Totalul afișărilor de pagină

marți, 17 aprilie 2012

Nokia 103 - cel mai ieftin telefon al finlandezilor


Credeaţi că Nokia 1100 a fost cel mai ieftin telefon scos pe piaţă de producătorul finlandez? Până astăzi, acest titlu fost deţinut de Nokia 100.


Acum există Nokia 103, un terminal ce poate fi oferit gratuit la achiziţionarea unei cartele. Preţul său este de aproximativ 16 €, iar specificaţiile sunt pe măsura lui. Nokia 103 ne demonstrează că ecranele monocrom nu sunt moarte. El oferă un afişaj alb-negru de 1.36" cu o rezoluţie de 96x68 pixeli.
Nokia 103 - mai ieftin nu se poateNokia 103 - mai ieftin nu se poate

Nokia 103 are un modul GSM cu suport pentru benzile 900 MHz şi 1800 MHz, un modul radio FM şi un jack de 3,5 mm. Probabil că în pachet nu este inclus un handsfree. Nu lipseşte însă lanterna, iar tastatura este rezistentă la praf. Producătorul menţionează o serie de jocuri preinstalate şi ne întrebăm dacă printre ele se numără Snake sau o variaţie a sa. Bateria de 800 mAh ar trebui să ofere o autonomie foarte mare. Noi ne gândim că 10 zile ar fi o estimare realistă. Nokia 103 va fi disponibil pentru început în Nigeria, însă producătorul finlandez urmează să-l lanseze şi în alte ţări în următoarele săptămâni.

Windows 8 va avea trei versiuni. Iata surprizele Microsoft pentru userii de PC-uri


Noul sistem de operare va veni "ambalat" in trei versiuni. Aplicatiile vor fi aceleasi: Microsoft Office cu Word, Excel, PowerPoint si OneNote
Windows 8 va avea trei versiuni. Iata surprizele Microsoft pentru userii de PC-uri
Microsoft a anuntat cum se va prezenta Windows 8 lumii intregi. Noul sistem de operare va veni "ambalat" in trei versiuni, din care utilizatorii pot alege pe cea care se potriveste configuratiei calculatorului sau specificului muncii lor.
Variantele anuntate de Microsoft pentru noul Windows 8 sunt urmatoarele: Windows 8, Windows 8 Pro si Windows RT. Dar numai doua dintre ele vor fi disponibile ca upgrade-uri de la vechile versiuni.
Windows 8 va fi pentru toata lumea. Ruleaza pe 32 si 64 de biti - adica pe majoritatea configuratiilor de PC-uri din lume. Windows 8 Pro, permite si el instalarea pe computere x86. Include specificatii precum encriptare, virtualzare si multe altele, iar aceasta va fi varianta de business a Windows.
Apoi urmeaza Windows RT, care va fi vedeta seriei, probabil. Asta pentru ca este construit de Microsoft special pentru procesoarele ARM si nu va fi posibila upgrade-area unei solutii mai vechi cu aceasta versiune, va veni doar preinstalata pe gadgeturile cu procesoare ARM.
Aplicatiile vor fi aceleasi: Microsoft Office cu Word, Excel, PowerPoint si OneNote, facute sa ruleze atat in modul desktop, cat si pentru ecrane tactile. Iar marea surpriza a celor de la Microsoft va fi eliminarea Windows Media Player din aceasta versiune. Oare ii va simti cineva lipsa?

Este Facebook cel mai bun prieten al tau?


Facebook poate parea o adevarata mana cereasca pentru cei interesati de socializare, popularitate si promovare personala. Dar sa fie faimoasa retea sociala cel mai bun prieten al tau? Afla cateva motive care te vor convinge sa abordezi Facebook-ul cu mai multa precautie!

Prieteni sau cunostinte?

Unul dintre efectele pe care Facebook le are asupra utilizatorilor sai se refera estomparea diferentei imense dintre prieteni si banale cunostinte. Iti imaginezi ca ai, intr-adevar, sute de prieteni pe Facebook? La o privire mai atenta, vei descoperi ca nu tii legatura decat cu un procent foarte mic dintre ei.

Invata, asadar, sa faci diferenta intre prietenii adevarati, din viata reala, si cei "virtuali" care obisnuiesc sa dea "like" la tot ceea ce postezi. Nu uita nicio clipa ca prieteniile adevarate se intretin (mai ales) in lumea reala, nu online.

Nevoia de atentie poate genera depresie

Un alt efect nociv al Facebook-ului este transformarea utilizatorilor sai in persoane disperate dupa atentie. Fara sa iti dai seama, folosirea frecventa a Facebook-ului da nastere unor comparatii si intrebari deloc sanatoase: de ce el are mai multi prieteni, de ce este mai popular, de ce are un job mai bun etc.

Pentru a evita o eventuala depresie, invata sa nu identifici profilul Facebook cu propria persoana si sa limitezi drastic timpul petrecut pe Facebook.


sursa:askmen.ro

Ce vor femeile de la barbati: 6 lucruri surprinzatoare


Ce vor femeile? Aceasta este una dintre intrebarile care ii macina de secole intregi atat pe barbatii obisnuiti, cat si pe oamenii de stiinta. Imediat ce incepi sa cunosti o femeie, iti dai seama ca este o faptura irationala si destul de bizara. Capriciile femeii sunt greu de inteles si, chiar daca rasfoiesti revistele pentru femei, tot nu vei gasi raspunsuri la intrebarile tale. Pentru a intelege mai bine ce vor femeile de la barbati, cercetatorii au realizat o multime de studii. Iata care sunt cele mai surprinzatoare rezultate.

1. Femeile vor barbati care nu zambesc intruna

Desi ti s-a spus de nenumarate ori ca femeile sunt atrase de un zambet perfect, cercetatorii demonteaza acest mit si sustin ca reprezentantele sexului frumos nu apreciaza barbatii care ranjesc mereu. De ce se intampla acest lucru? Greu de explicat, insa cert este ca nu trebuie sa renunti definitiv la zambertul tau sarmant indiferent de ceea ce cred cercetatorii.

2. Femeile vor look-urile banale

In ultimii ani, barbatii au pus din ce in ce mai mult pret pe aspectul lor fizic, ajungand sa petreaca (in anumite cazuri) mai mult timp in oglinda decat partenerele lor. Potrivit ultimelor rezultate stiintifice, doamnele si domnisoarele sunt atrase mai degraba de un look obisnuit, banal, usor neglijent. In acelasi timp, adora barbatii care se ingrijesc si miros bine.

3. Femeile vor barbati care seamana cu tatii lor

Un studiu intreprins de Universitatea St Andrew arata ca femeile adora ca anumite trasaturi de la tatii lor sa se regaseasca si in partener: forta, vigoarea, culoarea ochilor, culoarea parului etc. La randul lor, barbatii vor ca unele trasaturi de la mamele lor sa se regaseasca in partenere.

4. Femeile vor barbati "feminini"

In ultimii ani, barbatii si-au pierdut din masculinitate, devenind preocupati mai mult de modul in care arata, decat de ceea ce sunt in stare sa faca. Ei bine, acest lucru le place femeilor. Trasaturile feminine pe care le ai actioneaza ca un magnet asupra reprezentantelor sexului frumos.

5. Femeile vor barbati care stiu sa danseze

Daca stii sa dansezi, te poti considera un norocos, deoarece multe doamne si domnisoare cauta aceasta calitate la un barbat. Miscarile pe care le faci pe ringul de dans sunt un semn ca te misti excelent si in pat.

6. Femeile vor barbati in rosu

Aparent, barbatii care poarta haine rosii emana senzualitate si starnesc in femei dorinta de a saruta. Cel putin acesta este rezultatul unui studiu psihologic recent.


sursa:askmen.ro

GQ:Billy Reid and K-Swiss Go Sand Suede for Summer



BillyReidKSwiss.jpg
"Man, life's a beach." That's what you'll be thinking every time you stare down at your feet in these: the new sand suede version of the Venice Surf & Court from Billy Reid and K-Swiss. The first link-up between the Cali sneaker brand, and the Florence, AL designer launched last spring to serious props from industry peeps and casual consumers alike. So, expect no less of a response when these hit select J.Crew stores and J.Crew.com later this month. A great alternative to classic white canvas in the summer months. (Also an excellent improvisation for a pair of beach beer koozies.) $95.


Read More http://www.gq.com/style/blogs/the-gq-eye/2012/04/this-just-in-billy-reid-and-k-swiss-go-sand-suede-for-summer.html#ixzz1sKOCsm65

GQ:Your Morning Shot: Alain Delon

GQ:Richard Hammond's 10 Best American Cars

As Top Gear's secret American prepares his own British invasion, he shares with us the 10 autos that do the colonies proud

Read More http://www.gq.com/cars-gear/cars/201204/richard-hammond-top-gear-best-american-cars#ixzz1sKNEbnFm