Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 10 septembrie 2011

Enrique Iglesias feat Pitbull- i like how it feels





sursa:youtube.com

Beatport Live

Cea mai puternică femeie de pe Wall Street a rămas şomeră! Vedeţi cine este!


Preţul unei cariere într-o lume a bărbaţilor: Dallie Krawcheck, una dintre cele mai puternice femei de pe Wall Street, care a rămas şomeră în urmă cu câteva zile.

aiaia
Şi-a început cariera în servicii financiare ca junior la Salomon Brothers cu doar două luni înainte de prăbuşirea burselor din 1987. Pentru o scurtă perioadă a părăsit Wall Street-ul, dar s-a întors, pentru că voia să muncească.
S-a retras din nou din activitatea de investiţii bancare în timpul sarcinii cu fiul său, dar a revenit. Nu putea sta departe de lumea financiară.
"Nu pot face asta familiei mele. Nu este corect faţă de ei şi eu trebuie să muncesc", a spus Dallie la acea vreme.
A condus o echipă de 44 de analişti şi a lucrat pentru 450 de companii şi cu 350 de traderi, oameni de vânzări şi asistenţi. În 202, firma a avut cel mai bun an, câştigurile ajungând la aproape 300 de milioane de dolari.
Krawcheck a fost angajată de firma Bank of America în august 2009, dar în septembrie 2011, preşedintele bancii a anunţat plecarea acesteia din companie. "A fost o onoare pentru mine să conduc departamentul de management al investiţiilor într-o perioadă cu atât de multe provocări", a spus Daillie.
Pentru cariera sa, revista Fortune a numit-o "Cea mai puternică femeie în afaceri", între anii 2002 şi 2009, iar în 2006 se regăsea pe locul 6 în topul Forbes al celor mai puternice 100 de femei din lume.

sursa:cancan.ro

VIDEO N-ai cum să nu dai Like la aşa ceva! Doi ruşi care se bat cu porumbei într-un parc sunt mai tari decât orice film pe care l-ai văzut!

2

Doi bărbaţi s-au pus pe o bătălie pe viaţă şi pe moarte! Armele alese? Câţiva 

porumbei!

Uitaţi de armele albe sau cele de foc! Porumbeii sunt mai letali decât toate acestea la un loc!



Sărmanii porumbei nu au avut apărare în faţa bărbaţilor, care avea clar un motiv întemeiat de ceartă. Lupta nu ar trebui sub nicio formă repetată în faţa doamnelor, mai ales că porumbeii sunt şi un simbol al iubirii şi au rol decorativ în nuntă.
sursa:cancan.ro

VIDEO demenţial! Vrei o relaţie de cuplu perfectă?! Să nu faci asta niciodată în faţa iubitei tale! Secretul pe care nu-l ştiu decât puţini barbaţi

5

Oricât de intimă ar fi relaţia ta cu femeia iubită să nu faci niciodată ca bărbatul 

din imagini!


Într-un cuplu este nevoie şi de puţină intimitate, iar atunci când toate barierele se sparg, relaţia dintre cei doi amorezi are de suferit.

Asta se întâmplă şi cu îndrăgostiţii din imagini. El, într-un moment pe care cu siguranţă îl va ţine minte toată viaţa, a deschis cutia Pandorei, iar ceea ce a urmat nu poate fi descris decât iadul pe pământ!
video:http://www.cancan.ro/actualitate/international/video-vrei-o-relatie-de-cuplu-perfecta-sa-nu-faci-asta-niciodata-in-fata-iubitei-tale-secretul-pe-care-nu-l-stiu-decat-putini-barbati-182904.html


sursa:cancan.ro

Postul TV CBS anunţă: "Este posibil ca Steve Jobs să fi murit"


Un anunţ al postului de televiziune CBS a pus pe jar întreaga lume a internauţilor, după ce redactori ai trustului au postat un mesaj pe Twitter conform căruia fostul director de la Apple, Steve Jobs, ar fi murit.

steve
"Se zvoneşte că Steve Jobs ar fi murit. Rămâneţi alături de noi pentru mai multe informaţii",
 acesta este mesajul care a pus pe jar toată suflarea internaută. La câteva minute, însă, informaţia a fost scoasă de pe contul de Twitter al postului TV, fiindcă nu este adevărată. Stve Jobs nu a decedat şi îşi continuă tratamentul împotriva cancerului la pancreas, diagnostic pus în urmă cu opt ani. 















sursa:cancan.ro

N-o să vă vină să credeţi cine îl tunde pe David Beckham!


Ai zice că, la câţi bani are, David Beckham îşi poate permite să se tundă la cei mai buni stilişti din lume. Însă lui nu-i prea place la salon!

444773 437701 david
David Beckham, care, de-a lungul vremii, s-a etalat cu creastă, codiţe sau bandane, a mărturisit că se tunde singur.

Fotbalistul neagă că ar fi cheltuit peste 2.000 de lire sterline la frizeri şi a explicat în revista GQ că are alte preferinţe.
"Fie mă tunde un prieten, fie mă tund singur. Uneori, mă trezesc şi sunt plictisit de păr, aş vrea să îl rad", povesteşte Beckham.




sursa:cancan.ro

Puya: "Nu ştiu să umblu pe Facebook"


Puya a recunoscut că nu este familiarizat cu reţelele virtuale de socializare.

puya
"Nu ştiu să umblu pe Facbook şi nici nu am cont.", 
a mărturist cântăreţul într-un interviu acordat ziarului Adevărul.

El a comentat apoi noul val de critici la adresa cântăreţelor care cunosc succesul în afara ţării. "Cine e aia? Alexandra Stan? Da-o dracu'! Nu stie sa cante, se-mbraca naspa, arata prost." Si tot felul de carcoteli de-astea. Sau de Inna: "Cine, ma, aia? Nu stie sa vorbeasca engleza, ce nasol." Asta e o chestie romaneasca", a declarat cântăreţul care evidenţiază faptul că românii nu îşi susţin spus artistul devenit vedetă peste hotare.
Puya este cunoscut pentru sinceritatea sa, el spunând ceea ce gândeşte nu numai prin piesele sale, dar şi în viaţa particulară. Puya nu vrea să impresioneze pe nimeni, astfel că recunoaşte că ascultă muzică de club şi nu operă.
"Ascult muzică de club, lăutărească... Opera nu-mi place. Am încercat să ascult de câteva ori şi nu mă înţeleg cu ea deloc", adeclarat Puya pentru Adevărul.


sursa:cancan.ro

Lady Gaga s-a măritat! Vezi cine este soţul controversatei artiste


Lady Gaga are o concepţie originală asupra căsătoriei şi spune că ea este căsătorită deja.

Pentru că Gaga este o artistă căreia îi place să şocheze rpin acţiunile sale nici "soţul" ei nu poate fi unul obişnuit.
La o ceremonie dedicată memoriei victimelor atacurilor din 11 septembrie 2001, Lady Gaga a mărturisit că se simte foarte apropiată de oraşul New York.
"Am urmărit cum turnurile gemene se prăbuşesc de pe acoperişul şcolii în care eram şi îmi ţineam în braţe cei mai buni prieteni. Relaţia mea cu oraşul New York poate fi descrisă ca şi cum metropola ar fi soţul cu care nu m-am căsătorit niciodată", a spus Lady Gaga.







sursa:cancan.ro





VIDEO Eşti curios cum arată WC-ul celor mai bogaţi oameni ai lumii? Are scaun încălzit, muzică şi arată ca o cutie de cadouri


wc

Cei mai bogaţi oameni ai lumii au şansa de a avea tot ce e mai scump şi inovator, la preţuri exorbitante, este adevărat, dar ce mai contează, când ei, oricum, îşi 

permit orice.


Baia este o încăpere unde oamenii, fie ei bogaţi sau săraci se relaxează şi uşurează în voie. Iar dacă pentru unii lux înseamnă să reuşească să îşi pună gresie, faianţă şi să schimbe obiectele sanitare cu unele noi, pentru bogaţii lumii, până şi vasul WC-ului trebuie să fie dotat cu sisteme de încălzire şi chiar şi muzică. Evident, design-ul acestui obiect sanitar este necesar să fie original, în cazul de faţă semănând cu o cutie de cadouri.



sursa:cancan.ro

Curtea de Apel din Bucureşti a decis! Copiii rămân la milionarul Remus Truică!


Autorităţile din România au decis ca Remus Truică să deţină custodia celor două fetiţe pe care milionarul le are cu Irina Trucă, cea care în curând îi va fi fosta soţie.

custodie truica
remus tru
Remus Truică va păstra custodia fetelor. Curtea de Apel Bucureşti a decis ca micuţele să rămână la tată până la finalizarea procesului.
Iniţial, Tribunalul din Bucureşti acceptase decizia autorităţilor franceze care hotărâseră să îi acorde Irinei Truică custodia celor două fete.
Scandalul dintre Remus şi IrinaTruică a început după ce artista Patricia Kaas a făcut publice detaliile unei relaţii amoroase cu acesta.


















sursa:cancan.ro

Justin Bieber poartă haine de femeie! Vezi aici despre ce este vorba!


Artistul a recunoscut de curând că poartă blugi de fată.

bieb
Justin Bieber a declarat recent că preferă să se îmbrace de la raionul pentru femei pentru că îi stau mult mai bine hainele de damă.
"Am mai purtat blugi de damă, pentru că îmi vin bine. Nu este o tendinţă în modă, port doar ce îmi place", a declarat artistul.
Justin Bieber a mai anunţat că deocamdată se va concentra pe muzică, deşi îşi doreşte foarte mult să se căsătorească, "dar nu prea curând".
















sursa:cancan.ro

Cele mai aşteptate jocuri ale momentului (GALERIE FOTO)


Sezonul rece cumulează, de regulă, cele mai importante lansări de jocuri, în perspectiva sărbătorilor de iarnă şi a perioadei
 cu cele mai mari încasări din industrie. 15 titluri cu date certe de lansare, de la shootere cum sunt Battlefield 3 sau Modern Warfare la jocuri de acţiune cum este Batman, sunt cele mai aşteptate jocuri ale momentului.

sursa:http://www.businessmagazin.ro

HARTA pe judeţe a CREŞTERILOR SALARIALE în perioada 2011-2014


Salariul mediu net al românilor va creşte cu aproximativ 13% până în 2014, potrivit celor mai recente estimări ale Comisiei Naţionale de Prognoză (CNP). Astfel, salariu mediu net lunar va ajunge la 1.697 de lei, de la 1.478 lei. De asemenea, şomajul este prognozat să scadă cu un punct procentual, stagnând în jurul valorii de 4,5%, faţă de 5,5% cât este în prezent.
gândul vă prezintă harta detaliată, pe judeţe, a evoluţiei prognozate a salariilor medii nete, la nivel naţional.
Judeţul care va cunoaşte cea mai mare creştere procentuală a salariului mediu în 2014 faţă de nivelul din 2011 va fi Caraş-Severin, cu 17,1%.
CLICK PENTRU A MĂRI
LegendăAlbastru - creşterea salarială, în bani, în perioada 2011-2014
Roşu - creşterea salarială, procentuală, în perioada 2011-2014
La coada clasamentului se află judeţul Mureş, unde câştigul lunar se va mări cu 108 lei, mai exact, 7,91% faţă de nivelul de anul acesta. Numărul mediu al salariaţilor va cunoaşte o majorare de 1%, sub media naţională de 3%, în condiţiile în care rata şomajului va scădea considerabil, cu 1,3 puncte procentuale. Astfel, peste trei ani, cei circa 121.100 de salariaţi din Mureş vor câştiga în jur de 1.367 de lei lunar, potrivit estimărilor CNP.
Topul judeţelor cu cea mai mare creştere procentuală a salariilor
LocJudeţCreştere procentuală a salariului mediu net în perioada 2011-2014 (%)
1.Caraş-Severin17,9
2.Arad15,9
3.Vrancea15,5
4.Neamţ15,2
5.Harghita14,7
Sursă: CNP
Topul judeţelor unde se va înregistra cea mai scăzută creştere procentuală a salariului mediu
LocJudeţCreşterea procentuală a salariului mediu net în perioada 2011-2014 (%)
1.Mureş7,9
2.Ilfov7,92
3.Suceava9,5
4.Bihor10
5.Vaslui10,9
Sursă: CNP
Topul judeţelor cu cea mai mare creştere, în bani, a salariilor
Topul judeţelor în care CNP estimează că salariile vor creşte cel mai mult, în bani, este dominat de Capitală, unde salariul net lunar va creşte cu 300 de lei în perioada 2011-2014.
LocJudeţCreşterea salariului mediu net, în bani (lei), în perioada 2011-2014
1.Bucureşti300
2.Caraş-Severin278
3.Arad257
4.Gorj237
5.Prahova230
Sursă: CNP
Topul judeţelor cu cele mai mici creşteri ale salariului mediu, în bani
În topul judeţelor cu cele mai mici creşteri salariale în bani se regăsesc, chiar dacă pe poziţii uşor diferite, patru dintre cele cinci judeţe care vor înregistra şi cea mai scăzută creştere procentuală în perioada 2011-2014.
LocJudeţCreşterea salariului mediu net, în bani (lei), în perioada 2011-2014
1.Mureş108
2.Bihor121
3.Suceava125
4.Vaslui149
5.Covasna155
Sursă: CNP
În ce judeţe vor fi create cele mai multe locuri de muncă în următorii trei ani
În perioada 2011-2014, numărul mediu al salariaţilor din România va creşte cu 3,2%, potrivit estimărilor CNP. Astfel, în următorii trei ani vor fi create alte 155.000 de locuri de muncă, numărul total al acestora ajungând la aproximativ 4.765.000, nivel înregistrat în 2009, înainte de scăderea numărului mediu de salariaţi cu 4,3%.
CLICK PENTRU A MĂRI
LegendăAlbastru - creşterea numărului mediu de salariaţi în perioada 2011-2014
Roşu - creşterea procentuală a numărului de salariaţi în perioada 2011-2014
Topul judeţelor unde se va înregistra cea mai mare creştere procentuală a locurilor de muncă
În topul judeţelor cu cea mai mare creştere procentuală a numărului mediu de salariaţi se regăsesc în special judeţe din sudul ţării, pe primele locuri fiind Bucureşti şi Ilfov, urmate de judeţe din vestul României, unde procentele sunt mai mari decât media naţională de 3,2%.
LocJudeţCreşterea procentuală a numărului de salariaţi în perioada 2011-2014 (%)
1.Ilfov8,6
2.Bucureşti8
3.Vâlcea4,9
4.Timişoara4
5.Arad3,4
Sursă: CNP
Topul judeţelor unde piaţa forţei de muncă va avea cele mai slabe evoluţii
Potrivit estimărilor CNP, în judeţul Dolj numărul salariaţilor va scădea cu 1,9 puncte procentuale în perioada 2011-2014. În următorii doi ani judeţul Dolj, aflat în prezent pe poziţia 10 în topul judeţelor cu cel mai mare număr mediu de salariaţi, va cunoaşte cea mai mare scădere procentuală a numărului de locuri de muncă ocupate.
LocJudeţCreşterea procentuală a numărului de salariaţi în perioada 2011-2014 (%)
1.Dolj-1,9
2.Covasna0,8
3.Maramureş0,9
4.Dâmboviţa0,9
5.Braşov10
Sursă: CNP
Topul judeţelor cu cea mai mare creştere a numărului mediu de salariaţi
LocJudeţCreşterea numărului de salariaţi în perioada 2011-2014
1.Bucureşti77.200
2.Ilfov10.100
3.Timişoara8.200
4.Constanţa4.200
5.Vâşcea4.000
Sursă: CNP
Topul judeţelor care vor înregistra cea mai redusă creştere a locurilor de muncă în următorii trei ani
LocJudeţCreşterea numărului de salariaţi în perioada 2011-2014
1.Dolj-2.300
2.Covasna400
3.Vaslui600
4.Botoşani600
5.Harghita700
Sursă: CNP

sursa:gandul.info