Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 10 septembrie 2011

Laureatii premiilor GQ Men of the Year

Trupa U2, Keith Richards si Bradley Cooper se numara printre laureatii premiilor GQ Men of the Year (Barbatii Anului), decernate marti seara la Londra.



U2

U2
Wiki Commons
U2 a fost premiata la categoria Trupa Anului, pentru turneul cu cele mai mari incasari din toate timpurile pe care l-au desfasurat vara aceasta si pentru concertul sustinut la Glastonbury, prima reprezentatie a formatiei la un festival in ultimii 25 de ani.

Potrivit specialistilor, turneul "360° Tour" este cel mai scump din istorie, insa strategia trupei irlandeze de marire a capacitatii scenice, cu ajutorul unei uriase scene mobile rotative, o premiera in domeniu, a avut rezultatele scontate.

Fiecare concert a generat incasari medii de 7 milioane de dolari, fiind urmarit, in medie, de aproape 70.000 de spectatori - un nou record in domeniu.


Keith Richards

Keith Richards
flickr.com
Rockerul Keith Richards a primit titlul de Scriitorul Anului pentru memoriile sale intitulate "Life", in timp ce actorulHugh Laurie, protagonistul serialului "Dr. House", a fost premiat Muzicianul Anului, scrieMEDIAFAX.






Barbatul si femeia anului

Barbatul si femeia anului
flickr.com
Bradley Cooper a primit titlul de Barbatul International al Anului, iar supermodelul Lara Stonea fost numita Femeia Anului.


Legendara trupa popDuran Duran a primit premiul pentru intreaga cariera.


GQ Men Of The Year 2011

GQ Men Of The Year 2011
Wiki Commons
Printre celelate personalitati premiate in cadrul galei, ce a avurt loc la Royal Opera House din Londra, s-au numarat George Osborne - Politicianul Anului, Tommy Hilfiger - Designerul Anului - si jucatorul de golf Rory McIlroy - Sportivul Anului, in timp ce fotograful peruan Mario Testino a fost premiat la categoria Inspiratie.

Distinctiile sunt acordate anual de revista GQ, considerata echivalentul masculin al Vogue.

La ceremonie si la petrecerea care i-a urmat au participat numeroase vedete, printre care Emma Watson, Kylie Minogue, Daisy Lowe, Kelly Brook, Pixie Lott si John Legend. 


sursa:9am.ro








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu