Totalul afișărilor de pagină

marți, 25 octombrie 2011

Toamnă-Iarnă : Puloverul


Chiar dacă ţi se pare că toate arată la fel, fiecare model transmite un alt mesaj. Ceea ce un tip stilattrebuie să ştie. Orice
 stil ai aborda, pulovere sunt un articol clasic ce trebuie purtate de orice bărbat.
Pulovere sunt o alternativă pentru cei ce vor să arateprofesional şi elegant în acelaşi timp fără a purtacostum.
Versatile şi confortabile, acestea pot fi purtate oricând, în orice anotimp, indiferent de ceea ce dictează moda.
Dacă cauţi un pulover nou pentru tine sau un cadou pentru cineva, atunci acest ghid ţi se potriveşte. Desigur nu voi vorbi despre toate modele şi variaţii ale puloverelor. Iată care sunt cele mai populare :
1) PULOVERUL
  • Pulover cu gât rotund
colaj2
Acesta este potrivit pentru zile mai răcoroase. Cele de caşmir şi bumbac le poţi purta fără nimic dedesubt.
  • Pulover cu gât în V
colaj2
Puloverul cu gâtul în V este un articol clasic ce se poate adapta aproape la orice ţinută şi nu se demodează. Acesta este recomandat celor care sunt în formă şi mulţumiţi de felul în care arată. Deasemenea, puloverele în V atrag atenţia asupra feţei şi a gâtului.
Un pulover cu gulerul in V este elegant şi stilat dacă este purtat cu un palton sau o camaşă. Aceste pulovere merg cu orice tip de pantalon.
Dacă nu îţi plac culorile deschise, le poţi alege pe cele închise la culoare. Pentru a avea o pată de culoare poţi purta o cămaşă coloratăsub pulover.
Poartă cu o cămaşă albă şi o cravată colorată sub pulover pentru o ţinută sofisticată. Puloverele de culoare neagră şi gri se pot asorta uşor la blugi şi la kaki pentru a arăta stilat.
  • Puloverul pe gât
1
Acest pulover are un gât lung, cilindric. Există pulovere cu gâtul mai lung ce trebuie suflecat, precum şi pulovere cu gâtul mai scurt ce nu mai trebuie răsfrânt.
Pe lângă faptul că-ţi oferă confort, acesta este stilat şi merge atât la o întâlnire formală cât şi la una casual. Avantajul pe care îl oferă puloverul cu gât este că înlocuieşte combinaţia de cămaşă cu cravata şi se poate purta sub sacoul de costum sau sacou sport.
2) VESTA DE LÂNĂ
colaj3(1)
Acesta este recomandată în zilele mai puţin friguroase pentru că îţi permite să stai în cămaşă şi îţi ţine de cald în acelaşi timp. Vesta de lână asortată cu o cămaşă adaugă stil şi şarm ţinutei datorită formei unice şi a culorilor deschise.

3) CARDIGANUL

vince_cableknit_sweater-horz000
Chiar dacă acesta a fost purtat de taţii şi bunicii noştri, puloverul cardigan este popular şi printre tineri de azi.
Familiarizează-te cu modele variate de cardigan. Acestea pot fi de tăieturi şi texturi diferite precum şi cu unul sau două rânduri de nasturi. Detalii cum ar fi buzunarele sau gulerul pot spune multe despre simţul tău estetic.
Cardiganul este una dintre cele mai flexibile şi adaptabile piesă vestimentară pe care o poate deţine un bărbat. Asta înseamnă că se poate purta atât vara cât şi iarna.
Purtând un cardigan vei arăta nu doar că ai stil, acesta îţi va oferi şi una dintre cele mai elegante ţinute ce va impresiona sexul opus.
La birou cardiganul poate inlocui lejer puloverul sau vesta de lână. Dacă vrei să-l porţi sub un sacou, alege un material subţire pentru ca sacoul să nu îţi vină strâmt. Când ieşi în oraş poţi opta pentru un cardigan în locul puloverului sau al jachetei. Aici nu eşti la fel de restricţionat ca şi la birou şi te poţi juca cu diferite texturi, culori şi modele.
Pentru toamnă- iarnă cele mai potrivite sunt modele cu guler şi material gros. Cardiganul cu guler este o variantă mai stilată faţă de cel simplu; poartă-l peste o cămaşă sau tricou şi vei arăta de milioane.
Cardiganul uní este ca şi sacoul. Un cardigan de culoarea bleumarin, negru sau gri va fi tot timpul la modă şi poate fi purtat în funcţie de orice anotimp.
Pentru un stil casual, poartă cardiganul peste un tricou şi încheie nasturii parţial.
Nu pune niciodată cardiganul pe un umeraş deoarece se poate deforma şi întinde, acesta trebuie împăturit la fel ca un pulover.
Poartă cel mai de jos nasture descheiat pentru o ţinută lejeră şi pentru a arăta într-un mod subtil cureaua pe care o porţi. Nu uita, detaliile contează!

TIPUL ARGYLE

4
Acestui model se deosebeşte prin multitudinea de romburi unite. Aceste forme sunt de culori diferite şi în contrast cu un fundal de o singură ce se integrează foarte bine cu acest model. Chiar dacă modelul este simplu, acesta pare foarte sofisticat, deoarece iţi adaugăstil şi culoare. Acest pulover poate fi purtat la o întâlnire formală, la o ieşire în oraş cu prietenii sau la o întâlnire cu o reprezentantă a sexului frumos.

MATERIALUL
Cele de calitate sunt confecţionate din bumbac, caşmir şi lână iar cele mai ieftine din materiale sintetice.
  • Caşmirul
Caşmirul are repuţia de a fi un material luxos foarte scump, dar se găsesc articole la preţuri rezonabile.
Deoarece caşmirul nu este la fel de gros ca şi lâna, acesta se poate purta în orice anotimp. Dacă vrei să ai o ţinută stilată şi profesională, investeşte în câteva pulovere de culori neutre : negru, gri, bleumarin. Dacă nu ai purtat până acum caşmir, vei rămâne surprins de cât de subţire, uşor şi cât de călduros este.
  • Lâna
Puloverele din lână sunt plăcute la atingere, mai grele dar nu la fel de călduroase ca şi cele de caşmir.
Când îţi cauţi puloverul confortul trebuie să fie pe primul loc

sursa:stilmasculin.ro

Puloverul în V – elegant și stilat


pulover in V, pulovere pentru barbatiPe lângă cardigan, un alt element esențial dingarderona de toamnă- iarnă îl reprezintă puloverul în V. Acesta este un articol clasic ce se poate adapta aproape la orice ţinută şi nu se demodează. El este recomandat celor care sunt în formă şi mulţumiţi de felul în care arată. De asemenea, puloverele în V atrag atenţia asupra feţei şi a gâtului.
Un pulover în V denotă eleganță şi stil dacă este purtat cu un palton sau o cămaşă. Aceste pulovere merg cu orice tip de pantalon.
Poartă cu o cămaşă albă şi o cravată colorată sub pulover pentru o ţinută sofisticată. Puloverele de culoare neagră şi gri se pot asorta uşor la blugi şi la kaki pentru a arăta stilat. Pentru a avea o pată de culoare poţi purta o cămaşă colorată sub pulover.
Pentru accentuarea verticalităţii folosește-te de acest pulover, care au rolul de a coborî privirea de la nivelul gâtului. El reprezintă un avantaj pentru cei cu gâtul scurt având un rolul de alungire. În plus, puloverul în V îți oferă posibilitatea de a descheia primii nasturi de la cămașă. Acesta oferă cămășii o vizibilitate mai mare. Manșeta cămășii trebuie să fie doi centimentri ieșită sub mâneca puloverului.
Verifică ca gulerul puloverul să nu fie prea larg sau prea îngust și dacă este prea lung adaosul de material nu va da bine.
Pentru un look lejer și casual poți rula mânecile puloverului și/sau poartă cămașa scoasă din pantaloni.
Dacă ai opțiunea să alegi un pulover în dungi atunci mergi pe o cămașă dintr-o nuanță care se regăsește pe acesta. O asortare mai subtilă este atunci când asortezi cămașa la dunga de pe pulover decât la nuanța acestuia.
Cum se poartă acest pulover la costum?
1.       Cele mai sigure nuanțe sunt gri-ul, bleumarinul și negrul.
2.       Adaugă culoare, adică alege un pulover cu o nuanță deschisă.
3.       Mergi pe un imprimeu argyle sau în dungi.
Alege materiale de calitate precum lâna, lâna-merino, cașmir și bumbac (după caz, în funcție de climat).
Tot ce mai ai de făcut este să-ți achiziționzi unul și să-l introduci în garderoba ta.

1. Pulover si camasa in carouri

2. Pulover din casmir
pulover in V, pulovere barbati
3. Pulover in V si tricou

4. O alta varianta de purtare a puloverului

5. Pulover portocaliu si kakii
pulover elegant, pulover pentru barbati
6. Elegant


sursa:stilmasculin.ro

Ushanka – căciula rusească de iarnă


Ushanka, caciula, blanaCred că nimic nu te protejează mai bine decât o căciulă de blană rusească. Pe lângă faptul că este un accesoriu purtat de către militarii ruși aceasta și-a câștigat rapid popularitatea pe podiumurile de prezentare, precum și-n rândul populației. Această căciulă este cunoscută sub denumirea de ushanka.
Dacă vrei ceva deosebit, ushanka este diferită față de toate căciulile purtate de tine deoarece îți oferă o protecție mai bună decât căciula normală de iarnă. Datorită construcției ushanka îți protejează atât capul cât și urechile. Ea este confecționată din blană de iepure sau oaie.
Datorită texturii îți recomand nuanțe închise deoarece iese și așa destul în evidență.
Ushanka merge asortată la: parka, haina de aviator, haina cu guler de blană și altele de calitate din lână sau cașmir, dar ushanka nu se poartă la costum. Bineînțeles aceasta cere și un fular de calitatea pentru a-ți proteja gâtul.
Dacă conformația feței tale este mică nu poți purta o astfel de căciulă deoarece ele sunt mai voluminoase și-ți acoperă toată fața și nu te avantajează deloc.
Ushanka reprezintă un echilibru dintre modă și utilitate.

sursa:stilmasculin.ro

Cronograph 3, watch by AC Schnitzer


AC Schnitzer presents the new sportswatch model, Cronograph 3.
Cronograph 3, watch by  AC Schnitzer
Cronograph 3, watch by  AC Schnitzer - Foto 0
Cronograph 3, watch by  AC Schnitzer - Foto 1
 
  photogallery »
There is a strong connection between speed and time, that is clear in cars but also in watches.
It is facinating then to see the watch collection of a brand like AC Schnitzer, mostly known as tuner for BMW cars.

The new product of the German brand is Cronograph 3, a sportswatch whit quarz movement.
This timepiece is elegant and functional at the same time and features a strap of ultrasoft black leather with white seams in contrast. The body is made of brushed stainless steel and is water resistant up to 10 bar-pressure. There is a tacheometer, a date display and extra seconds, minutes and hour counters. Super-LumiNova indices allow you to read the time also in the dark.

Cronograph 3 is the union of aesthetics and functionality and can be a perfect gift, with its  a sophisticated box with velvet cushion.

For more information: www.ac-schnitzer.de