Totalul afișărilor de pagină

duminică, 11 decembrie 2011

Cum ştii că e EA?

Cum ştii că e EA?Cînd se gîndesc la căsătorie, multor bărbaţi li se înmoaie genunchii. De obicei, motivul pentru care sînt panicaţi e ideea unei alegeri greşite. Dar cînd o iubești și ai vrea să faci pasul, cum îţi dai seama dacă ea e femeia potrivită?
Totul decurge natural de la început
V-ați văzut, v-ați plăcut, ce rămîne de făcut? Dacă aţi avut reciprocitate în sentimente încă de cînd v-aţi cunoscut, aţi început să ieşiţi şi v-aţi trezit că formaţi un cuplu, fără să fi avut vreodată un plan despre direcţia relaţiei voastră, e un semn bun. Cînd lucrurile merg ca unse încă de la început, e compatibilitate la nivel de chimie. Cu toate astea, varianta unei îndrăgosteli temporare nu iese dincalcul şi rişti, timp mai tîrziu, să vezi căsătoria ca pe un rateu - nu doar sexual. Vezi cazul extrem Britney Spears şi Jason Allen Alexander.

Se înţelege bine cu familia şi prietenii tăi
Ce e mai satisfăcător decît o gagică ce face furori în tot anturajul? Dacă ea îi place şi ei o plac, toată lumea e fericită, mai ales tu. Bineînţeles, nu se întîmplă aşa mereu - există bărbați care se căsătoresc chiar dacă apropiaţii lui nu sînt de acord cu ea - uneori realizează după că au dat-o-n bară. Dacă ei n-o plac, undeva se flutură un steag roşu. Cînd eşti îndrăgostit, percepţia și capacitatea de a judeca sînt diminuate şi s-ar putea să nu vezi ceva ce prietenii tăi văd. Acum nu e ok nici să urmezi 100% ce spun ei, mai vorbește și gura fără minte. Mai ales dacă tipa are fund mișto.

Nu are ceva major pe care vrei să-l schimbi
Aşa cum nu există om fără defecte, aşa în orice relaţie există conflicte şi diferenţe de păreri. E normal să te irite cîte ceva, dar dacă nu există un aspect major pe care vrei să-l schimbi la ea, ești fericitul "posesor" al unei femei mișto. Ține cont că oamenii se schimbă, la fel și relaţiile dintre ei şi s-ar putea ca ceea ce consideri minor la început să devină insuportabil în timp. Gîndeşte-te dacă are vreun defect pe care n-ai putea să-l accepţi vreodată și recalculează situația. Să ne imaginăm: unelefemei sforăie.


E prietenul tău cel mai bun
Atracția fizică și chimia sînt esențiale într-o relație, dar la baza ei trebuie să existe o prietenie reală. Peste patruzeci de ani veți fi amîndoi obosiți, ridați ca niște stafide și cu libidoul redus pînă la absurd. Cînd focul de la început se duce, prietenia e ce vă ține căsătoria. Așadar, dacă simți că ea eprietena ta cea mai bună, că vă puteți spune orice, că te cunoaște cel mai bine și pînă și statul la coadă la ghișeu e mai plăcut atunci cînd ești cu ea, atunci ea e femeia pentru tine. Mai ales dacă îi poți spune secrete picante fără să te lovească cu umbrela.


Gîndul că te însori cu ea nu te sperie atît de tare
Cînd mirele se panichează în noaptea de dinaintea nunții și dă din colț în colț, înseamnă că are gînduri îndoielnice cu privire la decizia căsătoriei. Cînd simți că ai ales femeia care trebuie, nu trăiești astfel de momente, ci ești extaziat pînă la extrem. Acum nu spunem că dacă ai emoții înainte de nuntă e un semn că nu trebuie să te căsătorești, reacțiile diferă de la individ la individ, important e să nu te macine indecizia și să te sucești de la o zi la alta. Asta înseamnă că ai nevoie de o pauză. Sau poate chiar de altă femeie.  


sursa:playboy.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu