Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 14 martie 2012

Cele mai scumpe masini din lume in 2012 - GALERIE FOTO


In ciuda faptului ca multe tari inca se mai afla in recesiune, industria auto mondiala incearca sa-si mentina stacheta sus chiar si anul acesta. Pentru multi impatimiti ai cailor putere, o masina de peste doua milioane de dolari este floare la ureche. Iata care sunt cele mai scumpe masini din lume in 2012.

1. Bugatti Veyron Supersport

Bugatti Veyron Supersport se afla pe primul loc in topul celor mai scumpe masini din 2012. Tara de origine este Franta, are un motor de 16 cilindri si 1,200 cp, ajunge la 100 de kilometri la ora in 2,4 secunde iar pretul este de 2,6 milioane de dolari.



2. Ferrari 599XX

Ferrari 599XX ocupa locul 2 in topul celor mai scumpe masini din 2012. Tara de origine este Italia, are un motor de 700cp V-12, ajunge la 100 de kilometri la ora in 2,9 secunde si se zvoneste ca preul depaseste suma de 2 milioane de dolari.



3. Zenvo ST1

Zenvo ST1 provine din Danemarca, are un motor de 1,250cp V-8, ajunge la 100 de kilometri la ora in 2,9 secunde si costa 1,8 milioane de dolari.



4. Koenigsegg Agera R

Koenigsegg Agera R provine din Suedia, are un motor de 1,115cp, 5.0 litri V-8, atinge 100 de kilometri pe ora in 2,9 secunde si costa 1,7 milioane de dolari.



5. Aston Martin One-77

Aston Martin One-77 provine din Marea Britanie, are un motor de 750cp, 7,3-litri V-12, atinge 100 de kilometri pe ora in 3,7 secunde si costa 1,4 milioane de dolari.



6. Maybach Landaulet


Maybach Landaulet provine din SUA, are un motor de 620cp 12-cilindri, atinge 100 de kilometri pe ora in 5,2 secunde si costa 1,4 milioane de dolari.



7. Pagani Huayra

Pagani Huayra provine din Italia, are un motor de 700cp Mercedes-Benz, V-12, atinge 100 de kilometri pe ora in 3,5 secunde si costa 1,3 milioane de dolari.



8. Hennessey Venom GT

Hennessey Venom GT provine din SUA, are un motor de 6,2 litri V-8, atinge 100 de kilometri pe ora in 2,5 secunde si costa 1 milion de dolari.



9. SSC Tuatara

SSC Tuatara provine din SUA, are un motor de 1.350cp 6,8 litri in V-8, atinge 100 de kilometri pe ora in 2,5 secunde si costa 970.000 de dolari.



10. Porsche 918 Spyder

Porsche 918 Spyder provine din Germania, are un motor de 500cp 3,4 litri V8, atinge 100 de kilometri pe ora in 3,1 secunde si costa 845.000 de dolari.


sursa:askmen.ro

Pantofii tassel loafers: must have de primavara - GALERIE FOTO


Tassel loafers reprezinta un tip de pantofi clasici, foarte versatili, pe care il poti purta la o gama larga de combinatii vestimentare. Pantofii tassel loafers sunt foarte potriviti pentru sezoanele de tranzitie - primavara si toamna. Descopera cateva idei de purtare a acestor pantofi.

In general, pantofii tassel loafers sunt realizati in nuante inchise, neutre, tocmai pentru a putea fi combinati mai usor tinutelor. Unii barbati se tem sa poarte astfel de incaltaminte, din cauza unei conceptii prost inradacinate in societate, anume ca acesti tassel loafers sunt pantofi invechiti, iesiti din ultimele tendinte ale modei masculine.



Cum porti pantofii tassel loafers

Pantofii tassel loafers sunt suficienti de casual pentru a putea fi purtati la jeans si suficient de eleganti pentru a putea accesoriza un costum de seara sau de zi. Exista si barbati care prefera sa poarte pantofii doar la costum, deci depinde pana la urma de gusturile fiecaruia.

Pantofii tassel loafers sunt facuti din piele si au o linie destul de ascutita, ceea ce le ofera exact acea doza de formalitate de care au nevoie.

Datorita designeului, pantofii tassel loafers pot fi purtati cu sacouri, cu bluze, jachete, tricouri, pulovere si camasi, indiferent de culoarea acestora.



Pantofi tassel loafers cu sosete sau fara

In functie de gusturile tale, poti purta pantofii tassel loafer fie cu sosete, fie fara. Acesti pantofi sunt decupati in laterale astfel incat sa ramana un spatiu intre pantalon si pantof. In acel spatiu se va vedea fie pielea piciorului, fie ciorapul.



Tassel loafers, din gama pantofilor fara siret

Pantofii tassel loafers seamana la design cu deck-shoes, cu diferenta ca in locul siretelor au niste ciucuri.

Din gama pantofilor loafers, adica cei fara siret, in care doar introduci piciorul, mai fac parte, alaturi de tassel loafers, urmatorii pantofi: penny loafers, whole cut loafers, loafers hibrid, loafers cu elastic, loafers fluture "butterfly", kilted loafers si loafers Prince Albert.
sursa:askmen.ro




Invata cum sa iti controlezi furia


Fiecare om s-a confruntat la un anumit punct al vietii sale cu un episod de furie. Stresul de la locul de munca, programul incarcat, concurenta acerba sau lispurile materiale isi pun adesea amprenta asupra personalitatii noastre si ne transforma in altcineva.

Din cauza frustrarilor depasesti cu usurinta granita normalitatii si poti ajunge de la violenta verbala la cea fizica.

Daca insa constientizezi efectele devastatoare pe care le genereaza un simplu moment de furie, atunci este bine sa ai in vedere cateva trucuri prin care sa iti controlezi aceste porniri. Este nevoie de multa maiestrie pentru a-ti ascunde sau suprima secventele de furie, dar daca citesti sfaturile noastre nu ti se va mai parea atat de greu.

Invata sa taci

Cand esti furios este mai bine sa iti impui o perioada de tacere, pentru ca de cele mai multe ori nu gandesti rational. Decat sa spui vorbe pe care le-ai putea regreta ulterior, mai bine acorda-ti un ragaz si gandeste-te ce consecinte ar putea avea actiunea ta.

Ar fi pacat sa distrugi relatiile cu cei din jur pentru niste simple cuvinte, aruncate la nervi. S-ar putea sa ti se raspunda in aceeasi maniera sau, chiar mai rau, s-ar putea sa pierzi pentru totdeauna un prieten, un confident sau chiar persoana iubita.

Trateaza-i cu indiferenta pe cei care te enerveaza

Daca ai in preajma ta genul acela de oameni care fac orice sa te scoata din minti, ar fi bine sa ii indepartezi. Desigur, nu iti sta in putere intotdeauna sa fac acest lucru, dar cel putin poti incerca sa ii ignori.

Sa nu le raspunzi in niciun fel celor care te tachineaza este cea mai eficienta metoda de a scapa de ei. Isi pierd repede interesul fata de persoana ta si nu te vor mai deranja in viitor.

Apeleaza la puterea mintii

Educa-te in asa fel incat sa iti directionezi toata energia acumulata la nervi pentru a gasi o solutie la problemele tale. Cauta un mod de a iesi din impas si nu incerca sa cauti vinovati.

Foloseste-te de umor pentru a detensiona atmosfera

Imagineaza-ti sau aminteste-ti o scena amuzanta si vei vedea ca nivelul adrenalinei va reveni la cotele sale normale.



sursa:askmen.ro

Cele mai bune smartphone-uri cu Android

Smartphone-urile cu sistem de operare Android exista pe piata de aproximativ 3 ani, timp in care au cucerit o buna parte din piata de larg consum a telefoanelor mobile.

Gama larga de aplicatii, platforma Android care poate fi integrata in orice dispozitiv, varietatea modelelor si disponibilitatea fac din aceste smartphone-uri o investitie excelenta.

Nu este de mirare ca sistemul Android a cucerit jumatate din piata americana de telefonie mobila in 2011.

Recent, revista PC Mag a dezvaluit clasamentul celor mai bune smartphone-uri care folosesc sistemul de operare Android.

1. Samsung Galaxy Nexus

Samsung Galaxy Nexus ramane este cel mai bun smartphone cu Android. Ecranul HD Super AMOLED de 4,65 inch, cu o rezolutie de 720x1280 pixeli, permite redarea filmelor de 1080p la 30 de cadre pe secunda. Noua versiune a sistemului Android 4.0 Ice Cream Sandwich aduce o serie de imbunatatiri, printre care si modul multitasking de pe Honeycomb.


2. HTC Rezound

Smarthone-ul HTC Rezound ofera, pe langa un ecran cu o rezolutie mare si o navigare excelenta pe Internet, si un sunet HD, amplificat de niste casti performante. HTC Rezound ofera o experienta multimedia superioara, datorita integrarii tehnologiei Beats Audio si a ecranului de 4.3 inci, perfect pentru vizionarea clipurilor video.


3. Motorola Droid Razr Maxx

Motorola Droid Razr Maxx beneficiaza de procesor dual-core. Acest smartphone nu detine titlul de cel mai subtire Android, in schimb compenseaza prin dublarea bateriei si a memoriei de stocare, care este de 32 GB.


4. HTC Amaze 4G

HTC Amaze 4G are un ecran de 10,9 cm si o rezolutie de 540x960 pixeli. In plus, are un procesor rapid si conexiune 4G.


5. Samsung Galaxy S II

Aducand designul la urmatoarea generatie, SamsungGalaxy S II este poate cel mai subtire telefon din lume, cu un design de lux si usor de manuit. Telefonul de asemenea utilizeaza 3D TouchWiz UX, care imbina experienta evolutiva cu interfata futuristica.


6. Samsung Galaxy S II Epic 4G Touch

Samsung Galaxy S II Epic 4G Touch are o camera de 8 megapixeli, procesor dual-core si ecran de 11,5 centimetri.








sursa:askmen.ro

Urban Outfitters, colectia de primavara-vara 2012


Urban Outfitters a lansat colectia de primavara-vara 2012, o colectie completa, cu tinute pentru sezonul calduros, dar si cu accesorii care mai mult ca sigur o sa aduca un aer proaspat dulapului tau.
Iesi din starea de hibernare cu noua colectie Urban Outfitters, o gama colorata si plina de imprimeuri indraznete pentru barbatul urban si in pas cu moda.
Oarecum casual, colectia prezenta este ceva mai sport, insa tres chic pentru sezonul primavara-vara 2012.
Ce inseamna Urban Outfitters vara 2012?
  • Palarii
  • Pantaloni suflecati
  • Nude
  • Albastru
  • Imprimeuri de camuflaj
  • Grena
  • Pantaloni scurti cu imprimeu
  • Culoarea tangerine tango
  • Sepci
  • Ochelari
  • Genti
  • Mocasini
  • Tricotaje
  • Imprimeuri cu buline


sursa:modamasculina.ro

Blugi la masculin, tendinte pentru vara 2012


Blugii, pantalonii din denim sau simplu „jeansi”, sunt obiectul cel mai versatil din garderoba ambelor sexe. Datorita evolutiei pantalonilor ceva mai casual care poarta denumirea de „chinos”, in sezonul primavara-vara 2012 blugii ofera confort si stil, dar un lucru si mai important: culoare.
Inca de anul trecut, stilul „geek chic” cu skinny jeans colorati si-a atins apogeul, iar tendinta continua si in acest an, insa cu cateva mici modificari, cum ar fi rulatul blugilor ca la pantalonii „chinos”. Dupa cum bine stiti, blugii merg cel mai bine cu camasi si tricouri, iar cum in acest an acestea sunt pline de imprimeuri, opteaza pentru blugi ceva mai clasici.
Noul sezon propune cateva tendinte sexy in materi de blugi, unii brutali, alti chiar casual si usor de purtat. In plus, in acest sezon nu trebuie sa mai procrastinezi scurtarea blugilor, poti usor sa ii indoi si sa fii in tendinte.
Tendinte blugi primavara-vara 2012
Blugii suflecati – Lee Jeans, Diesel Black Gold Men
Gri deschis – culoarea sezonului calduros
Roz pal – pentru cei indrazneti
Imitatii de patch-uri – pentru sportivi care isi rup mereu blugii
Blugii largi, casual, cu fermoarul lung – Dolce&Gabbana


sursa:modamasculina.ro

Stilul Hermann Goring


“A fost cel mai bun om pe care l-am avut” spunea Hitler in vara lui 1944 la primul mare conflict deschis pe care l-a avut cu mana sa dreapta, Hermann Goring.
Mi-a placut dintotdeauna personajul pentru raspunsurile demne si fruste, desi acide, pe care le-a dat in fata procurorului american Robert Houghwout Jackson, cel ce a condus acuzarea in cazul Procesul Principalilor Criminali de Război în fața Tribunalului Militar Internațional (TMI), în care au fost judecați 24 dintre cei mai importanți lideri ai Germaniei naziste, atât capturați cât și în contumacie. Dezbaterile proceslui s-au ținut între 20 noiembrie 1945 și 1 octombrie 1946 la Palatul de Justitie din Nurnberg.
“D-le Goring, ati fost acuzat de eliminarea fizica a tuturor adversarilor politici, aflandu-va, alaturi de Adolf Hitler, in plina ascensiune politica  alaturi de partidul national-socialist (nazist), al carei numar doi erati. Este adevarat acest lucru?” Raspuns: “Foarte adevarat. Mi se pare absolut normal si vital a elimina orice ti se opune in devenirea ta. Chiar ca om e indicat sa faci acest lucru. La urma urmelor este un lucru natural sa-ti elimini dusmanii, mai ales cei politici. Vi se pare ceva atat de nefiresc din moment ce acest fapt, chiar daca se petrece dupa perdea, se intampla in tarile dvs: Anglia, Franta, SUA – inca de la inceputurile civilizatiei dvs. ? Eu am fost mai onest, doar atat. I-am executat direct”. – votez pentru.
“D-le Goring, sunteti acuzat, printre altele ca ati fost cel care a pus bazele “solutiei finale” – exterminarea evreilor in lagare de concentrare. Recunoasteti acest fapt?” Raspuns: “Domnule procuror, onorata instanta, chiar nu am avut cunostinta de aceste fapte in amanunt, asa cum le prezentati dvs. Vad aca ati rulat pe acest ecran si cateva dovezi filmate. Aceste lagare au existat, intr-adevar la ordinele mele, dar ceea ce s-a desfasurat practic acolo a tinut de delegarea puterii. Cel de-al treilea Reich a fost o putere extinsa. Nu am avut cum sa stiu toate amanuntele. In alta ordine de idei, nutresc o mare parere de rau ca aceste executii au fost in numar atat de mic, in ceea ce-i priveste pe evrei. As fi vrut sa dispunem de mai mult gaz.”. Parafrazand, e mai mult decat valabila aceasta fraza din moment ce nationalitati conlocuitoare ne stranguleaza prin drepturi europene impuse cu forta, in fapt atacand prin manifestari zilnice specifice, tot ce se cheama valori romanesti.
Atunci cand a fost condamnat la moarte prin strangulare a refuzat. A raspuns: “Sunt soldat. Lasati-mi onoarea sa fiu executat de catre un pluton de soldati.”. Instanta nu a tinut cont de aceasta cerinta. S-a sinucis in celula de detentie de la subsolul Palatului de Justitie din Nurnberg cu o fiola de cianura strecurata de sotia sa la ultima vizita. Aceeasi sotie, la putina vreme, ii omoara pe cei patru copii ai cuplului Goring, dupa care se sinucide.
De ce vorbesc astazi de Goring? Pentru ca in afara hedonismului de care a dat dovada toata viata sa, acesta a murit ca un aristocrat – demn, in picioare, nelasandu-se terfelit de marea instanta a lumii civilizate. N-avea cum sa moara altfel, din moment ce s-a nascuit aristocrat, iar in debutul vietii sale a studiat in scoli militare inalte. I-a fost coleg lui Hitler in primul razboi mondial, acolo unde s-au si cunoscut, devenind prieteni apropiati. Pilot de elita, erou al primului razboi mondial, sufera un grav accident aviatic, cu leziuni severe in zona stomacului. Datorita recuperarii indelungate si interzicerii de activitati ce presupun efort, se ingrasa peste poate. Este cel care sta la baza ideii si la administrarea ulterioara a celebrei Luftwaffe – aviatia militara a lui Hitler, a Gestapo-ului – politia secreta, dar si a diviziei de tancuri Hermann Goring Panzerdivision(divizia de blindate și parașutiști), care a luptat în Africa si Sicilia.
Cu toate acestea, a ramas atat in istorie, cat si in constiinta lui Hitler, ca politicianul din perioada interbelica, in Germania deja nazista, ce aduce cele mai multe dintre voturi. Daca nu dupa voturi, cum altfel poate fi judecata valoarea unui politician activ? Acest rotofei ramane intre marii oratori si una dintre putinele aparitii vestimentare spectaculoase de la nivelul fotografiilor membrilor celui de-al treilea Reich.
Hermann Goring a trait, asa cum a si murit – mandru, exuberant, demn, nerespectand reguli vestimentare ci aparand, conform declaratiilor martorilor, la sedintele de consiliu de razboi, mai ales iarna, in pardesie albe cu guler de hermina si cizme inalte mov sau in haine din piele verde, ornate cu pietre pretioase la incheieturi si umar, lungi pana in pamant. Pentru ca i-a pasat de viata lui si numai de a lui, hainele ce ii compuneau garderoba au fost tesute, asa cum arata fotografiile vremii, din materiale pretioase, adaptand pe ici si colo stilul german, cu multe veste din piele si camasi albe supradimensionate, la imaginea cea adecvata a unui conducator de popor.



sursa:domnideromania.ro

Bucurest: Strada – episodul XVI


































































































































































































sursa:domnideromania.ro