Totalul afișărilor de pagină

marți, 6 martie 2012

Americanii lanseaza 4s cu sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Vezi pretul


Noul model ViewSonic permite ringtone-uri diferite si liste separate de contacte pentru fiecare SIM
Americanii lanseaza 4s cu sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Vezi pretul
Compania americana ViewSonic lanseaza ViewPhone 4s, un smartphone dual-SIM cu display de 3,5 inch. Noul model are instalata cea mai recenta versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google, Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Utilizatorii pot avea liste separate de contacte pentru fiecare SIM si pot seta ringtone-uri diferite.
ViewPhone 4S are un display IPS de 3,5 inch cu o rezolutie de 960 x 640 pixeli, format 16:9, un raport contrast de 800:1 si o luminozitate de 500 cd/m2. Smartphone-ul dispune de o camera cu o rezolutie de 5 megapixeli cu autofocalizare, dar si de o camera frontala VGA.
"Smartphone-urile dual-SIM ViewSonic sunt solutia ideala pentru multinationale, navestisti, cei care studiaza in strainatate sau cei vor sa tina legatura cu prietenii sau familia din alte tari" a declarat Brian Wei, coordonator marketing pentru Europa in cadrul companiei ViewSonic. "Am proiectat aceste telefoane cu gandul la utilizatori, astfel incat sa fie sofisticate si cu o serie de facilitati, dar sa ofere si un mod simplu si eficient de a comunica" a mai adaugat Wei.
ViewPhone 4S va fi disponibil in Europa in al doilea trimestru al acestui an, pentru un pret de aproximativ 390 de euro (325 GBP). Smartphone-ul a fost prezentat la standul ViewSonic din cadrul Mobile World Congress, ce a avut loc intre 27 februarie si 1 martie 2012 la Barcelona.


sursa:yoda.ro

Reteaua nemteasca pe fibra optica: transfer 512 Gbps


Fibra optica este viitorul in domeniul transferului de date in volum si viteza mare. Deutsche Telekom are acum o retea functionala ale carei caracteristici sunt desprinse parca din filmele SF.
iLiKeIT. Reteaua nemteasca pe fibra optica: transfer 512 Gbps
Este vorba despre retea cu o singura fibra optica, capabila sa atinga viteze de transmisie a datelor de pana la 512Gbps, in conditii de test. In realitate limita utilizabila este de "doar" 400Gbps.
Cel mai impresionant aspect este acela ca reteaua de super-viteza este deja instalata pe portiune de un kilometru, intre Berlin si Hanovra, impreuna cu traditionala retea de 10Gbps.
Cercetatorii germani de la Telekom Innovation Laboratories au reusit astfel o premiera mondiala, transmisia de date in acest caz fiind echivalentul transmisiei simultane a 77 de CD-uri de muzica.
Rata maxima de transfer folosita de retelele de internet pe fibra optica existente pana in acest moment era de 100 Gbps, pentru fiecare canal. Daca s-ar folosi toate cele 48 canale ale fibrei optice testate si inventate de catre nemti, viteza totala de trasfer ar atinge uimitoarea rata de 24,6 Tbps (24.600.000.000.000 bit/s).
O colectie intreaga de 3.696 de CD-uri ar putea fi transmise simultan pe o singura fibra optica - un cablu mai subtire decat un fir de par, potrivit Telekom Inovation Laboratories.
Sursa: StirilePROTV

Ce inseamna sa fii un barbat bun?

Un barbat bun, o femeie buna... Ce inseamna sa fii un om bun astazi? Sunt teme de gandire pe care rareori ni le dam...

Dar daca ne vom opri putin in loc sa meditam, cu siguranta ne vom mai limpezi mai curand, in aceasta lume atat de turbulenta. Sunt intrebari firesti in momente de schimbari permanente, radicale, cand idei noi isi fac loc, punandu-si amprenta asupra modului nostru de a fi. Vorbim adeseori despre femei, despre identitatea feminine in lumea contempoarana. E timpul sa punem in scena si identitatea masculina. Asadar, ce inseamna sa fii un barbat bun? ASTAZI.
Inspirata de un editorial descoperit pe un site american, i-am intrebat intai pe doi dintre colegii mei, ce sentimente trezeste in ei, aceasta intrebare:
“Un <> este o caracterizare cu foarte multe definitii, normal, in functie de personajul feminin de langa acesta. In opinia mea, un <> este in primul rand acel barbat care respecta femeia in general si in special persoana pe care o are alaturi. Un barbat bun trebuie sa fie orgolios, dar in acelasi timp sa inteleaga. Un barbat bun trebuie sa nu uite ca diplomatia este cea mai buna arma impotriva oricarui capriciu. Un barbat bun trebuie sa-si asume responsabilitati si riscuri, dar sa ocroteasca persoanele dragi din jurul lui. Un barbat bun trebuie sa aiba simtul umorului obligatoriu si nu in ultimul rand sa stie sa spele vase...”(Silviu)barbat bun, barbat, om bun
“Sa fii un barbat bun inseamana sa nu iti folosesti furia atunci cand esti enervat de o femeie. Inseamana sa nu folosesti in mod repetat cuvinte neadecvate. Inseamana sa tratezi unele aspecte dintr-o perspectiva feminina. Inseaman sa fii sensibil pentru micile afectiuni, care in lumea femeilor conteaza mai mult. Inseamna sa acorzi siguranta”. (Tudor)
Colegii mei sunt foarte tineri, fac parte dintr-o noua generatie si gandesc oarecum surprinzator fata de ceea ce eram obisnuiti si obisnuite sa credem ca inseamna un “barbat bun”, sau o "femeie buna". Iar etic vorbind, bunatatea era o valoare a umanitatii in ansamblu.

Ce inseamna sa fii un barbat bun?


The Good Men Project este unul dintre site-urile mele preferate, datorita continutului sau mai putin obisnuit. In traducere romaneasca, titlul site-ului ar insemna “Proiectul Barbatilor Buni”. Sunt un grup de barbati americani care pun sub semnul intrebarii portretul clasic al barbatului, in diverse articole. De exemplu, unul dintre subiectele pe care editorialistii de la The Good Men Project le abordeaaza este relatia tata - copii. Sau… empatia pe care o manifesta, sau nu, un barbat in cadrul relatiilor cu ceilalti oameni. De data aceasta ei au inaintat in discutie, mai ferm decat pana acum, intrebarea deja afirmata ce i-a provocat si pe colegii mei: Ce inseamna sa fii un barbat bun?

Ce este unic, in legatura cu bunatatea masculina, in comparatie cu bunatatea umana universala?
 

“Misiunea mea fost mereu aceea de a lansa o discutie despre ce inseamna sa fii un tata bun, un sot, un fiu, un muncitor si un barbat. As spune ca a fi un tata bun si un sot bun este cumva diferit fata de a fi o buna mama si sotie. Desigur a fi un bun parinte si un sot bun, are elemente universale, dar intr-o lume in care suntem indopati cu articole de genul <>, tatii trebuie sa faca fata unei provocari diferite fata de cele carora trebuie sa le faca fata femeile, intr-o lume in care sunt foarte tare influentate de revolutia feminista.
 barbat bun, barbat, om bunAstfel, ca soti, fie ca suntem gay sau hetero, rolul nostru de barbati este diferit de cel al femeii, care la randul ei incearca sa is idea seama ce inseamna sa fii o sotie buna, o femeie buna”, scrie Tom Matlack, editorialistul de la site-ul "barbatilor buni" si liderul acestui proiect nascut din necesitatea oamenilor, barbati si femei de a-si redefini identitatea, intr-o lume cu valori noi.
In ceea ce ma priveste, drumul meu in incercarea de a defini si redefini bunatatea, a fost  si o incercare legata de identitatea mea de barbat. Am facut greseli imense caracteristice barbatilor. Si am cautat un sfat, consiliere si inspiratie din partea barbatilor care s-au aflat in situatii similare si astfel am gasit drumul catre o viata mai buna.
In cazul meu a insemnat sa devin cumpatat , fiind implicat in viata copiilor mei cat de mult am putut ca tata divortat, in ciuda legilor de divort nedrepte. In final m-am recasatorit si am invatat cum sa iubesc si sa ma las iubit intr-un mod onest si intim”.

In mod cert, transformarea mea a avut de-a face cu o transformare de natura umana, dar mi s-a parut important sa gasesc sprijinul in alti barbati, sa invat de la ei, sa accept ideea ca, barbat fiind, nu sunt predestinat unui scenariu de comportamente negative, ca sunt capabil de ceva mult mai bun”…
"Astfel ajungem la aceasta idee de bunatate, ca la un fel de absolut. De prea multe ori, mie mi s-a parut ca, spunand despre un barbat ca este bun, am convenit ca acesta are caracter, integritate, ca intr-un anume fel, el este perfect. Este un mit, caci in general, aceste caracteristici sunt atasate doar barbatilor, nu si femeilor. E ca si cand am vrea sa ii impachetam pe Clint Eastwood, Buddha si Iisus in aceeasi cutiuta.
Nu sunt de acord cu asta. Eu cred in puterea povestii fiecaruia, in puterea barbatilor care ajuta alti barbati, in abilitatea barbatilor de a iesi din cele mai complicate situatii, de a se transforma pe ei insisi dupa ce au facut cele mai grave greseli, devenind oameni diferiti – barbati capabili de onsetitate si succes, acolo unde inainte erau mereu prinsi in capcana neonestitatii, a adictiilor si chiar a violentei”.
"Dar, chiar si cei mai deosebiti dintre noi, oricat de transformati am fi, ramanem tot oameni, muritori, barbati care ne confruntam cu viata de zi cu zi…
Definitia mea personala despre ce inseamna sa fii “un barbat bun” se refera la incercarea de a lua deciziile corecte in viata de zi cu zi. Inseamna sa fiu alaturi de sotia si copiii mei chiar si atunci cand nu imi e foarte usor sa fac asta. Inseamna sa incerc sa ajut pe cineva din generozitate si nu din mandrie, inseamna a afirma cel mai adanc adevar de care sunt capabil.
Si inseamna sa ma iert pe mine insumi atunci cand ratez. Pentru ca inca mai am esecuri. Daca reusesc sa fac mai mult alegerile bune decat pe cele gresite intr-o zi, asta inseamna victorie. Si pot sa dorm linistit. Dar inca mai sunt destule nopti cand nu dorm chiar atat de linistit pe cat mi-as dori…
Sa fii un barbat bun este o aspiratie". E un proiect, nu o destinatie, pentru noi toti, concluzioneaza editorialistul.

Ce parere aveti despre gandurile sale, despre gandurile colegilor mei? Noi credem ca, indiferent daca suntem femei sau barbati, acest exercitiu de constiinta in legatura cu noi insine, este mereu bine-venit si ca astfel ne poate face viata cu mult mai frumoasa...



sursa:garbo.ro


Limbajul trupului: zambetul si beneficiile extraordinare ale acestuia!

Haideti sa aflam impreuna cum ne influenteaza zambetul interactiunea cu semenii, care sunt cele mai comune tipuri de zambet si ce beneficii aduce zambetul de pe buzele noastre!

Zambetul, un limbaj universal


zambetulZambetul este semnul universal in lume ce ne arata ca o persoana este fericita. Acesta transmite un mesaj pozitiv si ii indeamna pe oamenii din jurul nostru sa ne accepte asa cum suntem noi. Totusi, cel mai extraordinar lucru este ca zambetul este contagios adica, atunci cand ii zambim unei persoane, aceasta ne va intoarce zambetul.

Potrivit mai multor oameni de stiinta, anumiti neuroni din creierul nostru sunt responsabili pentru recunoasterea expresiilor faciale (mai multe puteti citi pe blogul personal al lui David Matsumoto). Astfel, acesti neuroni cauzeaza o reactie de “oglindire” atunci cand percepem zambetul provenit de la o anumita persoana. Cu alte cuvinte, copiem expresia faciala pe care o vedem.

Acest lucru explica de ce atunci cand zambim mai mult, primim inapoi mai multe reactii pozitive. Astfel, “practicand zambetul” (fie el autentic sau nu), vom reusi sa imbunatatim interactiunea noastra cu orice persoana care ne iese in cale! Merita incercat, nu credeti?

Cum diferentiem zambetul autentic (Duchenne) de cel fals?


zambetulEi bine, putem sa diferentiem zambetul autentic de cel fals uitandu-ne la ochi (daca acestia fac “riduri” atunci cand o persoana ne zambeste). Atunci cand colturile gurii se ridica, muschii din jurul ochilor se contracta si creaza mici riduri. Zambetul fals este creat doar prin miscarea colturilor gurii. Un alt semn care ne scoate in evidenta zambetul fals este proeminenta acestuia in partea stanga a gurii.

Chiar daca majoritatea dintre noi nu putem sa facem diferenta intre zambetul autentic si zambetul fals, tot vom simti acel efect de oglindire cand suntem expusi la unul dintre ele. De aceea, a simula un zambet nu este niciodata un lucru rau in sine si poate in continuare sa aiba efecte pozitive asupra celor din jur.


Zambetul – cele mai comune tipuri


Iata care sunt cele mai comune tipuri de zambet cu care ne intalnim aproape in fiecare zi:

Zambetul inchis


Zambetul inchis este zambetul in care buzele noastre formeaza o linie curba, nescotand totusi la iveala dintii. El poate fi afisat de o persoana atunci cand este tacit de acord cu ceva sau chiar atunci cand ii vine in minte un secret pe care nu il va impartasi cu interlocutorul sau.

Zambetul sarcastic


Zambetul sarcastic poate fi afisat de o persoana doar in mod deliberat. Zambetul de acest tip scoate la iveala emotii opuse pe ambele parti ale figurii umane.

Zambetul deschis


Zambetul deschis este tipul de zambet ce scoate la iveala intreaga dantura si accentueaza starea de buna dispozitie. Acesta reuseste cel mai bine sa creeze reactii pozitive fata de cei din jur.

Zambetul copilaros


Zambetul copilaros este afisat de o persoana atunci cand tine gura inchisa si isi misca ochii cu repeziciune, aratand ca un copil. Ceea ce este senzual la acest zambet este ca face o persoana sa arate tanara, jucausa, dar si secretoasa si misterioasa.

Zambetul are numeroase beneficii


zambetul autenticZambetul nu numai ca atrage o persoana mai repede spre interactiune, insa sporeste si sanatatea. Diverse studii au demonstrat faptul ca atunci cand cineva zambeste sau rade (chiar daca initial nu s-a simtit fericit) isi activeaza anumite celule din creier ce sunt programate sa ii ofere spontan bucurie. Astfel, dupa ce zambim, devenim cu adevarat fericiti!



Zambetul stimuleaza analgezicul natural al corpului si endorfina, ajutandu-ne sa devenim mai relaxati si mai sanatosi. Mai mult, umorul are efecte pozitive in reducerea stresului sau a depresiilor.

Oamenii se simt atrasi de fetele zambitoare deoarece acestea le afecteaza in mod automat sistemul nervos autonom. Atunci cand zambetul altcuiva iti intalneste privirea, automat zambesti si tu. Astfel, in sistemul din corpul tau sunt eliberate endorfine ce te fac sa te simti mai bine, sa te binedispui. Totusi, trebuie sa retinem ca acelasi lucru se intampla si in momentul in care vedem o fata incruntata (exista mari sanse sa devii si tu, ca persoana, prost dispusa ori incruntata).

Concluzia este ca cel mai benefic lucru pentru organismul nostru, dar mai ales pentru psihic, este sa ne ferim de oamenii tristi ori suparati si sa ne inconjuram cu oameni fericiti si zambitori. Numai asa putem sa ne pastram mereu zambetul pe buze si sa cream energii pozitive in jurul nostru! 


sursa:garbo.ro


Cum iti stergi contul de Facebook?


Te-ai saturat ca fosta iubita sa-ti lase injurii la pozele postate pe Facebook? Te-ai imprietenit cu prea multe persoane care iti trimit tot felul de request-uri stupide? Atunci, poate vrei sa-ti stergi contul de Facebook si sa iesi din randul persoanelor acaparate de trendul social networking-ului.

Stergerea profilului creat pe Facebook se poate dovedi a fi cu mult mai dificila si mai enervanta decat iti inchipuiai. Nu este suficient sa apesi pe "Delete" ca sa scapi de identitatea virtuala.

In primul rand, vei fi asaltat cu intrebari cicalitoare, menite sa te faca sa te razgandesti. In al doilea rand, odata ce ai convins Facebook ca intr-adevar iti doresti sa dispari din retea, vei fi nevoit sa astepti 14 zile pana la stergerea completa a datelor.

Daca, din greseala, in aceste 14 zile te loghezi pe Facebook, vei fi nevoit sa reiei procesul stergerii de la zero. Acest lucru inseamna alte doua saptamani de asteptare.

1. Mergi pe pagina dedicata stergerii contului de Facebook

Odata ajuns pe aceasta pagina, iti va aparea un box cu textul: "Delete My Account".


2. Alege Submit

Al doilea pas este sa dai click pe butonul "Submit" si sa urmezi instructiunile prezentate de Facebook. Va trebui sa tastezi parola ta si codul care iti apare pe ecran. Aceste date ajuta Facebook sa-si dea seama ca tu esti adevaratul proprietar al contului.


3. Nu te mai loga pe Facebook

Daca vrei sa-ti stergi contul de Facebook, nu te mai loga pe Facebook doua saptamani. Nu da share sau like la articolele pe care le citesti pe alte siteuri si rupe orice legatura care te-ar putea duce din nou in reteaua de socializare.

4. Asteapta si vezi

Dupa ce au trecut cele 14 zile de la inceputul procesului de stergere a contului de Facebook, informatiile tale ar trebui sa devina inaccesibile.

5. In caz de esec, timite mail catre Facebook

In cazul in care metoda de stergere a contului a dat gres sau perioada de asteptare ti se pare prea lunga, mai ai o varianta: poti trimite un mail catre cei de la Facebook (privacy@facebook.com), in care explici ca vrei sa-ti fie sters contul. Vei primi un raspuns in cateva zile.



sursa:askmen.ro

Alimente recomandate la micul dejun pentru a fi in forma


Micul dejun, cea mai importanta masa a zilei, este cea care ii tine in forma maxima pebarbati. Specialistii sustin ca obisnuinta de a lua zilnic micul dejun reprezinta secretul unui corp de invidiat si previne obiceiuri nocive, precum mancatul in miez de noapte sau rontaitul incontrolabil al gustarilor nocive in timpul zilei.

Conform Askmen.com, exista anumite alimente care, daca sunt consumate la prima ora a diminetii, te pot ajuta sa te simti mai energic, sa poftesti mai putin la gustari calorice si pline de aditivi nocivi, care te ingrasa, si sa eviti supraalimentarea, care duce la adaugarea unor kilograme inutile pe cantar.

Toate acestea contribuie la o forma de zile mari si la combaterea obezitatii, una dintre cele mai grave boli ale momentului.

Ce alimente sunt recomandate la micul dejun pentru barbati?

Dieta bogata in proteine din carne contribuie la o senzatie de satietate rapida si scade frecventa rontaielilor de-a lungul unei zile. In plus, daca mananci carne la prima masa a zilei, ai mai putine sanse sa dai buzna in frigider, in miez de noapte, si sa adaugi astfel, cateva kilograme, inutil cantarului.

Carnea de curcan este una dintre cele mai recomandate pentru barbati la aceasta masa, deoarece nu este grasa, contine foarte multe proteine care induc rapid senzatia de satietate si furnizeaza organismului doza de energie necesara pentru intreaga zi.

Nucile, pe de alta parte, procura organismului o doza substantiala de grasimi sanatoase, care echilibreaza si stabilizeaza nivelul zaharului din sange. Apare astfel o senzatie de satietate prelungita, echilibrarea colesterolului si prevenirea multiplelor afectiuni asociate unui nivel crescut al acestuia.

Pe langa aceste alimente-minune pentru barbatilaptelelactatele si ouale sunt alte alegeri esentiale, care merita luate in seama ca optiune pentru prima masa a zilei. Pe langa faptul ca nu sunt foarte calorice, ele atrag o multime de beneficii pentru sanatate.

Ouale sunt o sursa excelenta de proteine de cea mai buna calitate, atat de necesare pentru micul dejun. Specialistii recomanda consumul albusului si evitarea galbenusului, pentru a evita problemele cu colesterolul sau aportul de grasimi in dieta.

Si laptele si lactatele reprezinta surse importante de proteine pentru organism si sunt o alegere optima pentru barbatii care vor sa se mentina in forma.


sursa:askmen.ro

Cum sa impresionezi o femeie


Ca barbat, este in firea ta sa incerci sa impresionezi o femeie, sa o curtezi, sa o cuceresti, sa o seduci si sa o faci sa se indragosteasca iremediabil de tine. Uneori, femeile sunt viclene si iti lasa impresia ca esti un mare Don Juan, dar sa stii ca partea cu impresionatul este cu mult mai dificiala decat pare la prima vedere. Iata cativa pasi pe care trebuie sa-i urmezi, daca vrei sa impresionezi cu adevarat ofemeie.

1. Fii o persoana cool

Persoanele cool sunt intotdeauna pe placul femeilor. Atentie pana unde duci aceasta latura a ta. Ce este prea mult ar putea strica intreg angrenajul pe care incerci sa-l pui in functiune. Manifesta-ti personalitatea atat cat sa o faci curioasa, nu te expune prea mult din prima.

2. Ai grija ce vorbesti

De multe ori, te ia gura pe dinainte si spui lucruri pe care apoi ajungi sa le regreti amarnic. Cand vorbesti cu femeia care te atrage, incearca sa-ti contorlezi cuvintele. Injuraturile si vorbele urate la adresa fostelor iubite nu doar ca o vor goni, dar ii vor lasa si o impresie foarte proasta despre bunele tale maniere.

3. Gaseste un punct comun cu ea

Pentru ca o relatie sa reuseasca, cei doi parteneri trebuie sa aiba un punct comun, ceva care sa-i lege si sa-i provoace la conversatie. Daca afli, de exemplu, ca este innebunita dupa filme si ca nu a apucat sa vada ultima pelicula cu Ashton Kutcher in rolul principal, este cazul sa actionezi: invit-o la film, spune-i si ca tie iti place sa vezi cele mai noi filme.

4. Nu te da mare

Daca vrei sa impresionezi o femeie, nu te da mare in fata ei. Acest lucru o va face sa creada ca esti doar un tip ca multi altii. Nu incepe sa te lauzi cu masina pe care o ai sau cu banii pe care ii castigi la serviciu. Nu toate femeile sunt interesate de bani, unele mai cauta si dragoste.

5. Complimenteaz-o

Daca este ceva ce femeia adora din tot sufletul, acela este complimentul. Cu cat primeste mai multe, cu atat mai bine. Complimenteaza-i ochii, modul elevat de a purta o discutie, felul in care si-a aranjat parul.

6. Simtul umorului

Cele mai multe femei apreciaza un barbat cu simtul umorului, care stie cand trebuie sa spuna o gluma buna si care stie cum sa o faca sa rada.


sursa:askmen.ro

Bucuresti: Strada – episodul XV







































































































































sursa:domnideromania.ro