Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 14 septembrie 2011

Paris Hilton a comis-o! Beată şi fără chiloţi la o petrecere din Ucraina - FOTO

Paris Hilton, beată şi fără lenjerie la Kiev (Foto: Hepta)
Paris Hilton s-a dat în spectacol, seara trecută, la petrecerea de după finala concursului 
„Miss Ucraina 2011”. 
Starleta în vârstă de 30 de ani a băut cam mult şi i-a lăsat pe petrecăreţi să vadă că nu purta lenjerie intimă.

 
Paris Hilton a ratat „Săptămâna modei” de la New York pentru a participa, în calitate de membru al juriului, la concursul Miss Ucraina 2011.

sursa:click.ro

Angelina Jolie şi Rihanna, în haine ieftine. Vezi aici ce vedete au mai ieşit în public în rochii "de duzină"


michelNoua Ducesă de Cambridge, Katherine Middleton, a ajuns în toate rubricile de modă ale ziarelor nu pentru cum se îmbracă, ci mai ales pentru cât costă ceea ce îmbracă. Soţia prinţului William a ridicat multe sprâncene de critici de modă cu hainele ei cumpărate din magazine ieftine. Cu toate acestea, ea a ajutat multe astfel de magazine să-şi lichideze stocurile, datorită rochiilor pe care le-a purtat, cum a fost cazul unei rochii albastre, care a costat numai 60 de euro.

michel 3


michel 2
Prima Doamnă a SUA, Michelle Obama, s-a remarcat mereu prin ţinutele ei foarte scumpe, create de designeri celebri. Din când în când, însă, soţia lui Barack Obama poartă şI câte o haină din magazinele de duzină, pentru a arăta că nu ţine la etichetă. Din această categorie a făcut parte şI tunica albastră, în valoare de 22 de euro, cu care era îmbrăcată când îl însoţea pe preşedintele american la Camp David.
O altă vedetă care nu este mereu îmbrăcată de marile case de modă ale lumii este Angelina Jolie. Rochia neagră pe care actriţa a purtat-o la premiera filmului "Mighty Heart" a costat numai 19 euro.
Nici Rihanna nu se ruşinează să poarte chilipiruri, ea apărând la un eveniment cu o rochie de numai 36 de euro, în timp ce Eva Longoria a venit pe covorul roşu cu o jachetă de 29 de euro.

















sursa:cancan.ro

EXCLUSIV Românii de la „Io canto”, Andreea Olariu şi Iustin Ianău, au fost trimişi acasă

Andreea Olariu pe scena festivalului de la Mamaia FOTO: agentiadepresamondena.com
VIDEO Producătorii show-ului „Io canto” l-au alungat pe Iustin Ianău pentru „obrăznicie”, iar 
pe Andreea Olariu au şicanat-o până au convis-o să plece după ce i-au schimbat în fiecare zi partitura şi i-au dat doar piese slabe.
Culisele show-ului „Io Canto" au avut în acest an un gust amar pentru români. Andreea Olariu a preferat să se retragă decât să cânte piese slabe, iat Iustin Ianău a fost dat afară pe motiv că este „obraznic şi nu este pregătit să cânte cu orchestră".
Andreea Olariu, câştigătoarea premiului juriului de anul trecut la acelaşi concurs, a fost invitată de onoare şi în acest an. Invitaţia s-a dovedit a fi însă una formală, întrucât Andreea nu a fost de acord cu niciuna din piesele care i-au fost atribuite, informează surse din Mediaset. Mai mult, în fiecare zi primea altă partitură pe care o învăţa în timp record, dar toate piese foarte slabe ca priză la public.
Andreea Olariu a câştigat Trofeul Festivalului de la Mamaia cu piesa lui Marcel Dragomir "Ciao amore, come stai?".
Piese fără succes
Mama artistei, Lucia Olariu, contactată de „Adevărul" a confirmat în mare parte informaţiile. „Am preferat să ne retragem decât să dezamăgim publicul. Am cerut insistent piese cu priză la public, dar producătoarea ne-a refuzat pe motiv că nu are timp, că se mai ocupă de un spectacol. Cu toate acestea îi schimba partitura în fiecare zi", ne-a declarat mama Andreei.
„Am onorat invitaţia la «Io Canto» doar pentru a arăta că Andreea este mult mai bine pregătită decât anul trecut. Dar se pare că tocmai acest lucru i-a speriat pe producători. Nu vrem să dezamăgim publicul, urmează un concert în Spania şi «America's Got Talent» în Statele Unite", ne-a declarat mama artistei.
Niciun străin nu a fost acceptat
În acest an „Io Canto" va fi exclusiv italian, niciun concurent străin nu a rămas în concurs. Dacă Andreea Olariu s-a retras de „bună-voie", pentru românul Iustin Ianău şi doi concurenţi din Malta şi Filipine, nu a fost nimic de făcut. Producătorii au considerat că nu se ridică la înălţimea programului.
Cazul lui Ianău devine de-a dreptul antologic. După ce a impresionat România cu vocea lui ieşită din comun şi cu tonalităţi extrem de înalte, producătorii de la „Io Canto" i-au dat partituri în care trebuia să cânte pe tonalităţi joase. Nu s-a conformat şi a fost trimis acasă pe motiv că „nu este pregătit să cânte cu orchestra". Mai mult, sursele noastre spun că a fost numit „obraznic" pentru acest comportament.
Părerea specialistului
Parţial de acord şi profesorul de muzică Dan Gafiţa din Piatra Neamţ: „Într-adevăr notele acute îi ies cel mai bine şi este păcat să nu fie puse în valoare. Dar trebuie să ţinem cont şi de faptul că muzica nu este un conglomerat de note cântate mai bine sau mai rau, este o artă, arta de a de a transmite emoţii prin intermediul sunetului. Din punct de vedere tehnic, băiatul sta bine, dar cred că la capacitatea de a vorbi pe intelesul sufletului mai are de lucru".
Iustin Ianău a câştigat ultima ediţie a show-ului "Românii au talent", difuzat de Pro TV.
Până în acest moment producătorii show-ului „Io Canto" nu au putut fi contactaţi. Vom reveni.

sursa:adevarul.ro

Prunariu, şef peste astronauţii din toată lumea

Dumitru Prunariu, preşedintele Asociaţiei Exploratorilor Spaţiului
Singurul român care a ieşit în spaţiu, Dumitru Prunariu, a devenit preşedinte al Association of
 Space Explorers (ASE, Asociaţia Exploratorilor Spaţiului), din care fac parte 350 de astronauţi şi cosmonauţi, reprezentanţi ai 37 de ţări.
Mandatul de preşedinte al Asociaţiei este de trei ani, iar Prunariu a fost, până la congresul de săptămâna trecută, şeful filialei europene a organizaţiei. Organizaţia se ocupă, între altele, cu studiul siguranţei zborurilor cosmice, sau al obiectelor cosmice care se apropie de Pământ, precum asteroizii sau meteoriţii care se pot ciocni de planetă. Un astfel de studiu a devenit între timp document de lucru al ONU, care urmează să ia decizii  privind eventuala extindere a unor arii de cercetare.
Aceeaşi asociaţie, care se întruneşte o dată pe an în aşa-numite Congrese Planetare, şi-a asumat şi popularizarea misiunilor spaţiale printre tineri. Dumitru Prunariu spune că în marginea acestor congrese au loc tot felul de întâlniri cu tinerii pasionaţi, iar în urma discuţiilor că o bună parte dintre cei care urmăresc prezentările se reorientează în pregătirea lor către profesorii care au legătură cu zborul ori cu explorarea spaţiului cosmic.
Între timp, la Bucureşti se desfăşoară în aceste zile cea de-a 59-a Conferinţă Internaţională de Medicină Aeronautică şi Spaţială. Dumitru Prunariu este unul dintre cei mai importanţi conferenţiari, iar Institutul Naţional de Medicină Aeronautică şi Spaţială este organizatorul român. Acest institut este responsabil, de la crearea lui, în anii '70, pentru expertizarea medicală a piloţilor români, iar din 1977 până în 1981 a creat şi a pus la punct experimentele medicale puse în aplicare în timpul expediţiei spaţiale din care a făcut parte şi cosmonautul român.  

sursa:adevarul.ro

Tot mai mulţi americani trăiesc în sărăcie. Ce venituri anuale au familiile considerate nevoiaşe


Tot mai mulţi americani au venituri considerate sub pragul sărăciei, potrivit datelor unui recensământ 
publicat marţi, relatează CNN. Astfel, circa 46,2 milioane de americani au ajuns să fie catalogaţi drept nevoiaşi.
Rata sărăciei a crescut anul trecut la 15,1%, cel mai ridicat nivel al ultimilor 14 ani. Guvernul american consideră că o familie de patru persoane trăieşte în sărăcie, dacă are venituri mai mici de 16.350 de euro (22.315 de dolari). Şi că o persoană singură e nevoiaşă dacă are venituri sub 8.160 de euro (11.139 de dolari). Aceste cifre sunt actualizate în fiecare an, în funcţie de inflaţie.
Veniturile medii ale unei familii americane din clasa mijlocie au scăzut de la aproximativ 36.480 deeuro (49.777 de dolari) în 2009, la circa 36.240 de euro (49.445 de dolari) anul trecut.
Cu toate acestea, veniturile medii anuale ale americanilor au cunoscut variaţii reduse pe parcursul ultimilor 30 de ani, comparativ cu majorarea preţurilor. Ajustate în funcţie de inflaţie, veniturile unei familii din clasa mijlocie au crescut în ultimii 30 de ani cu 11%.
Jurnaliştii americani atrag atenţia asupra ratei ridicate a şomajului, care a rămas deasupra pragului de 9% pe tot parcursul anului trecut, precum şi asupra numărului record de şomeri care nu au reuşit să-şi găsească un nou loc de muncă în mai puţin de şase luni.

sursa:gandul.info

SALONUL AUTO FRANKFURT 2011. S-a lansat „Veyronul electric”, bolidul de 1.088 de cai-putere care atinge 305 km/h


Când ai nevoie de patru cifre pentru a exprima caii-putere, este clar că ai o maşină foarte specială, 
notează Engadget.com . Mai ales dacă bolidul despre care vorbim este electric.

Acesta este cazul lui Concept One, prima maşină de la producătorul croat cvasi-necunoscut Rimac. Bolidul, ale cărui forme au fost trasate de designerul italian Adriano Mudri, are patru motoareelectrice, care dezvoltă 1.088 de cai-putere. Din acest motiv, maşina a fost deja supranumită "Veyronul electric".
Dar, mai important, Rimac Concept One beneficiază de o tehnologie care permite împărţirea cuplului forţă pe fiecare dintre roţi, astfel încât maşina să se comporte cât mai bine în curbe.
Bolidul poate accelera de la 0 la 100 km/h în 2,8 secunde şi atinge o viteză maximă de 305 km/h. Autonomia garantată de baterie este surprinzătoare - 600 km.
Maşina a fost prezentată la Salonul Auto de la Frankfurt, dar se află, deocamdată, doar în stadiul de concept, fiind create doar 88 de bucăţi. Constructorul speră să o poată lansa pe piaţă anul viitor, dacă va beneficia de finanţare.

sursa:gandul.info

Ministrul francez de Interne: "La Paris, unul din zece infractori e român"


Claude Guéant, ministrul francez de Interne, a declarat astăzi într-un interviu, că la Paris, unul din zece
 infractori este de cetăţenie română.
"Aproximativ 1.200 de cetăţeni români au fost deferiţi justiţiei în primele şapte luni ale anului la Paris. Delincvenţii români reprezintă un inculpat din zece în capitală", a precizat Guéant.
Potrivit Le Figaro , în primele şapte luni ale lui 2011, 4.800 de români au fost reţinuţi de către autorităţile franceze, cu aproape 90% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului 2010.
Pentru a ameliora situaţia, ministrul francez de Interne a solicitat prezenţa unui magistrat român la Paris, printre atribuţiile căruia să se numere şi organizarea repatrierii delicvenţilor minori.
"Dacă aceştia (minorii -n.r.) au părinţi în Franţa, vor fi predaţi acestora înainte de a fi repatriaţi. În cazul în care nu există informaţii despre prezenţa părinţilor pe teritoriul nostru, aceşti minori vor fi încredinţaţi serviciului de ajutor pentru copii din România", a mai declarat Guéant.
Ca măsură preventivă, prefectul poliţiei din Paris, Michel Gaudin, va interzice cerşetoria pe Champs-Elysée, printr-o hotărâre care va intra în vigoare în această săptămână, mai precizează sursa citată.

sursa:gandul.info



Harta FAMILIILOR MAFIOTE din România care au speriat Franţa. Ministrul francez de Interne: Îi trimitem înapoi chiar şi cu forţa


Clanurile mafiote din România care şi-au extins în Franţa activităţile infracţionale minore, de genul furturilor sau cerşetoriei, provin în special din partea de sud a ţării, conform unei hărţi realizate deLe Figaro, care se bazează pe principalele dosare penale instrumentate în Franţa şi în România, împotriva acestor clanuri.
CLICK pentru a MĂRI
Craiova exportă la Paris hoţii de carduri bancare. Escrocii din Bucureşti s-au specializat în oraşul de pe Sena în înşelăciuni care se bazează pe mila trecătorilor. Ţăndărei, Feteşti, Bucureşti, Baia Mare, Piatra Neamţ, Iaşi şi Craiova trimit în Franţa hoţii de buzunare. Din oraşe precum Buzău, Brăila, Feteşti, Constanţa, Ţăndărei, Bucureşti, Piatra Neamţ şi Iaşi provin cei mai mulţi hoţi de telefoane mobile.
Ministrul de Interne al Franţei, Claude Guéant, a anunţat ieri, la Paris, planul său împotriva delincvenţei, propunând un experiment poliţienesc care, dacă va funcţiona, va fi extins şi în alte zone. Astfel, de astăzi, pe celebrul bulevard parizian Champs-Élysées va fi interzisă prin lege cerşetoria şi "formele ei asimilate", adică hărţuirea trecătorilor cu poveştile false pe care cerşetorii le spun, pentru a obţine bani.
Ministrul a mai spus că 10% din persoanele care ajung în faţa tribunalelor din Paris provin din România, iar jumătate dintre inculpaţi sunt minori. Astfel, românii ar reprezenta 2% din delincvenţii Franţei.
Şeful Poliţiei pariziene, Michel Gaudin, a calificat măsura drept "excepţională, dar proporţională" şi a anunţat că va fi menţinută în vigoare aproape 6 luni, până pe 6 februarie. Această interdicţie vizează în special grupurile de români, adesea minori, care fac parte din reţele mafiote şi care şi-au împărţi capitala Franţei, inclusiv mijloacele de transport, pe sectoare.
Ministrul francez de interne: "Trebuie să trecem într-o viteză superioară"
În primele şapte luni ale anului 2011, poliţia din Paris a pus sub acuzare 4.800 de români, faţă de doar 2.500 în perioada similară a anului trecut. Este vorba de o creştere cu peste 90%, iar intensificarea infracţiunilor comise de români a fost înregistrată de poliţia franceză şi la Marsilia sau Lyon.
"Nu stigmatizez nimic şi pe nimeni. Este o realitate judiciară. A existat o creştere importantă a acestei delincvenţe. Trebuie să trecem într-o viteză superioară în ceea ce priveşte returnarea presupuşilor delincvenţi români în ţara lor de origine, fie voluntar, fie cu forţa", a spus ministrul de Interne al Franţei.
Cu toate acestea, ministrul a spus că se vor intensifica controalele la frontieră asupra românilor care sosesc în Franţa.
Ministrul a mai anunţat că la Paris va sosi un judecător din România, pentru a urmări dosarele penale şi pentru a ajuta serviciile sociale să-i trimită pe minorii români înapoi la familiile lor.
Tot ieri, preşedintele francez Nicolas Sarkozy a anunţat că guvernul adopta, în această toamnă, propunerea unui deputat de a-i trimite în Armată pe minorii delincvenţi.
"Guvernul va adopta această propunere care va permite ca autorii de delicte să poată executa, pentru câteva luni, un serviciu cetăţenesc în cadrul unei instituţii de apărare", a declarat Sarkozy.

sursa:gandul.info

Studiu: Românii au trecut de la consumul de pateuri de 300 de grame la cele de 100-120 de grame


Consumatorul român de pateuri în conservă se orientează tot mai frecvent, pe fondul crizei economice, 
către gramaje mai mici, de 100-120grame, după ce în urmă cu doi ani cele mai vândute produse erau cele de 300 de grame, a declarat pentru MEDIAFAX Adrian Gaşpar, preşedintele CA al Scandia Food.
"Am putut observa o modificare a comportamentului consumatorului în ultimii ani, influenţată în mod evident de evenimentele economice ale acestor perioade. Dacă până acum doi ani, vânzarea era compusă, în principal, din gramaje mari (300 de grame), astăzi consumatorul se orientează, tot mai frecvent, către gramaje mai mici, de 100-120 de grame", a spus Gaşpar.

El a precizat că românii cumperă acum atât cât este necesar.
Cel mai pare producător de pateuri din România, cu afaceri de 46 de milioane de euro anul trecut, are la Sibiu două linii de producţie, una pentru conserve şi alta pentru mezeluri.
Scandia a relocat în 2011 vechea fabrică, continuând să deţină astfel o unitate de producţie în România. Investiţia a fost de 40 de milioane de euro şi a presupus o suprafaţă totală de producţie de peste 17.000 de metri pătraţi.
Un proiect important pentru Scandia Food, în acest an, este extinderea în domenii conexe de activitate, respective lansarea unui lanţ de restaurante cu servire rapidă.
"Până la sfârşitul primului trimestru din 2012 intenţionăm să deschidem un număr de şase sau şapte astfel de restaurante, iniţial în Bucureşti, valorea totală a investiţiei fiind estimată la un milion de euro", a spus Gaşpar.
El spune că principalele probleme cu care se confruntă piaţa de pateuri sunt creşterea "abruptă" a preţului materiilor prime şi scăderea puterii de cumpărare şi consum a populaţiei.
Creşterea TVA a avut, de asemenea, potrivit lui Gaşpar, impact "enorm" asupra consumului, iar "gripajul economic" şi volatilitatea duc la o lipsă de încredere a consumatorului.
Din 2010 Scandia a început să se concentreze şi pe exporturi, firma fiind prezentă pe pieţele din Ungaria şi Bulgaria.
"În Ungaria suntem prezenţi în majoritatea lanţurilor de magazine. Produsele noastre mai ajung la comunităţile de români din Italia şi Spania, dar este vorba de cantităţi mici. Un eveniment important, care a marcat anul 2011, a fost intrarea pe piaţa de conserve din Moldova. Ne propunem ca în următorii ani exportul să crească cu mai mult de 10-15% pe an, cu menţiunea că azi vindem peste 1000 de tone pe an la export", a mai spus preşedintele companiei.
Scandia este deţinută de Elga Comerţ (peste 80%), filială a companiei Elga Suisse Alimentari.
Principalii competitori ai Scandia pe piaţa românească sunt Orkla Foods şi Hamé.

sursa:gandul.info

Steve Jobs Is Not Dead, Unlike CBS' Relationship to the Show that Said He Was

Steve Jobs Is Not Dead, Unlike CBS' Relationship to the Show that Said He Was
Steve Jobs is alive and well—but the same, sadly, can't be said for CBS News' relationship with
 the web show that told the world that Jobs had died last week.
CBS has cut off all ties with What's Trending, a web series focusing on news and current events from an online perspective, after the show announced the death of Jobs last Friday on its official Twitter account. Before this point, the show had been hosted by CBSNews.com since its launch in May of this year.
Shortly after Trending reported the death, the tweet was deleted and replaced with a retraction that read "Apologies- reports of Steve Job's [sic] death completely unconfirmed. Live on," as well as a retweeted apology from producer and host Shira Lazar that said that everyone at production company Disrupt Group "sincerely [apologized] for the inaccuracy." The damage, however, had been done; Jobs' rumored demise was spreading around the Internet and being credited (or partly credited) to CBS News.
According to The Hollywood Reporter, CBS executives "informed CBS Interactive to remove from CBSNews.com all material related to Lazar and What's Trending" by Friday evening, although the show's Twitter page still lists http://www.cbsnews.com/WhatsTrending as the first destination for those seeking the show (that URL currently leads to a "page you requested cannot be found on the CBS News website" message).


Read more: http://techland.time.com/2011/09/12/steve-jobs-is-not-dead-unlike-cbs-relationship-to-the-show-that-said-he-was/#ixzz1XxNyWsW1

Anna Paquin has telepathic abilities


ANNA Paquin (pix) believes she has some sort of telepathic ability.
The actress - whose True Blood character Sookie Stackhouse is a telepathic waitress - claims there have been moments in her life where she believes she has predicted moments.
She said: "There have been a few different bits and pieces in my life where it's like, 'Is that really a lucky guess or did I know that was going to happen?' My mom and my sister used to joke that they thought I was a witch."
One thing Anna didn't predict was her romance with husband Stephen Moyer.
The couple met on the set of the vampire TV show in 2007 and got married in August 2010 but the 29-year-old actress can't explain how the relationship started.
She added to LOOK magazine: "Chemistry is just one of those elusive things. It doesn't mean everyone's going to jump into bed with everyone. It's not even specifically about a sexual chemistry. It's just, is there a spark when you work with that person? Does it feel like there's a connection? Does it feel like they're coming alive?"- Bang Media


sursa:thesundaily.my

New York public meats Lady GaGa


LADY GaGa has always been fond of meat. But this time she's eating it rather than wearing it.

The Born This Way star, who famously wore a dried meat dress to the 2010 MTV awards, caused a commotion on the streets of New York yesterday as she grabbed a hotdog from a street vendor.
Wearing weird glasses, which resembled ancient Egyptian sundials, she was sporting a beehive and long white hair as she wrapped up an outdoor photoshoot.
And crowds gathered nearby as she tucked into the fast food snack, smothered in mustard, on the way to a waiting car.
Earlier, she suffered a nipple slip as she posed in a lowcut black dress in a boat for the Vogue pictures, shot by famous photographer Annie Leibovitz..
Sinking low ... Lady GaGa in the boat
Sinking low ... Lady GaGa in the boat
X17Online.com






















In other shots, she was pictured in a gold lace and fake fur dress.
And her hairpiece had so many feathers it looked like a flock of birds had landed on her head.
Stack heels ... Lady GaGa in New York
Stack heels ... Lady GaGa in New York
Photoshot.com
To finish off the look, the outrageous 25-year-old, real name Stefani Germanotta, teetered in incredibly high tower heels.
But the height of the shoes proved too much even for platform princess Lady GaGa.
Getting carried away ... Lady GaGa
Getting carried away ... Lady GaGa
XPOSUREPHOTOS.COM
A bodyguard was forced to carry her around the set of the shoot as she was unable to walk.
GaGa changed her outfits several times throughout the day, posing in a red dress with huge sleeves and more tower heels, and draping herself over a security barrier in a black and white ensemble.
Lady in red ... Lady GaGa
Lady in red ... Lady GaGa
XPOSUREPHOTOS.COM
She will be appearing in the UK again in a few months.
She has been signed up by Gary Barlow for this year's Children In Need gig, at Manchester's MEN Arena on November 17.

On the fence ... Lady GaGa



sursa:thesun.co.uk


The Take That star, who is organising the fundraiser, has also received confirmations 
from ColdplayElbowN-DubzJames MorrisonEd Sheeran,Snow Patrol and Hugh Laurie.
Doubt she'll risk a hot dog from a vendor outside the MEN in a few months.