Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 28 septembrie 2011

Samsung va lansa primul telefon flexibil - VIDEO

Samsung Galaxy Skin
Samsung va lansa anul viitor primul smartphone flexibil din lume. Denumit Galaxy Skin, gadget-ul va fi dotat cu un ecran AMOLED de 4-inchi şi sistem de operare Android.
Dacă nu de mult, telefoanele cu touch-screen, accesul la internet de pe telefonul mobil, tabletele, existau numai în filmele SF, în ultimii ani, acestea au invadat piaţa. Acum, Samsung vrea să demonstreze că un telefon flexibil poate exista şi în viaţa reală, nu numai în filme.

Samsung Galaxy Skin va fi primul telefon flexibil din lume, care va rezista cu brio, chiar dacă e lovit cu ciocanul, informează upgradeit.ro.

Acest model va avea un ecran cu o rezoluţie foarte mare, de 800x480, cameră de 8 megapixeli, memorie de 1 Gb şi un procesor de 1,2 Ghz. Sistemul de operare va fi Android Jellybean, succesorul lui Ice Cream Sandwich, acesta din urmă, urmând să fie lansat în curând.

Ecranul flexibil este fabricat deja de către Samsung, dar telefonul va intra în producţia de serie anul viitor.

Vezi mai jos cum funcţionează ecranul flexibil AMOLED:

sursa:click.ro

Noua tabletă lansată de Amazon costă doar 199 de dolari - VIDEO


Jeff Bezos, fondatorul Amazon, prezintă noul Kindle (Foto: Reuters)
Jeff Bezos, fondatorul Amazon, prezintă noul Kindle (Foto: Reuters)
Noua tabletă Amazon, denumită Kindle Fire, care a fost lansată în această seară în Statele Unite ale Americii, este considerată principalul concurent al iPad-ului de la Apple, deşi zeci de companii din domeniul tehnologic au încercat să scoată pe piaţă produse care să poată concura cu invenţia lui Steve Jobs.
Tableta mult aşteptată a celor de la Amazon a fost prezentată la New York, iar preţul acesteia este de 199 de dolari. Mai mult, compania americană a lansat şi Kindle Touch, un e-reader fără butoane şi cu touch screen, al cărui preţ porneşte de la 99 de dolari.
„Sunt produse premium la preţuri care nu sunt premium“, a spus Jeff Bezos, fondatorul companiei americane Amazon.

Amazon Kindle Fire are un ecran de 17,8 centimetri, ecran tactil color şi un nou browser de internet, denumit Amazon Silk.
Având în vedere că Amazon este cel mai mare magazin online din lume şi liderul pieţei de cititoare de cărţi electronice, specialiştii din domeniu, citaţi de publicaţia „The New York Times", sunt de părere că tableta Kindle Fire este cel mai bine plasat competitor al iPad-ului.
Mai mult, Amazon poate vinde tableta prin propriul magazin, ocolind un lanţ de distribuitori care altfel le-ar diminua din profit.


sursa:click.ro

Espadrile şi ghete în Bucureşti


Miercurea este ziua dedicată street style-ului de Bucureşti. Fotograful Valentin Niculescu, a prins următoarele ţinute
 cu espadrile şi ghete.
Oare este prea devreme pentru ghete sau prea târziu pentru espadrile? Eu încă mai port espadrilele, dar nu pentru mult timp, iar pentru ghete, aştept să mai scadă temperaturile.
Nu înţeleg de ce bărbaţii poartă aşa mult negru, sper că nu se gândesc la acea vorbă “negrul merge cu orice” sau “negrul se poate asorta uşor”.
Toate tricourile negre pe care le am, le port doar în casă pentru că acolo le este locul.
Să revenim la ţinută, hainele îi vin bine, dar prea mult negru strică chiar dacă ţinuta esteaccesorizată cu nişte bretele şi o brăţară din piele.
Ghetele sunt superbe, dar le-aş purta la o altă ţinută.
Espadrilele de mai jos sunt foarte versatile pentru că sunt uşor de asortat având nuanţe de roşu, alb şi bleumarin.
espadrile
Un alt model care se integrează foarte bine în ţinută, dar aş fi ales nişte espadrile verzi de exemplu.
espadrile


sursa:stilmasculin.ro

ESQUIRE:Shoe Porn: Adidas Samoa Shoes





Walk in these to shop for your new fall wardrobe.
Samao Shoes ($55) by Adidas, adidas.com


Read more: http://www.esquire.com/blogs/mens-fashion/adidas-samao-093011-6480521#ixzz1ZFo14Sp4

ESQUIRE:Shoe Porn: Rockport Wingtip





Walk in these to the Apple store.
Day to night wingtip ($180) by Rockport, rockport.com


Read more: http://www.esquire.com/blogs/mens-fashion/rockport-day-night-wingtip-092711-6497033#ixzz1ZFnPRzbH

ESQUIRE:What Women Really Want You to Wear... for This Fall










































































In our work here on The Style Blog, we'll often receive e-mails from men asking what they should wear on a date, what would impress the proverbial "her," or how men should aim to be seen in the eyes of women. This season, rather than guess, we asked two of the women we trust completely — Esquire's Market Editor Nic Screws and our correspondent, Elizabeth Valleau — to help us cull through the noise of fashion weekfall layers, and everything else as summer drifts away, in order to identify the clothes that these women (and if you believe them, all women) want you to choose for yourself. Click below for some nice new boots, a leather jacket or two, and of course, some sweaters you'll own for a long time. Until she takes them off your back. —The Editors

Read more: http://www.esquire.com/blogs/mens-fashion/fall-clothing-trends-for-men-2011#ixzz1ZFmnLpHV

GQ:Sneaker of the Week: Reebok Classic RealFlex Runner

flex-runner-490.jpg
I've been wearing Reeboks since I was a child in the '80s. Back then I must confess it was a white high-top with head-to-toe Gasoline jeans...quite a look in its day thanks to Melanie 
Griffith in Working Girl. So Reebok has obviously come a long way since then, as have I hopefully. I love this classic running shoe because of its simplicity. I think running/ work out shoes are some of the ugliest designed footwear on the market. But these in all black with an aqua pop on the soles and laces are perfect for the treadmill or navigating the track. Apparently somewhere in those soles are "76 individual sensors for flexibility"—try them out and see for yourself.
$90, available at reebok.com


Read More http://www.gq.com/style/blogs/the-gq-eye/2011/09/sneaker-of-the-week-reebok-classic-realflex-runner.html#ixzz1ZFlwmFy8

VIDEO Uite-o pe Ilinca Vandici goală sub duş!


Ilinca Vandici îşi joacă rolul din "Narcisa: Iubiri Nelegiuite" din ce în ce mai bine.


il1
il
Vedeta TV apare într-un episod goală sub duş. Ilinca nu a acceptat să îşi arate părţile intime, însă simulează perfect duşul pe care îl face şi în intimitate.
"Pot renunţa la ţinuta de birou pentru o ţinută lejeră, pot avea o apariţie sexy, provocatoare, însă nu pot renunţa total la haine. E un principiu, e un gest care pur şi simplu nu mă defineşte şi nu mă face să mă simt bine. Tot ce am făcut până acum am făcut din plăcere, nu am de ce să fac lucruri care mă stânjenesc", declara Ilinca cu ceva timp în urmă cu privire la rolul său.







sursa:cancan.ro

De ce înşeală femeile?


Există foarte multe motive pentru care o femeie alege să fie necredincioasă. Cu toate acestea procentul soţiilor care calcă strâmb este mai mic decât cel al bărbaţilor. Aşa că domnilor, înainte să observăm paiul din ochii jumătăţilor noastre mai întâi trebuie să vedem bârna dintr-ai noştri.

Motive ale infidelităţii la femei / Foto: allwomenstalk.com
Iată top 10 motive pentru care partenerele înşală, potrivit sfatulparintilor.ro:
1. Insuficient sex acasă

Vă amintiţi zilele de început când cu greu trecea o zi fără sex? Între timp lucrurile au luat o întorsătură nouă, au apărut copii şi brusc, somnul a devenit mult mai important decât orice partidă bună de sex. Soţia a început să se simtă urâtă şi nedorită. Nu de mirare deci că ea a început să caute în altă parte. Pentru a nu se ajunge aici, pentru a menţine flacăra aprinsă, invit-o în oraş, într-o seară, trimite-i mail-uri provocatoare la prânz, demonstrează-i că o găseşti la fel de atrăgătoare precum la primele voastre întâlniri.

2. Fata cea rea

Cum pentru unii bărbaţi fidelitatea nu este decât un cuvânt în dicţionar, există şi femei care simt nevoia unei schimbări a partenerului. Acest comportament este răspunsul la schimbările majore care au loc în viaţa ei: pierderea masivă în greutate, schimbarea locului de muncă, prieteni noi etc. Menţine toate canalele de comunicare deschise cu ea, astfel că partenera ta să vorbească cu tine despre ce se întâmplă cu ea decât să caute senzaţii tari în cluburile de noapte.

3. Respectul de sine

În acest caz sexul cu necunoscuţii le sporeşte femeilor încrederea în forţele proprii, le face să se simtă mai frumoase şi mai atrăgătoare şi mai iubite. Dacă soţia ta are probleme cu respectul de sine asta nu înseamnă automat că te înşală – iar dacă o face nu înseamnă neapărat că este vina ta. În acelaşi timp trebuie să ştii că există modalităţi excelente de a o face să se simtă în siguranţă: acordă-i multă atenţie şi nu-ţi fie teamă s-o complimentezi chiar şi fără motiv.


sursa:realitatea.net

Project Utopia: yacht sau oraş plutitor? GALERIE FOTO


Un proiect nemaiîntâlnit ar putea revoluţiona viitorul vieţii pe pământ. Un designer naval a pus la punct un yacht care poate trece cu uşurinţă drept un oraş plutitor.

Project Utopia: yacht sau oraş plutitor? / FOTO: BMT Nigel Gee / Yacht Island Design / www.charterworld.com
Imaginea 1/6
BMT Nigel Gee, în colaborare cu Yacht Island Design, a prezentat la Monaco Yacht Show o ambarcaţiune care revoluţionează tendinţele în arhitectura navală.

Project Utopia este o viziune avangardistă, care poate face uitate ideile tradiţionale din arhitectura navală. Un proiect unic, liber de orice constrângere a designului convenţional.

"Viziunile despre viitor sunt adesea îngrădite de familiaritatea cu prezentul sau chiar cu trecutul", spune James Roy, director de design la BMT Nigel Gee. Iar Project Utopia exact asta este: o ieşire din tipare. "Percepţia yachtului ca un simplu mijloc de transport este ea însăşi o constrângere. Utopia nu este un mijloc de transport, este un loc unde poţi să stai, o insulă pentru oricine are capacitatea de a o vedea astfel", explică James Roy, citat de www.charterworld.com.
MAI MULTE IMAGINI, ÎN GALERIA FOTO

Project Utopia este un yacht, însă poate fi şi un adevărat oraş plutitor, date fiind dimensiunile sale impresionante - diametru de 100 de metri - şi facilităţile - 11 punţi, o vedere de 360 de grade din observatorul amplasat spre vârful coloanei centrale, la 65 de metri deasupra nivelului mării, patru helioporturi şi propriul port. Pe puntea superioară se vor afla spaţii de relaxare, baruri, magazine şi restaurante.

Ambarcaţiunea pluteşte pe patru platforme dotate cu propulsoare, ceea ce îi asigură stabilitatea chiar şi în cele mai vitrege condiţii meteo.


sursa:realitatea.net

Ţăranul cu Maserati: Creierul meu dă semnale câtre mâini şi picioare VIDEO

Petre Crăete se antrenează pentru lupta din noiembrie, dar are timp şi de pauze publicitar-politice.

Ţăranul cu Maserati: Creierul meu dă semnale câtre mâini şi picioare
„Împreună pentru o Românie mai bună pentru a câştiga lupta cu hoţii şi cu tiranii: trebuie doar să ascultăm creierul. Mă refer la domnul Traian Băsescu, la stimabilul preşedinte. Dacă l-am asculta pe el, am putea realiza lucruri frumoase. Sus Băsescu!”



sursa:realitatea.net


Un manechin anorexic a şocat publicul la Săptămâna Modei de la Milano FOTO

Un manechin a şocat publicul la Săptămâna Modei de la Milano / Foto: dailymail.co.uk
Un manechin a şocat publicul la Săptămâna Modei de la Milano / Foto: dailymail.co.uk
Un manechin a şocat publicul la Săptămâna Modei de la Milano / Foto: dailymail.co.uk
Un model care semăna mai degrabă cu o stafie a defilat pentru Gianfranco Ferré marţi într-o rochie care lăsa să i se vadă oasele, la Săptămâna Modei de la Milano.

Fotografii s-au înghesuit să surprindă modelul în timp ce defila anemic, iar editorii revistelor de modă au fost şocaţi de apariţia străvezie. Nimeni nu a considerat că aşa ar trebui să arate un model pe catwalk, potrivit dailymail.co.uk. Cei prezenţi la defilare se întrebau cine ar cumpăra aceste haine dacă modelul arată astfel?

Cu toate că s-a adus de nenumărate ori în discuţie faptul că modelele care defilează pe podium sunt mult prea slabe, designerii care au un cuvânt de spus în industria modei par să nu ţină cont de acest lucru.

În 2006 s-au făcut presiuni ca modele să nu mai fie atât de slabe, ci să se promoveze un look sănătos, dar cei mai mulţi designeri ignoră demersurile care s-au făcut până acum în acest sens
.

sursa:realitatea.net

Adevaruri fundamentale care contrazic ritmul economiei globale


Cei de la CERN (Laboratorul European pentru Fizica Particulelor Elementare) au observat un fenomen ciudat weekendul trecut. Oamenii de stiinta au masurat neutronii si au constatat ca acestia se deplasau cu o viteza mai mare decat viteza luminii, noteaza Business Insider. La fel s-a intamplat si cu economia globala – o multime de indicatori au inceput sa functioneze in sens invers. "Cum este posibil?", s-au intrebat specialistii.


 Adevaruri fundamentale care contrazic ritmul economiei globale
Descoperirea particulelor subatomice care se misca mai rapid chiar decat viteza luminii i-a ingrijorat pe oamenii de stiinta, punand astfel sub semnul intrebarii unul dintre principiile fundamentale ale fizicii moderne.
“Spre surprinderea noastra, am descoperit o anomalie”, a spus Antonio Ereditato, purtatorul de cuvant al echipei care a realizat experimentul din Universitatea din Berna, Elvetia.
“Vom vedea in urmatoarele luni daca <> pe care am descoperit-o saptamana aceasta se va dovedi a fi reala. Daca se va intampla astfel, cateva fundamente de baza ale fizicii (E=MC^2) vor fi puse la indoiala”, a explicat Ereditato, citat de Business Insider.
Acest lucru nu este insa singurul eveniment inexplicabil care a tulburat cercetatorii in ultima vreme. Alte semne au tulburat economia moderna saptamana trecuta. Editorii site-ului american au realizat o lista a evenimentelor financiare inexplicabile care tulbura economia mondiala la ora actuala. Nu putem sa nu remarcam ironia si sarcasmul folosite la adresa situatiei dificile in care se gaseste economia globala.
Iata asadar o serie de masuri macroeconomice, care desi sunt considerate "adevaruri fundamentale" in domeniul economic, se comporta exact in sens invers. 
1. Faptul ca dobanzile mici sunt benefice pentru economie si pentru pietele de capital. Mai mult, nu exista consecinte negative in urma reducerilor fortate a ratelor dobanzilor, iar deficitul cheltuielilor aduce rezultatele dorite.
2. Analistii au descoperit deopotriva ca aurul reprezinta, mai nou, un “safe haven”, la fel si moneda elvetiana si stocurile de dividende.
3. Fed-ul este o entitate independenta, iar deciziile analistilor sunt libere din considerente politice.
4. Avand in vedere ultimele intalniri de grad inalt de la Washington (la care au luat parte reprezentantii FMIBancii Mondiale, dar si ministrii de finante ai statelor din zona euro), tarile nu dau faliment, ci si restructureaza datoriile. Totodata, economiile dezvoltate pot functiona perfect cu datorii care depasesc 100% din valoarea PIB-ului.
5. Mai nou, guvernul american poate investi in noile tehnologii fara sa-si asume vreun risc, iar SUA se afla tot mai aproape de reintoarcerea la o economie durabila.
6. Chiar si rata crescuta a somajului la nivel global pare sa aduca beneficii economiei mondiale. Cat despre marile banci, acestea se considera “un loc excelent pentru a-ti pastra banii”.  

7. “Cumpara si depoziteaza” pare sa fie, la ora actuala, o buna strategie investitionala.  
8. De asemenea, analistii afirma la unison ca marea majoritate a fondurilor de pensii este solida.
9. Republicanii si Democratii au invatat o lectie importanta dupa retrogradarea ratingului Americii de catre agentiaStandard & Poor`s. Diferentele lor ideologice vor fi materializate, pentru binele tarii, fireste.
10. Cat despre majorarea taxelor si impozitelor, acesta masura va fi intotdeauna luata spre binele populatiei si finalizarea problemelor globale ale statelor.
11. Este perfect rezonabil sa intinzi plapuma mai mult decat iti permiti, glumesc editorii de la Business Insider. Mai mult decat atat, „pietele” vor accepta aceasta miscare, dar si politica „cheltuieste azi, nu si maine”, in care, mai nou, au ajuns sa si creada.
12. In prezent, secretarul Trezoreriei Statelor Unite are o influenta importanta in formarea politicii economice din Europa.
13. Volatilitatea pietelor este avantajoasa pentru investitori deoarece le creeaza oportunitati de cumparare de active ieftine.
14. Cat despre presedintele bancii centrale americane, Federal Reserve, Ben Bernanke, acesta poate „lauda” pietele la ora actuala. Pentru ca economia „duduie”, bineinteles.

15. Problemele cu care se confrunta Statele Unite sunt de scurta durata. Nu exista impedimente structurale economice care sa aiba nevoie de o noua abordare.
16. In ceea ce priveste politicile monetare si fiscale, acestea functioneaza intotdeauna.
17. Cancelarul german Angela Merkel si presedintele Frantei Nicolas Sarkozy sunt singurii care inteleg cu adevarat ce se intampla in sectorul financiar al zonei euro. Cat despre reticenta celor doi de a actiona, ea poate fi intitulata scurt si concis: „prudenta politica”.
18. Tarile din regiunea BRIC (cu precadere China) vor fi imune la un eventual declin al economiilor vestice. Mai mult, China a reusit cu succes sa-si transforme economia intr-una durabila bazandu-se exclusiv pe cererea interna.

19. De fapt, timpurile n-au fost niciodata mai bune pentru calmul care caracterizeaza astazi Orientul Mijlociu.
20. Investitiile in obligatiunile de trezorerie reprezinta o buna alegere financiara. Randamentul actual de 1,8% este mai mult decat suficient pentru a compensa eroziunea inflationista a investitiilor principale.

21. De noi esecuri tehnologice nici nu poate fi vorba. Este perfect normal sa investesti miliarde de dolari in start-up-uri, fara sa-ti fie teama de vreun risc. Cheltuielile nu sunt o problema atata timp cat falimentul nu poate fi considerat o posibilitate.
Lista ironica a fenomenelor financiare bizare care au loc la trei ani de la prabusirea bancii Lehman Brothers si declansarea colapsului economic la nivel global se incheie cu grijile care practic „nu exista” in ceea ce priveste bancile si lichiditatile din zona euro. Nici nu exista vreo posibilitate ca actiunile pe care le va demara Fed in aceasta saptamana sa conduca la riscuri sistematice, atata timp cat inflatia se afla sub control si se va comporta astfel si-n urmatorii cinci ani.
Jurnalistii il ironizeaza pe presedintele Federal Reserve, sustinand omnipotenta acestuia. "Bernanke va reusi sa asigure prosperitatea economica atat in SUA, cat si in intreaga lume", noteaza site-ul american de business.

sursa:incont.ro