Totalul afișărilor de pagină

duminică, 6 mai 2012

Coafuri de barbati, tendinte primavara-vara 2012 - FOTO


Colectia primavara-vara 2012 se joaca cu volumele. Daca in laterale parul este scurt, in partea de sus a capului se pastreaza o anumita lungime.


Barbatul dandy (gen actorul disparut timpuriu James Dean) a ramas intotdeauna in topul tendintelor. Altfel spus, se opteaza pentru tunsoarea foarte scurta in laterale si la ceafa, dar mai putin deasupra capului.

Colectia Franck Provost, de exemplu, include toate tendintele masculine din acest sezon, potrivit Masculin.

Contraste

Pentru a evita look-ul unui baiat foarte cuminte si a da un plus de dinamism, nu ezitati sa mizati pe lungimi neregulate. Folositi un gel cu textura maleabila, ca sa pastrati supletea coafurii.
tendinte tunsori barbati 2012 lungimi neregulate

Volum

Parul de la ceafa si din laterale taiat foarte scurt. In schimb, partea de deasupra capului afiseaza inca o data o lungime sigura. Efectul ravasit poate sa va permita sa adaugati un plus de fantezie. Iar pentru o coafura mereu in "miscare" si flexibila, o atingere usoara cu ceara de par (wax) va poate ajuta.
tendinte tunsori barbati 2012 volum par

Naturalete

Tunsori diferentiate, pastrandu-se lungimile in partea de deasupra capului. In plus, se joaca cu degradeurile de tonuri pentru a se crea imaginea de miscare. Finisarea cu ceara, efect perfect, dar si simpla uscare poate da impresia unei coafuri mai naturale si totusi foarte sofisticata.
coafuri barbati naturalete tendinte 2012

Seductie

Tunsoare scurta in laterale, lungime deasupra capului cu suvite taiate neregulat. Pentru accentuarea acelui aspect "fals neglijent", e de preferat sa va coafati cu degetele, ajutandu-va de un gel de calitate.
coafuri barbati seductie tendinte 2012

Miscare

Miscare si dinamism sunt cuvintele cheie ale colectiei primavara-vara 2012. Tunsoare in romb in partea de deasupra capului, subtiata pe ansamblul parului, ca sa i se dea efectul de miscare. Ceara de par, folosita la varfuri, va creeaza un aspect seducator.
coafuri dinamine barbati tendinte 2012





sursa:bzi.ro