Totalul afișărilor de pagină

marți, 20 martie 2012

Cum sa te protejezi de hackeri


In ziua de azi, pare din ce in ce mai greu sa te protejezi de hackeri, adica de acele persoane care iti "sparg" calculatorul. Privit din perspectiva actiunii sale, hackerul este, de fapt, un programator foarte priceput, insa conotatia "meseriei" sale este intotdeauna una peiorativa.

In prezent, multe voci sustin ca traim intr-o lume coordonata de hackeri. WikiLeaks a publicat documente clasificate despre razboiul din Irak, despre CIA, despre situatia din Afganistan si, in general, despre foarte multe subiecte delicate.

Controversata grupare Anonymous a facut si ea ravagii prin intermediul membrilor sai. Hackerii au spart mailul presedintelului Siriei, au atacat siteul guvernului polonez si, de curand, au atacat siteul Parlamentului European pentru a-si prezenta viziunea cu privire la ACTA.

Iata ce trebuie sa faci ca sa nu cazi si tu victima hackerilor.

1. Alege parole multiple

Multe persoane folosesc aceeasi parola pentru mai multe site-uri, ceea ce nu este indicat deloc. Parola ar trebui sa-l impiedice pe hacker sa-ti "sparga" contul, fapt ce nu este atat de greu pentru un programator iscusit. Nu iti trimite parolele pe mail si nu le nota in niciun document.

Foloseste parole diferite pentru fiecare site in parte. Specialistii recomanda sa incluzi in parola ta litere, cifre si chiar semne speciale, precum @, % sau &. In acest fel, hackerul va avea mult mai mult de muncit pentru a sparge codul.

2. Nu folosi reteaua Wi-Fi gratuita

In anumite localuri, parcuri, camine studentesti si universitati se gasesc retele wireless gratuite. Daca vrei sa folosesti internetul in acest mod, trebuie sa-ti securizezi computerul, intrucat datele tale devin vulnerabile in fata oricarui hacker.

Specialistii spun ca cel mai bine este sa folosesti doar reteaua ta Wi-Fi pentru care platesti, in loc sa folosesti o conexiune gratuita, la care au acces chiar si hackerii.

3. Ai grija ce descari de pe Internet

Torentii si alte siteuri de download gratuit sunt preferate de persoanele care vor sa pirateze in loc sa scoata banul din buzunar pentru a cumpara un produs. Expertii in securitatea cibernetica avertizeaza ca astfel de siteuri sunt preferate de hackeri si este foarte posibil ca urmatoarea victima sa fii chiar tu.

Niciodata nu poti sti cu exactitudine ce descarci de pe aceste siteuri. Poate fi un film, o piesa sau poate deschizi usa unor necunoscuti si le dai posibilitatea sa-ti fure date importante din computer.


sursa:askmen.ro

Lucruri pe care ea le adora la tine


Spre deosebire de barbati, femeile sunt mult mai dragastoase si mai dispuse sa-si declare iubirea pe care o poarta partenerului. Oricat cat de independente ar vrea ele sa para, chiar au nevoie de sprijinul unui barbat. Si nu este vorba doar despre un sprijin fizic, ci si despre unul moral. Descopera cateva dintre lucrurile pe care ea le adora la tine si pentru care iti multumeste in felul ei de fiecare data cand are ocazia.

Iti adora corpul

Cu muschi sau fara, cu abdomen plat sau cu putina burtica, cu par pe piept sau epilat, corpul tau o atrage ca un magnet. Chiar daca se promoveaza tot mai mult ideea unui corp lucrat la sala, sa stii ca ea te place oricum ai fi, iar tu trebuie sa profiti de sarmul tau irezistibil.

Adora ca o poti ajuta

Uneori, femeile au impresia ca pot face totul singure si se pot descurca in orice situatie, insa imediat ce se pun pe treaba isi dau seama ca nu este o rusina sa-ti ceara ajutorul. Stii cat de fericita iti faci iubita atunci cand ii deschizi un borcan de dulceata sau cand ii parchezi masina?

Te adora pentru ca esti sensibil

Chiar daca nu iti spune in mod direct, iubita ta adora cand iti dezvalui latura sensibila. Emotiile tale, eventual lacrimile, reprezinta pentru ea dovada suprema a increderii pe care i-o porti. Iubita ta este constienta ca doar in fata ei ai putea sa-ti manifesti emotiile, iar acest lucru o face sa te adore si mai mult.

Iti adora mirosul corpului

Partenera ta adora sa fie invaluita de mirosul corpului tau si adora lenjeria care iti pastreaza parfumul, pentru ca astfel te simte aproape. Gelul tau preferat de dus, parfumul subtil, toate acestea sunt pentru ea ca niste amprente unice, care te fac sa fii sexy si irezistibil.

Iti adora tandretea

Atunci cand esti tandru cu iubita ta, o faci sa se simta importanta, frumoasa, speciala. Atingerile gentile, mangaierile, sarutarile si imbratisarile sunt lucrurile de care ea are nevoie pentru a se simti iubita.

Te adora atunci cand o provoci

Iubita ta adora sa fie provocata, sa fie incitata. De aceea, nu ezita niciodata sa o provoci la o partida de sex matinal sau, de ce nu, la mici jocuri erotice.



sursa:askmen.ro

Desigual, primavara-vara 2012


Daca esti in cautarea unor tinute perfecte pentru o vacanta pe o insula exotica, atunci cea mai recenta colectie Desigual, ca toate colectiile de pana acum, este perfecta pentru tine.
Ai grija totusi, Desigual nu este pentru incepatori, unele tinute sunt destul de colorate pentru un barbat, iar unele imprimeuri chiar mult prea indraznete.Eu nu sunt un adept al acestui brand, insa cateva tinute din galeria foto de mai jos ma atrag pentru vara 2012, un sezon dedicat tinutelor contradictorii: culori puternice si pasteluri.
Fie ca iti plac culorile puternice precum roz, verde, albastru, fie ca vrei sa iti achizitionezi o camasa cu un imprimeu special, floral sau carouri, Desigual are cate un produs pentru fiecare dorinta.
Daca vrei sa aduci schimbari in garderoba ta, incepe treptat. Blugii colectiei nu trebuiesc trecut cu vederea, iar camasile albe cu imprimeuri albastre sunt un “must”.
Lasa produsele cu logo si opteaza pentru camasi cu imprimeu floral, pantalonii din tinuta roz, tricoul al cu dungi rosii si imprimeu “tres chic” si marinaresc sau una dintre camasile in carouri.


sursa:modamasculina.ro

Lana, colectia de iarna-vara 2012


Lana este ca o gura de aer proaspat in peisajul modei romanesti, de fapt, creatiile sale nici nu par sa fie autohtone. Inspiratia ei vine probabil de pe meleagurile care starnesc creativitatea si nu ii dau in cap cu critici negative mai mult din rautate decat constructive.
Lana a creat o colectie pentru barbatul altfel, barbatul caruia nu ii este frica de imprimeuri inspirate de natura si care se lasa domesticit de tricourile unisex. Aceasta ne propune pentru sezonul acesta iarna-vara 2012 (ce va spuneam despre creativitate), o colectie care nu se incadreaza in niciun tipar si nu starneste niciun sentiment de deja-vu deoarece nu apeleaza la clisee.Camasa de mai sus, desi ma face sa ma gandesc la cateva capodopere cinematografice – de la Lars la Alfred, este poate elementul cel mai elegant din colectie si desi nu vrea sa se muleze pe tendintele sezonului de vara 2012, afla ca in acest sezon se poarta astfel de imprimeuri.
Ce spun eu aici?! Colectia este una atemporala, in oricare produs investesti o sa fie pe termen lung pentru ca hainele transmit o familiaritate aparte, nu sentimentul: “vreau sa port asta acum pentru ca este super tare iar sezonul urmator nu o sa se mai poarte”.


sursa:modamasculina.ro

ESQUIRE:Shoe Porn: Mr.B's Blue Leather Brogues


Walk in these because it's officially the first day of spring.
Adamis leather brogues ($150) by Mr. B's, www.aldoshoes.com


Read more: http://www.esquire.com/blogs/mens-fashion/#ixzz1pg9Sg78W

GQ:Obama's Stylin' Supporters


We're an impartial party here at the GQ EYE, but one thing we couldn't help notice is that AlexWang.jpg
Alexander Wang hoodie, $95

Knithat.jpg
Knit hat, $25





Rag&Bone.jpg
Rag & Bone denim tote, $75



BballJersey.jpg
Basketball jersey, $95




MarcJacobs.jpg
Marc Jacobs t-shirt, $45


BlackSnapBack.jpg
Snapback cap, $30

Obama's camp is killing it in the merch race right now. Stepping up the usual bumper sticker and generic t-shirts, our 44th president's team has compiled a pretty sweet collection of goods that we'd be happy to have, election year or not. Enlisting some top tier designers like Marc Jacobs, the Rag & Bone boys, and Alexander Wang to bring their creative juices to the pieces, the apparel and accessories don't look like lawn signs slapped on stiff cotton but stuff we'd actually pick up at our favorite store. Now we're not saying team Romney's half-zip sweatshirt isn't cool to a certain set of dad jean wearing guys, but if we had to go to the style polls right now our offices would most definitely be a blue state.
All available at barackobama.com and for some solid political coverage check out GQ's Death Race blog.


Read More http://www.gq.com/style/blogs/the-gq-eye/2012/03/-were-an-impartial-party.html#ixzz1pg8bpDbi

GQ:Your Morning Shot: Jean-Paul Belmondo


JPB-1.jpg
"Just because she works at night doesn't mean she's a bad girl."


Read More http://www.gq.com/style/blogs/the-gq-eye/2012/03/your-morning-shot-jean-paul-belmondo.html#ixzz1pg89UtCp

GQ:You Want a Suit That's the Business—Not a Business Suit

Hip-hop sensation Drake has never had an office job. But that hasn't stopped him from being young and moneyed. When he wears a suit, it's to hit the club. To unleash the hidden after-dark power of your own power suit, know what rules to break

Read More http://www.gq.com/style/gq-100/201204/drake-business-power-suits#ixzz1pg7QkV55
 

GQ:The 25 Best Men's Stores in America

Some are great because they have impossibly hard-to-find brands or salesmen who know way too much about suits. And some are just beautiful rooms you never want to leave. These are GQ's picks for the best of the very best.

Read More http://www.gq.com/style/gq-100/201204/25-best-menswear-stores-america-gq-style-bible-april-2012#ixzz1pg6nLeqm