Totalul afișărilor de pagină

luni, 24 septembrie 2012

Baiat bun sau baiat rau?


Auzim des ca baietii buni sunt de obicei alesi ultimii, auzim ca fetele prefera baieti rai. Mai observam uneori ca un comportament frumos nu aduce nimic si ca pentru a obtine ceva trebuie sa fim niste nemernici.
De aceea, baietii buni incearca uneori sa para baieti rai. Si stiti care e chestia? nu le prea reuseste, nu par prea autentice actiunile lor
Ideea e ca nu poti schimba ceea ce esti peste noapte. Nu poti sa actionezi intr-un fel in care nu ai mai actionat niciodata. Bine, poate poti dar vei da practic cu bata in balta.
Ce fac de obicei baietii buni?
Pai, trateaza femeile cu mult respect iar acestea par sa le spuna ca nu vor sa treaca de linia amicitiei. Asa ca exista adevar in tema noastra.
Femeile nu vor neaparat un barbat bun. Ele spun ca asta vor insa gandul le sta la altceva. Ele nu vor o momaie, nu vor o femeie deghizata in barbat. Ele vor un barbat extraordinar, un barbat cu principii puternice, un barbat care in primul rand se intelege pe sine si se respecta, un barbat care sa poata sa dea o replica cand e nevoie. Baietii buni (caci asa ma voi referi la acest tip de barbati), intr-o oarecare masura indeplinesc cele de mai sus insa ei nu vor reusi sa treaca de anumite praguri. Nu vor reusi sa isi impuna o parere pentru ca nu le sta in fire sa iasa din anonimat, nu le sta in fire sa para siguri pe ei.
Baietii buni sunt persoane agreabile, e adevarat, dar nu au control asupra vietii lor. Le permit femeilor sa intre in viata lor, sunt de acord cu absolut tot ce zic ele, si nu au o mandrie de sine, o mandrie care sa ii faca sa-si impuna parerile. Desigur aceasta impunere nu trebuie sa fie catalogata drept violenta sau facuta cu forta.
Baietii buni nu vor fi niciodata cu acea fata, nu vor reusi sa obtina o a doua intalnire. Acest lucru se intampla pentru ca sunt plictisitori. Nu trebuie sa va suparati dar cam asa sta situatia. Lipseste respectul de sine, lipseste gradul de impunere.
Practic, baietii buni ofera pe tava viata lor femeii de care se simt atrasi, devin practic niste catelusi. Acesti baieti sunt speriati sa actioneze intr-un fel, sunt speriati ca ar putea face ceva ce ar indeparta-o pe femeia vietii lor, sau cum o denumesc ei pe aceasta. Femeile au nevoie de un lider, de cineva care poate sa sara sa le apere, de cineva care poate oferi o opinie pertinenta cand trebuie.
Intr-o mica mare concluzie, invatati sa fiti niste barbati extraordinari, nu niste baieti buni.
Daca sunteti extrem de buni, e bine, dar trebuie sa deveniti extraordinari. Trebuie sa invatati sa va impuneti cand e necesar, trebuie sa luptati pentru principiile voastre, nu trebuie sa fiti niste cersetori de atentie. Trebuie sa inveti sa coexisti cu femeia, nu sa devii un sclav.
E o conceptie destul de adevarata. Baietii buni sunt niste cersetori, iar barbatii extraordinari sunt ceea ce cauta femeile.
Pentru a ajunge acolo, trebuie sa crezi in tine. Trebuie sa stii ca esti extraordinar, interesant, frumos. Daca tu nu crezi asta despre tine, atunci cine sa creada?
Invata sa te promovezi si sa ii lasi pe ceilalti sa vada ca esti extraordinar prin ochii tai.