Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 28 decembrie 2011

ZEBRA Club Bacau:NEW YEARS EVE Party 2012


Zebra Club Bacau & Zebra Events prezinta
NEW YEARS EVE Party! No Way To Norway Oslo Compilation Tour!
Sambata 31 Decembrie ora 22:00 / Zebra Club Bacau (Casa de Cultura)

*FEDERICO MOLINARI (Oslo, Love Letters from Oslo, Livet, Frankfurt)
http://www.livet.de/artists/federico_molinari 

*ZOTIST (Sunrise, 12HDM, Zebra Events)
http://www.facebook.com/zotist

*NOIDOI (Sunrise, Oslo)
http://www.facebook.com/NoiDoiMusic

*ALEXANDRU RUSU (Zebra Events)
http://www.facebook.com/alexandrurusum

Intrarea: 30 Ron toata seara.

Daca se achita plata biletului in avans pana pe 28 Decembrie, de pretul biletului respectiv 30 Ron primiti 2 bauturi din partea casei.

Pentru rezevari canapele trebuie sa se achite suma de 250 Ron in avans, de care veti primi la alegere o sticla de Vodca, Jaggermeister sau Southern Comfort plus 2 cutii de suc sau 4 doze de energizant.



sursa:clubzebra.ro

Club Kremlin Bacau NEW YEAR'S EVE PARTY 2012


Distractia nu are sfarsit..
 


Vino sa celebrezi trecerea dintre ani alaturi de rezidentii 


clubului si de cei mai fierbinti animatori ai momentului.

Responsabili cu distractia vor fi DJ Klauss si VJ Matteo.



Rezervari:0758 68 68 78

Pret bilet:20lei

Nopti albe in club!


























sursa:clubkremlin.ro

Revelion 2012 in Bacau:Piata Tricolorului(Narcotic Sound, De la Vegas, Haiducii si Morris)


Locuitorii din Bacau pot petrece Revelionul 2012 in centrul orasului. Primaria Bacau organizeaza in Piata Tricolorului , din centrul Bacaului , o petrecere de revelion la care vor participa : Narcotic Sound, De la Vegas, Haiducii si Morris.
De asemenea bacauanii vor avea parte de un spectacol de lasere si artificii dar si de sampanie.
„Va fi un spectacol de lasere şi artificii, dar şi muzică bună şi şampanie. Încă se poartă discuţii şi nu putem înainta o lista finală a artiştilor, care vor cânta în acest an în Piaţa Tricolorului. În funcţie de negocierile care vor avea loc săptămâna aceasta vom decide şi artiştii dar şi sumja pe care o putem aloca”, a spus viceprimarul băcăuan Dragoş Luchian pentru Adevarul de Bacau.


sursa:bacau.net

Nu esti intr-o relatie? Iata cinci motive pentru care ar trebui sa te bucuri ca e asa!(Femei)


Nu esti intr-o relatie? Iata cinci motive pentru care ar trebui sa te bucuri ca e asa!


Multe fete se jeneaza de faptul ca nu au inca un iubit, deoarece asculta prea mult opiniile pline de prejudecati ale prietenilor sau familiei. Daca nu esti inca intr-o relatie, iata cinci motive pentru care ar trebui sa te bucuri ca e asa.
Nu esti intr-o relatie? Iata cinci motive pentru care ar trebui sa te bucuri ca e asa!

1. Ai timp sa iti imbunatatesti relatiile cu prietenii. Cand esti singura, ai timp sa te intalnesti mai des cu prietenii si sa iti consolidezi relatiile pe care le ai deja. Afla care sunt planurile lor de viitor si vorbeste-le si despre ale tale. Aceste momente speciale de sinceritate cu prietenii sunt foarte importante pentru starea ta psihica.

2. Ai timp de pasiunile tale.
 Poate ai deja o pasiune pe care ai cam ignorat-o in timpul «mandatului» fostului iubit, sau poate ai vrut dintotdeauna sa inveti ceva nou. Ideea este ca acum nu depinzi de nimeni si poti face ceea ce iti doresti – sa te apuci de un sport nou, sa inveti sa faci fotografii sau pur si simplu sa te uiti la filmele preferate.

3. Excursii minunate. In stilul “Mănâncă, roagă-te, iubeşte” ai putea sa iti organizezi si tu o excursie sau o vacanta pe care sa o dedici redescoperirii sinelui. S-ar putea sa fie cea mai mare aventura a vietii tale.

4. Flirtezi mai des.
 Acum este momentul sa cunosti diversi baieti, sa flirtezi si sa te distrezi. Incearca totusi sa nu te gandesti ca primul baiat care iti zambeste in club ar putea fi viitorul tau sot. Pur si simplu distreaza-te, cunoaste, vorbeste si, chiar daca la finalul serii nu te intereseaza nimeni suficient de mult incat sa iti doresti sa revezi persoana respectiva, gandeste-te ca ai castigat experienta. 

5, Poti avea prieteni de sex masculin. 
Cand ai un iubit, este greu sa te mai vezi cu ceilalti baieti din viata ta. Chiar daca sunt simpli amici, va fi greu sa nu atragi gelozia partenerului. Profita de faptul ca esti singura si intalneste-te cu toti ceilalti baieti din viata ta pe care ii adori pentru ca sunt prieteni din copilarie, din scoala sau pentru ca au fost alaturi de tine la greu. 









sursa:acasatv.ro

Sase reguli pe care ar trebui sa le incalci pentru a avea o relatie fericita(Femei)

Unele femei preiau de la mamele lor anumite reguli de comportament in cuplu si le urmeaza intreaga viata, fara sa se intrebe daca faca sau nu ceea ce ele isi doresc.
Sase reguli pe care ar trebui sa le incalci pentru a avea o relatie fericita


Iata cateva dintre aceste reguli pe care ar trebui cu siguranta sa le incalci.

1. Accepta-l cu tot cu defecte.Intr-adevar nu ar trebui sa iti imaginezi ca exista barbatul perfect. Este realist si de bun simt sa intelegi ca orice om are defectele sale, dar este de asemenea o chestiune de respect sa existe o limita in intelegerea defectelor celuilalt. Daca esti de parere ca defectele lui pot fi tolerate si pe termen lung, atunci  este firesc sa il accepti asa cum este, dar daca are defecte grave, care te-au iritat de la prima intalnire, nu ramane cu el in ideea ca se va schimba. Nicio relatie nu trebuie sa inceapa plecand de la premisa ca celalalt se va schimba.

2. Trebuie sa aveti cat mai multe lucruri in comun.
 Aceasta este una dintre cele mai frecvente prejudecatii cand vine vorba de relatii. Nu e obligatoriu sa aveti pasiuni comune, activitati similare pentru a avea o viata de cuplu armonioasa, insa e necesar sa aveti valori comune.

3. Marcheaza fiecare aniverare prin ceva special. Nu e nevoie sa cheltui o avere pentru a marca diferite evenimente speciale din viata de cuplu. De multe ori simpla prezenta a persoanei iubite este subicienta pentru a petrece o zi frumoasa.

4. Semnele de afectiune in public sunt semnul unei relatii bine sudate
. Nu este nevoie sa te tii lipita de bratul iubitului tau ca lumea sa stie ca sunteti un cuplu. De asemenea, faptul ca va sarutati din cinci in cinci minute nu inseamna ca o sa ramaneti imrpeuna pana la adanci batraneti. Sentimentele se pot exprima in mii de feluri, nu ar trebui sa ai nevoie de o demonstratie cu public ca sa stiic a el te iubeste sau ca sa ii transmiti astfel lui ca il iubesti.

5. Iubitul tau ar trebui sa fie cel mai bun prieten al tau.
 Sunt destul de rare situatiile in care partenerul se intampla sa fie si cel mai bun prieten si este cu adevarat un lucru minunat. Totusi, daca simti ca sunt aspecte ale vietii tale sau ganduri pe care ai vrea sa le impartasesti altcuiva si nu lui, trebuie sa stii ca nu este o tradare, ci un lucru firesc. E absolut normal sa ai un iubit, dar  si prieteni. 

6. Trebuie sa il suni de mai multe ori pe zi.
 Faptul ca ii trimiti zeci de mesaje sau il suni la fiecare ora nu il va impiedica sa te insele, daca chiar vrea sa faca asta, asa ca daca il suni pentru a-l verifica, mai bine renunta. 

Trebuie sa intelegi ca barbatii nu se simt flatati de acest tip de atentie si, in plus, tu vei parea genul de fata disperata, care nu are o viata personala.







sursa:acasatv.ro

Zece modalitati sa spui „Te iubesc!”

Zece modalitati sa spui „Te iubesc!”Auzul acestor cuvinte pentru prima oara marcheaza un moment important in evolutia unei relatii, insa doua cuvinte, opt litere, pot deveni extrem de plictisitoare si fara sens daca sunt repetate cu fiecare ocazie.


Iata zece metode inventive de a spune ce simti:

1.    Surprinde-ti partenerul -
lasa-i sub perna un biletel pe care sa scrie „te iubesc” sau lipeste-l de frigider. Cu siguranta, ii vei lumina ziua si iti va multumi ca l-ai ajutat sa inceapa o saptamana grea cu dreptul.

2.    Alta idee draguta prin care sa-i spui ca-l iubesti este sa umpli casa de biletele cu mesaje de dragoste distincte. Poti sa-i scrii versuri sau ghicitori care sa-i starneasca curiozitatea si sa-l determine sa intre in joc.

3.    Mic-dejun personalizat - nu este nevoie sa pregatesti feluri de mancare sofisticate, insa ii poti scrie pe farfurie „te iubesc” cu bucatele de fructe sau poti desena cu frisca pe clatite.

4.    Fii prima care face dus si uimeste-l cu ceva amuzant scris pe oglinda. Chiar daca se va sterge dupa ce aburii ies din baie, la urmatorul dus, mesajul scris va reaparea.

5.    Lauda-ti iubitul in conversatiile cu prietenii sau cu familia
 - in acest mod ii arati cat de mult inseamna pentru tine si il vei face sa se simta increzator.

6.    Tineti-va de maini ca la inceputul relatiei atunci cand iesiti in oras sau aranjeaza-i hainele inainte ca el sa iasa pe usa. 
Va aprecia gestul si va tine cont de faptul ca iti pasa de imaginea lui.

7.    Cui nu-i plac darurile?
 Observa ce lucruri prefera si cumpara-le pentru el fara sa-si dea seama. Intentia conteaza si, la randul tau, vei fi rasplatita cu un cadou la fel de frumos.

8.    Chiar daca nu stii sa gatesti, incearca sa pregatesti o prajitura pentru voi
. Va conta faptul ca ti-ai dat silinta si vei invata un lucru nou. Pana la urma, bucataria nu este de decor in casa.

9.    Renunta la un obicei care nu ii face placere persoanei iubite
. Spre exemplu, daca esti fumatoare si stii ca iubitul tau uraste mirosul de tutun, adopta un plan de renuntare la viciu. El va stii ca o faci pentru el si te va sustine pana vei reusi.

10.    Pregateste o seara romantica in doi. Gateste sau comanda mancare, pune o sticla de sampanie la rece, aranjeaza dormitorul cu petale de trandafiri si petreceti o noapte superba pe care niciunul dintre voi nu o va uita usor.





sursa:acasatv.ro

Celebrity Scarves


Lupe Fiasco loves sportin’ scarves
I often meet guys who feel like their style needs more. . .they like the way they dress, but they want to be able to stretch their look- meaning they want to be able to wear the same outfit in different ways. Well, the best way to diversify your style is to add accessories. The most basic accessory is a belt, but that’ s more of a necessity. . .we’ll talk about belts another day.
Below are the accessories that can enhance any man’s look if worn properly, I will write about each of the accessories one or two at a time over the next few weeks:
1. Scarves
2. Ties
3. Hats
4. Suspenders/Braces
5. Shades
6. Glasses
7. Out-of-the-box accessories
Lets start with Scarves.
Scarves have hit the hip-hop scene hard ever since Pharrell, Lupe, and Kanye began wearing them and it’s a trend that will be around for awhile. I know there are some people who are getting tired of see people sporting the same black and white “arab scarf”, but hey “what are you gonna do”, lol. . . I think it’s cool to have a scarf or two around, it’s something extra to have in your wardrobe and it almost instantaneously gives you a “hollywood look”.
It seems like every male celebrity wears scarves these days:
Pharrell tends to rock designer scarves only
Lil Wayne has been wearing scarves alot recently, above he’s
at the BET Awards after party. He wore a red and white scarf
during his latest MTV performance of “A millie”
Jay-Z
Jermaine Dupri and Chris Brown
Kanye West
Kanye West
Like I somewhat mentioned earlier, the basic scarf in the “arab scarf”, it comes in a variety of colors usually black and a bright color. I think this is a good choice for men who want to play it safe, but remember that “arab scarves” worn by men usually give off a more hip-hop look.
Those who want a classic and clean look should avoid that type of scarf. Focus on getting silk-type scarves that are more neutral in color and that you could possibly wear years from now. This scarf is and should be timeless in look and it’s the type I highly recommend for Urban Gentleman.
Alexis Phipher & Kanye West
You can buy these scarves anywhere and everywhere now. . .I recommend 3 places:
1.) Amazon.com – they have a great variety for great prices
2.) Mall (from GAP to Urban Outfitters)- you will be able to find the trendiest styles at your local mall.
3.) your local thrift store – shopping here allows you to be unique, if you spend the time searching you could possibly find a designer scarf for a really really really cheap price.
Check out these scarves:
For in-store designer scarves: Barneys and Neiman Marcus
(scarves are often seen as either unisex or for women in the retail world, so you may have to visit the women’s accessories area to find these types scarves.)



sursa:theurbangent.com

ESQUIRE:Shoe Porn: All the Fantastic Footwear from 2011


Because we believe in starting each morning right, we began highlighting a new pair of shoes each morning on The Style Blog last summer. It's something we affectionately refer to as Shoe Porn, and we're sure you've made use of it. And, because the year is coming to an end and it's the time to reflect on all you saw this year, we rounded up the 91 excellent shoes from 2011 and created this here slideshow below. For browsing, for last-minute buying (on sale!), or just a little morning distraction...


Read more: http://www.esquire.com/blogs/mens-fashion/#ixzz1hs7ANbTw

GQ:12 Trends We're Keeping for 2012

From double-breasted suits to tipped polos, we look back at a year of style moves we're not ready to give up just yet

Read More http://www.gq.com/style/profiles/201112/best-menswear-trends-2011#ixzz1hs6PjvZW

Layering de iarnă(Galerie Foto)


Dacă e iarnă, sursa de inspirație pentru acest sezon continuă.
Am văzut ghetelefelul în care se îmbracă bărbații iarna și e momentul pentru câteva ținute cu layering de iarnă.
Un bărbat stilat poartă mai multe straturi de haine pe el.
Am încercat să aleg ținutele pentru a corespunde fiecărei tipologii.
http://www.trashness.com/
http://www.trashness.com/
http://www.trashness.com/
http://www.trashness.com/
http://www.trashness.com/
http://www.trashness.com/
http://www.trashness.com/
http://www.trashness.com/
http://www.trashness.com/
sursa:stilmasculin.ro