Totalul afișărilor de pagină

marți, 11 octombrie 2011

Cu cat se vinde iPhone 4S in Romania

Cu cat se vinde iPhone 4S in Romania
Desi abia lansat pe plan international, romanii oportunisti au anticipat cererea foarte mare pentru aceste terminale si, chiar din urma cu cateva zile, accepta precomenzi pentru cel mai nou telefon al companiei Apple. Vezi cu cat le vand si de cand vor fi disponibile. 

Preturile noului telefon mobil al Apple va fi adus in Romania pentru inceput pe cai neoficiale, pe asa-zisa „piata gri”, la preturi cuprinse intre 700 de euro si 1.000 de euro.Pe Okazii.ro, cel mai mare site de licitatii din Romania, sunt deja circa 10 utilizatori care promit ca vor aduce terminalul in tara la mijlocul lunii in curs sau la inceputul lunii viitoare.
„Voi avea in stoc in Romania telefoanele pe data de 16.10.2011. Telefoanele sunt neverlocked si vin sigilate in cutii cu toate accesoriile si garantia producatorului valabila in Romania. Ofer bonul cu care telefonul va fi achizitionat pentru a nu fi nici o problema cu garantia la service-urile autorizate Apple”, spune un utilizator care vinde iPhone 4S la 1.000 euro.
Un alt utilizator aduce terminalul pe 4 noiembrie si ofera, la cerere, atat varianta de 16 Gb (700 euro), 32 Gb (850 euro) si 64 Gb, la 950 euro.
Pe plan international, Apple a anuntat ca va comercializa telefonul cu preturi cuprinse intre 200 si 400 de dolari, impreuna cu abonamente ale operatorilor telecom. "La liber", preturile terminalelor variaza unde intre 600 si 800 de dolari.
Judecand dupa lansarile anterioare de amploare, este foarte posibil ca si principalii retaileri sa introduca pe piata, cat de curand, telefonul iPhone 4S. Ulterior, operatorii locali vor introduce terminalul in ofertele proprii, clientii putandu-le achizitiona subventionate, impreuna cu un abonament pe unul sau doi ani.
Apple a primit comenzi record de peste un milion de unitati pentru smartphone-urile iPhone 4S in primele 24 de ore de la lansare, doborand recordul precedent, de 600.000 de unitati, stabilit de versiunea anterioara a iPhone.
Ce parere aveti de preturile iPhone 4S de pe Okazii.ro? Ati fi interesat sa achizitionati noulprodus Apple? De ce (nu)?

sursa:wall-street.ro

Ne astepta marele inghet!

Ne astepta marele inghet!
Cel putin asta sugereaza oamenii de stiinta, in urma studiilor facute asupra ciclului solar, care acum se afla la un minim de activitate.
Dupa o vara extrem de lunga, care a tinut pana in octombrie, se pare ca acum ne asteapta frigul cel mare.

Potrivit oamenilor de stiinta, care au reusit pentru prima data sa realizeze un "calendar" al activitatii solare, soarele are un ciclu de 11 ani, care afecteaza temperatura de-a lungul anului, in special pe timpul iernii.

Studiul arata ca o activitate scazuta a soarelui contribuie la frigul din timpul iernii, in special in emisfera nordica. 

Se pare ca noi ne aflam acum intr-o astfel de perioada, in care soarele tocmai si-a incheiat ciclul de 11 ani, iar activitatea sa este foarte scazuta, ceea ce inseamna ca ne va astepta o iarna foarte friguroasa. 
„Am reusit sa stabilim un tipar al climei, in functie de activitatea solara. Acesta nu este singurul element care influenteaza vremea de iarna, dar este unul foarte important si ne va putea permite sa prezicem vremea pe mai multi ani”, a declarat Dr Adam Scaife pentru Daily Mail.

Asa ca, pregatiti-va sa inghetati si in aceasta iarna.



sursa:9am.ro

Un meteorit a cazut in casa unor francezi

Un meteorit a cazut in casa unor francezi
O familie din Franta a avut parte de o surpriza cand s-a intors din vacanta: un fragment dintr-un meteorit vechi de peste 4 miliarde de ani a cazut in casa lor.
Potrivit telegraph.co.uk, bucata de meteorit, de marimea unui ou, a trecut prin acoperisul locuintei lor, din apropierea Parisului.

Va vine sa credeti sau nu, dar numele familei, care a primit un cadou din spatiu, este Comette.

Oamenii de stiinta spun ca este pentru prima oara cand o piatra venita din spatiu este gasita atat de aproape de capitala Frantei. De asemenea, acestia au specificat ca acesta este unul dintre cei aproximativ 60 de meteoriti care au cazut in Franta in ultimii 400 de ani.

Alain Carion, un specialist in minerale, a explicat ca meteoritul, bogat in fier, este cunoscut sub numele de chondrita si este usor de recunoscut datorita crustei negre pe care o capata la intrarea in atmosfera Pamantului.

Acesta a mai spus ca meteoritul are o vechime de peste 4 miliarde de ani si provine dintr-un asteroid situat intre Marte si Jupiter.



sursa:9am.ro

[FOTO] Giulia, pictorial incendiar pentru fani

[FOTO] Giulia, pictorial incendiar pentru fani
Giulia, cantareata si DJ Profm, si-a surprins fanii de pe facebook cu un pictorial absolut incendiar.
Surpriza artisetei a venit ca urmare a faptului ca peste 10.000 de oameni au dat like paginii ei de facebook si a gasit aceasta modalitate sa ii surprinda.



Pictorialul ne-o dezvaluie pe Giulia foarte senzuala intr-un pat foarte mare in timp ce ea este pierduta printre asternuturi. Reactiile fanilor ei nu au intarziat sa apara, la aceasta poza strangandu-se foarte multe comentarii si peste 500 de like-uri in mai putin de 30 de minute.

Click aici pentru a vedea galeria foto cu Giulia in pat.



sursa:9am.ro

5 alimente care inving astenia de toamna


Astenia de toamna fura pe nesimtite energia noastra. Vremea schimbatoarea, ploile care ne pun la incercare imunitatea si inserarile tot mai devreme ne afecteaza ciclicitatea hormonala si ne influenteaza statusul energetic.
 alimente care combat astenia de toamna
 

De ce toamna suntem astenici?

 
Vremea schimbatoare si ploile duc la scaderea imunitatii. Persoanele sensibile la schimbarile meteorologice sufera si mai mult in urma acestor schimbari: stari depresive (melancolie), agitatie, dureri in special articulare sau dureri de cap, insomnie sau somnolenta.
 
De asemenea apunerea mai devreme a soarelui ne influenteaza sistemul endocrin dependent de lumina zilei si reprezinta un factor favorizant in astenia de toamna.
 
Astfel toamna ajungem sa ne simtim mai obositi, mai melancolici, cu o energie scazuta si ventual imunitate diminuata. 
 
 

5 Alimente care inving astenia de toamna


 

Fructele

 
Fructele sunt bogate in vitamine, fibre si minerale – exact nutrientii de care aveti nevoie pentru revigorare. Va sfatuim sa optati pentru fructele proaspete, de sezon. Ideal ar fi sa consumati 2-3 fructe pe zi, avand grija sa variati mai multe tipuri de fructe pe saptamana. Si nu uitati: fructele se mananca in masa separata si nu ca desert, pentru ca in combinatie cu alte tipuri de alimente produc fermentare (tradusa prin balonare).


sursa:http://healthy.kudika.ro

Sfaturi pentru un sistem imunitar mai bun

Anotimpul rece se instaleaza cu o multime de neplaceri. Trecerile haotice de la cald la frig ne bulverseaza si nici nu mai stim cum sa ne protejam. De aceea, acestei perioade ii mai spunem si "sezonul racelilor".

Toata lumea in jur, pare sa fie afectata mai mult sau mai putin de raceala. Din acest motiv, este important sa stim cum ne putem intari sistemul imunitar.

Cum sa iti intaresti sistemul imunitar?


1. Incearca sa reduci stresul

Uneori, stresul este bun. Este modul prin care corpul tau se pregatese de o provocare, cum ar fi emotia de dinaintea unei prezentari. Dar un stres sustinut poate fi foarte rau pentru sanatatea ta. Studiile au aratat ca stresul iti poate slabi sistemul imunitar - cel care este responsabil de lupta cu bolile. Incearca sa reduci stresul, evitand cat de mult poti factorii care iti provoaca stari neplacute. Gaseste timp ca sa te relaxezi si sa faci lucrurile ce iti fac placere.Sezonul racelilor

2. Pastreaza o atitudine pozitiva

Gandurile pozitive pot sa confere sistemului tau imunitar un stimulent. Un studiu a aratat ca atunci cand oamenii sunt mai optimisti, sistemul lor imunitar este mai puternic. Ca sa iti conservi optimismul, rezerva-ti timp ca sa faci ceea ce iti face placere cel mai tare, cauta lumina ori de cate ori treci prin situatii dificile si incearca sa nu te afunzi in sentimente si ganduri negative.

 

3. Mananca alimente ce contin antioxidanti

Fructele si vegetalele te pot ajuta sa obtii o doza sanatoasa de antioxidanti. Aceste substante protejeaza celulele de radicalii liberi care afecteaza organismul. Ca sa va hraniti cu o mai mare varietate de antioxidanti, alegeti fructe si vegetale de diferite culori ca portocalele, ardei grasi, brocoli, kiwi, morcovi, pepeni rosii si galbeni, papaya, laptuci.
 

4. Ia vitamine

Multivitaminele ajuta organismul sa isi construiasca un sistem imunitar mai puternic. Vitaminele A, C, D, E, zincul si magneziul sunt foarte importante pentru functionarea organismului.

5. Evita mancarea procesata

Fast food-ul, snacksurile, dulciurile si sucul acidulat nu prea asigura un bun aport de vitamine, fibre sau alti nutrienti. Si de cele mai multe ori, acestea contin mai multi aditivi si chimicale care pot fi daunataoare corpului tau. Cand alegi aceste alimente in locul alimentelor bogate in nutrienti, cum sunt vegetalele, fructele si cerealele, risti sa iti depravezi corpul exact de ceea ce are nevoie cel mai tare.

sursa:garbo.ro

Battlefield 3 - Single Player screenshots

Battlefield 3 - Single Player screenshots

sursa:go4games.ro

The Million Dollar Highway în NFS: The Run

The Million Dollar Highway în NFS: The Run

sursa:go4games.ro

Nokia N9 - primul contact


Nokia N9 este un smartphone solitar. El este singurul telefon ce ruleazăsistemul de operare MeeGo. Gândit iniţial ca o alternativă la Symbian, acesta a intrat în dizgraţia Nokia odată cu semnarea protocolului de colaborare cu Microsoft.
Însă Nokia N9 nu este unic doar din această privinţă. Construcţia sa este excepţională. Carcasa monobloc din policarbonat este foarte solidă şi fină la atingere. Ecranul AMOLED este acoperit cu Gorilla Glass, însă materialul acesta este uşor convex, potrivindu-se perfect cu formele carcasei.
Nokia N9 a ajuns în redacţia noastră şi puteţi accesa o scurtă galerie cu un click pe oricare din imaginile de aici. A fost puţin dificil să găsim un microSIM pentru el, însă provider-ii principali de telefonie mobilă te pot ajuta cu aceasta problemă. Vă pregătim în zilele următoare un articol amplu cu Nokia N9, un telefon interesant şi unic din multe privinţe.

Hitman: Absolution – peste 16 minute de gameplay

Hitman: Absolution – peste 16 minute de gameplay

IO Interactive şi Square Enix au făcut public un întreg segment de gameplay din viitorul Hitman: Absolution, însumând 
peste un sfert de oră de secvenţe capturate din jocul ce va fi lansat anul viitor.
Conform spuselor producătorilor, noul Hitman va reţine toate elementele ce caracterizează seria, fiind adăugate totuşi noutăţi menite să transforme jocul într-un titlu mai accesibil chiar şi pentru începători. Câteva dintre aceste mecanici de joc noi pot fi observate în secvenţele de mai jos:
Firul narativ din Hitman: Absolution îl va purta pe Agentul 47 printr-o aventură mult mai "intimă", cu un caracter personal mult mai accentuat. Nevoit fiind să accepte "cel mai periculos contract al carierei sale", capturarea Agentului 47 devine prioritatea numarul unu a tuturor forţelor de ordine, un întreg oraş aflându-se pe urmele sale.
Hitman: Absolution utilizează motorul grafic proprietar Glacier 2, construit de IO Interactiv special pentru acest joc. Mai mult, Absolution beneficiază de cel mai mare buget de producţie folosit vreodată de un joc realizat în Danemarca. Hitman: Absolution urmează să fie publicat de Square Enix în 2012, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3

sursa:go4games.ro

Windows 8 promite consum redus de memorie RAM


Chiar dacă memoria RAM a ajuns atât de ieftină încât oricine îşi permite instalarea a 4 GB sau chiar 8 GB fără nicun fel de probleme, Microsoft vreaun Windows 8 care să nu abuzeze de aceste resurse. Bill Karagounis, unul dintre managerii de dezvoltare ai sistemului a detaliat pe blog cum anume va consuma Windows 8 puţină memorie:
1. Sistemul va căuta în RAM conţinutul duplicat şi va păstra o singură copie.
2. Numeroasele servicii Windows (Windows Services) din precedentele versiuni (Vista / 7) au fost reduse sau optimizate: până în această fază, 13 servicii au fost eliminate, altele au fost trecute în modul pasiv (activarea lor se va face manual) sau în modul "Start on Demand" - pornesc automat în momentul în care este nevoie de ele.
3. Dezvoltatorii au răscolit în cenuşa Windows-ului încă de la începuturi şi au găsit funcţii şi proceduri învechite ce rămăseseră aproape neschimbate, deşi stăteau la baza versiunilor noi. Acestea au fost optimizate sau s-a renunţat la anumite module de care nu mai era nevoie.
4. Windows 8 va avea un alt sistem de alocare a resurselor pentru aplicaţii, un sistem bazat pe priorităţi.
Optimizările sunt fără îndoială binevenite, iar utilizatorii care folosesc calculatoare sau laptopuri modeste (cum sunt netbook-urile) vor sesiza mai bine toate aceste îmbunătăţiri.
În acelaşi timp, optimizarea resurselor RAM în Windows 8 va permite producătorilor de computere să dezvolte sisteme cu puţină memorie RAM, dar care au avantajul consumului mic de energie.

sursa:go4it.ro