Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 22 februarie 2012

Crezi ca esti frumos? Cum sa afli asta online


Tinerii au gasit un nou mod de a afla cu ajutorul Internetului cat de bine arata.
Crezi ca esti frumos? Cum sa afli asta online
Din ce in ce mai multi tineri, fete si baieti, urca imagini video cu ei pe YouTube si le pun utilizatorilor o intrebare simpla: "Sunt urat?". Multi copii intre 11 si 14 ani, nesiguri pe aspectul lor fizic, vor sa afle care este parerea comunitatii. Trendul acesta a fost observat inca de acum 2 ani.
O fata blonda care foloseste userul sgal901, intreaba daca este urata si posteaza o selectie de fotografii cu ea. Videoul a fost deja vazut de aproape 3,5 milioane de persoane din decembrie 2010, cand a fost incarcat.
"Multa lume imi spune ca sunt urata. Cred ca sunt urata si grasa", spune tanara in fata camerei. Un studiu facut de cercetatorii din New York arata ca 59% din tinerele aflate in clasele V-XII sunt nemultumite de felul in care arata.
Nu doar fetele, ci si baietii posteaza videoclipuri pe youtube in care intreaba ce parere are lumea despre aspectul lor fizic.
Regulile YouTube spun ca au dreptul sa isi faca un cont doar cei care au cel putin 13 ani, insa multi dintre copiii care isi pun intrebari legate de aspectul lor fizic sunt mai mici.
Unul dintre site-urile care ofera un raspuns stiintific la intrebare este anaface.com.
Sursa: dailymail