Totalul afișărilor de pagină

joi, 8 martie 2012

Yahoo! Messenger devine istorie? Facebook lanseaza un program similar. Download aici


Facebook Messenger poate fi instalat pe calculatoarele care au Windows 7.
Yahoo! Messenger devine istorie? Facebook lanseaza un program similar. Download aici
Compania Facebook a prezentat saptamana aceasta noul Facebook Messenger, care se vrea o alternativa la mult mai cunoscutul Yahoo Messenger. Planurile gastii lui Mark Zuckerberg sunt cam ambitioase, pentru ca deocamdata softul lor seamana destul de bine cu chat-ul pe care il au in site si nu se apropie decat tangential de softul celor de la Yahoo!.
Unii oameni au instalat Facebook Messenger inca din decembrie, cand o persoana care a fost platita de Facebook sa testeze programul l-a publicat pe Internet.
Cei care isi instaleaza noul Facebook Messenger pot sta la taclale si pot citi update-urile prietenilor din reteaua de socializare.
Momentant, programul de mesagerie instant merge doar pe Windows 7. Cei care au versiuni mai vechi sau Mac-uri, trebuie sa mai astepte.
Sursa: techcrunch

VIDEO Noul iPad va fi disponibil in Romania incepand cu 23 martie. Vezi pretul si specificatiile tehnice. GALERIE FOTO


Apple a lansat Noul iPad cu un display cu o rezolutie incredibila si un procesor ultraperformant cu grafica quad-core
VIDEO Noul iPad va fi disponibil in Romania incepand cu 23 martie. Vezi pretul si specificatiile tehnice. GALERIE FOTO
Apple a lansat astazi "Noul iPad", a treia generatie de tablete, cu un nou display Retina cu o rezolutie incredibila, un nou chip ultraperformant A5X si o camera iSight cu caracteristici foto si video superioare.
"Noul iPad redefineste gama de tablete Apple lansata cu mai putin de doi ani in urma, oferind cea mai uimitoare experienta pe care utilizatorii au avut-o cu tehnologia" a declarat Philip Schiller, Vicepresedinte Marketing la nivel global in cadrul companiei Apple.
"Noul iPad are cea mai mare rezolutie vazuta vreodata pe un gadget mobil cu 3,1 milioane pixeli, oferind un text extrem de clar si detalii incredibile ale fotografiilor si clipurilor video" a mai adaugat Schiller.
Noul display Retina are un numar de patru ori mai mare de pixeli decat iPad 2, astfel incat paginile web, pozele si filmele sunt incredibil de clare si reale. Densitatea este atat de mare, incat ochiul uman nu poate distinge pixelii individuali de la o distanta normala. Display-ul, cu o rezolutie mult mai mare decat cel format HD TV, ofera o experienta de vizualizare incoparabila pe un gadget mobil.
Noul chip ultraperformant A5X a fost proiectat special de Apple pentru noul display Retina. Noul chip cu grafica quad-core ofera o performnta dubla fata de modelul anterior A5.
Noua camera iSight are o rezolutie de 5 MP, oferind o calitate superioara si in conditii de luminozitate redusa. Camera poate realiza inregistrari video 1080p HD.
Noul iPad are conectivitate LTE (4G), fiind compatibil cu toate tipurile de retele, precum HSPA+, DC-HSDPA, CDMA, GSM etc. Functia Personal Hotspot poate fi folosita pentru a partaja conexiunea pe un numar de pana la cinci gadgeturi, utilizand Wi-Fi, Bluetooth sau USB.
Noua versiune a sistemului de operare iOS 5.1 vine cu o serie de noi facilitati si imbunatatiri. Printre acestea se numara noua aplicatie pentru camera cu stabilizare video, functia Personal Hotspot si aplicatii coud precum iTunes. Noua versiune are si o functia de dictare in limbile engleza, franceza, germana si zaponeza, ce poate fi folosita pentru actualizarea statusurilor pe Facebook sau de a trimite mesaje pe Twitter.
Noul iPad va ajunge in Romania pe 23 martie 2012. Preturile pentru versiunea Wi-Fi pentru Statele Unite sunt de 499 USD pentru varianta cu memorie de 16 GB, de 599 dolari americani pentru cea de 32 GB si de 699 USD pentru varianta cu memorie de 64 GB. Noul iPad este disponibil in cele doua variante cromatice: alb si negru.
Preturile modelului anterior, iPad 2, vor fi reduse la 399 dolari americani pentru varianta Wi-Fi cu memorie de 16 GB si la 529 USD pentru varianta Wi-Fi+3G de 16 GB.
Noul iPad poate fi precomandat in Statele Unite incepand de astazi. Preturile pentru versiunea Wi-Fi+4G pentru Statele Unite, in retelele AT&T si Verizon, sunt de 629 USD pentru varianta cu memorie de 16 GB, de 729 dolari americani pentru cea de 32 GB si de 829 USD pentru varianta cu memorie de 64 GB.
Specificatii tehnice
CaracteristiciWi-FiWi-Fi + 4G
Dimensiune241,2 x 185,7 x 9,4 mm
Greutate652 g662 g
Memorie16 GB / 32 GB / 64 GB16 GB / 32 GB / 64 GB
Display9.7 inch, Retina LED IPS, 2048 x 1536 pixeli, 264 pixels per inch
Chipdual-core Apple A5X, grafica quad-core
ConectivitateWi-Fi (802.11a/b/g/n), Bluetooth 4.04G, Wi-Fi (802.11a/b/g/n), Bluetooth 4.0
Camera iSight5 MP, autofocalizare, detectie a fetei
Videoinregistrare video HD 1080p la 30 de cadre pe secunda, stabilizare video
Camera frontalaVGA, 30 de cadre pe secunda
Baterie42,5 Wh, pana la 10 ore de navigare web, redare audio/video pe Wi-Fi42,5 Wh, pana la 10 ore de navigare web, redare audio/video pe Wi-Fi, pana la 9 ore de navigare web pe 4G
Intrari si iesiriport dock de 30 de pini, jack audio 3,5 mm, difuzor, microfonport dock de 30 de pini, jack audio 3,5 mm, difuzor, microfon, slot micro-SIM
Senzoriaccelerometru, senzor de lumina, giroscop
LocalizareWi-Fi, Digital compassWi-Fi, Digital compass, A-GPS
AudioDolby Digital 5.1 surround, 20Hz ~ 20.000 Hz
RezistentaTemperaturi suportate: 0~35 grade C, Temperaturi nesuportate: -20~45 grade C, umidiate relativa 5%~95% fara condensare, altitudine: pana la 3000 m


Sursa: apple.com

Costume masculine, tendinte primavara 2012


Despre tendintele majore ale sezonului urmator am tot vorbit, insa acum am zis sa oferim o atentie mai mare costumelor, respectiv sacourilor masculine pentru primavara 2012.
Un lucru este important de tinut minte inainte de a porni la cautarea unui costum: maneca sacoului trebuie sa dezvaluie jumatate de centimetru din maneca camasii, iar pantalonii trebuie sa se termine la jumatatea tocului pantofului.
Culorile preferate de barbati in materie de sacouri raman griurile inchise si paleta albastru. In aceasta primavara se poarta culoarea albastru asa ca ai face bine sa detii un astfel de sacou in garderoba ta.
Cu toate ca in sezonul primavara-vara sunt anumite tendinte care s-au regasit si in anii trecuti, cum ar fi costumul in dungi – de mafiot, primavara 2012 vine si cu cateva prospaturi. Pe langa cele patru categorii de mai jos, enumar si costumul ceva mai lejer, dar si pe cel cu croiala mai larga fata de ultimii ani.
Pentru cei cu buget mic puteti sa mergeti la cumparaturi in magazinele H&M insa nu o sa gasiti costume de calitate. Pentru cei cu buget mediu Zara ofera o gama ceva mai variata si chiar merita sa achizitionati un astfel de costum pentru in ceput.
Pentru cei cu bugete ceva mai mari, surprinzator, chiar puteti apela la cateva nume pentru un costum. De exemplu, fotografiile din galeria foto de mai jos fac parte din colectiile boutique-ului Ego Fashion Concept.
Culori puternice – recapitulez ca cele mai importante culori ale sezonului sunt albastru si portocaliu. Cu toate acestea un sacou rosu sau unul verde in carouri ar trebui sa fie pe „wishlist-ul” oricatui barbat care vrea sa respecte tendintele.
Carouri – Varietatea carourilor in acest sezon este uimitoare. De la dungulite subtiri, la cele ceva mai late, de la sacouri deschise cu dungi inchise si invers, piata este plina de sacouri in carouri. Nu uita sa verifici cum iti vine la spate „coada de randunica” cum imi place mie sa ii zic.
Costumul alb – Tom Ford a dat startul costumelor albe si trebuie sa recunosc ca vin bine. Daca totusi nu vrei sa mergi pe albul demn de un dandy, opteaza pentru culori pastel: bej sau roz pal sunt variantele cele mai potrivite.
Costumul la doua, respectiv trei, seturi de nasturi – Recunosc ca aceasta categorie este preferata mea, insa nu este pentru toti barbatii. Daca esti mic de inaltime, astfel de sacou, respectiv costum nu o sa te avantajeze, insa regulile sunt facute ca sa fie incalcate. Parerea mea, in sezonul de primavara-vara aceasta tendinta este eleganta clasica absoluta.


sursa:modamasculina.ro

Un istoric al brățărilor pentru bărbați

GQ:Marni at H&M

H&M, the Swedish powerhouse that got the high/low collaborative ball rolling, is at it again with their newest design partner, Marni. Marni founder and creative director Consuelo Castiglioni worked with H&M to create a capsule collection of goods that translates the high-end Italian label's eclectic aesthetic into sleek, streamlined sportswear and tailored pieces that are impressive in their attention to detail and, most importantly for your wallet, price point. We've picked our top five items from the Marni at H&M line, below, that will give you the most menswear bang for your buck: MEN_N_82.jpg
By now we hope you've heard that the parka is back in a big way and if you're looking one that is crisp and modern, look no further.
Cotton parka, $149

MEN_N_73.jpg
Horizontal stripes were all over the Spring '12 runways and we're feeling the graphic style this season. This sweater's bold royal blue is a nice hit of color but kept in more neutral territory thanks to its grey and black counterparts.
Striped cashmere sweater, $99


MEN_N_75.jpg
You probably have a pair of khakis in your closet but this pair is cut trim and cropped at the ankles; so perfect for pairing with any springtime sock-less loafer look.
Cotton pants, $59.95


MEN_N_77.jpg
You have of plenty of basics so why not opt for a punch of color with this bold yellow shirt? Just keep the rest of the outfit simple and you'll be good to go.
Cotton shirt, $49.95



MEN_N_90.jpg
Knit ties are a great, textured alternative to classic neckwear and this bi-color option adds visual interest without being too loud.
Knit tie, $19.95


The Marni at H&M collection hits select H&M stores tomorrow so if you like what you see, act quick. These collabos sell like hot cakes and won't stay on shelves for too long. For more information visit hm.com.

Read More http://www.gq.com/style/blogs/the-gq-eye/2012/03/editors-picks-marni-at-hm.html#ixzz1oWBsomQO