Totalul afișărilor de pagină

joi, 20 octombrie 2011

GQ:5x7: A Fashion Week Photo Journal

GQ:Coming Soon: Opening Ceremony M1 Boot in Denim


bootsbig.jpg
I'm a desert boot kind of guy. Rain or shine, jeans or khakis, I will most likely be rocking some kind of desert boot. Needless to say, I flipped when I saw these denim styles from Opening Ceremony. It's about time this classic look got an upgrade. Suede beware.
Available Spring 2012 at Opening Ceremony, $335 (35 Howard St., New York, NY - (212) 219-1824)


Read More http://www.gq.com/style/blogs/the-gq-eye/2011/10/coming-soon-opening-ceremony-m1-boot-in-denim.html#ixzz1bLKSeQeF

Cum e sa iti vina o factura telecom de 200.000 $?

Cum e sa iti vina o factura telecom de 200.000 $?O clienta T-Mobile din Florida “a inceput sa planga si sa tremure” cand a primit acasa o factura telefonica in valoare de peste 200.000 de dolari, in mare parte din cauza faptului ca fratele sau mai mic a uitat sa inchida roaming-ul de date pe parcursul unei vacante in Canada, scriePCMag.com. 

Celina Aarons are un plan de telefonie incheiat cu T-Mobile, operator parte a Deutsche Telekom, care detine actiuni si la Cosmote si Romtelecom, pentru intreaga familie formata din cinci persoane. Ea plateste in mod normal circa 175$/luna.
Luna trecuta insa, fratele mai mic al ei, studentul Shamir care este surd si comunica exclusiv prin mesaje text, a petrecut 2 saptamani in Canada.
In timpul excursiei, Shamir a scris peste 2.000 de mesaje la 0,20 $/text, conform tarifelor T-Mobile. El a downloadat de asemenea videoclipuri la un pret de 10$/MB – deci un clip de cinci minute de pe YouTube costa in jur de 100$.
“Mi-am iesit din fire. Tremuram, plangeam. Nici macar nu puteam vorbi la telefon”, povesteste Aaron. “Am simtit ca viata mea s-a terminat”.
Dupa ce a aflat de cazul clientei, T-Mobile a acceptat sa reduca valoareafacturii la doar 2.500 de dolari si sa ii acorde 6 luni pentru a o achita.
Ulterior, T-Mobile a revenit cu informatii subliniind ca operatorul a trimis alerte pe telefonul lui Shamir cand acesta a atins o valoare a facturii de 50$, 100$, 200$ si 500$, conform politicii companiei, dar el le-a ignorat.
Operatorii nu sunt obligati prin lege sa informeze clientii despre trafic neobisnuit de roaming, dar majoritatea operatorilor pe plan mondial au ales sa faca totusi acest lucru.

sursa:wall-street.ro

În exces, jocul pe calculator distruge creierul

Jocul pe calculator poate duce la pierderea temporată a memoriei şi chiar la demenţă
Conexiunile dintre neuroni pot fi întrerupte de stimularea intensă dată de jocurile pe calculator, avertizează specialiştii britanici de la Universitatea Nottingham.
Potrivit specialiştilor, acest tip de stimulare poate conduce la pierderea temporată a memoriei şi, în timp, la distrugeri ireversibile ale ţesutului cerebral, favorizând demenţa. Aceste efecte negative se produc în cazul copiilor care petrec excesiv de mult timp în faţa calculatorului.
„În condiţiile în care copiii petrec peste 2.000 de ore pe a, la calculator, nu se mai pune problema efectelor pozitive ale jocurilor asupra intelectului şi creativităţii, ci doar despre cele negative", explică neurologul Susan Greenfield. Potrivit specialistei, în cazul copiilor, adicţia de jocurile pe calculator poate conduce, în timp, la demenţă.

sursa:adevarul.ro

Burberry toamna-iarna 2011-2012

Burberry toamna-iarna 2011-2012


Christopher Bailey, directorul de creatie al Burberry a declarat despre colectia pentru toamna-iarna 2011-2012 
ca sursa sa de inspiratie au fost iconicele portrete britanice si arhiva de campanii Burberry din anii 1960 cand Jean Shrimpton folosea trenciul pentru a se apara de poetica si romantica vreme britanica.
S-a dorit sa se creeze prin tinutele si look-urile noului sezon un grup de portrete celebrand actori britanici, muzicieni si modele.
Pe noi, fetele Stilpedia, ne-au impresionat inteligenta cromatica si formala a colectiei, modul in care este pusa in valoare silueta si bineinteles, texturile luxoase ale tinutelor, in cel mai pur stil britanic!
Pentru inspiratie si nu numai, va prezentam mai jos o selectie de look-uri propuse de casa Burberry pentru sezonul acesta..

Cu mainile in buzunare


Cum si in ce feluri iti asezi mainile cand vorbesti reprezinta o mare problema pentru multi dintre noi. Cei care se ocupa de semiotica iti vor explica ca anumite pozitii ale mainilor, transmit interlocutorului un anumit mesaj. Iar gestul asezarii mainilor intr-o anume pozitie e de cele mai multe ori involuntar.
Dar iti vin in ajutor, intotdeauna, buzunarele.
Fie ele cele laterale ale pantalonului sau, asa cum vom invata astazi, cele laterale ale sacoului.
Da stiu, mama, matusa, bunica ti-au repetat invariabil sa nu stai cu mainile in buzunare pentru ca e dovada de proasta educatie. Regula, spun eu, valabila in alte vremuri si pentru vechi metode de educatie. Nu sustin acum ca e indicat sa stai cu o mana in buzunar, lipit de un stalp si sa mesteci seminte. Acesta e un gest absolut deplasat, pentru a nu spune mai multe.
Aici vorbesc despre momentele in care buzunarele te ajuta in a ascunde mainile, in momentele in care nu stii ce sa faci cu ele. Incearca, spre a nu ofensa interlocutorul, sa strecori doar o mana in buzunarul lateral al pantalonului, pentru a gesticula usor cu cealalta. Postura corpului, daca se poate si cu un picior in fata, presupune detasare, relaxare. Castigi, astfel, teren.
Ambele maini in buzunare inseamna deja prea mult. Inseamna, in principiu, sfidarea celui din fata ta. Daca esti si usor aplecat spre spate, interlocutorul s-ar putea sa interpreteze acest fapt ca un afront direct. Si nu stii de cele mai multe ori pe cine ai in fata. Asa ca, fii rezervat in atitudine.
Dar dincolo de aceste doua posturi, ramane pentru mine in memorie imaginea italianului care la mijloc de februarie, atunci cand temperaturile  pozitive si negative se bat pentru intaietate si incepi sa nu mai vezi, dis de dimineata, utilitatea paltonului aruncat peste sacoul de lana sau tweed, isi face plimbarile zilnice.
Asa ca, in asteptarea temperaturilor mai ridicate de la pranz, se repezde pe scari, din apartamentul de la al doilea etaj, jos in via Croce si da, subit, cu nasul de, inca, racoarea diminetii. Mainile se strecoara aproape automat in buzunarele laterale ale sacoului. Si vei putea face acest gest doar daca, in prealabil, ai stiut sa desprinzi, cu mare grija, atele ce sigileaza din fabricatie inchiderea buzunarelor laterale si a celui de la piept, ale unui sacou. E un alt gest pe care iti recomand sa il practici, dezvolti, el facand parte din acolada amanuntelor ce caracterizeaza pedanteria masculina.
Nu uita sa efectuezi aceasta operatiune (scoaterea atelor) la fiecare noua achizitie a unui sacou sau costum. Caci, precum vezi, buzunarele laterale au functionalitatea lor bine determinata, asa cum buzunarul de la piept va adaposti batista pe care o aranjezi nonsalant in partea de sus a ansamblului.
Valabil si pentru marca producatorului pe care o regasesti cusuta pe maneca sacoului, chiar in dreptul micilor nasturi. Se indeparteaza cu mult inainte de prima purtare, imediat dupa achizitie. Chiar daca e un costum produs de casa Versace.



sursa:domnideromania.ro