Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 9 noiembrie 2011

ESQUIRE:Watch Porn: Cartier Ballon Bleu Watch



To celebrate watch month here on The Style Blog, we're swapping our usual morning Shoe Porn for Watch Porn this month. Because we all could use a new one right about now.
Wear this watch because you should keep your gold where you can see it.
Ballon bleu watch ($8,650) by Cartier, bergdorfgoodman.com


Read more: http://www.esquire.com/blogs/mens-fashion/#ixzz1dEwauVn9

About Last GQ:Night: Versace and H+M Spare No Expense at Collaboration Launch Party


versace06.jpgLet it never be said that Versace and H+M cannot put their collective resources together to throw a serious party. In fact, their throwdown last night to celebrate their much-anticipated collaboration was worth at least a mention against (and possibly detracted from the guest list of) the night's other massive show—a certain Mr. West and Mr. Carter at MSG. The room was packed to the gills with starpower: Jessica Alba, Uma Thurman, every damn model and fashion photographer you've ever heard of, Nicki Minaj, Prince—the last two tore up the stage post-show. But first to the clothing: crazy patterns, bold colors, glittery goodness, excess in all forms—everything you'd expect from Donatella and Co. After the runway, the afterparty quickly commenced in the adjacent room—Minaj took the stage, leading a "Go Donatella" chant before admitting "Y'all are gonna have to fight me for those clothes afterwards, I'm chargin' everything..." referring to the pop-up shop that opened immediately following the show.
The man of the night, however, hit the stage next, and hit it he did. Prince reminded us why he's one of the last great entertainers in this business—turning back the clock as he always does—dashing around the stage, playing every instrument in sight, and directing crowd traffic while reveling in his domination. After several songs (including his band's rendition of Michael Jackson's "Don't Stop 'til You Get Enough"), he came out for an encore of "Purple Rain" that kept everyone on their feet, before bowing out, and urging everyone, as Minaj had, to pay homage to Versace. And pay it they did, with their credit cards, as the fresh product flew off the racks. Mark Ronson cruised by in an all-pink suit, Thurman scampered out shoeless after cutting a rug, we scored the last beer in the entire place, and tipped it back, taking in the scene. It was impressive, it was a party. It was Versace.


Read More http://www.gq.com/style/blogs/the-gq-eye/2011/11/about-last-night-versace-and-hm-spare-no-expense-at-collaboration-launch-party.html#ixzz1dEvay8lV

Predictii pentru 2012, Anul Dragonului: care va fi norocul celor 12 semne din Zodiacul Chinezesc?

Potrivit calendarului chinezesc, anul 2012 este Anul Dragonului. Acesta incepe pe data de 23 ianuarie 2012 si se incheie pe 9 februarie 2013.

Dragonul este al 5-lea semn din Zodiacul Chinezesc, impartit in 12 simboluri. Dragonul este o creatura mitica, de legenda. In China Antica, Dragonul celestial reprezenta imparatul si puterea sa asupra celorlalti. Astazi, Dragonul este animalul ce simbolizeaza succesul si fericirea. Ce va aduce 2012, Anul Dragonului, pentru fiecare dintre noi?
 

Predictii pentru Anul Dragonului

 
Dupa pasnicul An al Iepurelui, Anul Dragonului va fi unul energetic, iar spiritul Dragonului va aduce schimbari nebanuite in viata fiecaruia dintre noi. In majoritatea dintre cazuri, lucrurile se vor imbunatati, iar in general, anul va fi unul ambitios si indraznet.
Chinezii considera Anul Dragonului o perioada propice pentru a ne casatori, pentru a face copii sau a incepe o noua afacere deoarece acest an aduce mult noroc si fericire. Afacerile de orice tip vor merge bine si oamenii se vor imbogati mai usor.
 

Norocul celor 12 animale din Zodiacul Chinezesc in Anul Dragonului

 

Dragonul in Anul Dragonului

 
Cel mai norocos in 2012 va fi, desigur, Dragonul, incununat de succes si plin de pozitivitate.
In 2012, Dragonul va fi mai senzual si mai atragator ca niciodata. In general, anul 2012 va fi unul bun pentru nativul acestei zodii, mai ales daca acesta invata cum sa evite discutiile in contradictoriu. Daca va reusi sa isi controleze resursele financiare, nu numai ca va evolua in cariera, dar isi va imbunatati si traiul zilnic.
Primavara si toamna sunt cele mai bune perioade ale anului, in timp ce vara se poate dovedi dezamagitoare. In luna decembrie, Dragonul trebuie sa fie foarte vigilent in ceea ce priveste propriul camin si posesiunile.
 

Sobolanul in Anul Dragonului

 
In 2012, Sobolanul progreseaza si are parte de intamplari interesante.
In ceea ce priveste cariera si capitolul financiar, Sobolanul are perspective minunate. Anul Dragonului este unul norocos pentru el in majoritatea actiunilor pe care le intreprinde, dar si in dragoste.
Este posibil ca Sobolanul sa aiba parte de multe intorsaturi de situatie in acest an insa, cel mai important, undeva in perioada dintre noiembrie si decembrie, Sobolanul isi va intalni marea iubire cu care va avea o relatie reusita.

Boul in Anul Dragonului

 
2012, Anul Dragonului, il va tine pe Bou ocupat.
In Anul Dragonului, Boul trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant. Va avea parte atat de lucruri bune, cat si de lucruri rele. Important este sa nu se demoralizeze si sa dea piept cu viata. Capitolul financiar are nevoie de ceva imbunatatiri, la fel ca si cel profesional.
In ceea ce priveste relatiile sentimentale, atat Boul implicat intr-o relatie sau casatorit, cat si cel care este inca singur trebuie sa fie mai grijuliu, mai intelegator si mai atent. Lucrurile pot lua intorsaturi neasteptate in orice clipa.
 

Tigrul in Anul Dragonului

 
Noi proiecte coplesesc in 2012 nativii din zodia Tigrului.
Daca reuseste sa nu imprumute prea multa lume cu bani sau sa cheltuiasca prea multi pentru nimicuri, Anul Dragonului ii aduce Tigrului bogatie din belsug.
Discutiile in contradictoriu si micile dispute in relatia de cuplu il vor face pe Tigru sa inteleaga ca dragostea necesita autocontrol. Daca scapa de impulsivitate totul va decurge asa cum si-a dorit. Nativii singuri au toate sansele sa inceapa un nou capitol al vietii lor.
 

Iepurele in Anul Dragonului

 
Dupa ce anul 2011 a fost un real succes, Iepurele isi permite acum sa se odihneasca.
In Anul Dragonului Iepurele va afla numeroase vesti bune legate de familie si viata de cuplu. Faptul ca reuseste sa puna bani deoparte il va ajuta sa petreaca clipe frumoase alaturi de persoanele care ii sunt dragi.
Din cand in cand Iepurele va experimenta schimbari bruste de stari de spirit. Cele mai bune perioade ale anului sunt primavera si vara. Iarna trebuie sa se fereasca de cheltuieli inutile.
 

Sarpele in Anul Dragonului

 
In 2012, intelepciunea Sarpelui se dovedeste inca o data de neinlocuit.
In ceea ce priveste destinul Sarpelui in Anul Dragonului, acesta va intalni cateva obstacole majore in calea vietii lui pe care trebuie sa le treaca cu brio in speranta de a atinge succesul.
Capitolul relatiilor de dragoste este cel mai norocos din ultimii ani. Sarpele se va bucura de o viata decuplu linistita si fericita. In primavara sau la inceputul verii este posibil sa se imbolnaveasca, de aceea trebuie sa fie grijuliu cu propria sanatate.


Calul in Anul Dragonului

 
Pentru Cal, 2012 inseamna multa munca, dar si distractie.
Pentru ca Anul Dragonului sa nu fie unul dezamagitor pentru Cal, acesta trebuie sa invete sa fie mai hotarat, sa evite excesele de orice fel si, in mare parte din timp, sa isi pastreze rationalitatea.
Primavara si vara sunt cele mai fericite perioade ale anului pentru Cal, deci trebuie sa se pregateasca pentru tot ce e mai bun, caci in toamna si in iarna norocul nativului va scadea simtitor.
 

Capra in Anul Dragonului

 
Desi nu pare, 2012 aduce multe oportunitati pentru nativii din Capra.
Important in 2012 pentru Capra este sa isi pastreze rabdarea caci situatii neasteptate ii pot da planurile peste cap. Diplomatia o va ajuta foarte mult. De asemenea, trebuie sa isi cantareasca foarte bine vorbele pentru a nu rani persoanele dragi.
In ceea ce priveste capitolul dragostei, lucrurile se mentin pe linia de plutire. Sfat: fiti mai pozitive si creative si veti observa schimbarea.
 

Maimuta in Anul Dragonului

 
2012 este un an norocos pentru Maimuta care se va manifesta prin reusite exceptionale.
In Anul Dragonului Maimuta se va confrunta cu diverse dificultati, insa norocul care o urmareste va fi suficient pentru a le depasi pe toate. Maimuta trebuie sa evite speculatiile (mai ales in vara si in toamna) si sa previna dezechilibrul sectorului financiar.
Daca pentru barbatul Maimuta lucrurile nu sunt tocmai roz in capitolul relatiilor de dragoste, femeile Maimuta se vor bucura de un an promitator.
 

Cocosul in Anul Dragonului

 
Cocosul va avea parte in 2012 de schimbari dramatice.
Anul 2012 este unul norocos pentru Cocos in ceea ce priveste sanatatea, capitolul financiar si cel profesional. Daca in toamna si iarna ia decizii intelepte si este cerebral, poate evita sa piarda bani.
In ceea ce priveste relatiile de dragoste, Anul Dragonului aduce cateva dificultati. Nu va lasati controlati de impulsivitate caci astfel nu veti reusi sa aveti relatii stabile, ci doar de scurta durata.
 

Cainele in Anul Dragonului

 
In 2012, Cainele trebuie sa faca efortuti pentru a atinge succesul.
Se pare ca spre sfarsitul anului veti avea de infruntat vremuri grele. De aceea, cel mai bine este sa va folositi de norocul din primavara si vara pentru a face lucrurile sa mearga asa cum trebuie. Anticiparea greului va va ajuta sa o scoateti la capat. In ceea ce priveste sectorul financiar, nici aici lucrurile nu sunt prea roz – evitati sa cheltuiti bani fara sens.
Capitolul relatiilor de dragoste necesita toata atentia dumneavoastra. Rabdarea si toleranta sunt atributele cheie pe care trebuie sa le posedati.
 

Porcul in Anul Dragonului

 
Pentru Porc, 2012 va fi un an fericit, incununat de succese.
Anul Dragonului se anunta promitator pentru nativul din zodia Porc. El va prospera in capitolul financiar si profesional. Totusi, trebuie sa se fereasca de anumite persoane invidioase ce vor incerca sa il speculeze.
In ceea ce priveste relatia de dragoste, lucrurile se vor misca incet, insa sigur. Veti avea parte din plin de romantism!
Foto front & main: Randy OHC

sursa:garbo.ro



Figura umana: cele 7 tipuri de suflete ascunse in privire si expresiile faciale

Cand "aruncam" lumina printr-o prisma, ea se transforma intr-un spectru pe care il percepem sub forma celor sapte culori ale curcubeului. In mod asemanator, atunci cand Creatorul (Dumnezeu, Tao, Absolutul etc.) tuturor fiintelor isi “arunca” constiinta in lume, ea se dezvaluie sub forma a sapte tipuri de suflete individuale.



Iata cele sapte tipuri de suflete:
Slujitorul este in mod natural altruist, ospitalier, cultivat, grijuliu, curtenitor.
Mestesugarul este in mod natural creativ, inventiv, sensibil, cu o imaginatie bogata si o dexteritate iesita din comun.
Razboinicul este in mod natural puternic, loial, protector si determinat.
Discipolul este in mod natural curios, studios, analitic si adopta mereu o pozitie neutra.
Inteleptul este in mod natural fermecator, expresiv, antrenant, cu o gandire limpede.
Preotul este in mod natural vizionar, energic, oferind inspiratie si motivatie.
Regele este in mod natural autoritar, puternic si decisiv.

Fiecare dintre noi poseda unul sau altul dintre aceste sapte tipuri de suflete. Toate cele sapte miliarde de suflete care traiesc pe planeta pot fi identificate cu unul dintre tipuri.
Interesant este faptul ca de cele mai multe ori (insa nu intotdeauna) putem identifica tipul de suflet pe care cineva il are din trasaturile sale faciale. Putem recunoaste ca este destul de usor sa intalnim si exceptii de la aceasta regula.

Slujitorul

cele sapte tipuri de sufleteSlujitorul este unul din cele sapte tipuri de suflete care are chemarea innascuta de a face bine celor din jur.
Slujitorul este un suflet gentil. Din punct de vedere facial, are un cap rotund si trasaturi blande, cu ochi mici si aparent obositi. Sunt tipici si umerii rotunzi.
Slujitorul are o expresie faciala care variaza intre zambetul rabdator (precum cel al Maicii Tereza) si bucuria dulce si inocenta (atunci cand se concentreaza pe binele altora, ca si Dalai Lama). Totusi, in orice context, au o figura care este lipsita de nocivitate, inofensiva.
Trasaturi tipice: melancolia, modestia, simplitatea, dedicarea cu care fac lucrurile
Personalitati: Regina Elisabeta a II-a, Desmond Tutu, Alfred Hitchcock, Dalai Lama, FlorenceNightingale


Foto: Wikipedia

Mestesugarul

cele sapte tipuri de sufleteMestesugarul este unul dintre cele sapte tipuri de suflete si are abilitatea nativa de a crea, aducand mereu in fata celorlalti idei originale.
De obicei, mestesugarul are figura in forma de inima si are o expresie faciala complexa, de la privirea copilareasca si jucausa la fata intotdeauna preocupata si calculata (asemanatoare cu cea a lui Einstein).
In timp ce Inteleptul are o sclipire in ochi, Mestesugarul are o privire misterioasa, potrivindu-i-se pe deplin expresia “ochii sunt oglinda sufletului”.
Mestesugarul are obiceiul sa-si creeze o imagine izbitoare in societate care atrage atentia dar, in acelasi timp, este o fatada in spatele careia isi ascunde adevaratul caracter. De aceea, el are tendinta sa opteze pentru coafuri speciale sau haine in model unicat.
Trasaturi tipice: imaginatia, inventivitatea, creativitatea, stilul, absurditatea (uneori)
Personalitati: Albert Einstein, Marylin Monroe, Michael Jackson, Woody Allen
Foto: barbie.harris37

Razboinicul

cele sapte tipuri de sufleteRazboinicul este unul dintre cele sapte tipuri de suflete, iar “specialitatea” sa este de a interactiona cu cei ce se opun.
Razboinicul este solid din punct de vedere fizic si foarte sigur pe trupul sau. Poate avea o figura cu trasaturi regulate si puternice.
Ca si Regele, Razboinicul are o expresie a fetei foarte bine definita, diferenta facand-o sprancenele joase si bine conturate imbinate cu privirea foarte hotarata care spune ca nimeni nu se poate pune cu el.


Trasaturi tipice: loialitatea, determinarea, forta
Personalitati: Clint Eastwood, Frida Kahlo, Mike Tyson, Salma Hayek, Benito Mussolini
Foto: Cea.

Discipolul

cele sapte tipuri de sufleteDiscipolul este unul dintre cele sapte tipuri de suflete inzestrat cu abilitatea de a observa, analiza si intelege tot ceea ce il inconjoara.
Discipolul are o figura inteligenta, insa detasata. De obicei are fruntea lata si trasaturi adancite. Gura o tine de obicei inchisa.
Discipolul poate parea de multe ori ca se uita in gol, acest fapt datorandu-se introspectiei. El are tendinta sa caute in el rezolvarea unei probleme. Sprancenele proeminente il fac sa arate mai mereu ganditor.
Pentru Discipol, totul se intampla mai intai in mintea lui, este mereu preocupat. De aceea, are o figura detasata, insa ancorata totusi in realitate.
Trasaturi tipice: curiozitatea, analiza, detasamentul
Personalitati: Charles Darwin, Marie Curie, Margaret Thatcher, Hugh Laurie
Foto: Wikipedia

Inteleptul

cele sapte tipuri de sufleteInteleptul este unul dintre cele sapte tipuri de suflete care exceleaza in exprimarea propriei personalitati prin intelepciune si curaj.
Inteleptul are o figura cu trasaturi mari, deschise sau alungite. Mai mult, privirea lui este una scanteietoare, gata sa transmita oricand ceva interlocutorului prin comunicare nonverbala.



Cea mai proeminenta trasatura pe care o detine Inteleptul este reprezentata de obraji, care sunt rotunzi si scot in evidenta zambetul. Inteleptul cu suflet nou are ochii mari si zambetul larg, pe cand Inteleptul cu suflet “batran” (precum Osho) are o figura mai blanda.
Trasaturi tipice: elocventa, spiritualitatea, intelepciunea, umorul
Personalitati: Osho, Mariah Carey, Whoopi Goldberg, Mae West, Luciano Pavarotti
Foto: `F™

Preotul

cele sapte tipuri de sufletePreotul este unul dintre cele sapte tipuri de suflete care cauta sa fie o sursa de inspiratie pentru semenii sai.
Preotul are de obicei fata in forma de migdala, in timp ce ochii acestuia seamana cu doua frunze. Facand o analogie cu animalele, Preotul seamana foarte mult cu o pisica.
Preotul detine o expresie faciala ce sugereaza puternica lui dorinta de a face lucrurile mai bune si variaza de la expresia dezaprobarii pana la zambetul plin de entuziasm. Privirea preotului are o intensitate de nedescris.
Trasaturi tipice: corectitudinea, speranta, discursurile inspirationale
Personalitati: Oprah Winfrey, Barak Obama, Christopher Walken, Carl Jung
Foto: Wikipedia

Regele

cele sapte tipuri de sufleteRegele este unul dintre cele sapte tipuri de suflete care s-a nascut pentru a fi lider, detinand putere si autoritate.
Regele are o infatisare solida cu trasaturi regulate si o barbie musculara, foarte bine definita.
Regele detine o figura sigura pe sine ce exprima autoritate si o privire sobra, nimicitoare,
Trasaturi tipice: duritatea, impetuozitatea, puterea de a lua decizii, autoritatea
Personalitati: Sean Connery, Katherine Hepburn, John F. Kennedy, Madonna, Donald Trump 
Foto: Wikipedia








sursa:garbo.ro




Strategie de marketing inedita. O compania aeriana introduce filme porno in avioane pentru a atrage clienti


Ca sa atraga cat mai multi clienti care sa foloseasca serviciile aeriene ale companiei, operatorul irlandez Ryanair s-a gandit la o metoda mai mult decat ingenioasa. Vrea sa lanseze o aplicatie care sa permita pasagerilor sa vizioneze la bord filme pentru adulti, scrie The Sun.


 Strategie de marketing inedita. O compania aeriana introduce filme porno in avioane pentru a atrage clienti
Seful companiei, Michael O'Leary, a spus ca serviciul va functiona pe principiul programelor pay-per-view din hoteluri.
 
Astfel, pasagerii vor putea folosi, la bordul aeronavelor Ryanair, o aplicatie pentru iPad sau pentru smartphone pentru care vor plati pentru serviciile oferite: jocuri, pariuri, filme si chiar si filme pentru adulti.
 
“Nu spun ca vor fie ecrane in spatele fiecarui scaun pe care vor rula astfel de filme, serviciul se va putea accesa doar pe de dispositive personale”, a spus O'Leary. "Toate hotelurile din lume au un astfel de serviciu, de ce n-am avea si noi unul?”, a mai explicat seful companiei.
 
O'Leary a mai spus ca instalarea serviciului va dura in jur de un an de zile, avand in vedere costurile ridicate de instalare a conexiunilor de internet in avioanele companiei. Un purtator de cuvant al companiei a spus ca deocamdata nu s-a decis nimic legat de aceasta campanie.

sursa:incont.ro

Call of Duty: Modern Warfare 3 s-a lansat , alături de un spot promoţional de excepţie


Call of Duty: Modern Warfare 3 se lansează astăzi, alături de un spot promoţional de excepţieCall of Duty: Modern Warfare 3, probabil cel mai important joc video al anului din punct de vedere comercial, se lansează astăzi, pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3. Pentru a sărbători această ocazie, Activision a finanţat realizarea unui spot video promoţional cum rareori avem ocazia să vedem în acest domeniu. În distribuţia acestei reclame îi putem regăsi pe actorii Jonah Hill (Superbad, Forgetting Sarah Marshall, Get Him to the Greek) şi Sam Worthington (Terminator: Salvation, Avatar, Clash of The Titans).
Conform celor de la VGChartz (site specializat în estimarea cifrelor de vânzări pentru jocuri video şi console), Modern Warfare 3 a beneficiat de aproximativ 6,5 de milioane de precomenzi, în timp ce analistul Atul Bagga (Lazard Capital Markets) a preconizat ca numărul de precomenzi pentru acest joc a urcat până la ameţitoarea cifră de 9 milioane de exemplare.
Pe de altă parte, analistul Arvind Bhat (de la agenţia Sterne Agee) preconizează că Modern Warfare 3 va vinde nu mai puţin de 6 milioane de exemplare în prima sa zi pe rafturile magazinelor. Spre comparaţie, Call of Duty: Black Ops a înregistrat 5.6 milioane de exemplare comercializate în prima zi de vânzări, în timp ce Battlefield 3 a avut nevoie de o întreagă săptămână pentru a depăşi 5 milioane de exemplare vândute.

sursa:go4games.ro

Televizoarele AMOLED, gata să le înlocuiască pe cele LCD?


Primul televizor AMOLED ar fi trebuit să ajungă în magazine încă din anul 2006, dar în schimb am primit numai demonstraţii tehnologice şi promisiuni abandonate, după ce marii producători au ajuns la concluzia că această tehnologie este prea costisitoare şi greu de pus în practică pentru ecrane de dimensiuni mari.
televizor AMOLEDTelevizoarele AMOLED, gata să le înlocuiască pe cele LCD?

DuPont este una din companiile care a pionierat iniţiativa AMOLED HDTV, promovând această tehnologie drept o alternativă mult superioară celei TFT LCD. După mai mult de 5 ani de străduinţe, DuPont a reuşit să atragă atenţia unuia dintre cei mai mari producători de electronice din Asia. Numele exact nu a fost dezvăluit, dar probabil este vorba de Samsung, o companie care a demonstrat şi în trecut ecrane AMOLED cu dimensiuni apreciabile şi are deja în portofoliu produse care încorporează această tehnologie.
Licenţierea tehnologiilor dezvoltate de DuPont oferă companiei acces la o modalitate mai eficientă pentru producerea ecranelor AMOLED, deschizând calea către ecrane AMOLED de dimensiuni mari şi suficient de ieftine pentru a le rivaliza pe cele de tip LCD.
Tehnologia AMOLED prezintă avantaje clare în faţa celei LCD şi poate constitui un avantaj uriaş pentru orice companie care reuşeşte să o pună în practică pe piaţa televizoarelor HDTV.
Dacă vor reuşi să intre pe piaţă la un nivel de preţ competitiv, televizoarele AMOLED au potenţialul de a le elipsa total pe cele LCD, depăşite practic la toate categoriile: contrast, timp de răspuns, unghiuri de vizibilitate, reproducerea culorilor, eficienţă energetică şi construcţie.
Cu puţin noroc, anul 2012 ar putea aduce în ofertele magazinelor de electronice o nouă categorie de produse, cea a televizoarelor AMOLED.
Sursa: Engadget.com