Totalul afișărilor de pagină

joi, 25 august 2016

O privire în lumea miliardarilor – Buncărele de supraviețuire în cazul apocalipsei – Să ne așteptăm la un eveniment major?



sionistii












Sioniștii khazari globaliști care lucrează la instaurarea Noii Ordini Mondiale :
1) Jacob de Rothschild.
2) Infricoșătorul său fiu, Nathaniel.
3) Baronul John de Rothschild, care recent a spus că lucrează în direcţia instalării unui guvern mondial.
4) Sir Evelyn de Rothschild. Soția lui, Lynn Forrester este un motor și mare agitator în Partidul Democrat.
5) David Rockefeller, Cripto-sionist sephard, al cărui fiu Nick i-a spus regizorului Aaron Russo despre 9/11 cu mult înainte.
6) Nathan Warburg. Familia sa nu numai că a instrumentat la crearea Federal Reserve, etc. dar de asemenea a fost în spatele ascensiunii lui Adolf Hitler la putere.
7) Henry Kissinger, Globalist – strateg al genocidului planetar.
8) George Soros, un alt sionist – manipulator al pieţelor de capital și finanţator al armelor bilogice.
9) Paul Volcker, Cripto-Sionist, Globalist și consilier economic al lui Obama.
10) Larry Summers, Cripto-Sionist și consilier economic al lui Obama.
11) Lloyd Blankfein, ce s-a ridicat rapid ca Director General al monstrului bancar Goldman Sachs.
12) Sionistul Ben Bernanke, maestrul monedei curente a Federal Reserve.
Care este numitorul comun aici? Urmăriţi banii !
Aceștia sunt doar o mică parte din elita malefică, stăpânii noștri cum le place să-și spună…
Despre Apocalipsă s-a scris din cele mai vechi timpuri și o să se mai scrie. În termeni reali ea nu va exista așa cum ar dori unii oameni, inclusiv elita planetară ca ea să se manifeste, ca un eveniment distructiv major planetar în care să dispară 90% din omenire și tot ce a fost construit cu trudă în milenii de către civilizația umană să fie distrus într-o zi. Acești bogați îmbuibați ce reprezintă 1% din omenire sunt convinși că această zi va veni cândva și chiar acționează ca ea să se întâmple prin toate mijloacele, dar asta este o altă poveste…
Într-un articol recent din Forbes Life scris de Jim Dobson, acesta dezvăluie un aspect exclusivist al Elitei: buncărele apocaliptice.
Aceste buncăre ar putea rivaliza cu Arca lui Noe, dar ele se construiesc pentru lux și confort, nu doar pentru a face o călătorie lungă. În interior, buncărele sunt frumos decorate. Te simți ca și cum ai fi într-un vas de croazieră de lux, mai degrabă decât într-un buncăr al Judecății de apoi.
Fondatorul Vivos si Director executiv – Robert Vicino anunța prin Vivos Europa One că va face o invitație ,,elitei” în complexele subterane de supraviețuire de cinci stele, care sunt similare cu un vas de croazieră subteran. Fiecare familie va avea prevăzut un spațiu privat de cca.750 mp. ca suprafață, capabilă de îmbunătățiri de până la 1.500 mp. ca spații de locuit. Cu o formă comparabilă cu un mega-yacht, fiecare membru al familiei poate angaja propriul arhitect și contractant pentru a construi adăposturile la standardul personalizat pe care-l doresc.
Adăpostul expansiv este situat în Germania și este unul dintre adăposturile de supraviețuire subterane cele mai fortificate și masive de pe Pământ. Inițial construit de sovietici în timpul Războiului Rece, acest adăpost a fost o fortăreață pentru echipamente militare și muniții. După ce DDR a fuzionat cu Germania (în anii ’90), guvernul german a moștenit această relicvă și intenționa să-l folosească în același scop de-a depozita armament și muniție. Dar din cauza unei legi care interzice depozitarea de muniție lângă o autostradă majoră, guvernul german și-a dat seama repede că nu putea să continue cu planurile lui și a decis să scoată la licitație acest complex de 76 acri (cca. 30,4 ha).
Un investitor bogat a cumpărat întreaga proprietate, împreună cu toate îmbunătățirile sale, atât de deasupra cât și de sub pământ. Vicino spune: “Suntem mândri de a duce acest proiect epic înainte în aceste vremuri tot mai periculoase.”
Trebuie să pun întrebarea: De ce “elita” și cei extrem de bogați continuă să-și  construiască acest fel de cazare? Ceea ce le prefigurează viitorul, îi determină să-și ia astfel de măsuri în numele siguranței? Siguranță de ce anume? Ce știu ei și nu ne spun nouă?
poza 1
Această facilitate fortificată este capabilă să reziste la o explozie nucleară, o prăbușire directă a unui avion, agenți biologici și chimici, unde de șoc, cutremure, tsunami, impulsuri electromagnetice și oricărui atac armat. Complexul însuși include peste 21.108 mp. de zonă de habitat securizată; și, o suplimentare de 4.079 mp. de birouri și depozite – clădiri deasupra solului, inclusiv un depozit cu depou feroviar.
Zona camerei tipică este de 5 m lățime, 6 m înălțime și 85 de m lungime. Colectiv există peste 5 km de tunel continuu. Toate zonele de adăpost se află în spatele a 3 zone de protecție împotriva exploziei nucleare și radiațiilor cu intrări pentru vehicule, precum și o serie de alte pasaje pentru accesul doar al oamenilor. Fiecare dintre cele trei intrări în tunelul principal include un sistem de ușă de înaltă  securitate, urmat de una de acces de 40 tone hidraulică cu bare din oțel călit, care se extinde în învelișul din jur, și un al doilea set de uși din oțel masiv care asigură o închidere etanșă, asigurând protecția împotriva armelor chimice, biologice și gazelor. Coridoarele subterane principalele de trafic sunt suficient de mari pentru a permite transportul mecanic de echipamente grele la aproape orice punct în cadrul complexului.
poza 2
Stânca structurală a muntelui prevede o sarcină extrem de mare, precum și absorbția superioară a undei de șoc, o retenție termică ridicată, temperatură stabilă la o medie de 13 grade Celsius și controlul umidității. Toate camerele subterane sunt deservite de două sisteme de climă și ventilație complet personalizate. Sistemul de generare a energiei și apei este de sine stătător, cu trei generatoare diesel, inclusiv sisteme de back-up redundante, asigură funcționarea autonomă a adăpostului subteran fără sprijin din lumea exterioară. Acest vast munte de calcar conține o stație de tratare a apei cu fântâni adânci de apă, o centrală electrică, o zonă de spital, zone restaurant, sisteme de filtrare și răcire a aerului, precum și o serie de uși masive antiexplozie cât un tanc pentru a intra în aceste zone.
poza 3
Facilitățile supraterane sunt impresionante, incluzând multe cladiri de birouri, cazarme pentru sute, o centrală electrică, zone de stocare a combustibilului, cale ferată cu un depou pentru reparații, clădiri de pază și depozite, toate într-un zid-perimetru de nepătruns cu facilități militare. Odată ce porțile sunt blocate, singura cale de-a intra sau de-a ieși din proprietate este cu elicopterul. Costul inițial al complexului a fost estimat la peste 200 de milioane de euro, cu o valoare de replasament de aproximativ 1 miliard de euro. Adăpostul este în prezent în stare de funcționare la cheie gata pentru zona comună precum și zonele de viață privată îmbunătățite pentru un anumit număr de familii.
poza 4
În plus, adăpostul va include o colecție de specii zoologice, o arhivă de artefacte și comori ale lumii dintre cele mai prețioase, un seif ADN pentru a păstra și proteja genele a milioane de donatori, și zile moderne “Hall of Records” pentru a supraviețui în mod autonom oricărei catastrofe sau dezastru pentru mai mulți ani. Vivos va aduce echipe să furnizeze stocuri prin aprovizionare și să convertească acest complex într-un modern complex stat-of-the-art. Îmbunătățirile private vor include toate facilitățile tipice de care să se bucure partenerii : zone plutitoare, inclusiv piscine, teatre, săli de gimnastică, bucătărie, bar, camere și băi de lux. Posibilitățile sunt limitate doar de dorința personală a fiecărui membru. Vivos va oferi fiecărui spațiu de locuit linii electrice, sanitare cu sisteme cu circuit închis de apă și canalizare, sisteme HVAC (video și audio de înaltă fidelitate), linii de comunicații, sisteme de securitate și internet, toate cu circuit închis.
Zonele comune vor fi îmbunătățite și echipate de Vivos, inclusiv căi de acces, restaurante, panificație, berării, crame, săli de întâlnire a comunității, camere de rugăciune și capele, camere de joacă și grădinițe, săli de clasă, camere de formare, zone cu calculatoare, o stație radio -TV, centru de comunicații, de securitate și de detenție, depozitarea valorilor, echipamente de securitate si dispozitive, facilitatea de purificare a apei, puțuri de adâncime, rezervoare de apă și de stocare a combustibilului interioare, centrale electrice, sisteme de tratare a aerului și (NBC) nucleare, biologice și chimice, baterii de rezervă de stocare a energiei, ateliere de reparații mecanice, dușuri de decontaminare, cabinete  individuale, crescătorie de animale de companie, salon de coafură, teatre, gradini hidroponice, un spital complet echipat, camere de depozitare și zone de depozitare pentru toate produsele alimentare și consumabile medicale, o bancă de semințe non-hibride și bancă de depozitare a ADN.
Vivos va oferi, de asemenea, vehicule și tramvaie electrice de transport, vehicule blindate de securitate, elicoptere, costume de protecție și aparate pentru expunere la agenți chimici, biologici și radiații în aer liber, birouri deasupra solului și antrepozite, un centru de securitate, stație pinten feroviară și de întreținere deasupra solului, grădini și spații deschise, agricultură, pescuit și vânătoare, bărci și plute.
Când locuitorii particulari ai fiecărui mic cartier sunt cazați și pe deplin echipați, habitatul va fi blocat și securizat, limitarea accesului la familii și a personalului se face înainte de a-l bloca; în timp ce Vivosva menține în funcțiune toate zonele comune (sub și deasupra solului) în așteptarea unui eveniment catastrofic. Membrii vor ajunge prin propria discreție la aterizare cu avioanele private la aeroporturile din apropiere. Elicopterele Vivos vor fi dislocate pentru a întâlni pe fiecare membru al grupului, și în condiții de siguranță să fie aduși în campusul subteran, în spatele porților sigilate. Membrii vor intra apoi în adăpost și vor avea acces în cartierele lor private. Fiecare familie va plăti o sumă de bază pentru zonă trimestrial, funcție de felul de viață respectiv, împreună cu partea echitabilă a costurilor în curs de așteptare pentru gestionarea operațională, personal, impozite, asigurări, întreținere, utilități și repopulare după cum este necesar.
poza 7
Aceasta nu este prima dată când Vivo a planificat aceste retrageri apocaliptice unice, inclusiv buncăre private pentru reședințe, dar abia acum cu această nouă locație a ajuns la îndeplinire, oferind un potential de exceptie pentru cei care doresc cu adevărat siguranță pentru familiile lor.
poza 9
De ce sunt atât de mulți dintre cei superbogați care-și pregătesc locații subterane? Această locație este considerată a fi suficient de mare pentru a adăposti 60.000 de persoane, pentru a susține întreaga populație subteran pentru luni de zile în șir.
Planificatorii războiului nuclear de fapt, au ochii pe ținte în Rusia și China, inclusiv silozuri de rachete și buncăre de conducere. Pentru acești planificatori, Războiul Rece nu s-a încheiat. Două locații de top din Rusia sunt Yamantau și Kosvinsky din partea centrală și de sud a munților Urali. S-au construit, de asemenea, mii de noi adăposturi subterane în marile orașe, cum ar fi Moscova. Aproape 5.000 de noi adăposturi de urgență au fost construite la Moscova până în 2012 pentru a salva oamenii, în caz de potențiale atacuri. Deși buncărele ar fi trebuit să fie concepute pentru a adăposti populația în cazul unui atac nuclear, oficiali guvernamentali spun că este doar o măsură de precauție și nu se așteaptă la un astfel de atac sau focar nuclear (de exemplu ca cel de la Cernobâl).
Rușii de asemenea, au terminat recent lucrul la un nou centru de apărare națională în Moscova, care conține facilități subterane extinse. Rusia lansează o nouă facilitate de apărare națională, care are menirea de a monitoriza amenințările la adresa securității naționale în timp de pace și care va avea controlul asupra întregii țări în caz de război. În plus, rușii au în curs de dezvoltare un nou sistem de rachete anti-balistice, care este proiectat pentru a distruge rachete nucleare înainte de-a ajunge la obiectivele lor.