blugii Lee Cooper cu siguranta vor fi o achizitie de buna calitate. Imi place ca desi sunt clasici, asta nu inseamna ca sunt pentru barbati fara stil in materie de blugi – am vazut si cateva look-uri demne de un “surf dude” sau de un “skater guy”.
Daca as opta pentru o pereche atunci cu siguranta aceea ar fi cea alba.




SURSA:MODAMASCULINA.RO

Ghidul Imprimeurilor Multiple



Am dat din întâmplare peste o resursa extrem de valoroasa pe un forum străin. Unele resurse de stil mai vechi sunt niște surse foarte bune, atâta timp cât știm de ele. Cineva a scanat câteva combinații deimprimeuri dintr-un catalog din 1935 care te vor face să înțelegi imprimeurilemult mai bine.
Poți găsi topic-ul oroginal pe AskRandyAboutClothes.com iar pozele mai jos, împreună cu comentariile mele:
În primul rând, să începem cu câteva combinații concrete decostum/cămașă/cravată.
Combinația din stânga e prea încărcată, cea din dreapta e bună:
good versus bad patterns
Cea din stânga e din nou prea încărcată, cea din dreapta e bună:
good versus bad patterns 2
Ambele combinații sunt bune:
good pattern mixing 1
Din nou ambele sunt bune:
good pattern mixing 2
Și acum să vedem niște combinații care implică și culoare. Aceste semicercuri sunt foarte ușor de interpretat odată ce înțelegi cum.
- semicercul din interior reprezintă impriemul li culoare costumului
- semi-gogoașa din mijloc reprezintă imprimeul pentru cămașă
- iar cea din exterior imprimelui și culoarea cravatei sa a papionului
Dacă îți imaginezi o rază care taie oricare din aceste semicercuri, imprimeurile cu care aceasta se interesectează reprezintă combinații valide de costum + cămașă + cravată.
Fiecare poză are 18 combinații posibile. Înmulțit cu 4 înseamnă că ai în total la dispoziție 72 de combinații!
Începem așadar cu 18 combinații pentru un costum cu imprimeu houndstooth:
combinatii costum imprimeu houndstooth
Continuăm cu niște combinații pentru un costum pinstripe:
costum imprimeu pinstripe
Și ultimele două:
costum maro cu imprimeu
combinatie costum camasa si cravata



sursa:fiicustil.ro

ESQUIRE:H by Hudson Benito Woven Slip-On


Walk in these when you need a break.
Woven loafers ($150) by H by Hudson, www.oaknyc.com


Read more: http://www.esquire.com/blogs/mens-fashion/#ixzz1pphVQA3d

ESQUIRE:Ten Colorful New Spring 2012 Chinos


Choose a color, any damn color. Maybe your favorite one, or one you think looks nice with your other clothes, or your hair, or even one your wife suggests. The bolder the better. That should be your game plan when it comes to upgrading your standard pants this spring — and we've got the best options, in every shade imaginable, all available in this new slideshow below...





Read more: http://www.esquire.com/blogs/mens-fashion/#ixzz1pphDWwzg

How to Buy A Vintage Watch


Don't Be So Old-Timey
When we say "vintage," we don't mean rusty antique pocket watches from a flea market. The watches we're talking about are mechanical (the kind you wind yourself), simple (you don't need to know the moon's phases), and above all, iconic. Like these.
← Bulova (military issue)
It's affordable and looks like the Timex Vintage Field Watch that J.Crew sells, except this model's the real deal, worn by GIs in the '60s.
$300  clockfixer.com
← Patek Philippe Calatrava
Since its debut in 1932, the Calatrava's been the quintessential black-tie watch. Get a '50s or newer; older models are too tiny (see below).
$8,495  parkandbond.com
← Heuer Carrera
Carreras from the '60s combine a goes-with-everything shape and retro racing swagger (check the stopwatch subdials).
$2,500 to $7,500
← Cartier Tank
The Tank nails the masculine-modern-elegant trifecta, which explains why Ali, Warhol, and Gary Cooper all wore one.
$5,950  tourneau.com
← Rolex Submariner
The Sub is the dive watch and looks killer with a blazer. Careful: Rare details, like a gold (not white) Rolex logo, add big money.
$7,500  parkandbond.com

Why's My Hand So Big?
Next to modern, pizza-sized watches, some vintage ones are like Bagel Bites—the Bulova's case size is only 33 millimeters. Size up to 36 millimeters (the Heuer) or bigger if you're burly-wristed.
Turn One Watch into Three
Swap the strap on a watch (in this case, a 1960s Longines) and you've got a whole new timepiece.
From Dressy...Quality croc skin in brown or black lets 'em know you'll be in your corner office....to Sporty...A nylon strap is supposed to stick out. Go bright, go striped, and enjoy the clash....to RuggedYou don't have to hike a trail to break out a chunky, weathered leather strap.
Strap $100 | aaronfaber.comStrap $20 | jcrew.comStrap $165 | aaronfaber.com
Embrace the Scrapes
...and other tips from Benjamin Clymer, editor of watch blog Hodinkee and Parkandbond.com vintage-watch guru
1 A fifty-year-old watch should look old. If it looks like it just came from the factory, something's off.
2 Replacement parts sink a watch's value. Take Rolex and Patek, the two most collectible brands: The original dial (the face) holds 60 to 70 percent of the watch's worth.
3 Some collectors ask for the original box and papers, but they don't matter. Few people kept them. I don't even do it now.
4 If a watch hasn't been serviced in five to ten years, plan to have it done yourself. It costs $300 or more.
5 Always ask about the return policy.


Revisionist History for Your Wrist

Watch collectors are kind of obsessive. Case in point: Alejandro Alcocer, a fashion designer and caterer, heard a few years back that Rolex once made 500 all-black watches for British soldiers stationed in South Africa in the '60s. When he couldn't find one, he hatched a new plan and collected 350 vintage Rolexes—fifty each of seven styles, including this Explorer II—and turned them black himself. They're punk meets past, and when they're gone, they're gone.
$19,500 | blackltdedition.com
I Stole it on eBay
The best stores and sites to find the vintage watch you've been jonesing for
  On One HandOn the Other Hand
The SpecialistsAaron Faber (N.Y.C.), Matthew Bain (Miami), TourneauThey're vintage hunters who can find that pristine Omega Ranchero; the watches are impeccable; you can try everything out in-store.You won't find a deal (though you won't get ripped off, either); limited locations; they don't get out of bed for watches under a grand.
The CuratorsSteven Alan, J.Crew, ParkandBond.com, Club MonacoTheir stock is filled with classics in stellar condition; sourced by pros—the watch equivalent of a greatest-hits collection.Numbers are limited; experts aren't on hand to answer questions; you're paying extra for the stores to get a cut.
The WebChrono24.com, eBayChrono24 is an international crowd of reputable watch dealers with a massive selection. If you're gonna find a steal, it'll be on eBay......And if you're gonna get ripped off, it'll be on eBay—do some research, and trust your gut if it says the deal's too good.


Read More http://www.gq.com/style/wear-it-now/201204/how-to-buy-vintage-watches#ixzz1ppgT0UdR

GQ:Your Dress Shoes Just Copped an Attitude

Walk into any shoe department worth its suede and you're bound to find blue soles, camo prints, and sneakerized brogues that simply did not exist a few years ago. Remember when shoes were just black or brown? Yeah, neither do we

Read More http://www.gq.com/style/gq-100/201204/best-new-dress-shoes-men-bucks-loafers-brogues-oxfords#ixzz1ppfdvGmq