Totalul afișărilor de pagină

duminică, 9 octombrie 2011

Ce a păţit o femeie pentru că nu a dat "LIKE" pe Facebook la o postare de-a soţului


Un bărbat din Texas a fost reţinut de poliţiştii locali, după ce şi-a bătut soţia pentru că nu i-ar fi dat "like" la o postare afişată pe Facebook.
Un bărbat din Texas a fost reţinut de poliţiştii locali, după ce şi-a bătut soţia pentru că nu i-ar fi dat "like" la o postare afişată pe Facebook, informează AP, în ediţia electronică.
Benito Apolinar, în vârsta de 36 de ani, a fost acuzat de violenţă domestică, pentru că i-a dat mai mulţi pumni soţiei sale, care a refuzat să apese butonul "like" la o postare de-a acestuia de pe reţeaua de socializare. Potrivit sursei citate, texanul a comemorat moartea mamei sale prin mesajul postat.
"Este incredibil! Toţi mi-au dat like la status. Dar tu, care eşti soţia mea, nu ai făcut asta!", i-ar fi spus bărbatul soţiei lui, Dolores.

sursa:gandul.info

Zilele Bacaului 2011(VIDEO)


Zilele Bacaului 2011 300x199 Zilele Bacaului 2011Poze si video in curs de actualizare cu Paula Seling, Funkwhite, George Rotaru, Oltita Todarca, Nicu Chirita, Olimpia Iacob, Ansamblul Folcloric Ciucurelul, Maria Tataru Bodea, Mia Ojog, Mia Ojog in duet cu Razvan Raduca, Formatia Feelings, Magicienii Augustin, Leonard Iosefini, Christianis, Haiducii etc.
Astazi, 9 octombrie 2011, Zilele Bacaului 2011, vor incepe la orele 10.00  cu Crosul Zilele Bacaului in centru 
iar doua ore mai tarziu va fi Parada cailor de rasa tot in centrul orasului.
Fanfara Liceului de Arta “George Apostu” va deschide evenimentul.
Parada cailor a fost reprogramata din cauza vremii nevaforabile!
Pe scena Salii Sporturilor va fi si o seara a modei cu Catalin Botezatu – SEARA FASHION iar spre final vor concerta Mihai Traistariu si IRIS, urmat de un foc de artificii.
Andra a anuntat ca nu mai concerteaza in aceasta seara in Bacau – “Dragii mei bacauani, din pacate nu ne vom vedea in acest weekend. Stiu ca sunt asteptata acolo si, recunosc, si eu sunt nerabdatoare sa va vad. Va salut si va imbratisez cu drag si va promit ca ma voi revansa: voi veni la voi in oras cat de curand si vom face impreuna un show pe cinste! :-* Andra”
 Sambata, 8 octombrie 2011 vor canta pe scena de la Sala Sporturilor din Bacau urmatorii: George Rotaru, Paula Seling, Funkwhite, 
Andra
Traistariu si Proconsul + surprize icon wink Zilele Bacaului 2011
Funkwhite la Zilele Bacaului 2011
Pe 7 octombrie 2011 au urcat pe scena, in ordinea numerelor de pe tricou, urmatorii: Oltita Todarca, Nicu Chirita, Olimpia Iacob, Ansamblul Folcloric Ciucurelul, Maria Tataru Bodea, Mia Ojog, Mia Ojog in duet cu Razvan Raduca, Formatia Feelings, Magicienii Augustin, Leonard Iosefini si Christianis iar Haiducii au incheiat prima seara de la Zilele Bacaului 2011.
Oltita Todarca si Nicu Chirita la Zilele Bacaului 7 octombrie 2011
Olimpia Iacob la Zilele Bacaului 2011
Ansamblul Folcloric Ciucurelul la Zilele Bacaului 2011 
Maria Tataru Bodea la Zilele Bacaului 2011
Mia Ojog la Zilele Bacaului 2011
Mia Ojog in duet cu Razvan Raduca la Zilele Bacaului 2011

FunkWhite – Love (Habibi)

FunkWhite – Can you
Paula Seling & Ovi – Playing With Fire
Formatia Feelings va asteapta la distractie in aceasta seara langa scena special amenajata din fata Salii Sporturilor, incepand cu orele 19:00, alaturi de dansatorii lor si veti avea parte si de surprize noi!
Festivalul „Zilele Bacaului” va avea loc in perioada 6 – 9 octombrie 2011, cu finantare de la bugetul local si din sponsorizari, organizatorii actiunii fiind Consiliul Local Bacau in parteneriat cu alte institutii, asociatii si organizatii locale.
Sa speram ca nu va fi la fel ca anul trecut, atunci cand Primaria Bacau pe langa faptul ca a adus numai cateva trupe renumite, nu a stiut nici sa promoveze evenimentul, motiv pentru care, festivalul Zilele Bacaului 2010 “a fost un mare fas”!
In ziua de 6 octombrie 2011 se implinesc si 603 ani de la prima atestare documentara a orasului Bacau.
Parada motociclistilor, fanfara, parada cailor de rasa, trasuri si flori in Centrul orasului la Zilele Bacaului 2011
Cu prilejul „Zilelor Bacăului”, ediţia 2011, Primăria municipiului Bacău, organizează mai multe evenimente în centrul oraşului, în zilele de sâmbătă şi duminică, 8, respectiv 9 octombrie.
Sambata, 8 octombrie 2011, începând cu ora 12.00, va avea loc Parada motocicliştilor din Bacău. Parada se va desfăşura pe traseul Hotel Moldova, Piaţa Tricolorului (staţionare 15 minute) Tic – Tac, Sala Sporturilor. Vor participa circa 100 de motociclişti membri ai cluburilor din Bacău.
Amatorii de muzică de fanfară, nostalgicii şi nu numai, vor putea asculta Fanfara Liceului de Artă „George Apostu”, sâmbătă, ora 11.00, în foişorul din Parcul Trandafirilor.
Duminica, 9 octombrie 2011, în centrul oraşului vor avea loc două evenimente. „Crosul Zilele Bacăului” se va desfăşura pe traseul Hotel Moldova – CJAS şi vor participa circa 1.000 de persoane, toate categoriile de vârstă, începând cu ora 10.00.
Imediat după „Crosul Zilele Bacăului”, începând cu ora 12.00 va avea loc Parada cailor de rasă, un eveniment inedit pentru municipiul Bacău. Spectatorii vor putea admira 12 cai din rasele lipiţan şi semigreu, cai proveniţi din herghelii din România, Austria şi Germania. Parada va fi completată de două trăsuri de promenadă din care se vor împărţi flori spectatorilor şi de un ansamblul de dansatori profesionişti, „Ciobănaşul” din Bacău. Întregul alai va fi precedat de fanfara Liceului de Artă „George Apostu”. Parada se va desfăşura pe traseul Hotel Moldova – Piaţa Tricolorului şi retur. În Piaţa Tricolorului, instructorii şi elevii şcolilor de echitaţie participante vor oferi demonstraţii de măiestrie. Cei 12 cai participanţi la paradă aparţin Clubului Sportiv Ecvestru „Decebal”, Clubului „Rarăul”, ambele din Bacău, şi Clubului Sportiv Ecvestru „Piatra Neamţ”.
Pe parcursul derulării acestor evenimente circulaţia rutieră va fi închisă. Rugăm conducătorii auto să folosească rutele alternative.
Programul evenimentului:
Joi, 6 octombrie 2011, orele 14.00 – se deschide Targul de Procoava in Piata Tricolorului (in fata Casei de Cultura Vasile Alecsandri)
Vineri, 7 octombrie 2011 va fi Seara Magiei cu magicienii Augustin, Leonard Iosefini si Christianis pe scena special amenajata din fata Salii Sporturilor.
Invitati: Haiducii si George Rotaru.
Haiducii – Sarba haiducilor
George Rotaru – Ochii tai
Sambata, 8 octombrie 2011 veti asculta, incepand cu orele 11.00 in Parcul Trandafirilor, fanfara Liceului de Arta “George Apostu” iar incepand cu orele 12.00 centrul Bacaului va fi invadat de Parada motociclistilor.
Seara va fi dedicata “slagarelor”(scena Salii Sporturilor). Printre participanti se vor gasi si laureati ai concursurilor nationale de muzica.
Invitati: Paula Seling, Andra, Traistariu si Proconsul.
Andra – Telephone
Andra ft. Adi Cristescu – Colt de suflet
MIHAI TRAISTARIU – Cat de frumoasa esti
Proconsul – Mi-ai Luat Inima
Proconsul – Alaturi De Tine
A patra zi din “Zilele Bacaului”, duminica, 9 octombrie 2011, va incepe la orele 10.00  cu Crosul Zilele Bacaului in centru iar doua ore mai tarziu va fi Parada cailor de rasa tot in centrul orasului. Fanfara Liceului de Arta “George Apostu” va deschide evenimentul.
catalin botezatu 300x199 Zilele Bacaului 2011Pe scena Salii Sporturilor va fi si o seara a modei cu Catalin Botezatu – SEARA FASHION iar spre final va fi un super concert marca”IRIS” urmat de un foc de artificii.
Iris – Floare de Iris
- Simpozionul Vasile Parvan – vernisaje de expozitii de pictura, simpozioane tematice, concursuri, lansari de carte;
- Targul mesterilor populari – participa peste 50 de mesteri din toate colturile Moldovei;
- Va fi si o seara a modei cu Catalin Botezatu;
Recitalurile vor fi sustinute de Andra, Mihai Traistariu, Iris, Proconsul, Haiducii, George Rotaru;
- Seara Magiei, cu magicienii Leonard Iosefini si Christianis;
Seara Slagarelor cu concurentii de la Festivalul National al Slagarelor si de la Mamaia Copiilor va avea loc in Piata Tricolorului cu “Festivalul National al Slagarelor Bacau 8 octombrie 2011
Au fost alocati 25.000 de ron din bugetul Consiliului local Bacau iar restul banilor vor fi asigurati din sponsorizari!


sursa:ghidulbacaului.ro