Totalul afișărilor de pagină

marți, 20 septembrie 2011

VIDEO Sfârşitul lumii, pe 25 septembrie 2011. Ce argumente are profetul care a anunţat Apocalipsa peste o săptămână?


Dacă aţi crezut că sfârşitul lumii vine în 21 decembrie 2012, aveţi mai puţin timp decât v-aţi imaginat pentru a vă încheia socotelile cu viaţa. De fapt, Apocalipsa va sosi în mai puţin de o săptămână, conform unui nou profet al Zilei de pe Urmă, pe nume Alex Retrov.

profet
Într-un seminar numit "Adevărul care îţi este ascuns", Retrov explică audienţei sale că, în 25 septembrie 2011, Pământul va fi nimicit de cometa Elenin. Bărbatul îşi susţine teoria cu tot felul de calcule şI schiţe, menite să arate că profeţia sa are la bază date ştiinţifice de necontestat. Până acum, una dintre datele vehiculatei apocalipse era 21 decembrie 2012, dată la care s-a ajuns interpretând calendarul Mayaş.
Cu toate acestea, în ultimii ani, zeci de "profeţi" precum Alex Retrov au venit cu propria lor teorie despre sfârşitul omenirii, reuşind cu toţii să găsească măcar o mână de oameni care să-i creadă şI să se pregătească resemnaţi de potop.


sursa:cancan.ro

VIDEO BUG Mafia i-a luat fata lui Lady GaGa! Sunt pe locul 19 in lume pe YouTube


La aproape doua saptamâni de la lansarea albumului “Inapoi in viitor”, canalul de YouTube al trupei românesti BUG Mafia a urcat pe locul 19 in lume in topul intocmit pentru luna septembrie la categoria "Muzicieni".

mafia
BUG Mafia detroneaza artisti consacrati pe plan international, dupa ce canalul de YouTube al trupei românesti a reusit performanta de a se clasa pe locul 19 la categoria "Muzicieni" inaintea canalelor VEVO ale unor artisti consacrati printre care se numara Lady GaGa, Leona Lewis sau Katy Perry. Piesa care i-a propulsat pe cei de la BUG Mafia pe acesta pozitie este "Fara cuvinte", un featuring cu Loredana, o melodie care se bucura de un videoclip soc in care apare actorul Dragos Bucur. "Le multumim fanilor trupei pentru atentia ce au aratat-o noului album sustinând canalul oficial B.U.G. Mafia de pe YouTube".




sursa:cancan.ro

VIDEO Noul sezon din "Two and a half men" a început slăbuţ! Vezi ce spun criticii despre primul episod fără Charlie Sheen!


Fanii "Two and a half men" au fost dezamăgiţi de noul sezon al serialului. Aseară a fost difuzat în SUA primul episod al producţiei TV fără Charlie Sheen. Noul protagonist este Ashton Kutcher, care îl interpretează pe Walden Schmidt, un miliardar care deţine o companie online.

walden
În schimb, primul episod din cel de-al nouălea sezon al serialului "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two And A Half Men" a fost întâmpinat de critici cu o serie de articole politicoase, dar lipsite de entuziasm. "A fost cu adevărat amuzant", se afirmă într-un articol, iar un altul spune că Ashton Kutcher "aproape a reuşit" să umple golul lăsat de absenţa actorului Charlie Sheen.

Robert Bianco de la USA Today i-a lăudat pe Kutcher şi pe Jon Cryer pentru abilitatea lor "de a face referiri repetate la organele sexuale ale personajului Walden şi cu toate acestea să pară în continuare simpatici, împreună". După părerea sa, serialul avea nevoie de o schimbare încă dinainte de concedierea lui Charlie Sheen, dat afară din distribuţie după ce i-a insultat în public pe producătorii show-ului.
"Schimbarea reprezintă întotdeauna ceva dificil de făcut, dar în acest caz ea era inevitabilă şi necesară. Chiar dacă ar fi existat o modalitate de revitalizare a personajului jucat de Charlie Sheen, care se apropia periculos de mult de statutul unei «glume vechi, dar îmbătrânite», Sheen nu părea a fi capabil pentru această misiune. Părea prea topit pentru a redeveni acel Charlie plin de energie şi de magnetism din timpurile lui bune, aşa cum o cerea rolul, şi părea prea obosit şi, probabil, nepregătit pentru a da tot ce are mai bun în acest serial - care, în sezonul trecut, a deplasat prea mult din încărcătura comică pe umerii personajului Alan, jucat de Jon Cryer", a adăugat el.

sursa:cancan.ro

Lady GaGa, cu "păsărica" la vedere! Sau e un "păsăroi"? Tu ce crezi?


Lady GaGa a făcut un singur pas greşit la ieşirea de la o şedinţă foto. Dar a fost exact momentul potrivit pentru ca paparazzii să îi surprindă intimităţile.

gaga1
gag
E clar ce s-a întâmplat cu Lady GaGa când o parte a rochiei a fost luată de o pală de vânt. Numai că toată lumea se întreabă acum ce s-a văzut de fapt sub fald.
Să fie un piercing? Să fie direct organele genitale feminine? Poate un chiloţel prost plasat?
Mulţi au declarat însă că poate să fie vorba despre o parte a penisului despre care s-a mai vorbit şi cu care, susţin unii, ar fi dotată diva.










sursa:cancan.ro

Oficial: Cel mai exotic si rapid Lamborghini, Sesto Elemento, intra in productie!

Oficial: Cel mai exotic si rapid Lamborghini, Sesto Elemento, intra in productie!Cel mai rapid Lamborghini creat vreodata va ajunge pe mainile a doar 20 de oameni. Sesto Elemento va fi una dintre cele mai rare masini din lume!Lamborghini a avut o prezenta consistenta la Frankfurt. 




In primul rand, a debutat noul Lamborghini Aventador, pentru care lista de asteptare s-a marit deja la peste un an. In al doilea rand, a fost aratat cel mai apropiat de curse model de strada din actuala gama a italienilor, adica noul Lamborghini Gallardo LP 570-4 Super Trofeo Stradale.

Dar la fel de delicios a fost si anuntul, care deja nu mai era asteptat de nimeni, prin care italienii confirma ca vor produce formidabilulLamborghini Sesto Elemento. Il stiti, conceptul de la Paris, de acum un an, care va intra in productia de serie. E adevarat, o serie foarte limitata.

Cred ca va fi bataie pe masina asta, pentru ca este cu adevarat deosebita.
 Are platforma si motor de...citeste continuarea pe motorstory.ro (+ galerie foto)!

sursa:9am.ro

Cuvintele "tigan" si "jidan", modificate in noul DEX

Academia Romana va face modificarile in urma somatiilor din partea mai multor organizatii care considera aceste cuvinte jignitoare la adresa celor doua etnii.

Romii cer modificarea cuvantului "tigan" din DEX

Romii cer modificarea cuvantului
Wiki Commons
"Noul tiraj al dictionarului va iesi "in curand" de la tipografie si va cuprinde toate modificarile solicitate", a declarat Marius Sala, vicepresedinte al Academiei Romane si director al Institutul de Lingvistica "Iorgu Iordan - Alexandru Rosetti".

Agentia de Dezvoltare Comunitara "Impreuna" a transmis o scrisoare deschisa celor doua institutii prin care solicita respectarea recomandarii facute de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in ceea ce priveste rectificarea definitiei cuvantului "tigan" in Dictionarul Explicativ al Limbii Romane, potrivit MEDIAFAX.

In scrisoare se cere consemnarea caracterul peiorativ al cuvantului «tigan» cand este folosit pentru a denumi o persoana care apartine minoritatii rome, cu specificarea ca folosirea acestui cuvant nu este recomandata deoarece este considerat ofensator si discrimineaza impotriva minoritatii rome

"Sa consemnati caracterul peiorativ sau depreciativ pentru epitetul de la punctul trei din definitia cuvantului «tigan», care in prezent apare: «Epitet dat unei persoane cu apucaturi rele», se arata in scrisoarea transmisa de Agentia "Impreuna", alaturi de alte 15 organizatii din Romania.



Evreii cer schimbarea definitiei cuvantului "jidan" din DEX

Evreii cer schimbarea definitiei cuvantului
flickr.com
Pe 8 august, Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania (MCA Romania) a solicitat Institutului de Lingvistica "Iorgu Iordan-Al. Rosetti" sa schimbe din Dictionarul Explicativ al Limbii Romane definitia cuvantului "jidan", considerat insultator la adresa evreilor, si sa specifice clar ca este vorba de un termen peiorativ.

Potrivit scrisorii, in editia din 1998, termenul "jidan" era definit ca "un cuvant popular si peiorativ". "Definirea acestui cuvant numai ca un cuvant cu «sens peiorativ si nerecomandat» omite efectele distructive pe care cuvantul «jidan» le-a produs in vremurile in care el a fost adoptat, la nivel national si formal, ca o alta denumire, familiara, pentru «evreu»", se arata in solicitare.

"Aceasta denumire reprezinta negarea propriei noastre umanitati. In aceste conditii va solicitam ca, in corectarea neintarziata a definitiei cuvantului «jidan», sa tineti seama de opinia noastra, cei care in Romania inca suntem numiti «jidani» si care, in acest moment, si pe fondul actualei definitii a cuvantului «jidan», intampinam dificultati in a ne regasi si apara dreptul la demnitate in tara noastra", se precizeaza in adresa MCA Romania din 16 august.


sursa:9am.ro

Cum pierdeam vremea la munca inainte de Internet

Cum pierdeam vremea la munca inainte de InternetInainte de Facebook, de YouTube sau Wikipedia, se putea presupune ca angajatii erau mai fideli angajatorului, munceau mai mult si pierdeau timpul mai putin. Se pare insa ca nu era cazul si angajatii gaseau alte modalitati de “a evita” sa lucreze. Vezi cateva dintre cele mai intalnite, conform BusinessInsider.com.

  • Aruncai cu mingea in cosul de gunoi/sertar
Echipamentul necesar – mingi de tenis
- Un cos de gunoi, sertare nu foarte mari.

  • Trimiteai fax-uri farsa

Uneori, pentru a trece timpul, impreuna cu un coleg-doi te apucai sa trimiti fax-uri cu mesaje mai mult sau mai putin decente altor departamente. Colegii de acolo, de cele mai multe ori, nu stateau mult pe ganduri si iti raspundeau – cu aceeasi moneda. 

  • Pauze de masa indelungate

Nu de putine ori, in era Internetului, angajatii prefera sa manance o gustare rece pe birou, cu ochii in calculator. In trecut, pauzele de masa erau mai disciplinate si…durau mult mai mult. 



sursa:9am.ro

[UPDATE] Italia, a doua Grecie a Europei?

[UPDATE] Italia, a doua Grecie a Europei?Standard & Poor's (S&P) a redus cu o treapta ratingul de credit al Italiei, la "A", de la "A+", cu perspectiva negativa, din cauza deteriorarii perspectivelor economice si incertitudinii politice, decizia luand prin surprindere pietele, transmite Reuters.
UPDATE:  Replica premierului Berlusconi : 

Premierul italian Silvio Berlusconi a declarat ca decizia Standard & Poor's (S&P) de a reduce ratingul de credit al Italiei nu reflecta realitatea si pare influentata de considerente politice, iar guvernul italian a pregatit deja masuri de stimulare a cresterii economice, transmite Reuters.

"Evaluarea efectuata de catre Standard & Poor's pare sa fie dictata mai mult de povestile din ziare decat de relitate si pare sa fie influentata negativ de considerente politice", a afirmat Berlusconi.

El a adaugat ca guvernul a aprobat deja masuri de echilibrate a bugetului pana in 2013 si ca se pregateste sa adopte masuri de consolidare a cresterii economice, care vor fi resimtite pe termen scurt-mediu.

Guvernul italian a trecut saptamana trecuta prin Parlament un program de austeritate de 60 miliarde euro, avand ca scop echilibrarea bugetului pana in 2013. 

Agentia a plasat Italia, a treia economie din zona euro, sub evaluare pentru retrogradare in luna mai, avertizand atunci ca perspectiva de crestere economica se inrautateste, iar guvernul Berlusconi are sanse mici sa rastoarne acest trend, din cauza divergentelor din interior.

Guvernul italian a trecut saptamana trecuta prin Parlament un program de austeritate de 60 miliarde euro, avand ca scop echilibrarea bugetului pana in 2013.


Datoria publica a Italiei este de 1.900 miliarde euro, reprezentand circa 120% din Produsul Intern Brut.


Criza datoriilor de stat din zona euro exercita presiuni tot mai puternice pe guvernul de la Roma pentru reducerea datoriei si a deficitului bugetar.

Increderea investitorilor in capacitatea guvernului Berlusconi de a evita criza nu a fost intarita de pachetul de cresteri ale taxelor si reduceri de cheltuieli aprobat saptamana trecuta. Masurile au fost convenite pe fondul unor tensiuni politice puternice, indelungate, iar analistii considera ca programul nu va ajuta semnificativ problema stagnarii economice.

"Consideram ca activitatea economica redusa a Italiei face ca tintele fiscale revizuite ale guvernului sa fie greu de atins. In plus, ceea ce noi consideram a fi un raspuns tentativ la presiunile recente din piete sugereaza perpetuarea incertitudinii politice cu privire la abordarea problemelor economice ale Italiei", se arata intr-un comunicat transmis marti de S&P.


Agentia a adaugat ca reducerea deficitului bugetar ar putea fi dificila sau imposibila, deoarece guvernul se bazeaza in mare masura pe cresterea veniturilor intr-o tara unde taxele sunt deja ridicate, iar perspectivele de crestere vor continua sa slabeasca.

De asemenea, dobanzile de pe piata financiara italiana urmeaza sa creasca, estimeaza S&P.

Surse oficiale italiene au declarat luni ca guvernul se pregateste sa-si reduca prognoza de crestere economica la 0,7% pentru acest an, de la 1,1%, si pe cea pentru 2012 la "maximum 1%".

Analistii avertizeaza ca reducerea ratingului Italiei reprezinta un semnal de alarma pentru economia globala si necesita o reactie urgenta.

Decizia S&P a spulberat optimismul usor declansat peste noapte de stirile ca Grecia este aproape de un acord pentru a continua sa primeasca fonduri de la UE si FMI si ca Brazilia este dispusa sa ajute Europa cu 10 miliarde de dolari, prin intermediul Fondului Monetar International.


Coborarea ratingului preceda o sedinta prelungita de politica monetara a Federal Reserve, care va incepe marti, si reuniunile G20 si FMI/Banca Mondiala din aceasta saptamana.

Moneda euro s-a depreciat cu 0,5% fata de dolar dupa anuntul S&P, iar analistii anticipeaza noi scaderi.

Masura anuntata de S&P nu a surprins pietele, deoarece investitorii se asteptau la retrogradarea ratingului Italiei de catre Moody's.

Moody's a anuntat saptamana trecuta va decide intr-o luna daca reduce ratingul Italiei.


sursa:9am.ro

Cati romani au cont pe Facebook?

Cati romani au cont pe Facebook?In prezent sunt 3,7 milioane utilizatori de Facebook in Romania (3.728.280) din care peste 90% (90.57%) si-au declarat orasul de resedinta. Numarul de utilizatori ai acestei retele sociale a crescut cu 54% fata de inceputul anului 2011, cand numara doar 2.405.920 utilizatori, conform serviciului de analiza Facebrands.ro.
In acest moment sunt 3,7 milioane utilizatori de Facebook in Romania (3.728.280) din care peste 90% (90.57%) si-au declarat orasul de resedinta. Numarul de utilizatori ai acestei retele sociale a crescut cu 54% fata de inceputul anului 2011, cand numara doar 2.405.920 utilizatori.

Totodata, 3.376.560 de utilizatori ai retelei sociale Facebook si-au declarat in profilul creat pe aceasta retea orasul de resedinta. Procentul utilizatorilor romani de Facebook care si-au declarat orasul de resedinta s-a dublat de la inceputul anului, de la 48% in ianuarie 2011.

Cei mai multi utilizatori ai retelei Facebook in Romania sunt in Bucuresti (1.049.400, 31,08%), urmat de Cluj-Napoca, Timisoara si Iasi
Pentru a afla cifra de utilizatori din orasul sau  judetul tau, click aici.

Catre acesti utilizatori au fost afisate in ultimele 2 luni peste 4500 de ad-uri locale, din care 4440 au fost stranse de echipa Facebrands PRO intr-un modul dedicat de Intelligence, disponibil in cadrul oricarui abonament Facebrands PRO.

Facebrands.ro monitorizeaza acum peste 14.000 de pagini create pe Facebook de persoane si institutii (companii, ONG-uri etc.), aratand cresterea numarului de fani al acestora pe zile si saptamani, impreuna cu alte pagini din aceeasi categorie.



sursa:9am.ro

Lucian Viziru: «Nici pentru 10 miliarde € nu mă mai întorc la Pro tv»


Scăpat din trustul MediaPro, Lucian face dezvăluiri în emisiunea concurenţei, la Antena 2

Viziru a interpretat rol  de ţigan în telenovelele “Inimă  de ţigan” şi “Regina” (Acasă TV) (foto: Acasă Tv)
Viziru a interpretat rol de ţigan în telenovelele “Inimă de ţigan” şi “Regina” (Acasă TV) (foto: Acasă Tv)
A debutat în telenovele în 2005 şi în scurt timp a devenit un sex simbol. „Păpuşa cu ochi verzi", aşa cum se autocaracterizează Lucian Viziru, priveşte acum în urmă cu mânie şi face declaraţii incendiare. De altfel, e prima vedetă care se ia de guler, în public, cu imperiul MediaPro.
A devenit soţ şi tată şi a dat uitării meseria de actor, deşi a făcut furori, timp de trei ani în telenovele.
Lucian Viziru vrea să revină la prima sa dragoste, muzica, dar cu un stil diferit de perioada „Gaz pe foc".
Mulţumit de viaţa de familie şi relaxat că face ce-i place, actorul s-a dezlănţuit recent, la filmările emisiunii „Conferinţa de presă", care va fi difuzată sâmbătă, de la ora 19.30, la Antena 2.
Provocat de ziariştii prezenţi în platou, Lucian a spus lucrurilor pe nume, fiind prima vedetă care a avut tupeul să facă dezvăluiri despre PRO TV şi Acasă TV, lăsând de înţeles că se bucură că a scăpat din „închisoare".
„Cei de la PR făceau pe intermediarii, nu ne lăsau niciodată să intrăm în legătură directă cu voi, presa. Nu puteam să cânt, aveam prea puţin timp la dispoziţie să fac ce vreau. Mie, proiectul ăsta muzical de acum îmi stă în cap de foarte mulţi ani. Nu aveam voie să mă duc la spectacole spre exemplu, am avut unul singur la Craiova. Nu am luat amendă pentru el, dar nici uşor nu mi-a fost. Nu mă lăsau să mă duc nici la meciurile Stelei, pentru că trebuia să muncim", a declarat, nervos, Lucian Viziru pentru Antena 2.
Surpriză, însă, deşi a plecat hotărât din MediaPro, în 2010, actorul a fost chemat înapoi: „Oferte au mai fost, dar nu am vrut să discut despre bani, eu nu ma întorc acolo nici pentru 10 miliarde de euro. Oricum, acest trust are grijă de vedetele lor şi chiar fabrică vedete", a mai spus vedeta.
A jucat în patru telenovele
2004 – a prezentat emisiunea „Poveştiri adevărate” (Acasă TV)
2005 – „Lacrimi de iubire” (Acasă TV)
2006 – „Iubire ca-n filme” (Acasă TV)
2007 -  „Inimă de ţigan” (Acasă TV)
2008 – „Regina” (Acasă TV)
Actriţele nu au voie să rămână gravide

Şi vedetele feminine din MediaPro au contracte foarte stricte.
Ele sunt obligate să înştiinţeze departamentul de PR atunci când vor să iasă cu un bărbat. Şi pentru căsătorie au nevoie de acordul trustului, dar şi pentru a rămâne însărcinate.
Contracte de acest gen au semnat Andreea Pătraşcu, Diana Dumitrescu, Mădălina Drăghici, Dana Rogoz, Adela Popescu.

sursa:click.ro

Toata America s-a uitat la noul sezon din Two and a Half Men. Vezi ce reactie a avut Charlie Sheen dupa primul episod

Toata America s-a uitat la noul sezon din Two and a Half Men. Vezi ce reactie a avut Charlie Sheen dupa primul episod

Aseara, postul american de televiziune CBS a difuzat primul episod din cel de al noulea sezon din 

serialul Two and a Half Men.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO! Momentul a fost mult asteptat, in special pentru ca episodul de aseara a marcat prima aparitie a lui Ashton Kutcher in serial. Primele estimari anunta raitinguri de senzatie. Cand a fost anuntat numele lui Kutcher pentru proiect, aproape toata presa a ras iar fanii au fost extrem de dezamagiti, toti mentionand faptul ca fara Charlie Sheen serialul nu mai inseamna nimic.



sursa:protv.ro