Totalul afișărilor de pagină

luni, 12 septembrie 2011

Utilizatorii de IE au IQ scazut


Un studiu realizat de compania canadiana AptiQuant, ce-si are sediul in Vancouver, a relevat faptul ca oamenii care au un IQ mai mic au sanse mai mari sa foloseasca Internet Explorer ca browser atunci cand navigheaza pe internet. IQ-ul cel mai ridicat l-au inregistrat utilizatorii de Opera. 
Studiul a fost realizat in comparatie cu datele din 2006. Au fost luati in considerare 101.326 de persoane vorbitoare de limba engleza si care locuiesc in SUA, Canada, Marea Britanie, Australia si Noua Zeelanda si au varsta peste 16 ani. Au fost testate persoane apartinand ambelor sexe.
Mai jos aveti un grafic cu IQ-urile, browserele si informatiile rezultate in urma celor doua studii realizate in 2006 si 2011:
Intrebarea fireasca este: de ce a fi mai destept inseamna a folosi Opera? Sa zicem ca browserul Camino e pentru Mac OSX care e folosit de experti in grafica, procesare s.a.m.d., de unde si rezultatele cu IQ-urile mai mari, dar Opera? Altfel, e interesant de urmarit evolutia IQ-ului in raport cu Internet Explorer.


sursa:arenait.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu