Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 17 decembrie 2011

A fost desemnat jocul anului 2011


Pentru premiul cel mare au fost nominalizate jocurile: Batman: Arkham City, The Legend of Zelda: Skyward Sword, Portal 2, The Elder Scrolls V: Skyrim si Uncharted 3: Drake's Deception. Vezi cine a castigat!
A fost desemnat jocul anului 2011
Jocul anului 2011 a fost desemnat in acest weekend in California, in cadrul ceremoniei Video Games Awards. La ceremonia de decernare a premiilor, au participat will.i.am,  LL Cool J, Hulk Hogan, Charlie Sheen si altii.
Competitia s-a desfasurat, la fel ca Oscarurile, pe mai multe categorii. La Jocul Anului, au fost nominalizate urmatoarele: Batman: Arkham City, The Elder Scrolls V: Skyrim, The Legend of Zelda: Skyward Sword, Portal 2 si Uncharted 3: Drake's Deception. Invingator a iesit jocul The Elder Scrolls V: Skyrim.
Iata lista castigatorilor:
Game of the Year
The Elder Scrolls V: Skyrim

Studio of the Year
Bethesda Game Studios

Character of the Year
The Joker – Batman:  Arkham City

Video Game Hall-of-Fame Award
“The Legend of Zelda”

Best Xbox 360 Game
Batman: Arkham City

Best PS3 Game
Uncharted 3: Drake’s Deception

Best Wii Game
The Legend of Zelda: Skyward Sword

Best PC Game
Portal 2

Best Handheld/Mobile Game
Super Mario 3D Land

Best Shooter
Call of Duty: Modern Warfare 3

Best Action-Adventure Game
Batman: Arkham City

Best RPG
The Elder Scrolls V: Skyrim

Best Multiplayer
Portal 2

Best Individual Sports Game
Fight Night Champion

Best Team Sports Game
NBA 2K12

Best Driving Game
Forza Motorsport 4

Best Fighting Game
Mortal Kombat

Best Motion Game
The Legend of Zelda: Skyward Sword

Best Independent Game
Minecraft

Best Adapted Video Game
Batman: Arkham City

Best Song in a Game
"Build that Wall (Zia’s Theme)” by Darren Korb – Bastion

Best Original Score
Bastion

Best Graphics
Uncharted 3: Drake’s Deception

Best Performance by a Human Male
Stephen Merchant as Wheatley – Portal 2

Best Performance by a Human Female
Ellen McLain as GLaDOS – Portal 2

Best Downloadable Game
Bastion

Best DLC
Portal 2 Peer Review

Most Anticipated Game in 2012
Mass Effect 3

Trailer of the Year
Assassin’s Creed: Revelations – E3 2011 Trailer

sursa:yoda.ro

Chinezii sparg din nou piata. Au creat o tableta exagerat de ieftina


Tableta foloseste cel mai nou Andoid, 4.0 Ice Cream Sandwich, si are un procesor cu o frecventa de 1 GHz


Compania chineza MIPS Technologies a lansat Novo 7, prima tableta cu cea mai recenta versiune a sistemului de operare dezvoltat de Google, Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Tableta are un display de 7 inch cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli.

"Suntem incantati sa vedem lansarea pe piata a tabletei MIPS cu Android 4.0", a declarat Andy Rubin videpresedinte al companiei Google. "Pretul scazut si caracteristicile performante sunt un mare castig pentru utilizatorii de dispozitive mobile", a mai adaugat acesta.



Novo 7 este echipata cu un procesor Based XBurst JZ4770 cu frecventa de 1 GHz, un procesor grafic Vivante GC860 cu suport OpenGL si grafica 3. Alaturi de Android 4.0 Ice Cream Sandwish sunt preinstalate aplicatii precum Gmail, Google Maps, Google Talk si Google Music.

Bateria are o autonomie de 30 de ore in stand-by, 25 de ore pentru redare muzica, 8 ore pentru redare filme, 7 ore pentru navigare pe Internet sau 6 ore pentru jocuri. Tableta are conectivitate 3G, Wi-Fi (802.11 b/g/n), USB 2.0, HDMI 1.3 si microSD. Tableta va fi disponibila la un pret de aproximativ 100 dolari.

VIDEO:http://www.yoda.ro/android-1/prima-tableta-android-ice-cream-sandwich.html



Sursa: mips.com / ainovo.com

Telefoanele mobile, interzise total la volan. Dispozitivele hands-free devin ilegale



Telefoanele mobile, interzise total la volan. Dispozitivele hands-free devin ilegale
Vorbitul la telefonul mobil in timpul condusului, inclusiv prin intermediul sistemelor hands-free, ar putea fi considerat ilegal pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, gratie unei propuneri facute de National Transportation Safety Board.
Cei care au venit cu recomandarile recunosc ca acestea sunt dure, dar spun si ca sunt justificate de numarul mare al accidentelor produse din cauza soferilor care nu sunt 100% atenti la drum. "Niciun telefon, niciun sms si niciun update nu valoreaza cat viata unui om", a transmis comisia. Recomandarile facute de National Transportation Safety Board au o mare greutate in legile adoptate de fiecare stat american in parte.
Ideea nu este noua. De ceva vreme Missouri a interzis trimiterea de sms-uri la volan. Vorbitul la telefon in timpul condusului afecteaza clar traficul, insa este interzicerea dispozitivelor hands-free o metoda de a sufla in iaurt? Amercanii care au luat aceasta decizie se bazeaza pe studii facute cu rigurozitate. Unul dintre acestea, realizat la Virginia Tech, a demonstrat ca nu conteaza daca soferul tine telefonul la ureche sau are un dispozitiv hands-free. Ceea ce e important e ca se concentreaza sa poarte o convorbire la telefon, iar asta ii distrage atentia de la condus.
Va exista, totusi, doua exceptii de la regula. Sistemele de telefonie incorporate in masini nu vor disparea. Si nici dispozitivele GPS. In rest, electronicele vor fi interzise.
Sursa: mashable

ESQUIRE:Shoe Porn: AEO North Pole Hiking Boot


Walk in these when it's time to be really warm.
AEO North Pole Hiking Boot ($99.50) by American Eagle Outfitters, ae.com


Read more: http://www.esquire.com/blogs/mens-fashion/#ixzz1gnCAklKx

GQ:Watch of the Week: Hugo Boss Black Round Leather Strap


hugo-boss-watch.jpg
I like this watch for a few reasons: it's very of the moment given it's a stylish and affordable option for that guy in your life who needs something elegant for those dressed-up holiday occasions to come. But it can go with a more casual look too, like a plaid shirt, and slim tie or an oxford and v-neck sweater with jeans. Bottom line? It'll take you through the New Year and then some. And at under $200, it's a wise investment or a thoughtful gift.
$195, Available at Nordstrom.com.


Read More http://www.gq.com/style/blogs/the-gq-eye/2011/12/watch-of-the-week-hugo-boss-black-round-leather-strap.html#ixzz1gnBPWns4

Ce sunt oamenii falşi?


Suntem oameni, zilnic ne învârtim printre oameni. Şi zilnic vedem falsitatea din jurul nostru. Unde mulţi se ascund după deget, având impresia că nu îi vede nimeni. Totuşi avem darul de a vedea mai mult decât trupul unui om. Putem vedea în sufletul lui şi ce gândeşte un om. Trebuie doar să ne fixăm privirea pe el.
Ei bine de ce omul? Pentru că este cea mai înţeleptă fiinţă de pe planetă. Am învăţat multe despre oameni de alungul anilor, sunt atât de grăbiţi în goana lor după succes încât nici nu îşi dau seama câte răni cauzează celor care ţin la ei cu adăvarat. Cu toţi cred că un prieten nou este binevenit, dar deschideţi ochii bine înainte să vă încerdeţi în aceste persoane, care se aproprie de tine doar dintr-un motiv. Pot spune că sunt dezgustat de falsitatea pe care am întâlnit-o în drumul meu de câteva luni de zile. Nu contează persoanele, situaţia,ci faptul că oamenii falşi există.
Totuşi nu sunt suparat pe nimeni, nu urăsc pe nimeni. Prefer să-mi concentrez atenţia asupra lucrurilor frumoase din viaţa mea. Însă, nu pot rămâne indiferent la falsitatea care mă înconjoară zi de zi.
Poate nu cunoaştem adevărul din noi, neavând răspunsuri, încercam să ne definim pe noi. Uneori această definiţie nu este întocmai bună, altfel se poate crea falsitatea. Alţii şi-o creează singuri cu diferite scopuri de a profită. Ne minţim unii pe alţii, fără să ne dăm seama că de fapt ne minţim singuri, trăind într-o lume “fictivă”.
Chiar şi în preajma sărbătorilor cu toţii pretind că încearcă să fie mai buni, să dăruiască…să îşi spele păcatele pe care le-au comis în timpul anului. Încercând să te convingă că ei nu ar fi putut face nimic rău…că sunt de fapt nişte mieluşei… Suntem înconjuraţi de falsitate şi nu mai poţi avea încredere în nimeni…pentru că în orice moment acea persoană care ţi-a intrat sub piele îşi poate arăta adevărata faţă şi nu o să ai decât de suferit…Nu este bine nici să păstrezi distanţa faţă de toţi, dar întotdeauna fii precaut cu ceea ce zici.
Putem vedea într-un prieten lucruri bune la început, aflând pe urmă că totul era o iluzie sau putem vedea lucruri neinteresante la el, pe parcurs omitem lucruri valoroase. Cu toate acestea nu ne putem da seama la început şi când ne dăm seama suntem dezamăgiţi, totuşi trebuie să fim precauţi. Dar ştiţi, mai devreme sau mai târziu, cineva o să aibă de suferit cu siguranţa, vedeţi voi persoanele false sunt deja prea încărcate cu răutate…şi uneori ajung să uite să-şi mai ascundă partea asta de ceilalţi, să se dea de gol şi să-şi facă gafele vizibile.
La un moment dat, după o perioadă mai scurtă sau mai lungă trebuie să spuneţi STOP unei asemenea prietenii. Fiecare este conştient de ceea ce face…şi întotdeauna trebuie să fii mai rezervat în ceea ce priveşte persoanele pe care le alegi să-ţi fie aproape.
Şi aici nu e vorba doar de prieteni, ci chiar şi de necunoscutul din jur care ne poate provoca rău. Întrebarea mea este: Unde vom ajunge cu acest lucru? Vom ajunge să trăim într-o lume total paralelă faţă de realitate, vom reuşi să ne păstrăm încrederea în oameni? Vom putea fi împliniţi? Ce vom realiza cu aceste lucruri?
Vom mai avea parte de iubire şi multe alte emotii, sentimente? Sau acestea se vor spulbera.
Ai grijă în cine te încrezi!


sursa:zang.ro

Credeţi că ştiţi tot ce pot face magazinele pentru a vă face să cumpăraţi? Ei bine, pregătiţi-vă pentru trucurile de Crăciun


Credeţi că ştiţi tot ce pot face magazinele pentru a vă face să cumpăraţi? Ei bine, pregătiţi-vă pentru trucurile de Crăciun
V-aţi apucat încă din noiembrie să cumpăraţi tot felul de cadouri, globuri şi steluţe pentru Crăciun? Ei bine, este posibil să fie din cauza unor noi trucuri puse în practică de retaileri.
Şi nu vorbim aici de aşezarea magazinului de pâine la intrare sau de aşezarea la nivelul ochilor a produselor pe care magazinele vor să le vândă, ci de o tactică mult mai subtilă, pe care nici nu o vezi şi nici nu o auzi, o tactică ce scoate copilul din voi şi vă deschide portofelul fără să vă daţi seama.
Asta i s-a întâmplat lui Martin Lindstrom, editorialist al publicaţiei Time, care, fără să îşi dea seama, a ajuns să cumpere decoraţiuni şi cadouri de Crăciun precum un "zombi al Crăciunului".
Cauza? Tuburi bine camuflate în tot magazinul prin care era dispersată o aromă îmbietoare de scorţişoară şi brad.
Doctorul Gemma Calvert, expert în imageria creierului, consideră că mirosurile pot reactiva amintirile din copilărie, observând că mai multor voluntari care au fost expuşi la mirosul de scorţioşoară li s-a activat zona creierului care este responsabilă pentru angajamentul emoţional autentic. Se pare că scorţişoara ete unul dintre principalele ingrediente asociate în timp cu sărbătorile de iarnă, putând iniţia o frenezie a cumpărăturilor.
Aşadar, pregătiţi-vă sufleteşte pentru cumpărăturile de iarnă... Dacă nu aţi căzut deja victimă tacticilor retailerilor.


sursa:zf.ro

5 Surprising Myths About the Brain


The human brain is a wonderful thing. Especially when you consider the things it’s willing to believe about the human brain. Here they are—those common, oft-repeated claims, revealed to be totally untrue by just a little investigation. Such as finding out what actual scientists who deal with the human brain have to say about it, rather than asking that guy at the end of the bar who knows all the verses to “We Didn’t Start The Fire.” Which just goes to show, even the human brain of a complete idiot is a wonderful thing.

1. We use only ten percent of our brains
homer simpson's brain scan explains a lotIt all makes sense now.
Easy enough to accept for anyone who has followed the proceedings of the 112th United States Congress. But quite wrong. Scans show your entire brain is in use almost all the time, much of it simply to keep your basic body functions and everyday actions going, before you even start thinking about things.
When you do, consider that the human brain is so big, the female body hasn’t yet caught up with it, in evolutionary terms, requiring mothers to push a baby’s dome through a passage better adapted to, say, a modestly sized zucchini. Nature wouldn’t put them through that for something that’s 90 percent packing peanuts. It’s the brain myth equivalent of dreaming your house has a whole new floor you’ve never discovered. It doesn’t. You should try making better use of the available space.

2. Mozart improves brain performance
contrary to myth, mozart does not significantly improve brain performanceIrrefutable proof that looks really don’t matter if you can make good music.
This is one of those rare myths that can be traced right to the source. In 1993 the respected scientific magazine Nature published a study in which students who listened to Mozart beforehand did better—marginally—on spatial reasoning tests than those who had listened to a relaxation tape or nothing. Next thing you know, network television would have you believe playing Mozart to babies will improve their intelligence, and the state of Georgia is handing out the works of the Austrian wunderkind on CD to the mothers of newborns.
Just two catches. One, nobody bothered to mention that the effect disappeared after 15 minutes; so unless those Peach State kids took their SATs in the cradle, it wasn’t going to help much. And two, further studies showed that any stimulating music—Insane Clown Posse, say—has the same, brief impact. Still, we suppose, having a Mozart album around the house might make you look smarter…
3. You are either left-brained or right-brained
this whimsical drawing illustrates the left vs right brain ideaHe asked for a little off the top.
Your brain has two halves, and they are indeed different. Just how different, those brain scientist types are still trying to ascertain. Here’s what they do know: the idea that the left side is where reason and math hang out, playing chess with grammar, while the right is all poetry jams, watercolors and unicorns, is—to employ the technical term—crap. Although there’s a reason why we believe it.
In the early days of neuroscience it was noted that people who lost brain function on a particular side also tended to lose specific abilities. But very few of those abilities are solely contained on one side. The two hemispheres are interdependent and constantly interact. If someone says you can train up one side or the other to make yourself more logical or more creative, chances are they’re trying to sell you something. Something you probably shouldn’t buy.

4. Alcohol kills brain cells
snookie may not have had any brain cells to begin withWhere starving zombies go to die.
Nope. Woohoo! Line ’ em up! Not so fast. Alcohol may not do away with the lil fellas what does yer cogitatin’, but that doesn’t mean it’s good for your brain. It won’t cause permanent damage to the structure of that remarkable organ, but it will affect its function. Now, to be clear, we’re not saying drinking doesn’t make you dumb—of course it does; that’s the whole point of it—only that it won’t make you dumber, for good.
The main short-term effect of alcohol on the brain is to juice up your neurotransmitters—serotonin, dopamine—which makes you feel better, more quickly. (You may have observed this phenomenon during your own doubtless meticulous double-blind tests.) The long-term effect is that your brain won’t let the serotonin and dopamine do their job without a drink first. And that, kids, is what we call addiction. Those undestroyed brain cells will make you pay for it.

5. Sexual differences are hard-wired into the brain
this high-tech drawing illustrates the male vs female brain idea“You didn’t even notice I changed my hair, did you?”
Yeah, right. Which is why women can’t vote or be doctors… hold on. Time was when that was the explanation given for such opinions, and similar ones on race, too. So what does the actual science say? There’s no evidence for it, other than in the most minor ways. The different-brain stuff is based on cognitive tests, and these are invariably skewed by the testing itself. Results match expectations. In countries where boys are thought to be better at math, for instance, that’s what the tests show.
So unless brain structure varies from place to place as well as between sexes, that’s clearly no indicator. Meanwhile, scans of brain activity during various tasks do little to demonstrate hard-wired difference. So if you ridicule your girlfriend because she can’t read maps, that may be not because she lacks the brain structure for it, but because it’s hard-wired into you to act like an asshole. Not that you should tell her that or anything…

sursa:mademan.com

10 Hot New Years Eve Dresses for 2012(WOMAN)


10 Hot New Years Eve Dresses for 2012. If you plan on going out for new years eve this year, there are plenty of styles to help you rock the nigh away. New Years Eve is one of the biggest party nights of the year, and you’ll want to bring it in looking stylish. From the glitzy look of sequins, to the seductive alluring style of body con, to classic silhouettes of one shoulder. Look below to see 10 trends/ looks of different ways you can wear your 2012 New Years Eve Dress.
Sequin
Body-con
One Shoulder
Stripes
Black and White

Bold Color
Animal Print
Cut-Out
Ruffles
Glamorous




Cum să mă îmbrac de revelion


Ținuta de revelion trebuie să fie una specială indiferent de locație. În funcție de locație, ai de ales mai între mai multe ținute. Consider că ar trebui să fie o ținută cu stil la trecerea în anul nou deoarece vei fi bine îmbrăcat tot anul.
Acest articol este o îmbunătățire a celui pe care l-am scris pentru revelion 2011.
Ca petreceri de revelion ai de ales între:
-petreceri tematice (club sau între prieteni)
-petreceri între prieteni
-petreceri în club
-masa la restaurant
-sau mai nou pe
Petrecerile tematice mi se par cele mai potrivite ție adică bărbatului stilat. Aceste petreceri necesită o doză de creativitate. Având în vedere faptul că participi la două petreceri maxim pe an în care trebuie să fi costumat (halloween și petreceri tematice de la firmă) ar trebui să le iei în considerare. Bărbatul stilat nu se teme de creativitate.
Un exemplu este petrecerea New Year’s Madness organizată de Mad3 la care am luat parte acum două săptămâni și ținuta propusă a fost o inspirație după serialul Mad Men.
1
2
Petrecerile între prieteni și în club pot avea tot aceași creativitate, dar trebuie să adopți o metodă un pic mai diferită.
Masa la restaurant este situată la polul opus din punct de vedere al vestimentației. Aici trebuie să adopți o ținută mai elegantă decât în cazurile de mai sus și poți alege și un smoching.
http://www.parkandbond.com
http://www.parkandbond.com
Datorită sezonului, trebuie să iei în cosiderare următoarele:
Am făcut un mic tabel pentru a înțelege ce presupune această ținută de revelion în funcție de locație:
În afara petrecerilor tematice, sacoul se poate da jos. Ce vreau sa-ți zic mai exact, te va încomoda dacă porți mai multe haine pe tine. Mă gândesc că vrei să stai confortabil la o masă, să dansezi etc.
Combinația cardigancravata și cămașă (sau tricou polo) nu dă greș nicio dată. Încearcă să porți cel puțin două articole cum imprimeuri.
Atenție la pulover. Ai o gama variată, îți sugerez să le eviți pe cele cu fermoar de sus până jos ( pe mine mă duc cu gândul la bluzele de trening). Tu ești singurul care poate decide cât de bine să fi îmbrăcat.
Evită ochelarii cu 2012, pălăriile culorate din carton pe care le  găsești în orice supermarket, peruci, celebra căciulă a lui Moș Crăciun, cravate cu brad, coarnele de ren  și alte costumații caraghioase. Sunt cele mai proaste inspirații și vei catalogat ca și cei ce poartă tricouri funny adică un copil.
Pentru club îți sugerez să iei în considerare alte modalități de purtare a curelei și diferite metode de asortarea ale acesteia.
Cel mai important este să te simți bine în propria piele. Indiferent de ce haine ai purta, trebuie să fi emiți o stare de confort și relaxare.
Nu voi nota despre alte detalii. Ai o arhivă cu multe sugestii și idei, dar în schimb îți stau la dispoziție cu  sfaturi la ținutele pe care vrei să le porți de revelion.  Astfel, aștept comentariile tale.
Pentru ca propuneriile să fie mai exacte, te invit să mă ajuți cu o fotografie în care să apară ținuta pe care o vei purta de revelion.



sursa:stilmasculin.ro