Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 decembrie 2011

Top: Cele mai asteptate gadgeturi in 2012

Anul 2012 se anunta unul foarte tehnologizat. Descopera principalele gadgeturi ce sunt asteptate sa fie lansate pe piata.

Apple HDTV

Apple HDTV
captura foto
Odata cu lansarea cu succes anul acesta a iOS 5 si apoi a iPhone 4S, este asteptat ca la mijlocul anului 2012 Apple sa ne surprinda cu un nou produs mult asteptat:  Apple HDTV. 

Zvonurile spun ca acesta va putea fi activat prin comanda vocala numita Siri, la fel ca cea ce se gaseste in prezent pe iPhone 4S, ce se va completa cu tehnologii de tipul Kinect, de la Microsoft.

Telefonul mobil Amazon

Telefonul mobil Amazon
captura foto
Dupa carti si tehnologie, Amazon a patruns si pe piata de aplicati, creandu-si propriul set, apoi a deschis propriul AppStore si chiar propriul Cloud Player. Ce urmeaza? Un telefon mobil de tipul smartphone bazat pe sistemul de operare Android si ecran de 4,3 inch Mirasol. Printre alte specificatii mai putem enumera un procesor dual-core  de 1,2 GHz , 512 MB memorie RAM, si doua camere foto, una de 5 MP pe spatele terminalului si una pe fata, de 1,3 MP. Si pentru a fi cu adevarat special, smartphone-ul Amazon va fi dotat cu tehnologii distractive, cum ar fi un chip NFC, conectivitate HSPA +, si chiar un panou solar pe capacul bateriei.

Wii U

Wii U
captura foto
Chiar daca data de lansare nu a fost niciodata dezvaluita, este cel putin sigur ca Wii U va fi scos pe piata in 2012. De asemenea, este asteptat ca in momentul lansarii, acesta sa surprinda publicul prin dotarea consolei cu LCD, ce va inlocui tabloul de comanda, si printr-un nou joc ce va insoti consola, denumit Zelda: Skyward Sword.




Tableta Dell Peju cu Windows 8

Tableta Dell Peju  cu Windows 8
captura foto
Atunci cand preview-ul Windows 8 a iesit pe piata, multi au sperat ca Microsoft va lansa si un dispozitiv compatibil pe care acesta va rula. Printre cei care au raspuns afirmativ acestei "nevoi" este si Dell, producatorul IT ce a creat tableta "Peju" special conceputa pentru Windows 8 OS Engine.  Data lansarii? Zvonurile conduc catre prima luna a anului viitor.





iPad 3

iPad 3
Imediat dupa lansarea iPad 2,  fanii Apple asteapta cu nerabdare urmatoarea generatie, iPad 3. Se stie deja ca acesta va avea o conexiune 4G LTE, in afara de WiFi si 3G disponibile in reteaua celulara, si deja binecunoscuta Siri si retina display, ce poate fi considerat o amenintare pentru concurenta.



sursa:9am.ro




Top 10 femei neplacute


Top 10 femei neplacuteConflictul dintre sexe nu s-a stins. Inventiile moderne (lama de ras, automobilul, telefonul, jocurile video, etc.) nu au facut decit sa accentueze prapastia. Se lupta inca la baioneta, ca la Plevna.
1.       Cicalitoarele. Femeile spun in medie 15.000 de cuvinte pe zi ca sa se simta implinite, iar barbatii nu rostesc decit vreo 7000. Intre aceste cifre se casca un hau foarte greu de suportat pentru barbati.

2.       Neepilatele. Sintem ingrati si nu stim cite chinuri indura femeile sa se epileze. Cu toate astea, o femeie cu parul crescut e neplacuta.

3.       Betivele. Nu ne convine cind o femeie pe care vrem sa o seducem spune ca nu bea (o sa fie mai anevoios asaltul!), dar daca bea iar nu e bine.

4.       Fumatoarele. Tenul, mirosul si atitudinea femeilor care fumeaza este un continuu factor de stres pentru barbati. Mai ales pentru cei nefumatori.

5.       Pitipoancele. Chiar daca recunoastem ca am face rabat intr-o seara sau doua, ne repugna tipele cu buzele pleznind de colagen si sinii asijderea care se imbraca in costumase animal print, poarta cercei cu raza r mare si se pozeaza cu telefonul la oglinda.

6.       Soferitele. Le vezi in trafic: sint lente, merg drept inainte, ca teleghidate, au privirea pironita intr-un punct imaginar din fata si nu folosesc oglinzile decit la semafor cind isi aranjeaza parul.

7.       Femeile care injura. Cele mai neplacute injura ca baietii, invocind parti anatomice de care nu dispun.

8.       Femeile care nu inteleg ce e asa interesant la jocurile video. Cele mai nasoale se simt geloase pe consola sau computerul unde ne petrecem mai mult timp decit cu ele.

9.       Femeile care vorbesc ore in sir la telefon. Tu ai putea sa rezumi ce-si comunica ele in mai putin de un minut. Cel mai rau e cind factura vine la tine.

10.   Femeile care fac pe desteptele. Cine a spus asta? «Femeile sint mai destepte decit credem noi, dar mai proaste decit cred ele».

Laura Pascu, Redactor Sef Feminis.ro a scris un articol in oglinda, un top 10 barbati deranjanti. Il gasiti aici.


sursa:playboy.ro


Cum ştii că e EA?

Cum ştii că e EA?Cînd se gîndesc la căsătorie, multor bărbaţi li se înmoaie genunchii. De obicei, motivul pentru care sînt panicaţi e ideea unei alegeri greşite. Dar cînd o iubești și ai vrea să faci pasul, cum îţi dai seama dacă ea e femeia potrivită?
Totul decurge natural de la început
V-ați văzut, v-ați plăcut, ce rămîne de făcut? Dacă aţi avut reciprocitate în sentimente încă de cînd v-aţi cunoscut, aţi început să ieşiţi şi v-aţi trezit că formaţi un cuplu, fără să fi avut vreodată un plan despre direcţia relaţiei voastră, e un semn bun. Cînd lucrurile merg ca unse încă de la început, e compatibilitate la nivel de chimie. Cu toate astea, varianta unei îndrăgosteli temporare nu iese dincalcul şi rişti, timp mai tîrziu, să vezi căsătoria ca pe un rateu - nu doar sexual. Vezi cazul extrem Britney Spears şi Jason Allen Alexander.

Se înţelege bine cu familia şi prietenii tăi
Ce e mai satisfăcător decît o gagică ce face furori în tot anturajul? Dacă ea îi place şi ei o plac, toată lumea e fericită, mai ales tu. Bineînţeles, nu se întîmplă aşa mereu - există bărbați care se căsătoresc chiar dacă apropiaţii lui nu sînt de acord cu ea - uneori realizează după că au dat-o-n bară. Dacă ei n-o plac, undeva se flutură un steag roşu. Cînd eşti îndrăgostit, percepţia și capacitatea de a judeca sînt diminuate şi s-ar putea să nu vezi ceva ce prietenii tăi văd. Acum nu e ok nici să urmezi 100% ce spun ei, mai vorbește și gura fără minte. Mai ales dacă tipa are fund mișto.

Nu are ceva major pe care vrei să-l schimbi
Aşa cum nu există om fără defecte, aşa în orice relaţie există conflicte şi diferenţe de păreri. E normal să te irite cîte ceva, dar dacă nu există un aspect major pe care vrei să-l schimbi la ea, ești fericitul "posesor" al unei femei mișto. Ține cont că oamenii se schimbă, la fel și relaţiile dintre ei şi s-ar putea ca ceea ce consideri minor la început să devină insuportabil în timp. Gîndeşte-te dacă are vreun defect pe care n-ai putea să-l accepţi vreodată și recalculează situația. Să ne imaginăm: unelefemei sforăie.


E prietenul tău cel mai bun
Atracția fizică și chimia sînt esențiale într-o relație, dar la baza ei trebuie să existe o prietenie reală. Peste patruzeci de ani veți fi amîndoi obosiți, ridați ca niște stafide și cu libidoul redus pînă la absurd. Cînd focul de la început se duce, prietenia e ce vă ține căsătoria. Așadar, dacă simți că ea eprietena ta cea mai bună, că vă puteți spune orice, că te cunoaște cel mai bine și pînă și statul la coadă la ghișeu e mai plăcut atunci cînd ești cu ea, atunci ea e femeia pentru tine. Mai ales dacă îi poți spune secrete picante fără să te lovească cu umbrela.


Gîndul că te însori cu ea nu te sperie atît de tare
Cînd mirele se panichează în noaptea de dinaintea nunții și dă din colț în colț, înseamnă că are gînduri îndoielnice cu privire la decizia căsătoriei. Cînd simți că ai ales femeia care trebuie, nu trăiești astfel de momente, ci ești extaziat pînă la extrem. Acum nu spunem că dacă ai emoții înainte de nuntă e un semn că nu trebuie să te căsătorești, reacțiile diferă de la individ la individ, important e să nu te macine indecizia și să te sucești de la o zi la alta. Asta înseamnă că ai nevoie de o pauză. Sau poate chiar de altă femeie.  


sursa:playboy.ro

E oficial. Dragostea te poate îmbolnăvi rău de tot

Într-un moment din viaţă, cei mai mulţi dintre noi trăim o criză mentală de proporţii. Se numeşte dragoste. Ştiinţa a adus dovezi că dragostea acţionează violent asupra creierului uman. Astfel, comportamentul unui îndrăgostit părăsit sau ignorat de cel iubit seamănă foarte mult cu cel al unui dependent de droguri.

Eşecul în dragoste te poate îmbolnăvi grav
Cercetările din ultima vreme, una desfăşurată de americanii de la Universitatea Rutgers şi alta de un grup de la oameni de ştiinţă mexicani, arată că dragostea şi relaţiile de durată au o influenţă determinantă asupra starea sănătăţii omului.

"Tot ce are loc în creier, tot ceea ce se întâmplă plecând de la dragostea romantică are o explicaţie chimică", a spus un antropolog de la Universitatea Rutgers, Helen Fisher.

Zona din creiere pe care le activează dragostea nebună

Fisher a condus un studiu interesant. A luat 15 subiecţi care sufereau în urma destrămării unor relaţii şi le-a prezentat fotografii ale unor cunoscuţi. Apoi, le-a prezentat o imagine a celui iubit.

Atunci când vedeau imaginea celui iubit, sistemul dopaminei - cel asociat şi cu plăcerea şi dependenţa - era activat. Mai interesant este că rezonanţa magnetică a indicat că s-au activat şi alte zone din creier, mai exact cele responsabile cu asumarea riscului şi controlarea furiei şi a problemelor obsesiv-compulsive.

Îndrăgostit rănit, ca o persoană cu tulburări psihice

O nouă serie de studii, desfăşurată în Italia, a arătat că dragostea şi problemele mentale au multe în comun. Nivelul de serotonină al celor cu probleme în dragoste era asemănător cu cel al unor pacienţi care sufereau de tulburări obsesiv-compulsive.

Recent, OMS a luat decizia de a include dragostea pe lista "vinovaţilor" pentru o tulburare impulsivă, înregistrată cu codul F63.9.
Simptome de "dragoste bolnavă"

Experţii Organizaţiei Modiale a Sănătăţii afirmă că simptomele acestei maladii sunt gândurile obsesive despre altă persoană, shimbările bruşte ale dispoziţiei, mila faţă de sine, insomnia, acte negândite, impulsive, dureri de cap şi chiar reacţii alergice.
Experţii Organizaţiei Modiale a Sănătăţii afirmă că simptomele acestei maladii sunt gândurile obsesive despre altă persoană, shimbările bruşte ale dispoziţiei, mila faţă de sine, insomnia, acte negândite, impulsive, dureri de cap şi unele reacţii alergice.




sursa:realitatea.net

6 semne că-ţi vrea banii

6 semne că-ţi vrea baniiBanii o ţin lîngă tine? Vezi mai jos la ce trebuie să fii atent ca să-ţi dai seama dacă vrea doar baii tăi.



De cîte ori n-ai observat că femeile din viaţa ta devin uşor iraţionale atunci cînd vine vorba de bani. Ca să fii sigur că nu sunt îndrăgostite doar de banii tăi ar trebui să ţii cont de cîteva indicii şi să iei măsuri.



Ştii deja cum ar trebui să decurgă prima întîlnire. De obicei constă într-un schimb de date din buletin şi de pe profilele de Facebook: unde stai, ce muzică, filme,cărţi îţi plac, cum te distrezi cu prietenii etc. Dar cînd o interesează doar banii tăi, la prima întîlnire toate discuţiile se vor rezuma la cîte case, maşini şi conturi în bancă ai. Şi ce poate fi mai distractiv de cît să  vezi cum îi ies ochii din orbite de emoţie că a descoperit o mină de aur?

Loc de întîlnire: Mall
De fiecare dată cînd trebuie să vă vedeţi, găseşte un pretext să vă întîlniţi în mall. Ba e urît afară şi nu are chef de plimbări în parc, ba e prea cald şi nu vrea să o ardă soarele, ba s-a deschis unmagazin nou şi trebuie neapărat să-l vadă. Ştii cum e, cînd e vorba de fashion, femeile nu mai pot să gîndească.Dacă mall-ul este locul ei preferat de întîlnire ar trebui să-ţi pui un semn de întrebare. Vrea să-i cumperi ceva de fiecare dată cînd vă vedeţi sau îţi arată tot ce-i place în materie de haine, bijuterii şi cosmetice ca să ştii exact ce trebuie să cumperi cînd vrei să-i faci un cadou? Dacă nu eşti impresionat de gusturile ei ai terminat-o. De altfel nici nu-ţi doreai altceva.


Ziua de salariu

Ai invitat-o în oraş de cel puţin trei ori şi a inventat tot felul de scuze ca să nu vină, dar fix în ziua de salariu devii din nou interesant pentru ea. Nu trece cu vederea toanele astea pentru că nu sunt deloc întîmplătoare aşa cum crezi tu. Cînd o femeie face fiţe vrea de fapt să-ţi spună ceva. Dacă nu înţelegi exact ce vrea să-ţi spună, te-ai ars. Deci în ziua de salariu nu eşti disponibil pentru ea aşa ca să-şi dea seama că nu i-a mers figura.


Zile semnificative

Îţi aduce aminte obsesiv că e 8 Martie, Luna Cadourilor sau ziua ei? Ce poate fi mai clar? Vrea un cadou pe măsură. Doar că tu nu eşti ca toţi ceilalţi care-i fac toate poftele aşa că cel mai indicat ar fi să te prezinţi de ziua ei cu cel mai nesemnificativ cadou posibil ca să-şi dea seama că banii tăi nu sunt şi banii ei. Sîc.


Cardul

De cîte ori vă vedeţi găseşte tot felul de pretexte ca să-i împrumuţi cardul? Ba că şi l-a uitat pe al ei acasă, ba că nu-i ajung banii să-şi cumpere nu ştiu ce rochie. E clar că îl place pe el mai mult decât pe tine. Ca să nu intri şi tu în categoria ălora care-şi iau ţeapă la faze ca astea, dă-i-l gol. Aşa de distracţie.


Fără bani, nu e iubire

Lovitura de graţie pentru ea este să-i spui că ai pierdut toţi banii la jocurile de noroc sau că afacerea pe care o conduceai tocmai a intrat în faliment. Dacă o vezi că intră-n panică, e clar, că banii ăia te făceau cel mai frumos, cel mai bun la pat, cel mai…, dar din moment ce nu-i mai ai parcă nu mai eşti chiar cel mai…






sursa:playboy.ro