Totalul afișărilor de pagină

duminică, 19 februarie 2012

Cum poti vedea cine te-a sters din lista de prieteni de pe Facebook


Un script sau ad-on instalat te anunta cine si cand nu vrea sa-ti mai fie prieten pe Facebook
Cum poti vedea cine te-a sters din lista de prieteni de pe Facebook
Aceasta informatie nu poate fi accesata in mod curent, cu exceptia urmaririi cu atentie a listei, ceea ce ar fi extrem de greu pentru un numar mare de prieteni. Un script instalat pe cele mai folosite browsere: Firefox, Google Chrome, Opera, Safari si Internet Explorer, ne poate anunta atunci cand unul dintre pieteni ne-a dat "unfriend" pe Facebook.

1. Script
Se instaleaza scriptul "Unfriend Finder" de pe userscripts.org. In cazul browserului Google Chrome, acesta se va instala automat.

2. Add-on Firefox
Pentru browserul Firefox trebuie instalat add-on-ul "Greasemonkey" de pe addons.mozilla.org.

3. Butonul Unfriends
Dupa instalare pe Facebook va aparea un nou buton in partea din dreapta sus: "Unfriends".

4. Notificari
Scriptul va afisa in sectiunea "Notifications" atunci cand unul dintre prieteni nu mai este in lista.

5. Informatii
In meniul "Favorites" vom regasi butonul "Unfriends", ce va afisa data si ora la care acestia au dat "unfriend".

6. Dezacticare profil
Scriptul va afisa si daca unul dintre prieteni si-a dezactivat profilul.

7. Cereri de prietenie
In submeniul "Pending Request" putem vedea cine nu a acceptat inca sau cine a refuzat cererea.

8. Like
Pentru a fi la curent cu alte ponturi sau stiri despre retelele de socializare, nu este nevoie decat sa dai Like paginii Yoda.ro pe Facebook ;)

Sursa: mashable.com

Iti cauti un loc de munca? 2 din 3 angajatori fac recrutari prin Facebook si Twitter


Iti cauti un loc de munca? 2 din 3 angajatori fac recrutari prin Facebook si Twitter
Un sondaj realizat de site-ul de recrutare Myjob.ro arata ca peste 65% dintre companiile angajatoare sunt interesate sa foloseasca retelele de socializare pentru campaniile de recrutare, scrie incont.ro. Preferatele departamentelor de HR sunt LinkedIn si Facebook. 
Avantajele identificate de angajatori sunt accesul la candidatii pasivi, costuri reduse de recrutare, cresterea brandului companiei”, a declarat Anca Tomoroga, Strategic HR Product Manager la Myjob.ro.
Sondajul a fost realizat in perioada 23 ianuarie - 6 februarie 2012, pe un esantion de 163 de companii care desfasoara campanii de recrutare.
Cei mai multi dintre angajatorii care si-au manifestat interesul sa foloseasca retele de socializare pentru promovarea joburilor vacante sunt din domeniile IT, vanzari, financiar si agentii de recrutare.

Asta este noua fata sumbra a iPhone-ului: E de 3 ori mai destept si de 20 de ori mai urat! Vezi imagini


Cred ca toata lumea e de acord cand spunem ca aceasta fata a iPhone-ului este cea mai urata dintre toate.
Asta este noua fata sumbra a iPhone-ului: E de 3 ori mai destept si de 20 de ori mai urat! Vezi imagini
Nu este un nou model de iPhone sau un experiment ciudat de la Apple. Este mai exact o carcasa noua pentru acest telefon, se gaseste pe piata si va transforma telefonul in cel mai "eco-friendly" aparat pe care l-ai avut vreodata.
Aceasta carcasa noua are baterii solare in continua reincarcare si de acum poti sa faci si scufundari in mare cu iPhone-ul. Nu va pati nimic.
Din nefericire, nu este tocmai estetic.


sursa:yoda.ro

VIDEO Rovio pregateste varianta Star Trek a celebrului joc cu pasari si purcelusi. Vezi trailerul Angry Birds Space



VIDEO Rovio pregateste varianta Star Trek a celebrului joc cu pasari si purcelusi. Vezi trailerul Angry Birds Space
Rovio va lansa o noua versiune a celebrului joc cu pasari si purcelusi pe 22 martie. Noul joc se va numi Angry Birds Space si va fi realizat cu spijinul a doi parteri: National Geographic si NASA. Este de asteptat ca gamerii sa faca fata unor noi provocari, planete cu gravitie zero sau distrugeri cu viteza luminii.
"Credem ca noua versiune va ajunge sa fie indragita cu adevarat de fani, datorita feedback-ului uimitor referitor la fizica jocului" a declarat Andrew Stalbow, reprezentant pentru America de Nord al companiei Rovio. "Miscarile fizice sunt atat de exacte si usor de inteles, incat unii profesori folosesc Angry Birds ca exemplu in lectiile lor. Stiinta si educatia sunt foarte importante pentru noi si suntem foarte incantati de inceperea partneriatului cu NASA si National Geographic pentru Angry Birds Space" a mai adaugat Stalbow pentru site-ul Yahoo.com.
Finlandezii de la Rovio au facut public pe Youtube primul trailer, inspirat din primele cuvinte ale astronautului Neil Armstrong la prima aselenizare, in urma cu 43 de ani. "It's one small fling for a bird, one quantum leap for a birdkind", este adaptarea  Angry Birds Space a celebrei fraze rostite cu ocazia primului pas al omului pe Luna in 1969.

sursa:yoda.ro

Dsquared2, cea mai rebela colectie primavara-vara 2012


Cand credeai ca ai aflat tot ce trebuie sa stii despre tendintele pentru primavara-vara 2012, apare Dsquared2 ca sa te dea un pic peste cap. Glumesc, intr-adevar este cea mai rebela colectie masculina din acest sezon, insa oricat de ciudata este aceasta, asta nu inseamna ca nu este si unitara: cuprinde toate marile tendinte ale sezonulul primavara-vara 2012.
Mare atentie la detalii. Acesta este lucrul pe care vi-l tot repet, pentru ca defapt asta este scopul postarii acestor colectii. Nimen nu spune ca trebuie sa le achizitionezi, insa trebuie sa iti dezvolti abilitatea de a vedea tendintele in fiecare sezon si sa le “adopti” pe cele care ti se potrivesc.
Gemenii Dean & Dan Caten din Canada, care se afla la carma brand-ului Dsquared, au spus despre aceasta colectie ca intruchipeaza turistul american, ajuns in Europa in vacanta de vara si care se lasa influentat de tendintele vestimentare ale oraselor pe care le viziteaza, printre care Florenta si Londra.
Injectia de cultura pe care o propune casa Dsquared este destul de interesanta, astfel ca pentru sezonul de primavara-vara 2012 avem atat colectie de costume de baie, costume elegante, cat si tinute trendy si chiar unele elemente pentru o primavara rece sau o toamna calda: caciuli, paltoane si cizme.
Dsquared2 – propuneri pentru vara 2012
*Trebuie sa spun ca tinuta de sus mi se pare perfectiunea acestui sezon
  1. Culoarea albastru, chiar si cand e vorba despre incaltaminte
  2. Pantaloni deasupra gleznei
  3. Vad o revenire a batistelor pentru sacou
  4. Culoarile alb si tangerine (rosu-portocaliu) nu lipsesc
  5. Sosetele la vedere
  6. Camasi din demin si cele cu imprimeuri
  7. Combinatiile portocaliu cu mov si bleumarin cu roz sunt un “MUST”
  8. Elementele fetis, rock’n’roll
  9. Pastelurile
  10. Imprimeuri cu animale, “Safari style”

sursa:modamasculina.ro

Bershka primavara-vara 2012


Vreau sa vina primavara, vreau sa vina primavara si promit ca atunci cand o sa fie cald nu o sa ma mai vait. Iarna aceasta ne-a luat prin surprindere, multi fiind fericiti ca in sfarsit pot petrece sarbatorile in stilul „californian”.
Pentru sezonul primavara-vara 2012, Bershka are propuneri vestimentare tineresti, „uber-cool”, perfecte pentru o calatorie cu masina prin tara. Ce imi place mie la aceste propuneri? Ce bine ca ma intrebati, faptul ca sunt in tendinte, insa fara sa iti impuna sa iti schimbi personalitatea.
Acestea fiind zise, te invit sa arunci un ochi pe colectie si sa iti reimprospatezi garderoba.Haioasa si „fresh”, noua colectie Bershka vine cu propuneri casual, colorate, moderne si perfecte pentru o vara plina de petreceri. Daca inca nu ai apucat sa citesti despre tendintele pentru primavara-vara 2012, nu este nimic, o singura privire pe aceasta colectie si vei stii ca:
  • Hainele au suferit influenta hip-disco a anilor ‘90.
  • Denimul revine in forta.
  • Tricourile colorate merita sa ajunga in garderoba ta, spune nu “fake-urilor”.
  • Jachetele casual completeaza perfect tinuta intr-o seara racoroasa.
  • Iar bratarile nu au cum sa lipseasca.


sursa:modamasculina.ro

Cum se aleg tunsorile pentru barbati?


La barbati nu e vorba doar despre haine. De principiu privim intai capul, fizionomia, trasaturile definitorii: culoarea parului, a ochilor, forma oaselor fetei. Sunt reperele dupa care ne ghidam si in identificarea celor cunoscuti. Din acest capitol, tunsoarea isi lasa amprenta, de asemenea, asupra aspectului general al unei persoane. Prin urmare, este important sa alegeti stilul potrivit. Acesta este, de asemenea, un motiv pentru care barbatii sunt foarte meticulosi cu parul lor si pun pret pe modul in care isi aleg freza. Exista anumite caracteristici in functie de care barbatii isi aleg tunsoarea.
Caracteristicile dupa care se ghideaza un individ atunci cand isi alege tunsoarea sunt lungimea parului, culoarea parului, tipul de par, forma fetei si modul in care se percepe moda existenta in acel moment. Aceste carcateristici influenteaza modul in care un barbat se afiseaza in public cu o anumita tunsoare.
Forma fetei unei persoane poate afecta modul in care arata o persoana cu o anumita tunsoare si frizura. De exemplu, o persoana cu o fata rotunda alege sa aiba o tunsoare scurta. S-ar putea ca aceasta tunsoare sa nu dea bine, deoarece tunsoarea va accentua si mai mult forma fetei. Nu toti barbatii vor arata bine cu o anumita tunsoare, deoarece forma fetei este un factor care afecteaza aspectul unui individ.
A doua caracteristica care influenteaza alegerea unei tunsori barbatesti este tipul de par. In cazul in care un tip are parul drept, el poate arata bine daca vrea sa-l lase sa creasca sau poate arata rau. Acelasi lucru este valabil pentru tipii cu parul cret, care vor sa si-l lase lung. In afara de acest exemplu, un tip cu parul cret nu poate avea o tunsoare pe o parte, aceasta fiind posibila doar la barbatii cu parul drept.
Urmatorul aspect de luat in considerare este lungimea parului unui barbat. Exista multe tunsori pentru barbati, dar acestea depind de cat de lung sau scurt este parul. Daca un tip insista sa aiba o tunsoare destinata celor cu parul mai lung iar parul lui nu are o asemenea lungime, tunsoarea s-ar putea sa arate comic.
O alta caracteristica care influenteaza aspectul unei tunsori este culoarea parului. Nu toti barbatii isi pot vopsi parul cu culoarea pe care o doresc pentru ca aceasta trebuie sa se potriveasca la culoarea pielii lor. Acest lucru nu inseamna discriminare de rase, ci mai degraba e un concept bazat pe moda. Un om cu pielea inchisa la culoare care vrea sa aiba parul blond intens poate arata catastrofal.
Ultima caracteristica care isi lasa amprenta asupra aspectului fizic al unui barbat este stilul vestimentar. Daca un tip poarta mereu haine formale, atunci are nevoie de o tunsoare in ton cu hainele pe care le imbraca. Daca nu este prea formal, atunci poate aborda un stil pentru evenimente non-formale. Cel mai bun stil este cel care se potriveste evenimentelor de zi cu zi.
Cunoscand caracteristicile dupa care sa te ghidezi atunci cand alegi o tunsoare barbateasca, considera-le ca o regula si urmeaza-le. Daca inca nu stii cum sa alege stilul potrivit, consulta un stilist. Acesti indivizi vor stii sa iti recomande tunsoarea si stilul care ti se potriveste.

sursa:domnideromania.ro

Sapiosexualul – noua specie


Inteligenta este de cand lumea si pamantul. Rara, intr-adevar. Apare intr-un procent destul de scazut printre cei ce ne inconjoara. De obicei, e nativa. Ba, psihologii vor spune ca e de nu stiu cate feluri: cognitiva, emotionala, sociala. La capitolul acesta nu ma intereseaza acoladele. Mai nou, de prin 1970 incoace avem si inteligenta artificiala. Intr-o atata mare de prostie, delasare, tipete, decolteuri, incertitudini, plastic si scrasnet de dinti, inteligenta devine sexuala. Si nu de azi de ieri, ci dintotdeauna. Inteligenta, pentru cei ce traiesc in enclave de civilizatie auto-proclamate, devine sexuala.
Gagaitii, gogomanii, leprele si bubele ce se autoproclama barbati eleganti intre doua ragaituri sunt pe cale de disparitie. Sau sunt suportati din ce in ce mai greu de domnisoara de langa ce, din lipsa de soarta si venituri, suporta mana grea, paroasa, ce sprijina burtile revarsate de la atata caviar. Imi aduc aminte ca am zis povestea “generatiei de pitzi care moare pe zi ce trece, la varste din ce in ce mai fragede”, iar domnisoara de langa mine s-a ridicat ofuscata si a parasit incaperea. Mi s-a explicat ulterior ca era o intretinuta. Eram, la urma urmelor,in fieful lor: statiunea Pipera.
“Victrix fortunae sapientia”, spunea Juvenal acum 2000 de ani. Ba, din alt colt al incaperii civilizatiei latine, completa si Seneca: “Sapiens quidem vincit virtute fortunam” – Omul inteligent isi poate bate norocul prin atingerea gradului personal de excelenta. Valabil si astazi.
Preceptele omului inteligent in ale trecerii pe acest pamant? Libertatea, individualizarea, “descurcareala”, zambetul sagalnic in coltul gurii, postura sigura si degajata, incadrarea sa la someri sau fara ocupatie, dar cu mare succes in antreprenoriatul personal. “Integrarea sociala” ii este un termen strain. Respectarea regulilor altora, asemenea. Are propriile lui reguli si propriul lui stil. Emana bunastare si sfideaza sistemul in oricare dintre formele sale de manifestare. Nu plateste taxe si impozite, respira aer unde vrea el in aceasta lume si i-ar impusca pe cei care au inventat “apa imbuteliata”.
Vestimentar, acest sapiosexual, pare ca nu tine la haine. In fapt, pana si aparitiile lui sunt inteligente, caci sfidarea regulilor se bazeaza pe insasi cunoasterea lor. Stie mai tot despre ce inseamna cromatica, alaturare de texturi, tinute, principii. Si le stie din plimbarile pe langa satra de tigani sau din cocktail-urile pe care le dadea candva Academia Romana. Sau din iubirile sale din facultate cu doamna ambasador, suflet pribeag pe plaiuri straine.
Metrosexualul, ubersexualul, sexual healing sunt tot atatea concepte pe moarte. Sau moarte de-a binelea. Caci nu ai cum intrece, in orice forma de manifestrae, naturaletea acestui sapiosexual. El este simplu, aproape minimalist, clasic, dar in acelasi timp original si colorat. Si este atras negresit de inteligenta de langa cu forta de atractie a unui magnet imens, mare cat o lume noua.


sursa:domnideromania.ro

Bucuresti: Strada – episodul XII
































































































sursa:domnideromania.ro