Profilul bărbatului infidel / foto: sheknows.com
Profilul bărbatului infidel / foto: sheknows.com
Bărbatul îngrijorat de prestaţia lui sexuală
Cu cât e mai complexat, cu atât e mai... zburdalnic. Bărbaţii care se excită uşor sau care sunt neliniştiţi din cauza preformanţelor lor sexuale sunt mai predispuşi să înşele, susţin cercetătorii Universităţii din Indiana, SUA. Tot ei au descoperit că bărbaţii care îşi asumă riscuri sunt mai tentaţi să calce greşit, potrivit perfecte.ro.

Bărbatul care câştigă mai puţin decât tine 

Pentru binele relaţiei voastre vei dori să îţi încurajezi prietenul să obţină promovarea pe care şi-o doreşte, nu numai pentru bunăstarea contului tău bancar. Bărbaţii care câştigă mult mai puţin decât partenera lor sunt de 5 ori mai predispuşi să însele, conform unui studiu al Universităţii Cornell. Cercetătorul Christin Munsch sugerează ca un venit mai mic decât al partenerei reprezintă o ameninţare a identităţii sexuale a bărbatului pentru că se referă direct la noţiunea tradiţională a bărbatului ca întreţinător de familie. Cu toate acestea, un salariu mai mare nu înseamnă în mod automat că el îţi va fi fidel…

Bărbatul care câştigă mult mai mult decât tine


Poate cred că pot cumpăra orice, inclusiv iertarea iubitelor... Bărbaţii care câştigă în mod semnificativ mai mult decât partenerele lor sunt de asemenea predispuşi să însele conform statisticilor. "Bărbaţii care au venituri mult mai mari decât cele ale partenerei au locuri de muncă ce le oferă mai multe oportunităţi de a înşela, cum ar fi zilele lungi de lucru, călătoriile, precum şi venituri mai mari ce pot fi ascunse mult mai uşor,” explică Munsch.

Deci cât ar trebui să câştige el în comparaţie cu tine? Cu o treime mai mult, răspund cercetătorii – adică destul cât să îl facă pe el să se simtă ca “bărbatul casei” – dar nu atât de mult cât să îi permită călătorii extravagante în scop de serviciu sau secretare şi asistente personale prea sexy!

Bărbatul care se îndrăgosteşte “la prima vedere” 


Probabil că poţi povesti la nesfârşit felul în care v-aţi cunoscut şi v-aţi îndrăgostit pe loc. Ţi se pare mâna destinului şi romantic până la cer, numai că o astfel de atracţie instantanee poate fi semnul că relaţia voastră e condamnată la eşec prin infidelitate.