Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 26 mai 2012

Cristian Gog, fata in fata cu MOARTEA: S-a "ingropat" intr-un sicriu de gheata. Un experiment incercat doar de Houdini pana acum. VIDEO


Marele castigator de la "Romanii au talent" arata de ce e in stare cu adevarat! ''Mentalistul'' a intrat intr-un bloc de gheata si a sfidat din nou moartea, pentru show.

UPDATE: Cristian Gog a stat in "sicriul" inghetat timp de 3 ore. A doborat astfel RECORDUL MONDIAL. Cel anterior era de 2 ore si 34 de minute. Bravo celui mai talentat roman!

Fenomenalul truc pregatit de Cristian Gog a necesitat nu mai putin 2 tone de gheata.
"O premiera nationala". Sunt "cele mai moderne, rapide si spectaculoase iluzii din Romania”,  a scris Cristian Gog pe blogul lui.
Un experiment extrem de periculos, care a mai fost incercat doar de Houdini. Tocmai de aceea, medicii l-au asistat pe Cristian Gog pas cu pas.
Singura conexiune pe care a avut-o Cristian Gog cu medicii este un aparat de masurat tensiunea si pulsul, atasat pe deget.
Blocurile de gheata, 13 la numar, inalte de 1 metru si late de 50 de centimetri, aveau grosimea de 25 de centimetri fiecare. Au ajuns in Piata Unirii din Cluj la ora 18:00.
Cristian era imbracat doar intr-o pereche de pantaloni de trening si un tricou, iar corpul sau a fost invelit intr-o folie transparenta de plastic.
Sicriul de gheata a avut doar un orificiu cu diametrul de 50 de centimetri, prin care mentalistul sa respire. Temperatura blocurilor de gheata era de -10 grade Celsius.
Sute de oameni s-au adunat sa il sustina pe acest temerar.
Medicii spun ca, odata ce temperatura corpului scade sub 30 de grade, pot aparea complicatii, iar semnele vitale ar putea fi grav afectate. Cel putin teoretic, nimeni nu ar rezista in aceste conditii mai mult de 25 de minute.



Cele mai urate masini din lume in 2012 - GALERIE FOTO

Designul atomobilelor nu inseamna doar aspect exterior, ci este un conglomerat de caracteristici bine definite, de la inginerie si fabricatie, pana la marketing. Multi conducatori auto tin cont doar de felul in care arata masina la exterior si, pentru un "sex-appeal" cat mai excentric, sunt dispusi sa scoata din buzunar sume exorbitante de bani. Revista Forbes a intocmit un top cu cele mai urate masini din 2012, care costa chiar si 70.000 de dolari.

"Urat" este un termen interpretabil. Ceea ce pentru un om este considerat urat, pentru un altul ar putea fi considerat performant sau luxos.

1. Acura ZDX

Acura ZDX este un coupe cu 4 usi si garda la sol inalta. Dispune de trapa panoramica, manere de usi ascunse si jante de 19 inci in standard. ZDX are motor V6 de 3,7 litri, cruise-control adaptiv si camera video cu unghi multiplu la mersul cu spatele. Pretul recomandat de producator: 46,020 dolari.


2. Ford Transit Connect

Cu un exterior elegant, Ford Transit Connect este echipat cu gama de motoare Duratorq TDCi. Pret recomandat: 22,035 dolari.

3. GMC Terrain

SUV-ul GMC Terrain este dotat cu motor cu injectie directa de 2.4 litri, care produce 182 cai putere. Pret recomandat: 25,480 dolari.

4. Honda Crosstour

Honda Crosstour prezinta spoilere noi si agresive, blocuri optice revizuite si carcase ale oglinzilor modificate. Pret recomandat: 30,340 dolari.

5. Lexus CT 200h Hybrid

Lexus CT 200h este primul hibrid integral din segmentul premium compact. Cu o putere totala de 136 CP, CT 200h accelereaza de la 0-100km/h in 10,3 secunde, si atinge o viteza maxima de 180km/h. Pret recomandat: 29,120 dolari.

6. Lincoln MKT

Lincoln MKT este disponibil cu doua motoare pe benzina - un V6 de 3.7 litri si 300 CP, respectiv un V6 Ecoboost de 3.5 litri si 355 cai putere. Pret recomandat: 44,300 dolari.

7. Mercedes-Benz R-Class

R-Class este un vehicul de lux cu 6 locuri, este 4x4, are aer de MPV si seamana cu un porc crescut peste masura, spun cei de la Top Gear. Pret recomandat: 52,690.

8. MINI Coupe

Pret recomandat pentru MINI Coupe: 22,000 dolari.

9. Mitsubishi i MiEV

Mitsubishi i MiEV este un automobil electric cu 4 locuri. Pret recomandat: 29,125 dolari.

10. Nissan Murano Crosscabriolet

Pret recomandat pentru Nissan Murano Crosscabriolet: 44,540 dolari.

11. Porsche Panamera

Pretul recomandat pentru Porsche Panamera: 75,200 dolari.

[[http://blogs-images.forbes.com/jasonfogelson/files/2011/12/0cFh4R609WcpC_738.jpg]]

12. Smart Pure Coupe

Pret recomandat pentru Smart Pure Coupe: 12,490 dolari.

13. Toyota Prius v

Pret recomandat: 26,400 dolari.


sursa:askmen.ro


Cele mai bune alimente pentru masa musculara


Muschii bine definiti sunt visul oricarui barbat, insa pana la obtinerea unei mase musculare ca la carte este un drum lung. In primul rand, trebuie sa ai un regim alimentar echilibrat, sarac in calorii, iar, in al doilea rand trebuie sa faci mult sport.

Muschii tai contin apa in proportie de 75-80%. Restul procentajului este reprezentat de substante anorganice (magneziu, calciu, saruri de potasiu etc), substante organice (proteine), glicogen si glucoza, precum si adenozin trifosfat. Pentru ca aceste substante sa functioneze la cote maxime, este indicat sa tii cont de ceea ce mananci. Iata care sunt cele mai bune alimente pentru masa musculara.

1. Ouale

Ouale sunt alimente vitale pentru o masa musculara bine definita, deoarece au un continut proteic ridicat, iar proteine sunt esentiale pentru refacerea muschilor. Oul contine si vitaminele B6, B12, D si E, plus fier, fosfor si zinc.

2. Migdalele

Nu iti este dat zilnic sa vezi barbati care mananca migdale, insa medicii spun ca acest aliment este indicat pentru masa musculara. Migdalele au un continut ridicat de vitamina E, care te protejeaza de radicalii liberi. Unul dintre compusii vitaminei E este alfa-tocoferolul, foarte bun pentru muschi. Este recomandat sa consumi zilnic doua maini de migdale pentru rezultate optime.

3. Somonul

Este scump, dar merita. Somonul este unul dintre cele mai sanatoase alimente pentru masa musculara. Plin de acizi grasi esentiali omega 3, somonul ajuta la refacerea muschilor dupa antrenamentele istovitoare de la sala.

4. Iaurtul

Iaurtul poate constitui o gustare excelenta daca vrei sa lucrezi masa musculara. Este combinatia perfecta de proteine si carbohidrati.

5. Carnea de vita

Carnea de vita nu este doar o sursa excelenta de proteine si fibre, ci si o sursa indispensabila de zinc si fier, doi nutrienti esentiali pentru definirea masei musculare.

6. Uleiul de masline

Grasimile mononesaturate din uleiul de masline fac minuni in cazul masei musculare. Acizii grasi omega-3 te ajuta sa previi inflamatia musculara, contribuie la formarea glicogenului si maresc sinteza proteica.


sursa:askmen.ro

7 sfaturi pentru o igiena orala perfecta


Sanatatea orala face parte din "cartea de vizita" a oricarei persoane, iar dintii sunt printre cele mai importante parti ale corpului de care trebuie sa ai grija si care iti definesc imaginea. Chiar daca nu ai mereu la indemana periuta de dinti, ata dentara sau toate instrumentele de curatare a dintilor, exista cateva trucuri prin care sa ai zilnic o igiena orala perfecta!

Reader's Digest te ajuta sa ai grija de dantura ta in 7 pasi simpli!

1. Evita alimentele care pateaza dintii

Evita ingalbenirea si patarea dintilor, care ofera un aspect inestetic danturii, prin consumarea cu masura sau deloc a alimentelor precum cafea, vin rosu, dar si prin renuntarea la fumat.

2. Schimba-ti periodic periuta de dinti

Poti sa te speli pe dinti si de 10 ori pe zi, daca periuta este deteriorata, nu te va ajuta sa iti faci igiena cum trebuie. Nu va curata corespunzator resturile alimentare dintre dinti, iar riscul de carii si alte afectiuni stomatologice creste.

Medicii recomanda schimbarea periutei o data la 2-3 luni.

3. Curata si limba in timpul periajului

Nu doar dintii trebuie bine curatati in timpul periajului dentar. Nu uita si de limba, deoarece pe ea se acumuleaza o multime de bacterii, care nu numai ca iti pot afecta dintii, dar combat si halena (respiratia urat mirositoare).

4. Consuma alimente care curata dintii

Evita alimentele care pateaza dintii si focuseaza-te pe cele care contribuie la curatarea lor.

Alimentele cu textura tare ajuta la curatarea dintilor in timpul periajului - mere, popcorn, morcovi cruzi, telina. Atunci cand sunt consumate la sfarsitul mesei, ele au aproximativ acelasi rol ca al periutei, cel putin pe termen scurt, pana cand ajungi sa ii periezi corespunzator.

5. Fa gargara cu otet de cidru de mere

Fa gargara cu otet de cidru de mere in fiecare dimineata, inainte de pariajul uzual. Acesta contribuie la indepartarea petelor, albirea dintilor si omoara bacteriile prezente pe gingii si in cavitatea bucala.

6. Periaza-ti dintii cu bicarbonat

Periaza-ti saptamanal dintii cu bicarbonat pentru a indeparta petele si albii dintii.

O alternativa la fel de eficienta este si sarea.

Ai grija sa nu inghiti niciuna dintre substante.

7. Foloseste zilnic ata dentara

Ata dentara trebuie sa faca parte din obiceiurile tale zilnice de ingrijire orala, alaturi de periuta, pasta de dinti si apa de gura.

Doar ata dentara poate indeparta cele mai ascunse resturi de mancare dintre dinti, ajutand astfel la prevenirea cariilor dentare.



sursa:askmen.ro

Cum sa scapi de durerile de stomac


Durerile de stomac sunt provocate adesea de bacterii, de indigestie, de consumul unor alimente stricate, prea dulci sau prea sarate. Oricare ar fi cauza durerilor de stomac, trebuie sa ai intotdeauna o solutie la indemana si sa optezi, inainte de orice, pentru remediile naturale.

Iata cateva variante prin care poti scapa de durerile de stomac in mod natural.

1. Aseaza-te pe burta. Acest lucru te va ajuta sa elimini gazele din stomac provocate de consumul de bauturi carbogazoase.

Daca aceasta varianta nu functioneaza, intinde-te pe spate si maseaza-ti abdomenul, in sus si in jos, incet, dar ritmic.

2. Bea o ceasca cu ceai din plante. Ceaiul de galbenele, menta, musetel sau salvie sunt cele mai bune variante pentru durerile de stomac.

3. Consuma un pahar cu suc de aloe vera. Planta stimuleaza digestia si trateaza durerile de stomac.

4. Mananca 4 - 5 biscuiti sarati sau doua felii de paine prajita. Aceste alimente inmoaie excesul de acid din stomac, care provoaca durerile.

5. Bea o cana cu lapte cald. Acesta are rolul de a calma durerile si arsurile.

6. Umple cada cu apa fierbinte si scufunda-te timp de 10 - 15 minute. Presiunea apei te va ajuta sa elimina gazele si sa calmezi durerile provocate de vezica biliara si de calculii renali.

7. Stai pe un scaun confortabil si tine genunchii la piept. Incearca sa ramai in aceasta pozitie timp de cateva minute, iar apoi coboara incet picioarele inapoi pe podea.

8. Bea o cana cu apa calda in care ai turnat 3 linguri de zeama proaspata de lamaie. Vei simti o eliberare rapida.

9. Bea apa minerala. Aceasta reduce instantaneu cantitatea de acid gastric si amelioreaza astfel durerile de stomac.

10. Scufunda un varf de lingurita de scortisora intr-o ceasca cu apa calda si bea amestecul cat mai repede. Aceasta varianta actioneaza rapid pentru anumite persoane.

11. Mesteca doua frunze proaspete de menta. Acestea relaxeaza si reduc durerea de stomac.

12. Scufunda o lingurita de seminte de anason in apa fiarta, lasa cele doua ingrediente impreuna peste noapte si consumul dimineata, pe stomacul gol.


sursa:askmen.ro