Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 decembrie 2011

Invata sa strangi mana ca un barbat adevarat


Strangerea de mana poate fi o adevarata carte de vizita pentru un barbat, deoarece acest gest se face mai ales cand cunosti pe cineva, deci poate cantari mult in ceea ce priveste prima impresie. Exista strangeri de mana prietenesti, cordiale, formale sau nevoite, insa nu te sfatuim sa le tratezi diferit. Iata cum sa strangi mana ca un barbat adevarat.

1. Intra in raza vizuala a presoanei pe care vrei s-o saluti. Nu intinde mana cand esti in spatele sau laterala cuiva pentru ca te va obseva mai greu si vei da nastere unei situatii jenante.

2. Priveste direct in ochi persoana pe care vrei s-o saluti. Este un moment de interactiune directa, deci nu ai voie sa fii preocupat de altceva. Daca esti ocupat, amana momnentul pana cand esti disponibil si poti acorda cateva secunde de atentie.

3. Ai grija sa ai mainile curate, nu murdare, lipicioase sau transpirate. Este un contact piele pe piele, deci nu vrei sa lasi o impresie de dezgust.

4. Zambeste cand intinzi mana. Nu e greu si nici nu trebuie sa depui mare efort. Cand faci cunoscinta cu cineva, se presupune ca esti incantat.

5. Daca te afli la prima intalnire, pronunta-ti numele in timp ce intinzi mana si privesti interlocutorul in ochi. Este politicos sa spui ca esti incantat de cunostinta, chiar daca asta vei afla mai tarziu.

6. Nu intinde o mana inerta, fara sa aplici nici un pic de presiune, lasandu-l pe celalat sa stranga mana.

7. Nu strange excesiv de tare mana cuiva, riscand sa-i provoci durere. Nu este cazul sa-ti afirmi barbatia dupa intensitatea strangerii mainii.

8. Cuprinde mana celuilalt cu toate degetele, facand o priza completa. Acesteistrangeri de mana i se mai spune si "the web touch". Foloseste neaparat mana dreapta si strange doar mana dreapta a celuilalt.

9. Poti sa scuturi mana celuilalt o data sau de doua ori maxim, insa nu este obligatoriu. Strangerea ideala de mana ar trebui sa dureze maxim 2-3 secunde.

10. Cand strangi mana unei femei, foloseste mai putina presiune, ca doar nu vrei sa-i strivesti degetele.

sursa:askmen.ro

Half-Life 3 la orizont?


Sursa:
Kotaku

Windows 8 Beta accesibil publicului larg din februarie


Fără să ofere amănunte legate de ce va include Windows 8 Beta, surse din cadrul Microsoft au dezvăluit că noul sistem de operare va putea fi testat gratuit de publicul larg începând din luna februarie a anului viitor.
Versiunea RTM (Release To Manufacturer) sau, cu alte cuvinte, ultimul pas înainte de lansarea oficială a Windows 8, va fi gata în iunie 2012.
Dacă totul decurge fără incidente neplăcute, anul viitor pe această vreme veţi putea citi go4it din Windows 8. Ce browser veţi folosi, rămâne de văzut. Internet Explorer pierde teren încet şi sigur, în vreme ce GoogleChrome tocmai a depăşit Firefox.
Windows 8 va necesita mai puţine resurse hardware decât actualul Se7en, dar pentru o experienţă completă vom avea nevoie de un ecran tactil multitouch. Interfaţa Metro a fost special construită pentru acest tip de display.
Sursa: TNW

Un nou virus de Facebook ameninţă PC-urile cu Windows


O aplicaţie malware răspândită prin sistemul de chat al reţelei de socializare Facebook, poate compromite PC-urile cu sistem de operare Windows, instalând o componentă backdoor care facilitează accesul neautorizat şi controlul de la distanţă a PC-ului infectat.
Dorkbot wormUn nou virus de Facebook ameninţă PC-urile cu Windows

Dorkbot worm se răspândeşte în mod normal prin intermediul aplicaţiilor demesagerie instant , medii de stocare şi website-uri infectate. În cazul reţelei Facebook, virusul se răspândeşte trimiţând mesaje care par să provină de la persoanele din lista de prieteni. Mesajul conţine un link ce pare să ducă spre o imagine .JPG, găzduită la adresa Facebook.com, însă în realitate utilizatorii sunt direcţionaţi către un website infectat. Fişierul descărcat este de fapt un program, care odată lansat va încerca să descarce din internet alte componente malware şi un fişier executabil de tip .BAT.
Zeus WormZeus Worm, un real pericol pentru utilizatorii Facebook

Dorkbot worm nu este singura aplicaţie malware răspândită prin intermediul reţelei Facebook. Zeus este o aplicaţie de tip troian, care se răspândeşte trimiţând mesaje directe către membrii reţelei Facebook, conţinând link-uri către o aplicaţie prezentată drept screensaver. Odată deschis, programul infectat va descărca din internet o întreagă colecţie de aplicaţii malware, printre care şi troianul Zeus.
În răspuns pentru problemele semnalate, Facebook a afirmat că dispune de mai multe sisteme pentru monitorizarea răspândirii mesajelor de tip spam şi luptă pentru remedierea problemelor atât prin mijloace tehnice dar şi pe căi legale. Suplimentar, Facebook promite că va ajuta la înlăturarea virusului Dorkbot de pe calculatoarele infectate oferind o versiune actualizată a utilitarului McAfee Scan-and-Repair.

Senseye te lasă să-ţi controlezi telefonul cu privirea


Senseye este o tehnologie dezvoltată pentru generaţiile viitoare de telefoane mobile, care ne permite să controlăm funcţiile telefonului privind pur şi simplu elementele de pe ecran cu care dorim să interacţionăm.
SenseyeSenseye te lasă să-ţi controlezi telefonul cu privirea

Prototipul creat pentru demonstrarea tehnologiei Senseye este de forma unei cutii destul de voluminoase, dar conţine componente puţin costisitoare şi uşor de miniaturizat pentru a încăpea în formatul unui telefon mobil. Sistemul conţine o cameră web şi LED infraroşu pentru iluminarea feţei, ambele costând aproximativ 5 dolari.
Chiar şi în versiunea actuală, Senseye poate urmări mişcările ochilor cu suficientă precizie încât să permită parcurgerea unor jocuri simple, în care împuşcăm inamicii mutând pur şi simplu privirea asupra lor. La folosirea de zi cu zi a telefonului, Senseye poate derula automat listele de contacte sau paginile web pe care le citim, atunci când am ajuns cu privirea în partea de jos a ecranului. Când nu folosim telefonul iar privirea ne este aţintită în altă parte, sistemul poate reduce în mod automat luminozitatea ecranului pentru a economisi bateria.
Alte posibile utilizări pentru tehnologia Senseye vin din mediul publicităţii online, permiţând companiilor să urmărească exact cât timp petrecem vizionând mesajele publicitare de pe ecran şi care porţiuni din pagina web prezintă mai mult interes pentru cititori. Informaţiile obţinute pot ajuta la o organizare mai eficientă a structurii paginii şi plasarea bannerelor publicitare în locuri cu vizibilitate maximă.
Conform echipei dezvoltatoare, primele telefoane mobile cu tehnologie Senseye îşi vor face apariţia în magazine începând cu luna iunie a anului2013.

Sursa: Theverge.com

Codul lui Da Vinci, desluşit? Ce imagini secrete au fost găsite în pictura Mona Lisa - FOTO

Un artist susţine că a reuşit să elucideze misterul în care este învăluită de aproape 500 de ani cunoscuta operă de artă Mona Lisa. Ron Piccirillo a făcut ultima descoperire în "ancheta artistică" asupra pictorului Leonardo Da Vinci.


Mona Lisa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)
El susţine că în tabloul Mona Lisa, cunoscut şi sub numele de Gioconda, se pot vedea capete de animale. Ron Piccirillo susţine că în fundalul tabloului se pot vedea un cap de leu, o maimuţă şi un bivol "plutind" în jurul capului, iar un crocodil şi un şarpe se întrezăresc pe partea stangă a corpului Giocondei, relatează dailymail.co.uk.
Ron Piccirillo a declarat că descoperirea a fost posibilă datorită maestrului Leonardo da Vinci, care a lăsat scrise o parte dintre tehnicile de pictură în jurnalele sale.
Ron Piccirillo believes that animals, including lion (top right), an ape (top left) and a buffalo (bottom right) are visible if you turn the Mona Lisa onto its side
As you look at the painting on its side, you can just about make out the shape of a lion to the top right, next to her cheek




In the mountain range behind the subject, Mr Piccirillo says he can see the face of an ape










Cel mai probabil, noua teorie va da naştere unor serii de controverse printre criticii de artă, care au venit de-a lungul timpului cu diferite ipoteze despre zâmbetul enigmatic al Mona Lisei. Piccirillo susţine că a găsitimagini similare ascunse şi în tablouri ale altor pictori din Renaştere, precum Tiţian şi Rafael.
Pictorul a observat imaginile în momentul în care a întors tabloul la 45 de grade înspre stânga.
"În momentul în care am observat bivolul mi-am zis «O Doamne!». Pe urmă am realizat că eu chiar descoperisem ceva important. Pur şi simplu nu puteam să cred ce am în faţa ochilor. Am realizat că asta este ceea ce căutam", spune el.
Piccirillo susţine că a descoperit crocodilul şi şarpele urmând întocmai instrucţiunile din jurnalul lui DaVinci: "Este uimtor pentru că toată lumea credea că DaVinci nu a scris nimic despre Mona Lisa, dar se pare că a scris".
Tabloul se află în momentul de faţă expus în Muzeul Luvru din Paris. Opera este protejată de o sticlă incasabilă, după ce tabloul a suferit daune serioase în urma unui atentat cu o soluţie acidă, iar câteva luni mai târziu un vizitator a aruncat în el o piatră.


sursa:mediafax.ro

S-a descoperit Pamantul de "rezerva"


S-a descoperit Pamantul de "rezerva"
Sursa: BBC
Oamenii de stiinta au descoperit prima planeta albastra pe care s-ar putea locui.
Misiunea Kepler, care apartine NASA, a indentificat o planeta asemanatoare Pamantului, cu conditii prielnice pentru existenta vietii, intr-un alt sistem solar. 

Planeta Kepler 22-b se afla la o distanta de 600 ani lumina si este de 2,4 ori mai mare decat Pamantul, iar temperatura sa este de aproximativ 22 grade C. 


Aceasta planeta este similara Pamantului, insa echipa de cercetare inca nu stie din ce este alcatuita ea (roca, gaz sau lichid), si nici nu poate verifica daca ea este gazda fiintelor vii, scrie BBC.

In timpul conferintei, echipa Kepler a anuntat ca au mai fost gasite inca 1.094 de planete, din care doua cu aceleasi conditii. 



Sursa foto: BBC

sursa:9am.ro

7 remedii naturale care inving oboseala


Metode naturale de a combate oboseala

Oboseala poate avea drept cauza suprasolicitarea, dar de cele mai multe ori in spatele oboselii se ascund carente alimentare care atrag dupa sine si alte tulburari metabolice si nu numai. Va prezentam in articolul curent cele mai usoare modalitati de a invinge oboseala. 

Nu trece peste micul dejun



Micul dejun trebuie sa reprezinte o prioritate alimentara in fiecare dimineata fiindca este acea masa care va asigura o cantitate de energie atat de importanta pentru organism. 

Micul dejun regleaza ritmul hormonal precum si cel digestiv, previne bolile de stomac tamponand mucoasa gastrica (de aceea se recomanda sa nu consumati alimente acide la prima masa din zi) si asa mai departe. 

Ca urmare, micul dejun este atat de important incat nu trebuie sarit.

Consuma fructe si legume crude



Incercati in fiecare zi sa consumati cel putin un fruct, acesta este energizant, plin de vitamine si minerale, dar sarac in calorii.
Fructele nu ingrasa, desi se vehiculeaza zvonuri in acest sens, pentru ca au un continut scazut de fructoza si alte zaharuri iar organismul consuma mai multa energie pentru a le metabiliza decat propriul lor aport caloric. Astfel ca fructele sunt considerate alimente cu calorii negative.

consumul de fructe combate obosealaCateva reguli de urmat atunci cand consumati fructe:


- Nu consumati fructe acide pe stomacul gol;
- Fructele se consuma in masa separata, la distanta de o ora si jumatate cel putin de o masa cu alte alimente. Aceasta pentru ca fructele au un timp special de digestie si consumate cu alte alimente pot fermenta, avand efect invers, de ingreunare a digestiei si de balonare.



















Beti cel putin un litru de apa pe zi



remedii naturale care combat obosealaIndicatiile medicale sugereaza sa consumati aproximativ 2 litri de lichide pe zi, dar in ce constau aceste lichide? Este indicat ca doua treimi din lichidele consumate zilnic sa fie reprezentate doar de apa plata, iar restul de o treime de alte lichide: cafea, ceai, lapte, suc natural de fructe.











Dormiti minim 8 ore pe noapte pentru a combate oboseala

somnul combate oboseala

Somnul de noapte este foarte important, regleaza o mare parte din bioritmul hormonal si elimina tensiunile psihice, regenereaza organismul si inlatura stresul. 

Somnul ideal pentru a combate oboseala si pentru a mentine starea de sanatate trebuie sa aiba loc intre orele 22:00 si 06:00. Incercati si veti vedea diferenta in mai putin de o luna!



Exercitiile fizice



exercitii fizice pentru combaterea starii de obosealaSportul nu poate fi inlocuit cu nimic pentru beneficiile sale asupra sanatatii si siluetei. Sportul completeaza efectele tuturor celorlalte mijloace de mentinere a siluetei si sanatatii: dieta, somn,hidratare, metode antistres, tratamente naturiste sau alopate etc.










Asadar fara sport nu se finalizeaza si/sau nu se mentine vreun rezultat in privinta sanatatii sau siluetei ori in privinta eliminarii starii de oboseala. A face sport nu inseamna doar a avea un program de exercitii fizice sau a merge la o sala, inseamna si sa ai o fire activa: sa alergi dupa o masina daca este cazul, sa obisnuiesti sa mergi repede chiar si pe tocuri, sa mergi o statie-doua pe jos, sa urci scarile in loc sa folosesti liftul, pur si simplu sa obisnuiesti sa fii activa. 

In privinta combaterii starii de oboseala, sportul joaca cel mai important rol. 

alimentatia sanatoasa combate obosealaMese dese



Nu te gandi ca daca ai multe mese pe zi te vei ingrasa, din contra, vei slabi, cu conditia sa mananci sanatos. Ideea ca slabirea se face mancand putin este una falsa, conteaza mai putin cantitatea dar foarte importanta este calitatea. 

Spre exemplu poti manca o portie mare de ciorba de legume fara sa iti faci griji in privinta caloriilor, dar nu poti manca nici macar o portie de carne de porc “impanata” fara sa nu te gandesti la ce contine. 

Este doar un exemplu si mai pot fi multe astfel de situatii. Insa conteaza sa mancati des si sanatos pentru ca mesele rare duc la “hiperinsulinemie”, ceea ce comuta metabolismul pe acumulare, astfel ca va puteti ingrasa (sau cel putin nu slabiti) mancand doar o data pe zi, in timp ce va mirati ca altii care mananca de 5 ori pe zi sunt slabi... 


metode naturale de combatere a starii de obosealaMesele dese nu au rezonanta doar in privinta siluetei, ci si in privinta sanatatii. Starea de oboseala este alungata daca aveti mese mici si dese, care se digera usor, mentinand energizarea organismului.










































sursa:http://healthy.kudika.ro