Totalul afișărilor de pagină

luni, 12 septembrie 2011

«Truică a făcut avere pe spatele părinţilor mei»

Irina se teme că soţul infidel  vrea s-o lase fără  nimic

Irina se teme că soţul infidel vrea s-o lase fără nimic din tot ce a realizat în 

timpul căsniciei


Miliardarul Remus Truică nu mai ştie cum să facă pentru a-şi pune la adăpost averea, de soţia sa, deşi şi-a început afacerile cu banii socrilor. Părinţii Irinei Truică l-au ajutat, în urmă cu zece ani, cu o sumă importantă la vremea respectivă şi au girat cu terenuri şi imobiliare pentru a pune bazele firmei sale, Total Net.
Remus Truică vrea să-şi lase soţia pe drumuri, asta după ce părinţii acesteia, Ruxandra şi Sebastian Ortan, au fost cei care, în urmă cu 10 ani, şi-au ajutat ginerele să se lanseze în afaceri.
Cei doi au scos din buzunare nu doar o sumă considerabilă de bani, ci au girat cu terenuri şi i-au pus la dispoziţie o vilă de pe Bd. Banu Manta, unde îşi avea sediul firma lui, Total Net, care ulterior i-a adus beneficii de milioane de euro.
Acum, ca să-şi ţină averea la adăpost de soţia Irina, el şi-a pus propriii părinţi să-l dea în judecată pe motiv că nu are grijă de ei.
Aceasta ar fi singura soluţie ca ea să nu se atingă, la partaj, de un teren din Snagov de 9.000 mp. Bucata de pământ i-a fost dăruită lui Truică în 2008, de părinţii acestuia, Maria şi Ilie.
În motivarea de chemare în judecată, părinţii miliardarului îi fac fiului lor jocul: „În 2008 am decis, având în vedere vârsta noastră înaintată, să transmitem proprietatea noastră din Snagov către fiul nostru, cu semnarea unui contract de întreţinere, care să ne elibereze de grija viitorului şi a greutăţilor bătrâneţii".
Pentru că Remus stă mai mult în străinătate şi, zic ei, nu mai poate să aibă grijă de ei, vor să anuleze acel contract şi să îi ia înapoi terenul dat în 2008, evaluat, la vremea aceea, la 1.570.000 de euro.
Acest proces vine tocmai acum, când Remus şi Irina se află în divorţ. Un prieten apropiat al lui Truică ne-a spus:
„Şi-a pus părinţii să mintă şi să îl dea în judecată pentru a-şi pune la adăpost averea de soţie, să nu aibă foarte multe de împărţit cu aceasta la partaj".
Procesul a fost demarat la 28 iunie la Tribunalul Bucureşti, iar primul termen e la 4 octombrie.
Remus Truică nu i-a dat vineri fetiţele Irinei şi face orice să le ţină departe de mama lor.
Hotărârea Tribunalului Bucureşti prin care Irina Truică îşi putea lua fetele nu va fi pusă în aplicare până la judecarea recursului, a stabilit sâmbătă Curtea de Apel.
La începutul săptămânii, judecătorii îi recunoscuseră soţiei lui Truică decizia dată de magistraţii francezi, prin care fetele îi sunt date în custodie.
Au de împărţit:
- domeniul de la Snagov, care valorează 10 milioane de euro;
- proprietatea din Caraibe;
- iahtul din Saint Martin;
- barca cu motor;
- maşinile pe care Remus le are în garaj: Mercedes SLR, Tesla Roadster, Mercedes S.


sursa:click.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu