Totalul afișărilor de pagină

duminică, 29 ianuarie 2012

Top reguli nescrise la locul de muncă. Vezi cum să profiți de ele

Există multe legi "nescrise" la locul de muncă. Pentru a face o bună impresie în fiecare zi și pentru a avea relații de colegialitate la job e bine să ții cont de câteva sfaturi, scrie feminis.ro.





Laudă-te cu realizarile tale și abia apoi să ceri o mărire de salariu
Nu-ți fie teamă să îți infrunți colegii

Atunci când lucrezi în echipă la un proiect, se mai întâmplă să depășești dead-line-ul din cauza unui coleg puțin mai leneș.

Așadar, atunci când șeful te va întreba de ce nu a fost gata la timp, nu-ți fie teamă să zici răspicat a cui a fost vina. Nu ai de ce să dai din colț în colț și să îți ceri scuze pentru întârziere, inventând o scuză oarecare. Spune-i șefului cauza reală, chiar dacă respectivul coleg se va supăra pe tine. În fond, el chiar nu și-a făcut treaba la timp. Trebuie să realizezi că nu cu cât de amabilă ești cu toată lumea te va face un bun angajat, ci cât de productivă ești.

Laudă-te cu realizarile tale și abia apoi să ceri o mărire de salariu


Știm cu toții câte emoții ai și cât de greu ți se poate părea momentul cand vrei să vorbești cu șeful tău în vederea obținerii unei măriri. Cel mai bine este să faci o listă cu toate realizările tale, indiferent cât timp îți va lua acest lucru. Fă o comparație cu îndatoriile tale la locul de muncă și compară-le cu cele ale altor angajați, pe același post ca și tine, dar la altă companie. Abia apoi cere o întrevedere cu șeful tău.

În caz că nu vei primi mărirea de salariu mult dorită, nu trebuie să te descurajezi. Folosește informațiile adunate pentru a-ți completa CV-ul și trimite-l și la alte firme de profil.

Nu mânca decât în spațiile special amenajate și evită să "ronțăi" la birou

Încearcă să te ferești să mănânci la biroul unde lucrezi, în cazul în care există un loc special amenajat pentru acest lucru. Gândește-te cum te-ai simți dacă un coleg, cu biroul fix lângă al tău, ar începe să mănânce un hamburger mare și fierbinte exact când tu te străduiești să ții cura de slăbire.

În aceeași categorie intră și snacksurile mâncate pe fugă la birou. Pe lângă faptul că au un miros specific, sunt și deranjante auditiv. Așa că, poți să aplici liniștită vorba din bătrâni: Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face!

sursa:realitatea.net

Salariu de 100.000 dolari pentru absolventii fara experienta. Ce companie ofera atatia bani


Una dintre marile firme din IT isi permite sa-si rasfete angajatii cu sume record.
Salariu de 100.000 dolari pentru absolventii fara experienta. Ce companie ofera atatia bani
Facebook le plateste sume uriase programatorilor, daca e sa dam crezare unei informatii aparute pe Business Insider. 
Un user anonim ar fi declarat pe Quora: "Voi absolvi in primavara lui 2012, si mi s-a oferit un salariu de 100.000 dolari (n.r. pe an), 50.000 bonus la semnatura si 5.000 dolari pentru relocare".
O alta sursa ar fi confirmat aceasta informatie.
Cei care se ocupa de PR-ul Facebook au refuzat, insa, sa comenteze aceste cifre.



sursa:yoda.ro

Ce crede Google despre tine? Click ca sa afli


Se spune ca Google stie mai multe despre tine decat partenerul de viata. Acum gigantul motor de cautare iti spune cine crede ca esti.
Ce crede Google despre tine? Click ca sa afli
Google are o unealta, Ad Preferences, cu ajutorul careia aduna tot ceea ce crede despre tine. Informatiile sunt colectate de pe site-urile pe care le vizitezi, iar motorul de cautare ghiceste varsta si sexul, insa nu de fiecare data nimereste. Informatiile acestea sunt folosite in scopuri comerciale, pentru ca reclamele pe care le vezi sa ajung la persoanele care ar putea fi interesate de ele.

"Profilul" personal al fiecarui utilizator este facut pe baza intereselor lui, la care se adauga varsta si sexul. Google construieste acest profil detaliat uitandu-se la site-urile pe care le-a vizitat anterior persoana respectiva. Varsta si sexul se decid pe baza informatiilor despre alti utilizatori care au vizitat paginile acelea, ceea ce duce frecvent la greseli. In cele mai multe cazuri, insa, informatiile sunt corecte.
Un blogger femeie de la site-ul Mashable a descoperit ca Ad Preferences de la Google presupunea ca e barbat doar pentru ca e pasionata de tehnologie si calculatoare.
Pagina Ad Preferences poate fi accesata direct aici.
Sursa: dailymail

Faruri si tocuri cui. Colectia Prada de pantofi pentru primavara 2012 e inspirata de masinile anilor ’50(FEMEI)


Prada a pregatit pentru 2012 o intoarcere in  anii '50 si in fabuloasa lume a automobilelor Cadillac. Miuccia Prada a transformat catwalk-ul intr-un garaj imens, cu masini, pete de ulei si vopsea, iar modelele au apasat pedala de acceleratie a sandalelor de 1,500 de dolari. 
Faruri si tocuri cui. Colectia Prada de pantofi pentru primavara 2012 e inspirata de masinile anilor rsquo;50
Nu te astepta sa vezi o colectie obisnuita, pentru ca sezonul primavara-vara 2012 este revolutionar, in viziunea celor de la Prada. Accesoriile de lux au fost decorate cu piese auto iconice, precum spoilere, aripi, faruri, accente cromate si chiar flacari, care reamintesc de cultura auto-moto a anilor ’50 ai secolui trecut.
Te lasam sa te convingi cu o super galerie foto.

Galerie foto






  • sursa:perfecte.ro

Cum sa fii la moda fara sa dai o avere pe haine(FEMEI)

Exista femei pentru care pretul unui obiect vestimentar nu inseamna decat o cifra, insa pentru cele mai multe dintre noi pretul este important atunci cand ne decidem ceea ce cumparam.
Cum sa fii la moda fara sa dai o avere pe haine

Unele femei s-au resemnat cu haine de la magazine de cartier, altele fac economii severe pentru ceva mai bun si altele pur si simplu si-au creat un sistem de cumparaturi care are o singura regula de aur - minima investitie pentru maxim de calitate.
Este asa ceva posibil? Raspunsul e variabil, in functie de pretentiile fiecarei persoane, insa in mare parte, am putea spune ca este posibil, daca este sa analizam diferenta dintre pretul cu care un produs iese dintr-o fabrica si pretul din magazine. Uneori poate fi si de 100 de ori mai mare.
Cum fac cumparaturi fetele inteligente, care nu fac rabat la calitate? Iata care sunt regulie lor de shopping.

Cumpara articole off season
Cel mai bun moment pentru tricouri si camasi cu maneca scurta este in octombrie. Reducerile sunt mari si ai sanse sa gasesti multe produse pe care pe parcursul verii nu ti le-ai permis. Puloverele de lana sau din casmir trebuie cumparate in aprile, cand gasesti reduceri de pana la 75%. Costumul de baie? Ei bine, se pare ca in septembrie le gasesti pe cele mai ieftine.

Informeaza-te
Nu renunta la pliantele cu reduceri de la niciun magazin, nu stii niciodata cand ai putea avea nevoie de ceva de acolo. In plus, poti sa te abonezi la site-uri care ofera cupoane de reduceri si sa economisesti foarte multi bani pe haine sau chiar pe produse de infrumusetare, tratamente cosmetice sau coafor.

Verifica bine magazinele


Inainte de perioada de reduceri, fa o vizita in magazinele tale preferate si gandeste-te ce ai vrea sa iti cumperi si retine exact unde sunt amplasate produsele care iti plac. In prima zi de reduceri mergi la produsele selectate si vezi care sunt reducerile. Nu uita sa ii intrebi pe vanzatori daca exista posibilitatea ca produsele respective sa aiba reduceri mai mari.

Investeste in piesele clasice

Cele mai bune investitii sunt constituite de acele piese care nu se demodeaza niciodata.

Nu te lasa tentata de piesele care sunt in voga

Chiar daca au cele mai mari reduceri, cu siguranta sezonul urmator nu vor mai fi la moda si o sa iti doresti altceva. Pastreaza-ti banii pentru investitii sigure.









SURSA:ACASATV.RO

Milioanele din garajul actorului care a incasat un miliard de dolari cu un singur rol. Are aproape 50 de masini Porsche. GALERIE FOTO


Este unul dintre cei mai mari colectionari si fani Porsche. Are exact modelul in care a murit James Dean, dar si pe cel mai scump dintr-o serie limitata. Este atat de mare incat Bill Gates i-a dat 10 milioane de dolari pentru o singura reclama.


 Milioanele din garajul actorului care a incasat un miliard de dolari cu un singur rol. Are aproape 50 de masini Porsche. GALERIE FOTO
Jerry Seinfeld este printre cei mai bogati actori americani, cu o avere care bate inspre 1 miliard de dolari. Totul a inceput de la serialul care isterizat Universul si pentru care si astazi televiziunile stau la coada. Este probabil cel mai redifuzat sitcom din toate timpurile.
Dupa o relatie cu o minora, Jerry s-a casatorit si imediat si-a cumparat o casa de 32 milioane de dolari. Casa a inceput sa se umple de copii (trei pana acum), iar garajul, de masini luxoase. Cel mai mult conteaza colectia Porsche, in care sunt 47 de bucati, fiecare cu povestea ei.
Seinfeld are un 550 Spyder, acelasi model si aceeasi culoare (gri perla) pe care le avea si James Dean in accidentul care l-a omorat.
Cel mai scump este insa modelul 959, unul dintre cele 340 construite in total. Actorul a dat 700.000 de dolari pe ea. Pentru ca e o masina de circuit si legile din SUA o interzic pe drumul public, Jerry a inscris-o ca “piesa de expozitie”.
Cele mai puternice editii pe care le are sunt GT3 RS si Le Mans. Pentru ca e fanatic, nemtii  i-au raspuns la o comanda speciala, un 993 Speedster cum au numai el si inca o persoana din lume.
 

sursa:Incont.ro