Totalul afișărilor de pagină

marți, 12 iunie 2012

Fenomenul bizar care a speriat 9 milioane de oameni.


Ceata densa Wuhan, ChinaProtv Ad
Locuitorii din Wuhan, China, au fost sfatuiti sa nu iasa din casa, dupa ce o ceata densa a cuprins orasul de 9 milioane de suflete.

Martorii au declarat ca fenomenul ciudat a aparut din senin, dimineata si ca au fost nevoiti sa poartemasti pentru respirat.
"M-am uitat pe fereastra biroului meu si nu mi-a venit sa cred ce vad", a declarat Li Yunzhong, care a descris ceata drept opaca si cu nuante de galben si verde.
"Initial am crezut ca o sa inceapa sa ploua. In 31 de ani de cand locuiesc aici nu am mai vazut niciodata ceva asemanator. Suntem foarte ingrjiorati pentru ca nu ne dam seama ce este cu acest fenomen", a mai povestit Li.
Consulatul general al Frantei din oras a sfatuit rezidentii sa ramana in casa, sa inchida ferestrele si sa nu exagereze cu aerul conditionat.
"Momentan nu cunoastem de unde a aparut aceasta ceata densa asupra orasului Wuhan. Autoritatile locale au promis sa ofere informatii in cel mai scurt timp", este scris intr-un comunicat publicat pe site-ul reprezentantei franceze.
Poluarea aerului este o problema serioasa in marile orase din China, iar oficialitatile sunt acuzate frecvent ca nu trateaza serios aceasta problema in zonele urbane, in mod special in Beijing.
Masuratorile oficiale sunt uneori total diferite fata de cele efectuate de organizatiile non-guvernamentale si sunt mai mereu privite cu neincredere.

Sursa: Daily Mail

Hostessele de la Montreal i-au înnebunit pe fanii Formulei 1



Cea de-a şaptea etapă din Campionatul Mondial de Formula 1 care a avut loc în Canada, pe circuitul de la Montreal, a adunat pe grila de start cele mai sexy hostesse din America.
Hostessele de la Montreal i-au înnebunit pe fanii Formulei 1









Cele mai apetisante americance i-au înnebunit pe fanii Formulei 1 de la Montreal atunci când şi-au făcut apariţia pe grila de start, îmbrăcate în acele rochiţe mulate în culoarea roşie.




GALERIE FOTO: