Totalul afișărilor de pagină

duminică, 15 aprilie 2012

Masinile viitorului: Top 6 cele mai spectaculoase masini (GALERIE FOTO)


Masinile viitorului au fost intotdeauna una dintre cele mai mari atractii ale saloanelor auto. Iti propunem sase dintre cele mai reusite modele care vin cu lucruri inovatoare in materie de design si performante, dar si la capitolul grija fata de mediu.

1. Bentley Senses
Conceptul: Este o masina concept futurista care imbina perfect ingineria genetica, biotehnologia si inteligenta artificiala.

Designerul: Arturo Peralta

Masina: Este o masina atat de evoluata, incat recunoaste nevoile, emotiile si sentimentele soferului care o conduce, fara sa aiba nevoie de asistenta externa.


2. Pivo 2
Conceptul: O masina concept electrica extrem de avansata

Designerul: Nissan Motor Co.

Masina: Pivo 2 este un vehicul 100% electric, care beneficiaza de o cabina sub forma unei bule. Cabina permite o rotatie de 360 de grade. In schimb, rotile se pot roti la 90 de grade, vehiculul capatand in acest fel un plus de mobilitate.


3. Nereus
Conceptul: O masina a viitorului dotat cu aripi

Designerul: Ceri Yorath

Masina: Nereus poate sa-si schimbe culoare, forma, dinamica, in functie de necesitatile soferului: vehicul sport sau o masina eleganta.


4. Energya
Conceptul: O masina electrica usoara, pe trei roti

Designerul: Higgins-Aube Inc

Masina: Energya are alura unei masini de curse. Are un motor de 200 cai putere si cantareste 350 de kilograme. Usile permit un acces rapid la bord si ofera protectie sporita in cazul unui impact lateral. Bolidul este proiectat sa atinga 100 km/h in patru secunde.


5. Aston Martin DBGT
Conceptul: Un vehicul cu zero emisii de dioxid de carbon

Designerul: Brendan Woolsey

Masina: Aceasta masina a viitorului are cam tot ce ti-ai dori. Motorul de 6 litri V12 te ajuta sa ajungi la suta kilometri pe ora in 4,3 secunde. In locul combustibilului traditional, Aston Martin DBGT foloseste apa.


6. Bimotrik
Conceptul: O masina-tricicleta care functioneaza cu combustibili bio.

Designerul: Jonathan Mahieddine

Masina: Este o combinatie inspirata intre o bicicleta si o masina cu usi in forma de aripi. Combustibilul masinii rezulta din hidrogen si electricitate, care sunt produse de o bacterie existenta in apa cu impuritati.




sursa:askmen.ro

GQ:Converse x Missoni Collabo Comes Back


10043 2.jpg
The Missoni for Converse Chuck Taylor All Star collection is back. Drake's favorite house for knitwear (and the brand that broke Target's website) is launching their latest interpretation of the iconic Chuck Taylor, in stores starting tomorrow. The sneakers are rendered in a signature multi-colored Missoni weave, this time in blue and cream, and mark the fifth time Converse has teamed up with the Italian brand. These limited edition puppies will go quick but if that's not enough to get you off the couch, supporting this girl should do the trick.
Missoni for Converse Chuck Taylor All Stars, $200, available at Missoni stores worldwide as well as Jeffrey, Fred Segal and Aloha Rag.


Read More http://www.gq.com/style/blogs/the-gq-eye/2012/04/this-just-in-converse-x-missoni-collabo-turns-five.html#ixzz1s8GY7Jfv

Ce ASCUNDE Coca-Cola VIDEO


Ce ASCUNDE Coca-Cola. SUBSTANŢELE dăunătoare sunt ţinute în SECRET





Pentru a celebra aniversarea a 125 de ani de la înființarea brandului, la cartierul general din Atlanta s-a filmat clipul "The Vault of the Secret Formulă" prin intermediul căruia brandul a căutat să dezvăluie ce a stat în spatele succesului de care s-a bucurat compania, scrie ballerstatus.com.
Se vorbește inclusiv de colaborarea cu agenția de publicitate "Second Story Interactive Studio". Prin intermediul clipului, fanii brandului sunt invitați să afle câteva din secretele companiei și poveștile care s-au conturat în jurul Coca Cola.
Substanțele chimice potențial dăunătoare sunt secrete


Cam toate sucurile acidulate conțin elemente nocive. Producătorii susțin că acestea, provenite din anumite combinații chimice, trebuie menținute în anonimat, însă o lege din statul american Pennsylvania, adoptată de administrația Republicană, permite medicilor să afle formulele chimice care au dus la crearea elementelor nocive, în cazul în care se ocupă de cazul unui individ care are probleme medicale de pe urmă consumului de sucuri acidulate, notează montgomeryadvertiser.com.
Totuși, medicii sunt obligați să semneze un contract de confidențialitate, astfel că ei nu pot dezvălui numele elementelor nocive care pot afecta sănătatea unui individ ce consumă asemenea băuturi.  Mai mulți specialiști care au studiat legea susțin că medicii pot folosi informațiile de la producători în scopuri medicale, dar nu le pot face publice.