Totalul afișărilor de pagină

luni, 12 septembrie 2011

Utilizatorii de IE au IQ scazut


Un studiu realizat de compania canadiana AptiQuant, ce-si are sediul in Vancouver, a relevat faptul ca oamenii care au un IQ mai mic au sanse mai mari sa foloseasca Internet Explorer ca browser atunci cand navigheaza pe internet. IQ-ul cel mai ridicat l-au inregistrat utilizatorii de Opera. 
Studiul a fost realizat in comparatie cu datele din 2006. Au fost luati in considerare 101.326 de persoane vorbitoare de limba engleza si care locuiesc in SUA, Canada, Marea Britanie, Australia si Noua Zeelanda si au varsta peste 16 ani. Au fost testate persoane apartinand ambelor sexe.
Mai jos aveti un grafic cu IQ-urile, browserele si informatiile rezultate in urma celor doua studii realizate in 2006 si 2011:
Intrebarea fireasca este: de ce a fi mai destept inseamna a folosi Opera? Sa zicem ca browserul Camino e pentru Mac OSX care e folosit de experti in grafica, procesare s.a.m.d., de unde si rezultatele cu IQ-urile mai mari, dar Opera? Altfel, e interesant de urmarit evolutia IQ-ului in raport cu Internet Explorer.


sursa:arenait.net

Dog balancing treats




sursa:youtube.com

Bancile elvetiene au dezvaluit SUA date privind clientii


Autoritatile americane au primit de la 10 institutii elevetiene date privind clientii suspectati ca incearca sa isi ascunda averile in banci din strainatate, scrie Reuters.


 Bancile elvetiene au dezvaluit SUA date privind clientii
Credit Suisse, una dintre bancile investigate, a trimis deja date bancare autoritatile de la Washington, dar nu a furnizat informatii legate de clientii sai. Si asta pentru ca dezvaluirea unor informatii confidentiale ar insemna "tradarea" secretului bancar elvetian, potrivit unui ziar local citat de Reuters.
Vineri, Reuters scria ca SUA vrea sa forteze aproape 12 banci internationale, printre care si cele elvetiene, sa dezvaluie identitatea clientilor americani evazionisti. Elvetia a trimit deja americanilor un numar estimativ al cetatenilor care s-au folosit de conturi secrete pentru a evita plata taxelor intre 2002 si 2010. Nu se stie cate persoane s-au sustras de la plata taxelor, insa oficialii americani suspecteaza ca acestia au zeci de miliarde de dolari in conturi ascunse si chiar mai mult.

In iulie, Departamentul de Justitie american a trimis o scrisoare bancii Credit Suisse, a doua cea mai mare institutie financiara din Elvetia, pentru a-i instiinta pe oficiali ca banca este sub investigatie. In plus, alte banci vizate sunt HSBC, dar si mici banci din cantoanele elvetiene precum Basler Kantonalbank, Wegelinsi Julius Baer.


sursa:incont.ro

Romanii cheltuie 67% din bugetul familiei pe mancare si vicii. Analisti: PIB-ul nu va fi impulsionat de consum


Ponderea tigarilor, alcoolului, alimentelor si bauturilor racoritoare in cheltuielile de consum ale populatiei a crescut in timpul crizei, in timp ce procentajele privind sumele alocate pentru amenajarea locuintei, imbracaminte si comunicatii au evoluat negativ, potrivit unei analize a A.T. Kearney.


 Romanii cheltuie 67% din bugetul familiei pe mancare si vicii. Analisti: PIB-ul nu va fi impulsionat de consum
Criza si volatilitatea economica i-a facut pe romani sa fie mai atenti in privinta finantelor personale, se arata in studiu. Majorarile salariale abia vor acoperi inflatia in acest an si in 2012, iar gospodariile nu au, in prezent, suficienta forta pentru a genera o crestere semnificativa a Produsului Intern Brut. In primul trimestru din 2011, cheltuielile lunare ale unei gospodarii din Romania au fost de 356 de euro, in Bulgaria de 273 de euro, iar in Cehia de 855 de euro.
Cati bani dau romanii pe mancare si vicii
Alimentele si bauturile racoritoare au o pondere de 42% in cheltuielile de consum medii lunare de 1.500 de lei pentru o gospodarie in primul trimestru din 2011, fata de 40% in perioada similara din 2008, inainte de declansarea crizei, cand totalul se ridica la 1.300 de lei. Cheltuielile pentru sanatate au urcat de la 4,5% la 4,8% in acest interval. Tigarile si alcoolul au inregistrat o crestere de un punct procentual, de la 6,2% la 7,2%.
Ponderea sumelor alocate pentru locuinta, utilitati si alte cheltuieli similare a stagnat la 18,6%, iar cele pentru transport la 5,8%. Romanii au cheltuit o parte mai mica a bugetului destinat consumului pentru comunicatii (4,6%), imbracaminte si incaltaminte (3,9%), mobila si alte cheltuieli (3,8%), respectiv restaurante, hoteluri, recreere, cultura si educatie (9,3%). Cea mai ampla scadere, de la 5,5% la 3,9%, a fost inregistrata pentru imbracaminte si incaltaminte, se arata in studiu.
Piata telecom din Romania a continuat sa scada si in 2010, pe fondul micsorarii venitului mediu pe utilizator si a faptului ca tot mai multi utilizatori aleg solutii alternative precum VoIP.
Cat cheltuie vecinii
In comparatie, bulgarii aloca 43,6% din consum pentru alimente si bauturi racoritoare, iar cehii numai 19%, in timp ce pentru tigari si alcool procentajele sunt de 4,9%, respectiv 2,7%. Utilitatile au o pondere mai mare in cheltuielile de consum din Cehia, de 23%, in timp ce in Bulgaria acestea se situeaza la 18,6%.
Atat bulgarii, cat si cehii aloca o parte mai mare din buget pentru transport (6,8% si 11,2%) decat romanii, la fel si in cazul comunicatiilor (5,7%, respectiv 4,7%).
Cehii cheltuiesc o parte mai mare din banii pentru consum fata de romani pe imracaminte si incaltaminte (4,3%), mobila (5,6%), respectiv restaurante, hoteluri, recreere, cultura si educatie (26,7%). Bulgarii aloca la toate aceste capitole procentaje mai mici (respectiv 2,7%, 2,9% si 8%).
Romania depaseste Cehia la cheltuielile pentru sanatate (4,8% fata de 2,9%), in timp ce in Bulgaria sumele cu aceasta destinatie reprezinta 6,8% din consum.
Valoarea medie a depozitelor bancare ale romanilor este de numai 1.193 de euro, cu 60% mai mica fata de bulgari, de peste doua ori mai scazută comparativ cu ungurii si polonezii, in timp ce in Germania depozitul mediu pe cap de locuitor trece de 20.600 de euro.

sursa:incont.ro

Romanii pleaca, din nou, la munca in Spania si Italia


In timp ce tara toata arata ca o parloaga, iar birturile sunt pline, romanii cu drag de munca pleaca peste mari si tari. Au prins contracte frumoase la cules de fructe in Italia si in Spania. In aceste zile, prin frontiera de vest ies autocare pline cu zilieri.


 Romanii pleaca, din nou, la munca in Spania si Italia
Ana Maria este din Bistrita are 21 de ani si o diploma in sociologie. Cum nu a gasit de lucru aici o sa culeaga struguri in Spania.

Sunt cateva sute de oameni numai de la ea din oras care vor pleca in Peninsula. In ciuda scandalurilor din ultima perioada, spaniolii care au afaceri n-au uitat ca anul trecut mai toate viile lor au fost ingrijite de ai nostri asa ca i-au chemat iar si le vor face contract. Se lucreaza 8 ore pe zi intr-un soare infernal. Asa ca, dupa 21 de zile de munca, un roman castiga 1.400-1.500 de euro.

Sunt si oameni harnici care nu calatoresc atat de departe. Multi fac naveta peste granita cu bicicleta. Ungurii le dau cam 50 de lei pe ziua de lucru.

Numai la punctul de frontiera Petea, din Satu Mare, trec zilnic aproape 50 de oameni care parcurg cam 12 km, pana in localitatile din Ungaria, unde si-au gasit de lucru pe la diverse ferme.


sursa:incont.ro

Cinci semne că ţi-ai găsit jumătatea

Cinci semne ca ti-ai gasit jumatateaEa cea pe care v-ati dorit-o dintotdeauna? Este o iubire trecatoare sau cu adevarat o iubire cum ati intalnit numai in povesti? Iata semnele sigure care va vor face sa intelegeti, atunci cand apar, ca este vorba exact de acel "amor total”, potrivit sfatulparintilor.ro.


Esti continuu fascinat de tot ceea ce face, spune sau gandeste ea si traiesti fericirea pe care o asteptai de mult. Intotdeauna cand sunteti impreuna simti o mare placere, bucurie, fericire, iar atunci cand inchizi ochii, simti ca nu este nici o diferenta intre voi doi, de parca ati fi o singura fiinta.

Chiar daca nu este cu tine, ii simti prezenta, oriunde ai fi. Este ca si cand intre voi doi s-a nascut o legatura invizibila prin intermediul careia puteti comunica permanent. Acum spatiul si timpul nu mai conteaza pentru voi doi, fie ca sunteti impreuna sau nu; acesta este sentimentul libertatii pe care o ofera iubirea adevarata. Simti daca ii este bine sau ii este greu, simti cand se bucura sau cand plange, la fel cum ai simti propriile tale stari si sentimente.
Ceva din tine iti spune mereu ca esti indragostit. Iti vine sa iti strigi fericirea pe strazi, iti vine sa canti si sa dansezi. Simti ca tu ai un cu totul alt ritm decat ceilalti oameni.

Faci dragoste si aceasta iti da o stare de fericire. Te simti in largul tau. Orice grija a disparut, orice problema sau suparare a incetat. Pentru tine nu mai exista nici trecut si nici viitor. De aceea, in tine apare o efervescenta pe care nici nu o poti exprima.

Inainte aveai impresia ca fericirea vine de la Ea. Dar acum stii ca NU vine de la ea, fericirea a existat, exista si va exista dintotdeauna prin ea insasi. De fapt, fericirea pe care o traiesti se afla dintotdeauna in sufletul tau. Fiinta pe care o iubesti nu a facut decat sa te ajute sa fii atent la prezent. Sa uiti de trecut si de viitor, sa traiesti eternitatea fericirii prin iubire. Numai asa poti afla cu adevarat iubirea.

sursa:realitatea.net

9 greşeli grave pe care le fac bărbaţii cu femeile

9 greşeli grave pe care le fac bărbaţii cu femeile / Foto: dailymail.co.ukCâţi bărbaţi nu caută formula perfectă care să-i transforme peste noapte în cuceritori de talia lui Casanova? Câţi dintre noi nu ne-am întrebat ce făcea celebrul cuceritor astfel încât atât de multe doamne şi domnişoare din diferite cercuri i-au căzut pradă?


Cine nu visează cu ochii deschişi că i-a descoperit secretele acestui cuceritor fără pereche şi le-a aplicat cu succes? S-au scris o mulţime de cărţi despre metodele folosite de Casanova, nu mai are sens să vorbim şi aici despre ele. Însă putem să vă dezvăluim câteva dintre greşelile pe care le fac bărbaţii care nu au priză la femei. Dragi domni, citiţi-le cu atenţie şi mai ales aveţi grijă să nu le repetaţi. În cazul în care vă numărati printre cei care se purtau astfel în preajma reprezentantelor sexului frumos, acum ştiţi de unde vi se trage eşecul, potrivit sfatulparintilor.ro.

1. Fiind băiatul de treabă. Ai observat că femeile frumoase nu sunt atrase, în general, de băieţii buni? Aceştia din urmă se transformă în cei mai buni prieteni însă niciodată nu ajung la statutul de amant. Cu siguranţă că ai avut colege, foarte frumoase, care se implică doar în relaţiile cu băieţii răi. E foarte greu de explicat însă acest tip de bărbat prezintă o atracţie magnetică pentru orice femeie. Şi până nu vei accepta acest adevăr niciodată nu-ţi vei depăşi condiţia.
2. Să încerci să convingi o femeie să te placă. Ce fac cei mai multi barbati atunci cand intalnesc o femeie atractiva care inca nu pare interesata de ei? Incearca s-o convinga sa-si schimbe sentimentele. Ei bine, avem o veste neplacuta pentru tine: nu vei reusi NICIODATA sa schimbi sentimentele si sa se simta atrasa de tine. Insa toti barbatii fac aceasta greseala. Cu totii ne rugam, imploram, urmarim, si ii aducem argumente logice pentru care EA ar trebui sa fie jumatatea noastra. Insa, niciodata nu reusim s-o induplecam.
3. Să-i ceri aprobarea şi părerea tot timpul. Dorim atat de mult sa multumim femeile incat suntem gata sa le cerem parerea si aprobarea pentru fiecare maruntis. Asta este o alta idee proasta. Femeile nu sunt niciodata atrase de astfel de barbati. De fapt, urmasele Evei sunt deranjate de acest comportament, iar daca nu ma crezi doar intreaba o femeie frumoasa ce parere are despre X care doreste de fiecare data sa auda parerea ei? O sa fii uimit de vehementa cu care il infiereaza.
4. Încercarea de mituire. De cate ori n-ai scos o femeie in oras, nu i-ai cumparat flori si alte cadouri si cu toate acestea ea il prefera pe tipul care n-a facut nici jumatate din toate acestea pentru ea? De fapt, mesajul pe care tu i-l transmiti este urmatorul: „Nu cred ca tu esti atrasa de mine pentru ceea ce sunt si tocmai de aceea incerc sa-ti cumpar atentia si afectiunea”. Cu toate intentiile tale bune o femeie o va considera o incercare de manipulare.
5. Dezvăluindu-i de la începutul relaţiei ce simţi pentru ea. Una dintre cele nefericite initiative este sa-i impartasesti sentimentele care te incearca mult prea devreme. In general, femeile frumoase au o multime de admiratori gata sa le indeplineasca orice dorinta, iar unul in plus sau in minus nu inseamna mare lucru. Tocmai de aceea, mai bine fa un pas in spate. S-ar putea sa fii castigatorul.
6. Neintelegand modul in care femeile sunt atrase de barbati. Urmasele Evei sunt foarte diferite decat semenii lor atunci cand este vorba despre atractie. Barbatii se simt imediat atrasi sexual de o femeie frumoasa. Insa nu acelasi mecanism se aplica si in cazul doamnelor si domnisoarelor. Daca stii cum sa folosesti limbajul corpului si cum sa transmiti mesajele corect atunci vei face o femeie sa simta exact aceeasi atractie sexuala pe care o incerci si tu in momentul in care ai observat o femeie tanara si atragatoare. Smecheria este sa inveti cum se face.
7. Nu se reduce totul la bani şi la un look atrăgător. Daca esti de parere ca tot ce-ti trebuie pentru a da gata o femeie frumoasa este un corp frumos si un portofel plin, atunci pierzi o multime de oportunitati. Este adevarat ca exista si femei care sunt interesate doar de aceste lucru, insa majoritatea covarsitoare cedeaza mai degraba unei personalitati incantatoare decat unui cont in strainatate. Sunt anumite trasaturi de caracter care atrag femeile ca un magnet. Dupa cum am spus mai sus: in momentul in care vei invata sa folosesti limbajul trupului intr-un mod corespunzator vei obtine multe succese.
8. Pune toată puterea la dispoziţia femeii. Este o alta fateta a asteptarii ca o femeie sa-ti aprobe o anumita actiune. Cu alte cuvinte, reprezentantii sexului tare fac tot ceea ce le cere cea care le-a cucerit inima. Este o alta modalitate sigura de a o pierde. Nici macar Napoleon n-a reusit s-o tina pe Josephine numai pentru el cat timp i-a indeplinit absolut toate dorintele. Femeile sunt atrase de caracterele puternice si brave nu de lasi, de cei care nu stiu sa spuna nu.
9.  Să nu ştii ce să faci într-o situaţie anume. O femeie va şti întotdeauna ceea ce gândeşti. Este greu de crezut insa urmasele Evei sunt de 10 ori mai bune atunci cand e vorba de citirea limbajului corpului. Iar daca tu nu stii ce trebuie sa faci intr-o anumita situatie atunci vei pierde tot. Tocmai de aceea este important sa stii ce pasi trebuie urmati de la prima intalnire pana in dormitor.


sursa:realitatea.net

8 lucruri pe care să nu i le spui niciodată unui bărbat în pat

8 lucruri ingrozitoare pe care să nu i le spui unui bărbat în pat / Foto: summerday.roTu poţi să ai cele mai bune intenţii, însă bărbaţii nu gândesc la fel ca noi atunci când vine vorba de sex. Dacă nu vrei să îl îngrozeşti sau să îl pui pe fugă, ai face bine să nu îi spui niciodată în pat următoarele lucruri!

1. Stai liniştit, mărimea chiar nu contează!
Deşi nu o arată, bărbaţii sunt foarte stresaţi în legătură cu "dotările" lor. Chiar dacă tu vrei să îl linişteşti mărturisindu-i că pentru tine mărimea nu este aşa de importantă, în capul lui ai dat deja verdictul – că nu este suficient de bărbat pentru tine, potrivit perfecte.ro.

2. Ţi se pare ca m-am îngrăşat? Am sânii prea mici?
Cu siguranţă acestea sunt întrebări din categoria “turn off”. Tu crezi că o să mai aibă chef dacă tu îi atragi atenţia asupra şunculiţelor tale?!

3. Ceilalţi tipi cu care am fost spuneau că sunt expertă în pat!
Ultimul lucru pe care partenerul tău vrea să şi-l imagineze în momentele intime este şirul de bărbaţi prin al cărui pat ai trecut tu înaintea lui! Tot ce trebuie el să ştie e că e doar “al doilea” bărbat din viaţa ta.

4. Nu toate femeile au orgasm
Mare greseala! Practic sugerezi ca el nu este in stare sa iti ofere un orgasm.

5. Ah, ai terminat?
Nu o să vezi decât o mare dezamăgire pe chipul lui.

6. Încearcă, te rog, să nu-mi strici machiajul!
Sigur că asta e cea mai importantă problemă în momentele intime – machiajul tău! O să-l enervezi tare cu replica asta!

7. Îmi doresc atât de mult un copil!
Probabil el va fi deja la uşă când tu ai terminat de rostit cuvântul "copil".

8. Oare mi-am luat azi pilula contraceptivă?
Probabil că în momentul ăsta ai băgat deja frica în el.



sursa:realitatea.net

10 elemente care îţi aduc noroc în dragoste

Secrete Feng Shui: 10 elemente care îţi aduc noroc în dragoste / Foto: wordpress.comNu stai tocmai pe roze la capitolul dragoste? Cere ajutorul practicii orientale Feng Shui, care îţi va permite să elimini energiile negative şi să atragi energia pozitivă, numită Chi.

1. Fă-ţi curăţenie în dormitor
Dacă în dormitorul tău este dezordine, fluxurile de energie vor fi lente şi slabe. Prin urmare, trebuie să pui totul în ordine ca să permiţi energiei să circule fără piedici şi să îţi aducă tot ce este mai bun în viaţa amoroasă. Foloseşte un clopoţel sau bate din palme pentru a elimina energia blocată şi a face loc alteia noi, după ce ai terminat.

2. Eliberează spaţiul
Dacă vrei să îţi găseşti jumătatea sau vrei ca relaţia actuală să devină mai serioasă şi mai aproape de căsătorie, fă loc pentru o nouă persoană în dormitorul tău. Aruncă-ţi un ochi în rafturi şi dulap, în special în dormitor, iar dacă sunt pline la maximum cu lucrurile tale, fă-ţi un obiectiv din a elibera câteva. Când ai reuşit, admiră-le goale şi imaginează-ţi lucrurile persoanei iubite aşezate acolo.

3. Nu face exerciţii în dormitor
Nu te antrena şi nu îţi depozita echipamentele sportive în dormitor. Efortul pe care îl depui atunci când faci exerciţii va fi transpus vieţii tale amoroase. Şi cu siguranţă nu vrei ca relaţia ta să fie ca un efort susţinut.

4. Nu păstra obiecte care îţi amintesc de relaţiile eşuate
Elimină din casa ta, în special din dormitor, orice obiect care a aparţinut unui fost iubit. De asemenea, scrisorile, fotografiile sau orice amintire fizică a unei relaţii care s-a terminat prost nu au ce căuta în casa ta, indiferent cât de romatică sau nostalgică eşti.

5. Îndepărtează reprezentările negative
Imaginile şi obiectele care te înconjoară îţi afectează viaţa mai mult decât ţi-ai fi imaginat. Renunţă la tablourile, sculpturile, fotografiile care reprezintă situaţii negative, singurătate, tristeţe, război, luptă etc. Vor atrage energiile negative asupra ta şi îţi vor crea o situaţie tensionată în viaţa amoroasă.

6. Fii deschisă către iubire
Asigură-te că atât uşa de la intrare, cât şi uşa de la dormitor se deschid uşor şi complet, fără să scârţâie sau să se blocheze în lucrurile care se află în spatele lor. În acest fel laşi energia să circule şi să îţi potenţeze viaţa sentimentală.

7. Eliberează calea pentru energia Chi
Mergi încet de la uşa de intrare în casa ta până la dormitor, imaginându-ţi că eşti un râu de energie Chi. Urmăreşte cu privirea traseul şi observă orice obiect sau piesă de mobilier care ar putea să împiedice libera circulaţie a energiei chi şi îndepărteaz-o. De asemenea, asigură-te că toate elementele de iluminat de pe acest traseu funcţionează şi că nu există locuri întunecate.

8. Mută-ţi patul
Dacă una dintre lateralele patului este lipită de un perete, persoana care doarme lângă perete se poate simţi lipsită de libertate, constrânsă sau blocată în relaţie. Mută-ţi patul, dacă este posibil, astfel încât ambele laterale să fie la o distanţă egală de pereţi. Poziţia ideală pentru pat este în partea opusă a uşii, dar nu în linie cu aceasta. Dacă nu poţi vedea uşa din pat, aşază o oglindă pe perete care să te ajute să ai vizibilitate către intrarea în cameră.

9. Adu romatismul în dormitorul tău

Aşază pe peretele din faţa patului şi în zona pe care o vezi imediat ce intri în dormitor, imagini romantice, desene, sculpturi sau obiecte decorative pereche. O oglindă rotundă este de asemenea perfectă pentru dormitor pentru că reprezintă unitatea.

10. Clarifică-ţi intenţiile
Realizează un colaj din imagini care reprezintă ideea ta de romantism şi armonie. Plasează-l într-un loc în care îl poţi vedea zilnic. Dacă eşti deja într-o relaţie, roagă-ţi iubitul să te ajute la realizarea colajului, ceea ce va reprezenta intenţia ta de a construi un viitor luminos şi fericit împreună.

sursa:realitatea.net

10 mituri despre sex

Sexul în piscină poate fi romanticSexul este in mintea noastra tot timpul si, cu toate acestea, multi oameni sunt dezinformati despre acest subiect. Barbatii vor mai mult sex decat femeile; marimea conteaza; daca s-a culcat cu alta, nu te iubeste; sexul nereusit duce intotdeauna la despartire - mit sau realitate? Multe mituri despre sex ne fac sa ne simtim prost fata de noi insine chiar daca de cele mai multe ori ele nu sunt adevarate.

1. Barbatii vor mai mult sex decat femeile

Barbatii nu vor intotdeauna si nici nu au nevoie de mai mult sex decat femeile. Desi multi ar fi tentati sa creada ca barbatii ar fi gata 24 de ore din 24, 7 zile din 7 pentru o partida de sex, adevarul este ca barbatii experimenteaza si ei fluctuatii zilnice ale libidoului, ca si femeile. Dorinta barbatilor este si ea influentata de multi dintre aceeasi factori care au impact si asupra dorintei femeilor, inclusiv alimentatia, starea generala de sanatate, stresul, increderea in sine sau lipsa armoniei dintr-o relatie.

2. Barbatii nu pot simula orgasmul

Ba da, pot si chiar o fac. Intr-un studiu al Universitatii din Kansas, 25% dintre barbatii chestionati au admis ca se mai si prefac - unii chiar in timpul sexului oral. Nu, nu se refera la faptul ca pot „falsifica” ejacularea, dar pot imita gemetele si miscarile specifice acestui moment. De ce fac asta? Ca si femeile, sunt obositi, stresati sau pur si simplu au dificultati in „a termina” si vor ca partenera sa se simta bine si sa se bucure de experienta.

3. Marimea conteaza: marimea penisului este importanta pentru satisfacerea partenerei

Chiar daca fiecare tip pe care il stii iti poate spune exact cat de mare este penisul lui, marimea nu este un barometru pentru barbatie. Cum toata lumea cu experienta sexuala stie, adevaratul extaz depaseste cu mult inzestrarea oricarei parti a corpului. Si contrar unui alt mit popular despre sex, marimea nu are nimic de-a face cu dimensiunea mainilor sau picioarelor. Important este ca barbatul sa invete cum sa-si satisfaca partenera, ce ii place, pentru ca marimea nu conteaza intotdeauna.

Marimea conteaza in primul rand pentru barbati, care se pot simti complexati de dimensiunea organului lor, insa cand vine vorba de sex, lucrurile nu stau chiar asa. Se pare ca doar o treime (cativa centimetri) din vagin are terminatii nervoase, care te fac sa simti placerea. Dupa cum se stie, sexul este o problema de calitate, nu de cantitate iar „tehnica” partenerului este mult mai importanta decat marimea.

4. Sexul oral este 100% sigur

Da, asta daca ne referim numai la imposibilitatea de a ramane insarcinata. Dar cum ramane cu bolile cu transmitere sexuala? Desi transmiterea virusului HIV prin sex oral este rara, poti contacta alta BTS cum ar fi gonoreea sau herpesul oral iar un nou studiu a aratat ca femeile care au avut mai mut de sase parteneri de sex oral sunt mai susceptibile de a face cancer oral, probabil datorita infectarii cu virusul papilloma uman, virusul care cauzeaza cancerul de col uterin.

5. Nu poti face sex daca esti insarcinata


Cu exceptia cazului in care medicul iti interzice asta, din cauza unei sarcini cu probleme (risc obstetrical crescut), poti face sex pana intri in travaliu. Ca sa nu exagerezi chiar, limiteaza-te pana la perioada premergatoare nasterii (ultimele 4 - 6 saptamani).

De fapt, unele cercetari au aratat ca sexul in timpul sarcinii poate sa reduca riscul de nastere prematura. Unele femei chiar au orgasm pentru prima data in viata lor in timpul sarcinii, probabil datorita schimbarii nivelului hormonal. Pozitiile folosite sunt esentiale: multe femei insarcinate gasesc ca pozitiile lingura (lingurita) si femeia deasupra sunt cele mai bune.

6. Nu poti ramane insarcinata daca faci sex prima data sau daca esti la menstruatie

Ba da, poti, in ambele cazuri. Chiar daca ti se pare ca lucrurile sunt in favoarea ta, nu ai niciun motiv sa risti. Este la fel de probabil sa ramai insarcinata ca oricare alta femeie, chiar daca faci sex pentru prima data. De fapt, unele statistici spun ca 20% dintre femei raman insarcinate in decurs de o luna de la inceperea vietii sexuale.

In ceea ce priveste a doua problema, este putin probabil sa ramai insarcinata in timpul menstruatiei dar totusi posibil daca nu folosesti o metoda de protectie. Unele femei au perioade lungi de menstruatie care se suprapun cu inceputul ovulatiei, ceea ce inseamna ca pot fi fertile chiar daca sunt la menstruatie. Ia deci in calcul aceasta posibilitate daca ciclul tau menstrual este neregulat sau menstruatia dureaza mai mult de 5 - 7 zile.

7. Femeile se masturbeaza doar daca sunt singure

Nu este adevarat! Intr-un studiu recent, mai mult de 40% dintre femeile care traiesc alaturi de un partener au declarat ca s-au masturbat in ultima luna. Si exista si un avantaj: femeile care se masturbeaza au o relatie sexuala cu partenerul mai satisfacatoare decat cele care nu se masturbeaza.

8. Nu poti ramane insarcinata daca faci sex in apa
Nu te lasa pacalita - ca multe alte femei - de acest mit, apa nu actioneaza ca un contraceptiv. Practic, odata ce sperma ajunge in vagin, scopul spermatozoizilor este de a gasi un ovul pentru a-l fertiliza iar apa nu poate opri aceasta „misiune”.  De aici deriva o multime de alte mituri, cum ca apa fierbinte (din jacuzzi sau cada de baie) „omoara sperma” - poate ca numarul de spermatozoizi este mai redus, dar din cele cateva milioane e nevoie doar de unul pentru a fertiliza un ovul; daca un barbat ejaculeaza in apa, poti ramane insarcinata, in conditiile in care intri in acea apa - este putin probabil ca sperma sa poata calatori prin apa din cada de baie, piscina sau jacuzzi pentru a ajunge in vaginul tau care, in orice caz, nu este „deschis”. In plus, in apa fierbinte, cu bule, tratata cu clor sau alte substante chimice (piscina) sperma nu poate supravietui mai mult de cateva secunde, respectiv cateva minute in apa calda cu produse chimice (cada de baie).

9. Fanteziile cu o alta persoana decat partenerul sunt un lucru rau

10 mituri despre sexO mare parte din experientele sexuale incep in creierul tau, nu in corpul tau, iar cateodata creierul mai poate devia. Poti sa te gandesti la cine vrei atat timp cat o faci doar cu partenerul si relatia voastra merge bine. Fanteziile sexuale va pot inviora relatia si nu este nimic rau sa-ti imaginezi fel si fel de scene cu personaje fictive sau actorul preferat, actiune pe care sa o pui apoi in practica, bine-nteles, cu partenerul.

10. Dupa o anumita varsta, sexul nu mai este la fel de important

Sexul reprezinta un aspect important al sanatatii fizice si emotionale, al bunastarii adultilor de toate varstele, chiar si a celor aflati la anii de aur. In timp ce unele persoane cred ca o scadere a libidoului este parte naturala a imbatranirii,  pierderea dorintei sexuale poate fi legata de o serie de alti factori precum deficiente hormonale, depresie, tulburari de anxietate, efecte secundare ale medicamentelor, schimbari care intervin in relatie, bariere de comunicare sau pierderea sotului/sotiei/partenerului de viata.

sursa:realitatea.net

Ashton Kutcher a apărut gol la emisiunea găzduită de Ellen DeGeneres VIDEO

Ashton Kutcher a apărut gol la emisiunea găzduită de Ellen DeGeneres / Foto: allentto.com Ashton Kutcher a apărut la un show de televiziune în costumul lui Adam. Nicio frunzuliţă să-i acopere zonele intime şi nici urmă de jenă din partea lui.






















































Actorul s-a folosit de fizicul său pentru a-şi promova apariţia din această toamnă în serialul "Doi bărbaţi şi jumătate". 




sursa:realitatea.net

Monştrii care au speriat Terra GALERIE

Caracatiţe gigantice, un crocodil de o tonă, numai bun de filmele lui Spielberg. REALITATEA.NET face o listă cu portretele celor mai mari monştri ai Terrei.

O balenă gigant, descoperită în Marea Britanie
Imaginea 1/5
Crocodilul de o tonă, pentru prinderea căruia au fost necesari 100 de oameni, descoperit recent în Filipine, este doar ultimul dintr-o listă lungă de animale gigantice care au devenit vedete media, atunci când au fost prinse.
Recent, un animal care părea un şobolan uriaş a fost observat pe străzile New Yorkului, în timpul uraganul Irene.
Pescarii americani au descoperit tot anul acesta un calmar gigantic, de aproape 8 metri lungime, pe coasta Floridei. Calmarul ar fi murit din cauza naturale. Această specie se reproduce o singură dată în viaţă, după care mor. Calmarii din această specie pot ajunge la 18m lungime şi pot cântâri peste 450kg. Ei duc o viaţă misterioasă în adâncurile oceanului, aşa că nu se cunosc multe despre reproducerea lor, ecologia şi durata de viaţă.
La începutul lui 2011, o balenă rară, uriaşă, a eşuat pe o plajă din Marea Britanie. Balena nordică cu înotătoare (Balaenoptera physalus) de 17m, al doilea animal din lume ca mărime şi specie pe cale de dispariţie, a fost găsită pe malul mării, în Lynmouth, Devon, singura în ultimii 20 de ani. Balena nordică cu înotătotare este al doilea animal din lume ca mărime, după balena albastră, ajungând la 26m lungime şi 80 de tone. Este o specie ameninţată cu dispariţia şi trăieşte în principal în emisfera sudică, însă populaţii mai mici au ajuns şi în nordul Atlanticului.
Caracatiţele gigant, de exemplu, sunt foarte greu de capturat vii. Cercetătorii japonezi au reuşit să le fotografieze în adâncuri, în 2005, iar un exemplar de o jumătate de tonă - probabil cel mai mare specimen prins până acum a ajuns la Muzeul Naţional din Noua Zeelandă. Oamenii de ştiinţă au intrat în posesia acestei bestii care a fost prinsă, din întâmplare, în plasele pescarilor în oceanul Antarctic şi care a fost îngheţată pentru a fi prezervată cât mai bine.  Creatura măsoară aproape 11 metri în lungime şi cântăreşte 493 de kilograme.
În ceea ce priveşte creaturile trecutului, în 2009, o echipă de cercetători a descoperit în jungla columbiană fosilele unui şarpe lung de 13 metri, ce cântărea aproximativ 1,25 tone. Animalul este cel mai lung şarpe descoperit vreodată. Titanoboa cerrenjonensis era un şarpe constrictor gigantic care a trăit acum 60 de milioane de ani, în Palocen, în pădurile tropicale din America de Sud. Acesta se hrănea în principal cu crocodili şi broaşte ţestoase gigantice. Existenţa sa aduce o verigă lipsă a evoluţiei, după cum au explicat cercetătorii în revista Nature: înainte de această descoperire, nu a fost găsită nicio fosilă de vertebrate între 65 şi 55 de milioane de ani în America de Sud.


Calmarul de opt metri




Caracatiţa gigantică






Un monstru antic


Şobolanul uriaş din New York


sursa:realitatea.net













7 vedete de la Hollywood care au trăit ca aurolacii

Hollywood: 7 vedete care au trăit ca aurolacii / Foto: eva.roNu s-au născut celebre şi bogate. Ci şi ele au traversat perioade grele, în care viaţa le-a pus la încercare. Multe dintre ele au fost chiar nevoite să trăiască pe străzi, ca aurolacii.


Jim Carrey, Halle Berry şi Hillary Swank sunt doar trei dintre vedetele care au trecut prin grele încercări, potrivit eva.ro.
Halle Berry

În drumul spre succes, frumoasa actriţă a avut multe greutăţi de îndurat. La doar 21 de ani, când a venit în New York pentru a-şi urma visul de a deveni actriţă, Halle a fost nevoită să locuiască pentru o perioadă la un adăpost pentru oamenii străzii.

Jim Carrey

Viaţa actorului de comedie nu a fost întotdeauna veselă şi lipsită de griji. În copilărie, Jim a locuit într-o rulotă cu părinţii săi, iar apoi s-a mutat intr-un cort în curtea unei rude. Însă această perioadă grea nu a durat mult. Carrey s-a mutat în L.A unde, la scurt timp, a fost remarcat de comediantul Rodney Dangerfield, iar succesul nu s-a lăsat mult aşteptat.

Hillary Swank

La 15 ani, Hillary a decis să devină actriţă, iar mama ei a sprijinit-o. Astfel, cu doar 75 de dolari în buzunar, cele două au plecat spre Los Angeles. O perioadă, mama şi fiica au dormit în maşină, până când un prieten le-a oferit cazare.

Shania Twain

Nici frumoasa cântăreaţă nu a trăit în puf toată viaţa. Greutăţile şi neajunsurile au adus-o pe Shania şi pe familia sa într-un adăpost pentru oamenii străzii, în Toronto, Canada.

Lil' Kim

Cântăreaţa nu a avut o viaţă uşoară. Lil a povestit pentru USA Today Weekend că, atunci când părinţii ei s-au despărţit, ea şi mama ei au dormit în maşină, pe bancheta din spate.

John Woo

Faimosul regizor a trăit vremuri grele, până să devină cunoscut pentru filme precum "Mission Impossible" şi "Broken Arrow". John a fost nevoit să locuiască cu familia sa într-un adăpost şi asta pentru că familia şi-a pierdut casa într-un incendiu în Hong Kong.

Daniel Craig

Şi viaţa actorului din seria "James Bond" a avut suişuri şi coborâşuri. Înainte de a deveni cunoscut, Daniel Craig a avut şi perioade mai proaste când a dormit în parcuri, pe bănci.


sursa:realitatea.net

Piţipoancele, pericol în trafic VIDEO

Piţipoancele, pericol în traficSunt nelipsite din ziarele de scandal, dar şi din evidenţele poliţiştilor. Simona Sensual, Ramona Gabor şi Natalia Mateuţ sunt doar câteva dintre "divele" care încalcă regulile de circulaţie aproape de fiecare dată când urcă la volan.


Simona Sensual este campioană atunci când vine vorba despre încălcarea regulilor de circulaţie. Ea a fost suprinsă de mai multe ori de paparazzi, conducând cu permisul suspendat sau fără centură. Mai rău este că au prins-o şi poliţiştii, iar blonda s-a ales cu dosare penale şi a ajuns în instanţă.
Ramona Gabor, sora fostei doamne Columbeanu, pare şi ea urmărită de ghinion atunci când urcă la volan. Ramona a omis să se uite în oglinda retrovizoare înainte de a da în marşarier şi a tamponat o maşină care staţiona pe marginea străzii. La câteva săptămâni după aceea, Ramona a fost amendată în drum spre litoral, pentru că nu avea farurile aprinse.
O altă şoferiţă problemă - Natalia Mateuţ. Bruneta nu a fost atentă şi a intrat în maşina din faţă. Rezultatul? Daună totală!
















sursa:realitatea.net

Regina Angliei, cum n-aţi mai văzut-o niciodată FOTO

Regina Marii Britanii, la BalmoralParis Match publică un pictorial inedit cu Regina Marii Britanii.

mbrăcată simplist, regina Marii Britanii este prezentată plimbându-se prin pădure la Balmoral, domeniul Casei Regale din Scoţia.












O GALERIE FOTO POATE FI VĂZUTĂ AICI


sursa:realitatea.net


Ţăranul cu Maserati revine cu un nou clip hilar pe Youtube

Petre Crăete, noul cocalar de YoutubePetre Crăete apare într-un filmuleţ în care aruncă cu miile de euro prin cameră, îşi face o pernă din bancnote şia poi s eplânge că e "mizerie" în cameră.





















































Petre Crăete s-a filmat singur dând târcoale unui Maserati sau aşezându-se mândru la volanul lui şi s-a postat apoi pe Youtube, să-l vadă lumea ce noroc a dat de la Dumnezeu peste el.

Deşi se lăuda că bolidul e dovada că "nimic nu e  imposibil, dacă ai credinţă în Dumnezeu, chiar şi să ai un Maserati", acesta nu e al lui decât în parcare, când îl păzeşte pentru şeful lui, o vedetă britanică.

"Nici prin vis nu mi-a trecut că voi avea un Maserati", făcea Crăete cunoscută minunea pe care a făcut-o Domnul pentru el. Numai că s-a dovedit că Domnul nu este Dumnezeu, ci domnul Alex Reid, fostul iubit al lui Jordan, 
pentru care Crăete îndeplineşte funcţii de pază şi protecţie. "Ninja Pete", cum îi spune stăpânul lui, şi el fost luptător, e din Bumbeşti Jiu şi a plecat de ceva vreme la muncă în Anglia. Pe vremea când mai era încă în ţară, Crăete visa să-l bată pe Cătălin Zmărăndescu, bodyguardul lui Gigi Becali.

Acum, Crăete se laudă cu munţi de euro pe care îi aruncă prin cameră, după care se plânge de "mizerie". 


sursa:http://www.realitatea.net

Omul care zici ca este facut din plastilina. Uite cum se poate misca!


De multe ori talentul il folosesti pentru a cladi ceva mult mai bun si care sa te ajute in viitor, insa de sunt multe persoane care nu sunt constiente ca au un talent, mai special.

De exemplu ai voce, dar daca vrei sa devii cantaret trebuie sa muncesti mult, in asa fel incat sa-ti perfectionezi glasul. Pe de alta parte, unele persoane se nasc inzestrate cu niste daruri, care nu poti fi considerate decat mine de aur.

Exista multe situatii in care anumite talente sunt descoperite absolut intamplator. O asemenea situatie este exemplifica in filmuletul de mai jos. Un barbat este atat de elastic incat zici ca este facut din plastilina.

Urmareste VIDEO de mai jos ca sa te convingi!

sursa:protv.ro

EL este cel mai slab cantaret din lume! Se crede Justin Bieber :)


Clipul de pe Youtube se numeste chiar "Justin Bieber de la tara" si are deja 25.000 de vizualizari.


sursa:protv.ro

Dragostea la prima vedere chiar exista! Avem si dovada :)

Dragostea la prima vedere chiar exista! Avem si dovada :)

Inca mai sunt persoane care nu cred in existenta unei anumite chimii, a atractiei care nu poate fi 

explicata prin cuvinte, si care se produce inca din primele clipe cand intalnesti pe cineva.

Daca nu crezi in dragoste la prima vedere, urmareste clipul de mai jos. :)

"Acesta este un filmulet de cand fetita noastra, Olivia, a vazut pentru prima data si a tinut in brate o pisicuta, pe micuta Lily", spun parintii in descrierea clipului de pe Youtube.

Fetita filmata tinand cu cea mai mare tandrete din lume un pui de pisicuta nu pare sa aiba mai mult de un an jumatate, si abia a primit pisicuta in dar. Desi mama ii tot repeta "fii blanda cu pisicuta, ai grija de ea", e absolut evident ca fetita nu avea deloc de gand sa-i faca vreun rau, ci dimpotriva - o tine la pieptul ei cu o afectiune nemarginita. Ce poate fi mai frumos de atat?

sursa:protv.ro

Trei semne care iti spun ca iubitul tau nu e suficient de matur pentru tine

Trei semne care iti spun ca iubitul tau nu e suficient de matur pentru tineFiecare relatie ajunge intr-un punct in care cei doi trebuie sa decida ce fel de angajament vor sa isi asume unul fata de celalalt.


Unele dintre noi au reguli foarte clare si stricte si nu isi pierd timpul jucandu-se prea mult, in timp ce alte femei raman langa aceeasi persoana luni, sau chiar ani, asteptand-o sa evolueze si sa se maturizeze. Daca te numeri printre cele care vor sa depisteze din timp un barbat imatur, care probabil se va maturiza mult prea greu, iti oferim treii indicii clare dupa care sa te ghidezi.

1. Problemele cu scoala - Daca inca este la liceu si incearca a patra oara sa isi ia bacalaureatul sau nu reuseste sub nicio forma sa isi incheie studiile universitare, s-ar putea sa ai o problema. O persoana matura indentifica, daca nu in amanunt, macar in mare parte, ce are de facut si care sunt prioritatile. Un barbat nesigur de cine este si de ce trebuie sa faca, nu este capabil sa isi ia angajamente pe termen lung. Desigur, astfel de experiente nu sunt definitorii neaparat pentru inteligenta lui, insa este evident ca ii lipseste perspectiva de viitor.

2. Probleme cu serviciul - Da, este adevarat ca din cauza recesiunii nu se gasesc slujbe chiar la tot pasul, dar exista si persoane care refuza din start sa le caute. La finalul liceului sau al facultatii, vine acel moment in care trebuie sa decidem ce facem pe viitor. Unii dintre noi sunt norocosi si isi gasesc un loc de munca avantajos de la inceput, altii trebuie sa inceapa de mai jos, dar toti trebuie sa facem ceva. Daca iubitul tau nu vrea sa se angajeze nicaieri, motivand salariile mici sau orarul neconvenabil, dar prefera sa ia bani de iesit in oras de la mama lui, s-ar putea sa nu fie tocmai barbatul de care ai nevoie. Daca vrei o relatie serioasa, un barbat care refuza sa isi asume responsabilitati nu este pentru tine.

3. Probleme cu locuinta - Daca iubitul tau are peste 25 de ani si locuieste tot cu parintii, asta spune multe despre el. Evident ca este mult mai comod si mult mai usor pentru el asa, dar situatia asta ar trebui sa iti spuna tie ca nu este gata sa faca un pas inainte si sa se desprinda de familia sa pentru a incepe o noua etapa. Daca nu stie sa aiba grija singur de el, cel mai probabil, in cazul in care veti decide sa va mutati impreuna, nu te vei putea baza pe el pentru nimic.





sursa:acasatv.ro

Prieteni cu beneficii, da sau nu?

prieteni cu beneficii

Prieteni cu beneficii – Cel mai nonconformist tip de relatie.
Cu siguranta ai mai auzit de aceasta sintagma, dar stii exact ce inseamna ea? Astazi te invit la o incursiune in lumea prietenilor cu beneficii ... pana la urma, ce beneficii iti poate aduce o astfel de relatie?
Va vedeti destul de des, va vorbiti aproape in fiecare zi, va intelegeti de minune, faceti sex aproape regulat si totusi cand sunteti in public nu lasati sa se inteleaga nimic din toate acestea, pareti amici si-atat.
Cam asta ar fi "definitia" unei relatii bazate pe beneficii. Cu toate ca e foarte posibil sa stiti multe unul despre celalalt, sa comunicati perfect, nu formati un cuplu, iar ideea de relatie stabila intre voi pare o utopie.
Multe femei spun ca acest gen de relatie a fost inventat de barbati; este greu de spus cine a inventat conceptul de "prieteni cu beneficii", dar ceea ce pot sa-ti spun din start si foarte sigur este ca sunt si foarte multe femei care se bucura si prefera astfel de relatii fara nicio obligatie pana la urma.
Beneficiile? Chiar lipsa responsabilitatilor. Faptul ca nu trebuie sa dai explicatii nimanui, ca ai o viata sexuala activa si interesanta, ca poti iesi in acelasi timp si cu alte persoane sau te poti concentra pe viata ta sociala ori profesionala, fara grija unui partener.
Dezavantajele? Cam tot ce iti ofera o relatie stabila, mai exact siguranta si confort, afectiune si, de ce nu, dragoste. Plus ca exista intotdeauna riscul de a te indragosti de partenerul tau "de joaca", situatie in care s-ar putea sa ai chiar de suferit. Un studiu recent a aratat ca femeile sunt mult mai predispuse sa se indragosteasca de partenerii lor de sex, fata de barbati. In cazul acesta, luand in considerare faptul ca el nu isi doreste o relatie, nu prea ai cum sa nu iesi ranita din toata situatia.
O alta varianta ar fi si ca el sa-si gaseasca o partenera stabila in timpul "relatiei" voastre, situatie care, la fel, te va afecta indiferent. Fie ca alege sa ramana cu ea si sa puna punct povestii dintre voi, fie ca tu ajungi sa fii peste noapte cea de-a doua femeie, s-ar putea sa nu fie prea grizav. Sigur ca toate aceste lucruri nu te vor afecta daca nu te vei indragosti de el, dar pana la urma, in foarte putine cazuri se intampla acest lucru.
Sunt si femei care aleg sa se implice intr-o astfel de poveste pornind de la premisa ca la un moment-dat el se va indragosti de ele. La fel, o greseala foarte mare. Daca el iti spune de la inceput ca nu vrea o relatie cu tine, iar tu speri ca sexul il va face sa se razgandeasca, atunci nu faci decat sa te amagesti singura.
Pana la urma care ar fi solutia potrivita?
Daca vrei sa te angajezi intr-o astfel de "relatie" fa-o dupa ce ai analizat cu grija eventualele consecinte. Stabileste de la inceput regulile jocului impreuna cu el si ...spera ca va fi bine. Latura imprevizibila este in acest caz este cat se poate de prezenta, din pacate sau din fericire. Asta numai tu vei putea decide.
Viata ca in filme
Si, chiar daca filmele de la Hollywood nu prea au de a face cu ceea ce se intampla in viata reala, poti urmari pentru inceput doua lungmetraje care au ca tema exact acest subiect. "No strings attached", cu Ashton Kutcher si Natalie Portman, care a avut premiera in februarie anul acesta si "Friends with benefits" cu Mila Kunis si Justin Timberlake care se va lansa chiar peste trei zile. Urmareste trailerele mai jos...


Text: Andreea Catrina
Foto: Shutterstock

sursa:e-joy.ro