Totalul afișărilor de pagină

luni, 5 martie 2012

Targul de la Barcelona a desemnat telefonul anului


iPhone 4S, HTC Desire S, Nokia Lumia 800, Samsung Galaxy Nexus si Samsung Galaxy S II au intrat in cursa
Targul de la Barcelona a desemnat telefonul anului
La Mobile World Congress 2012 de la Barcelona au fost oferite premiile GSMA, prilej cu care au reinceput discutiile pe marginea celui mai bun smartphone al momentului, categoria cea mai ravnita.
In cursa au intrat iPhone 4S, HTC Desire S, Nokia Lumia 800, Samsung Galaxy Nexus si Samsung Galaxy S II, iar marele castigator a fost Galaxy S II.
De altfel Samsung, cu doua telefoane in cea mai importanta categorie, a fost declarata si cea mai buna companie producatoare.
Informatii despre Samsung Galaxy S III, aici.
Premiul pentru cel mai bun feature phone le revine celor de la Nokia, pentru modelul C3-00. Au mai fost pe lista juriului: Emporia Life Plus Easy to Use Mobile Phone, Nokia C2-03, Nokia C3-01 si Samsung Ch@t 335 (Samsung S3350).
La tablete, castigator a fost Apple, pentru iPad 2. Pentru premiu s-au mai luptat: Acer Iconia Tab A500/501, Amazon Kindle Fire, Asus Eee Pad transformer si Samsung Galaxy Tab 10.1.
La aplicatii s-au remarcat: Angry Birds Rio, Swiftkey si WhatsApp, iar premiul "Best consumer Mobile Service" le-a revenit celor de la Google, pentru Google Maps pentru Android.
Lista completa a castigatorilor, aici.


sursa:yoda.ro

VIDEO. Ce nu s-a vazut la televizor de la Mobile World Congress, Barcelona 2012


Desi la Barcelona s-a simtit ca-n pestera lui Ali Baba, inconjurat de comori, George Buhnici n-a rezistat departe de casa. S-a intors si, evident, n-a venit cu mana goala.
VIDEO. Ce nu s-a vazut la televizor de la Mobile World Congress, Barcelona 2012
Congresele precum cel de la Barcelona sunt o experienta nu doar prin noutatile mondiale care sunt lansate, dar si prin situatiile neasteptate care apar. "O greva, o amenintare cu bomba si un stand la un pas de prabusire sunt doar trei dintre momentele tensionate prin care am trecut saptamana trecuta", spune George Buhnici.
Fiecare zi de congres a adunat zeci de mii de oameni din toate colturile planetei. Barcelona s-a straduit sa fie gazda primitoare pentru toti, asa ca centrul turistic, de la Piata Spania, pana la Palatul Montjuic, a fost inchis pentru expozitie pe zeci de hectare. Si cum pretul biletelor a inceput de la 800 de euro, fiecare invitat a fost verificat ca la frontiera.
Sursa: StirilePROTV

Cel mai bine imbracati actori la premiile Oscar 2012 - GALERIE FOTO

In general, dupa o gala precum cea a premiilor Oscar 2012 se fac numai topuri dedicate rochiilor purtate de actrite si mai putin clasamente care sa reflecte modul in care s-au imbracat actorii. Este destul de greu de inteles de ce barbatii nu primesc aceeasi atentie, de vreme ce, uneori, sunt chiar mai bine imbracati decat reprezentantele sexului frumos.

Daca vrei sa te pui la curent cu ultimele tendinte in materie de costume barbatesti, iata ce propuneri au facut cel mai bine imbracati actori la premiile Oscar 2012.

George Clooney

George Clooney este un etalon al elegantei, fiind desemnat ani la randul cel mai bine imbracat actor de la Hollywood. La gala premiilor Oscar 2012, Clooney a purtat un costum negru elegant, potrivit evenimentului. Un plus la intreg ansamblul vestimentar il reprezinta papionul-fluture. Un minus al costumului sunt pantalonii prea largi si putin prea lungi.


Brad Pitt

Brad Pitt a fost eclipsat la gala premiilor Oscar 2012 de frumoasa sa sotie, Angelina Jolie, care si-a scos la inaintare piciorul drept prin slitul mult prea adanc al rochiei.�

La fel ca George Clooney si Brad Pitt a optat pentru un costum negru, cu camasa alba si papion dublu. Spre deosebire de bunul sau amic, Pitt a purtat un sacou la un rand cu un singur nasture, iar croiala pantlonilor a urmat mai bine liniile piciorului.


Jean Dujardin

Castigatorul mult ravnitei statuete pentru "cel mai bun actor in rol principal, Jean Dujardin a fost impecabil pe covorul rosu al premiilor Oscar 2012. De cand a devenit celebru in toate lumea gratie filmului "The Artist", Dujardin este asaltat cu oferte din partea designerilor. La premiile Oscar 2012, francezul a purtat un costum negru, putin lucios, la care a asortat un papion care se leaga in jurul gatului.


Colin Firth

Actorul britanic Colin Firth s-a numarat printre cel mai bine imbracati barbati de la gala premiilor Oscar. El a purtat un costum potrivit varstei si constitutiei sale.


Tom Hanks

Tom Hanks a spart gheata si optat pentru un costum bleumarin, la doua randuri, cu doi nasturi. Starul american a purtat papion, la fel ca toti ceilalti actori, ceea ce inseamna ca anul acesta poti renunta usor la cravata in favoarea papionului.


Pharrell Williams

Producatorul Pharrell Williams si-a adaptat costumul varstei sale. El a purtat un ansamblu vestimentar in nuante de gri inchis, la care a adaugat un papion negru din catifea.





sursa:askmen.ro

Tendinte primavara-vara 2012: imprimeurile colorate


Imprimeurile colorate reprezinta una dintre principalele tendinte ale sezonului primavara-vara 2012. Noile colectii includ numeroase articole vestimentare dominate de imprimeuri - unele mai mari, altele mai mici, inflorate, geometrice sau cu motive retro si tribale.

Daca ti se pare prea mult sa porti camasi sau pantaloni cu imprimeuri colorate, poti opta cu incredere la accesorii cu imprimeuri, care iti vor desavarsi tinutele.

1. Camasi cu imprimeuri

Camasile cu imprimeuri sunt in voga in sezonul primavara-vara 2012. Designerii propun camasi cu maneca scurta si lunga, cu imprimeuri bine definite, de inspiratie hawaiana sau tribala. Indiferent ce model alegi, poti intotdeauna sa adaugi un plus de eleganta tinutei cu un cardigan monocromatic, in nuante neutre.


Poti combina cu succes o camasa bej, cu imprimeuri bordo, cu un cardigan visiniu si o pereche de pantaloni chino intr-o nuanta complementara. In functie de temperatura, este indicat sa alegi un cardigan asemanator celui din imagine sau unul mai subtire, cu nasturi.


Pentru perioada de vara, este indicat sa alegi o camasa cu maneca scurta, tot cu imprimeu, la care asortezi o pereche de pantaloni scurti, monocromatici si pantofi de vara in nuante complementare.


2. Pantaloni cu imprimeuri

Pantalonii cu imprimeuri sunt destul de dificil de purtat, dar curajul tau va fi apreciat si rasplatit cu o multime de priviri admirative. Culoarea de baza a pantalonilor ar trebui sa ramana in zona neutra - bleumarin, gri, bej, negru, kaki, albastru sau chiar alb. Nota distinctiva va fi data de imprimeurile viu colorate, cu diverse motive.


Un model simplu si usor de combinat poate fi pantalonul cu imprimeuri razlete. Acesta este cel mai usor de combinat si asortat. Spre exemplu, poti alege sa porti o pereche de pantaloni bej, cu un tricou alb, simplu.


3. Accesorii cu imprimeu

Accesoriile cu imprimeu pot inlocui cu succes principalele piese vestimentare cu imprimeuri. Alege sa porti hainele care te caracterizeaza si care simti ca ti se potrivesc si adauga-le un element chic, cum ar fi esarfele cu imprimeuri.


Alege o esarfa intr-o nuanta puternica, pe care o asortezi la o tinuta in nuante neutre. Elementul colorat iti va conferi un aer modern si masculin.






sursa:askmen.ro

Elemente stilate, must have in aceasta primavara

Primavara este sezonul ideal pentru a-ti pune la punct garderoba pentru urmatoarele luni. Oricare ar fi preferintele tale in materie de moda si stil, este important sa incluzi cateva elemente masculine pentru a obtine un look cool. Descopera 6 dintre ele in cele ce urmeaza!

1. Jeansi perfecti

Ce inseamna jeansii perfecti? Sunt acei pantaloni din denim, cu croiala dreapta, de culoare inchisa, usor decolorati la nivelul buzunarelor si al genunchilor. In plus, sunt de calitate si se pot asorta cu usurinta la diferite tipuri de tinute, de la casual la cele stilate.


2. Tricou grafic

Tricourile grafice sunt alegeri masculine, de efect, care iti permit sa iti pui in evidenta pasiunile. Spre exemplu, poti opta pentru un tricou cu imprimeu sub forma de motocicleta, daca esti motociclist pasionat. In orice caz, tine cont de faptul ca un astfel de tricou nu ar trebui sa fie purtat decat in culori neutre (alb, negru).


3. Camasa cu maneca scurta

Camasile cu maneca scurta sunt indispensabile din garderoba oricarui barbat, cu atat mai mult in sezonul primavara-vara. Modelele sunt foarte variate, astfel incat poti opta pentru camasi mulate sau largi, cu imprimeuri sau simple, in culori vesele sau neutre etc. O camasa cu maneca scurta poate fi asortata cu usurinta la o pereche de jeansi si purtata pe sub un blazer.


4. Tricou polo

Putine elemente din garderoba masculina sunt mai cool decat un tricou polo! Acest element vestimentar clasic este usor de purtat si nu se demodeaza niciodata. Opteaza pentru tricouri polo de buna calitate si asorteaza-le atat la o tinuta office, cat si la o tinuta relaxata, de week-end.


5. Ochelari aviator

Un accesoriu clasic, ochelarii tip aviator transforma un look obisnuit intr-unul cool fara pic de efort! Esential este, insa, sa optezi pentru o pereche de ochelari aviator de firma, care nu doar arata bine, dar iti ofera si protectie impotriva razelor UV.


6. Incaltari sport retro

Pantofii sport cu parfum retro sunt un adevarat "must have", fie doar prin prisma faptului ca sunt comozi si versatili. Ii poti purta la tinute casual, de zi cu zi, sau la unele stilate, din care nu lipsesc sacoul si jeansii.





sursa:askmen.ro

Invata cum sa-ti cureti eficient camera


Ca barbat, esti recunoscut pentru lipsa ta de interes fata de curatenie si de tot ce tine de ordine si disciplina in camera. Singurul moment in care iti dai seama ca ceva nu este in regula este atunci cand cauti un lucru important si nu-l gasesti, pentru ca l-ai dosit bine undeva. Pentru a evita pe viitor astfel de situatii neplacute si enervante, iata cativa pasi simpli prin care poti face curatenie in camera fara sa te obosesti prea tare.

1. Deschide larg ferestrele si da perdeaua la o parte

Primul pas in procesul de curatare a camerei este sa deschizi fereastra si sa dai perdeaua la o parte, pentru a permite aerului curat sa patrunda in camera si sa faci lumina.

2. Arunca gunoiul si lucrurile inutile

Strange din camera ta toate lucrurile de care nu ai nevoie - ambalaje, hartii, eventuale resturi de mancare. Dintr-o miscare, camera ta va fi mult curata. Ai grija sa nu arunci, din neatentie, si lucrurile de care ai nevoie.

3. Pune obiectele utile la locul lor

Pune fiecare obiect la locul lui - cartile in biblioteca, hartiile pe birou, hainele murdare in cosul de rufe. Nu lasa nimic in dezordine.

4. Fa ordine in sifonier

Este indicat sa nu pui niciodata in sifonier o haina purtata. Aceasta va face ca hainele curate sa prinda un miros urat. Ordoneaza hainele in functie de grosime, pune camasile pe umeras. In acest fel, data viitoare cand vei vrea sa te imbraci, vei gasi toate hainele impaturite frumos si nu vei face dezordine in incercarea de a gasi tricoul preferat.

5. Schimba lenjeria

Scoate lenjeria de pe pat si inlocuieste-o cu una curata. In acest fel, aduci un plus de prospetime camerei si elimini sursele de bacterii si praf.

6. Aspira, sterge praful, da cu mopul

Dupa ce ai strans toate gunoaiele si ai ordonat totul, poti incepe sa aspiri pe jos si sa stergi praful cu o carpa curata. Nu rata niciun cotlon, altfel munca ta va fi in zadar.

Apoi, sterge pe jos parchetul cu o solutie speciala, dizolvata in apa. In urma ta, camera va luci de curatenie.

7. Improspateaza aerul cu spray de camera

Dupa ce ai urmat toti acesti pasi, este indicat sa improspatezi aerul din camera cu un spray din comert. Alege aroma care te incanta cel mai mult. Acum poti spune ca ai o camera curata, aerisita si ordonata.



sursa:askmen.ro



Semne evidente ca nu te place


Femeile pot fi greu de inteles si au atat de multe metode de a te induce in eroare, incat, la un moment dat, nu mai intelegi daca sunt atrase de tine sau doar te joaca pe degete. Daca fata la care visezi are urmatoarele trasaturi esentiale, inseama ca nu te place si-ti pierzi timpul cu ea.

1. Nu-ti raspunde la telefon

Daca nu-ti raspunde la primul apel, poti presupune ca este foarte ocupata sau nu are telefonul la indemana. Daca nu-ti raspunde nici la al doilea apel, inseamna ca este dezinteresata si nu merita sa insisti sa o cuceresti.

2. Flirteaza cu alti barbati de fata cu tine

femeie care vrea sa aiba o relatie cu tine nu va flirta cu alti barbati in prezenta ta. Totusi, daca observi ca ii face ochi dulci altuia, cel mai bine este sa o lasi in pace si sa-i comunici ca gestul ei este potrivit pentru o anumita categorie de femei.

3. Te pune mereu pe planul doi

Cand vezi ca femeia cauta tot felul de scuze pentru a nu-si petrece timpul cu tine, inseamna ca evita sa-ti spuna in mod direct ca nu te place sau incearca sa nu-ti raneasca sentimentele. Daca prefera sa iasa cu fetele in loc sa iasa cu tine sau daca se imbolnaveste subit inainte sa va intalniti sunt semne clare ca nu vrea sa continuati relatia.

4. Nu vede un viitor comun cu tine

Daca fuge mereu de responsabilitati si schimba subiectul atunci cand vine vorba despre viitorul vostru comun, se subintelege ca tu nu intri in planurile ei. Indicat ar fi sa o eliberezi de povara relatiei cu tine.

5. Este tacuta in preajma ta

Femeile sunt recunoscute pentru placerea lor de a vorbi non stop. Daca in preajma ta schimba pe "silentios" inseamna ca nu are nimic sa-ti spuna si se gandeste la cu totul altceva.

6. Te ignora in public

O vezi stand la masa cu o prietena. Ii faci disperat semne cu mana ca sa-i atragi atentia si, cu toate acestea, in ochii ei esti invizibil. Intr-un final, cand ajungi in fata ei si o intrebi de ce nu ti-a raspuns la salut, iti spune sec ca nu te-a vazut. Evident ca te-a vazut, insa incerca din rasputeri sa nu te vada.

7. Nu-ti raspunde la avansuri

Daca evita sa iasa cu tine la intalnire si-ti aduce ca argument o scuza penibila sau daca vine mereu la intalnire cu o prietena, exista mari sanse sa-ti transmita un mesaj clar: nu te vrea ca iubit pentru ca nu te place. Prin urmare, nu insista. Ai putea parea un barbat disperat dupa un dram de atentie


sursa:askmen.ro

Cum iti dai seama ca te insala?


In societate, cel mai des se vorbeste despre barbatii care isi insala iubitele sau sotiile, dar de multe ori se intampla exact pe dos. Si reprezentantele sexului frumos calca gresit intr-o relatie, iar greul vine in momentul in care incepi sa-ti banuiesti partenera de infidelitate. Pentru a te convinge daca iubita te insala, iata cateva indicii pe care trebuie sa le urmaresti.

1. Evita compania ta

Cand partenera te iubeste, incearca sa-si petreaca timpul in compania ta. In momentul in care devine distanta si gaseste tot felul de activitati care o indeparteaza de tine, este clar ca nu se mai simte confortabil in relatie si cauta o portita de scapare.

2. Nu mai faceti dragoste

Sexul este unul dintre cele mai importante aspecte intr-o relatie stabila si de lunga durata. In momentul in care partidele de amor se raresc, trebuie sa-ti pui un semn de intrebare. Daca nu face sex cu tine, atunci cu cine?

Scuzele de tipul "ma doare capul", "sunt obosita" pot fi intelese doar in cazul in care nu se repeta frecvent, altfel devine din ce in ce mai clar faptul ca activitatea ei sexuala se desfasoara in patul altuia.

3. Devine secretosa

Inainte raspundea la telefon in fata ta, te lasa sa-i citesti mesajele, iti dadea parola de la Facebook, insa acum a devenit suspect de secretoasa. Si-a schimbat parolele si evita sa-si lase telefonul in preajma ta. Daca pleaca si la baie cu telefonul dupa ea, inseamna ca iti ascunde ceva, cel mai probabil o relatie cu un alt barbat.

4. Incepe sa-si cumpere haine sexy

Daca incepi sa observi ca iubita ta devine din ce in ce mai preocupata de aspectul ei fizic, ar trebui sa te intrebi ce rol joci tu in toata aceasta poveste sau daca faci macar parte din distributie. Femeile incep sa se machieze si sa-si cumpere haine sexy in momentul in care simt nevoia sa fie atragatoare. O fustita mai scurta azi, un ruj rosu maine, o bluza decoltata poimaine - toate acestea ti-ar putea semnaliza faptul ca te insala cu altul.

5. Se enerveaza mult prea usor

Intr-un cuplu, comunicarea este cea mai importanta. Trebuie sa stii sa asculti si sa vorbesti, insa in momentul in care partenera se enerveaza la povestile tale si-si pierde rabdarea este ca si cum ti-ar spune ca nimic din ce spui tu nu o intereseaza. In mod normal, nu ar trebui sa se enerveze, ci sa te trateze cu respect, dragoste si intelegere. In caz contrar, inseamna ca are ochi si urechi doar pentru noul barbat din viata ei.


sursa:askmen.ro

Cum o faci sa zambeasca?


Zambetul este semnul care tradeaza intotdeauna fericirea unei femei. Si, cum orice barbat doreste sa aiba langa el o femeie frumoasa, dar mai presus de toate fericita, inseamna ca trebuie sa puna la bataie toate aptitudinile din dotare prin care o poate face sa zambeasca!

Iata cateva metode simple si la-ndemana pe care sa le pui in practica pentru a-i aduce iubitei tale zambetul pe buze!

Foloseste-te de simtul umorului

Pune-ti la lucru simtul umorului si foloseste-te de metode simple – glume, poante - pentru a-ti binedispune in orice moment iubita.

Femeilor nu le plac barbatii care sunt seriosi si maturi tot timpul. Introdu umorul in mod firesc in conversatiile si situatiile uzuale. Nu te stradui foarte tare si nu exagera, pentru a nu cadea in penibil.

Fii pozitiv si optimist!

Un barbat optimist si pozitiv emana putere, siguranta si multa voie buna.

Orice femeie zambeste in preajma unui barbat care are intotdeauna cele mai bune intentii.

Fii jucaus!

Orice persoana are o latura interioara copilareasca, care nu moare niciodata. Din cand in cand, este bine sa fie scoasa la iveala, prin diverse jocuri si pozne inocente, care sa va faca sa radeti pe amandoi cu pofta.

De la traditionala bataie cu perne pana la gadilaturi sau leapsa prin casa, toate sunt ocazii perfecte pentru a smulge cateva rasete cu pofta iubitei si pentru a va binedispune in cuplu.

Surprinde-o placut in fiecare zi

Daca vrei ca iubita ta sa zambeasca zilnic, da-i mereu cate un motiv pentru a face acest lucru. O poti surprinde placut printr-o multime de feluri strengare si foarte simple.

De la simplul sms cu "te iubesc" sau cu un mesaj haios de dragoste, pana la o felicitare virtuala aterizata pe neasteptate pe mail-ul de serviciu si pana la primirea unei flori sau a unei ciocolatele, toate sunt semne de iubire si apreciere pentru care te va rasplati cu multe zambete.

Ascult-o cu atentie si razi impreuna cu ea!

Unei femei ii place sa fie ascultata cu atentie de partenerul de viata, deoarece ii arata ca acesta o respecta si apreciaza.

In plus, adora sa vada ca esti interesat de ceea ce are de zis, dar mai ales ca razi la glumele ei si ca ti se par amuzante. Puteti crea discutii amuzante si glume din orice conversatie simpla.

Este indicat sa fii dispus sa vezi mereu partea ... amuzanta a paharului, chiar daca situatia nu este prea roz. Iubita ta adora sa vada ca reusesti sa destinzi intotdeauna atmosfera cu umor si ca puteti face impreuna haz de necaz!

Foto: donjuaninc.com


sursa:askmen.ro

Tipuri de femei cu care nu ar trebui sa ai o relatie


Gasirea unei partenere cu care sa poti avea o relatie fericita se poate dovedi a fi mult mai dificila decat ai putea crede. Motivul este unul foarte simplu: femeia perfecta nu exista, iar cele disponibile pe "piata" pot fi atat de ciudate, incat mai bine fugi mancand pamantul, decat sa ai o relatie cu ele. Pentru bine tau, iata cu ce tipuri de femei nu ar trebui sa ai o relatie.

1. Femeia cicalitoare

Unele femei pot fi foarte cicalitoare. Este in firea lor sa te bata la cap pana iti iesi din minti si fie faci cum spun ele, fie te hotarasti sa le pui bagajul la usa si sa le trimiti acasa. Pana la un anumit punct, este chiar indicat ca femeia sa fie cicalitoare. Altfel, cum te-ai mai trezi dimineata, de exemplu?

Problema apare in momentul in care femeia depaseste o limita si devine insuportabila. Atunci trebuie sa fii ferm si sa te hotarasti repede: o accepti asa cum este sau cauti ceva mai bun.

2. Femeia posesiva

Nimic nu poate fi mai rau decat sa ai in preajma ta o femeie excesiv de posesiva sau obsedata de persoana ta. Daca dai peste o astfel de femeie, nu sta prea mult in preajma ei, pentru ca s-ar putea sa se lipeasca de tine ca un scai.

Gandeste-te ca o femeie posesiva iti va interzice sa te vezi cu prietenii, sa mergi in vizita la parinti, sa ai persoane de sex feminin in agenda telefonului. Nu poti trai toata viata izolat de societate, nu?

3. Femeia instabila emotional

femeie care plange din orice, se simte jignita la orice cuvant sau este ultrasensibila, nu este pentru tine. Acest tip de femeie este de o viclenie incredibila si va profita de faptul ca esti un gentleman pentru a te apropia de ea. Pisica blanda zgarie cel mai rau, asa ca fereste-te de femeia instabila emotional ori suporta consecintele.

4. Femeia materialista

In cazul femeii materialiste, lucrurile sunt mai mult decat evidente. In general, femeile care umbla dupa barbati cu bani nu incearca sa pastreze aparentele nici macar la prima intalnire. Dimpotriva, atunci este prima faza a testului lor. Daca pici in plasa si demonstrezi ca esti slab si le satisfaci poftele, te poti considera un barbat nefericit.

In momentul in care nu mai ai cu ce sa-ti sustii financiar iubita materialista, te va parasi in secunda doi fara sa clipeasca. Merita sa investesti sentimente intr-o astfel defemeie?



sursa:askmen.ro

Tendinte masculine primavara-vara 2012: Partea II


Am tot vorbit despre ele, colectiile marilor case de moda deja au facut inconjurul lumii, mai ales in lumea virtuala, iar acum o sa vorbim despre cele patru mari tendinte care au mai ramas in sezonul primavara-vara 2012. De la noile croieli ale costumelor la transparentele de vara, de la jechetele de biker la tinuta sport, noul sezon este unul al contradictiilor.
Partea buna la haine este versatilitatea lor, iar in sezonul urmator, care se tot lasa asteptat, ai libertatea sa te joci cu tot felul de tinute. Opteaza pentru cateva tendinte, care sa nu se contrazica cu stilul tau, si incearca sa iti reimprospatezi garderoba cu cateva elemente cheie in sezonul calduros.
In sezonul care se lasa asteptat, tinutele casual din denim prodomina, la fel ca si pana acum. Probabil te vaiti ca noul sezon vine cu tendintele anilor trecuti reinventate, insa bucura-te ca vine vara orice ar fi.








Noile costume – pantaloni cu turul cazut, scurtati deasupra gleznei, intorsi
In acest sezon, daca costumele clasice nu iti mai sunt pe plac, designerii te sustin. Acestia iti propun noul tip de costum unde pantalonii sunt suflecati, turul este lasat, iar sacoul este cambrat, dar scurt. Tu ce zici, mergi pe clasic sau pe noul stil?








Crosetarile – tansparente in tendinte lasa pielea sa respire
Tendintele feminine din acest sezon cuprind si materialele transparente, iar varianta pentru barbati se pare ca sunt bluzele tricotate. Oare sexele sunt la fel de sexy in aceste combinatii? Numai tu poti delibera si eu te astept aici cu un raspuns. Cert este ca aceasta tendinta poate fi adoptata si chiar sa devina lejera de vara.








Jachetele – de la biker la piele intoarsa
Jachetele predomina in acest sezon fie ca sunt jachetele de vara, inspirate din anii ’50, din piele intoarsa, fie ca sunt de biker, din piele, fie ca sunt noile camasi reinventate ca jachete. Pentru un look elegant, perfect pentru noptile racoroase, votez sa optati pentru o jacheta inspirata din anii ’50, nude, din piele intoarsa.








Tinuta sport – Olimpiada pe pasarela
Elementele sport au aparut pe multe podiumuri din Milano si Paris, iar daca vrei sa ochesti doi iepuri, apeleaza la haine cu fermoare, din fas, cu multe buzunare in culori puternice


sursa:modamasculina.ro